Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
tak,mame za sebou prvy nutrac ar,ten je teda poriadne husty,dufam,ze nenarobi sarapatu a mne tento veru nechuti 😝 😀 ha mi chutil,zevraj ten sa najviac podoba mm 😉
baby,ja krvacam stale,je to normal??uz asi mam ms,ale tolko??
ahojte
zuzankaro blahozelame 😵
noe aj moj si posledne dva dni cely cas pasticky strka do ust a dam mu papat a on nechce 😕
dievky nestresujte, ze nekojite. oni vas len nevedia pochopit, lebo tie, co nikdy s kojenim problemy nemali, tak to ani nepochopia. ja vas uplne chapem, tiez som mala 100x chut s tym tresnut. nerobte si z toho nic. teraz je MM velmi propagovane a kazda zena, co nekoji je OUT. ale to je len image. drzim palce 😉
my sme dnes stavali o 9.30 som skoro odpadla 🙂. isli sme spat o 19 s papanim a medzitym sme 3x papali. celkom dobre, len sme si tym rezim naburali 😀 ale uz zasa spinka v kociku
lia - ak veľa krvacš behni ku gyndovi neni dobre
beruska - mate zimu??? ja sa tu potim
mein - no to teraz budu robiť už stale iba prsty mať v ustach aj ked pojdu zuby a budu tam pchať všetko čo uvidia 😀
ani moj papať nechce a poslednej dobe iba trošku poťaha a koniec dam dudlik a je spokojni som zvedava na vahu
mein - pekne a ty kojiš či už nie???
ked tak prespite???
my stale rovnako o 7 rano budiček a šup do školky
a dnes ma nahnevala decka že s malim nemam chodiť von a ja jej vravim to bude problem lebo musim isť dať dominiku do školky aj pre nu hadam nepojde sama a musim zobrať von aj maleho či ma horučky či nie
a ona tak pozera na mna že to čo?????!!!!
cely tyžden sme sami tak čo sa rozdvojim 😒
dakujem za povzbudenia 😵
bola som v Lidli, predstavte si o 10,00 uz posledne tych plienok Toujours - balenie 2+1 zdarma vo velkosti MIDI mali 😕 Uz potom len same velke. Ale som rada, ze som stihla. Vyskusam, vraj su super. Aj vlhčene obrusky som si zobrala take s nejakym kremom, tak uvidime, ako ritka zareaguje 😀
no super, akurat som sa chystala dnes do Lidlu ale az poobede...tak asi ani u nas nebudu tie plienky. No kupim aspon tie vlozky do podprdy. Aco si teste kupila?
millada tak sa po plienkach zaprasilo? 🙂 ja som rozmyslala ze ich kupim,ale potom som sa rozhodla ze nie.kedze ich nemam odskusane. ja idem kupit do dm-ky pampersky na tie zlavnene kupony a kupony z knizky...
trpezliva, zobrala som si aj take jednorazove podbradničky, budu take na cesty, tie plienky a vlhčene obrusky. Mali tam aj nejaku detsku kozmetiku a vlozky do podprdy, ale ja nepotrebujem 😅 🙂
trimi, ja skusam stale ine plienky. Teraz nam znami doniesly SleepPlay, nie su bohvieake, ale pominam. A mam nakupenu zasobu Pampers Active baby, čo bola v Tescu akcia a teraz tieto Tojours, vsetko vo velkosti 4-9 kg, tak dufam, ze stihame minut 😀 A chcem skusit aj tie z Billy 😉
inak, ja som myslela, ze tie plienky tam mavaju stale v sortimente, ale to asi len ked je takato akcia ich maju, lebo na pultoch v drogeristickom tovare neboli 😨
aj my sa chistame na nakupi
ja chcem aj tie boxi
rano kamoška vravela že u nas je toho veľa no som zvedava či ešte niečo ostalo
my sme boli vcera v lidli a to este nemali akciu ☹ no co uz, u nas je lidl az v galante, raz za cas tam vbehneme na nakup tak som si nepozrela ze odkedy je ta akcia.
kojenie je super ale zaroven kopa trapenia, bolesti, neistoty ci babo nie je hladne. urcite to za to stoji, ale tiez som sa velakrat vyhrazala um. ale tesim sa ze stale kojim jednu bradavku mam dokonca total vpacenu, nic okrem maleho ju nedokaze vytiahnut, on tiez len na chvilu. u mna je to vymodlene a pretrpene. teraz sa mi z jednej bradavky az koza supe tak neviem co s nou zase dorobil. 😒 ja chcem kojit aj preto aby sme hned nemali dalsie babo, aj ked ako tak kukam tak popri kojeni je ten billings este narocnejsi nez normalne. sak mam pocit ze mam uz 2tt plodne dni. no asi to tak bude cele kojenie tak budem dufat ze su neplodne 😅
minuly rok mali tuto akciu v Lidli a tie MIDI velkosti vypredali hned...tak to byva aj s Pamperskami a ostatnymi plienkami, lebo tato velskot sa najdlhsie vyuzije. Tak nevadi, mozno kupim velkost 4 pre Lili.
Nesli sme dnes cvicit kvoli pocasiu,a le poobede sa chystame na karneval kuknut sestrinu dceru. Skoda, ze nemam pre Johanku masku. 😝
noe uz len kojim 😵
aj v hypernove maju akciu na pampersky active baby mega balenie, napr. 4-9kg 150ks za nejakych 25eur
barbar, no, davajte si radsej pozor 😉 jedna kamoska ma narodky presne ako jej brat, ale o rok neskor. to sa dobre trafili jej rodicia...Ozaj, za chvilku budem mat rok od poslednej MS. Asi aj vy 😀
ahojte
tiež som už myslela na iwu, že čo je s ňou 😒
kojenie - nekojenie ... nič si nevyčítajte. nejde to každému. podla mňa to závisí aj od dieťaťa ... ved moje prvé nechcelo a druhé chce 😉
beruš ... vdaka za pochvalu foto 🙂 včera sme fotili, len alex moc nechcel spolupracovať 😅
zuzit, super fotka - krasna rodinka 🙂
mein, aj ja som pozerala, ze aj Hypernove je akcia. Ale to by ma mm uz zabil, kebyze dalšie plienky kupim 😀
trpezliva rok od poslednej mrchy to by ma ani nenapadlo ale mas pravdu 😀
kde dostanem ten formular, čo mi gynekolog potvrdi na ten prispevok 20 000,-? Na socialke alebo na urade prace - odbor soc. veci??? 😕
zasa som zabudla, ake kvapky do nosa mozem kupit malej, ked ma sopliky? 😅
millada - libenar kvapky
beruska - malá aký žrútik 🙂
noemi - môj neni tiež ani sekundu v kľude, nadarmo sa nepodobajú 🙂
barbarka - tak my sa len na kojenie a billingsa nespoliehame (máme nakúpených "pršiplášťov" i keď akože z kresťanského hľadiska to správne nie je, ale každý kňaz ti povie inak
triminka - požičaj manžela na varenie, vymakaný je 🙂 😀
plienky z lidla sú perfektnééééé, skutočne odporúčam, zobrala som aj tie vlhčené obrúsky ale tampóny do podprdy neboli, tak ešte vyšlem muža do druhého lidla
Som rozradostená - boli sme na neurológii - malý má ešte fontanely rozostúpené ale to je v pohode, poklopkala ho, pokontrolovala, stále sa usmieval, jazyk vyplazoval, hlavičku držal parádne,....pochválila ho, v ničom nezaostáva, že práve naopak - tak som bola tááááka pyšná mamina 😵
A dozvedela som sa, ze v 4 mesiaci by sa mal začať prevalovať nabok a v 5 mesiaci dokázať pretočiť z chrbátika na bruško.
ze prsiplastov 😀 😉 ja dufam ze druhe este nejaky cas pocka, billings nam viac nez rok fungoval a to sme ho ani dosledne nedodrziavali.
dievky tie vlhcene z lidla kupujete tie lacne za nieco cez dvadsat korun? ake su?
vlhčené obrúsky z lidla - zn. TOUJOURS, taká istá ako plienky, cena bola 1,29 € za 80 kusov, čiže ešte alacnejšie ako bolo uvedené v letáku na nete
este maju jedny lacnejsie take modre, ale su az podozrivo lacne
maly mi uz asi 3hd buva v satke, neviem co mu je,v postielke by spal 10 min
baby spravila som maly test na leuske. ako po kazdom kojeni dostala stikutku. tak som jej dala na lyzicku par kvapiek vody a sup do pusy...prvu lyzicku vyplula,druhu zhltla...chuda inak,prvy x dostala nieco lyzickou,nevedela co s tym a moc sa jej to nepacilo...ale stikutka prestala. tak neviem ci tymi par kvapkami vody to bolo alebo sa mala zlakla 😀
moja dnes papala o 8,00 hod., išli sme do Lidla a stale spi doteraz bez papania 😕 🙂
a kedy sa babätkam uz zafarbia očka z modrej na tú "pravú" farbu? 😕

noe, ona prvý raz spapala takú dávku veľkú, ale fakt asi preto toľko cikla, ok...
a preto má body aj mikinu, lebo my máme chladno v byte, aj keď kúrime.... a nie je prehriata určite, len ako papala, tak jej bolo teplejšie asi, ale už je v pohode 🙂