Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
zuzit aka nostalgia 😅
my si robime dnes palacinky z dvojiteho cesta 😀 aby sme mali aj na zajtra, tiez mam kuraciny az po krk 😝
oci ja mam zelenomodre a mm modre 🙂
inak zo mna sa tava riadny rambo, co ja za den nadviham ... maleho, kocik po schodoch v panelaku a cez kopu snehu, potom sa necudujem ze som hldnejsia nez v tehu 😀
trimi - no chudak ten toho ma a ešte aj vari
pietra - mne to davali preto lebo jedna sestrička si myslela že mali nevie jesť
ahojte, este musim docitat asi tri strany, tak ak sa budem opakovat sorry 😅
mam tip:
http://www.lidl.sk/sk/home.nsf/pages/c.o.201002...
na tie odtlacky, ale u nas v lidli to nemali... ☹
milli - som ti minule pisala, ze som davala 7 dni na preliecenie, ked jej neprechadzali tie sopliky detsky nasivin, a denne dostava physiomar. a pred odsavanim som niekedy davala libenar. 😉
a malemu kamaratovi nasmu Samkovi sa uz ako 2tyzdnovemu zafarbili ocka - ma ich kraaasne cokoladovo hnede po maminke 😉 ale niekde ze sa pise, ze v polroku, niekde ze az v roku sa farba ustali...
my mame ocka hnede od zaciatku 😉
caute baby,
dnes sme stretli suyamu s manzelom na ambasade. zlatucka je !
slovenska ambasada ma cakaciu miestnost na ulici takze zazitok esteze mna pustili dovnutra s malym ale tato uz nemohol 😒 a total chaoz tam maju akoze hamba. bleee uz nikdy viac !
kto dnes porodil???
😀
ja som uz v porodnici videla, ze miska ma ine oci ako laura, aj ked sa hovori, ze tmave ocka maju vsetky babatka, laura mala take tmavo-ocelovosive a ma tmavohnede oci a miska mala take svetlejsie a vyzera, ze bude mat modre ocka, mala neviem, aku krvnu skupinu ma, ja mam B, aj laura, ale mm nevie, aku ma a malej som este nezistila 😀
inac, u nas je najlepsie uspavadlo kocik, denne s nou idem min dvakrat von a potom pekne spinka 2 - 3 hodinky, dnes som isla k dokymu a nechala som malu s laurou doma, bola napapana a mala spinkat, najskor ju hojdala v lehatku a nepomahalo, tak hodila do kocika a to uz mala vedela, ze sa ide spat a do minuty bola tvrda 😀
zvali no dala si malej v noci dedel,ked sa zobudi po 2hod? pomohlo predlzit cas papania?
ja som kupila temperovu farbu.je vodou zmyvatelna,snad jej neublizi 🙂 otlacky budeme robit asi v nedelu ked bude aj ocko doma,nech mi s tym pomoze
zuzit pekne fotky zo stretka
neurobime znova jedno tento jun???
musime to zoorganizovat aj s detickami bude sranda
trimi aj my planujeme dovcu tu na SK, neriskovala by som do zahranicia este, tiez budeme hladat nejaky bazenik pre male deti, normalne sa uz tesim. ak budes mat nejaky tip daj pls vediet 🙂
pandi - zatial nik neporodil 😀 mozno zajtra 😉
zvalka - hej po pol roku už farba oči ostane
no to by bolo stretko same detičky jeeeeeeeeeeej
inak som zvedava ktora z vas bude čakať druhe babo prva 😀
idem do postele lebo mala nema komu ťahať vlasy
a dominika dnes odo mna dostala po riti lebo ubližila damiánkovi 😒
som sa pytala dr., ze kedy zmizne ten flak na cele, tak ze do roka. a tiez taky cerveny flak vzadu na krku /som si myslela, ze to ma maly od mojho drzania 😀 /
No ja som mala tiež dneska mlsný den, som varila chrenovo-zemiakovú omáčku, k tomu viedenskú knedlu a sekanú a o 16h som si zamiesila cesto a napiekla som také mini-lupačky a z pol kila cesta takmer nič neostalo 😅 mnam-mnam 😀 A teraz naši priniesli Viki z Mcdonalda hambádž, tak sme si ho s mm rozdelili, kedže ona si dala len hranolky 😀 Takže dnes sa na váhu určite nepostavím 😀
No a na dovolenku mi určite niekam pôjdeme, už len kvôli Viki, ale k moru nie, to my nemusíme ani jeden 😅 My radšej bazény 😅 Tak tento rok pôjdeme znova do Tatier, teda tak, že každý den na inom mieste, v inom meste.. Tak sme boli aj toto leto 🙂 A Viki sa to páčilo, kedže nebola celý týžden na jednom mieste, to by ju nudilo..
K moru by ma prehovorili jedine letecky, ale s pol ročným bejby by som určite nešla do horúčav, a do Chorvatska do brrrrrrr vodičky zasa nie...
Millad očká sa môžu zdediť až po prastarých rodičoch... aj Sofi má modré (zatiaľ) a my nemáme ani jeden 😅 Zdedila ich ževraj po manželovej babke 😅
mein, ja davam malu na brusko kazdy vecer pri cviceni, a sem tam aj cez den 😉
zval ako cvicite?
millada, myslim, ze po prastarych rodicoch sa ocka mozu zdedit, moja laura ma hnede oci a my s jej otcom hnede nemame, akurat je to tak, ze hnedooki rodicia nemozu mat modrooke dieta 😀
uff aela, ešteže nie je muž hnedooký 😀 😀 😀
ja neviem, aku ma mala krvnu skupinu 😅
dovolenka? ja by som rada do Rohacov - Zapadne Tatry - Zuberec 😵
jeeej, nase stretko 🙂 no este sme mali babatka v bruskach 🙂
ja mam zelene oci, mm modre, tami ma zatial modrucke 🙂
aela, no ešte ze tak. Lebo ak by nasej malej ostali modre, tak neviem-neviem ako by som vysvetlovala 😀
zvali, dakujem za tie info o nosnych kvapkach. Uz som kupila. A čo je ten physiomar? Tiez kvapky? 😕
A farbu v Lidli az od pondelka budu mat 😉
aela, dvaja hnedooki mozu mat modrooke dieta 😉
mein, no s rucickami, s nozickami - a mame basnicku pri tom - IKA TIKA GYMNASTIKA... 😉 ona to uz ma tak rada 😵
pietra, len aby!!! 😀
millada, 100% 😉
len ked modrooki maju hnedooke, tak je to nejaka veeeelka vynimka, kedze alela pre modre oci nie je dominantna, takze modrooky clovek nemoze odovzdat alelu pre hnede oci, ale len pre modre (alebo ine svetle)
diky, milli, tak az od pondelka... 🙂
milli - http://www.physiomer.cz/physiomer-baby.php - je to super
ale viete, co sa mi stalo? som si kupila uz druhy - nove balenie,a nastokla som ten nadstavec a tak som to dala do taminkinho kufrika a jasne, ze to bolo vyssie s tym ako je zavrety kufrik, a cely sa mi vystriekal ☹ vsetko v kufriku mokre 😠 a stoji to vyse 8 eur 😒
zvali ika tika gimnastika cvicime aj my 🙂 sme na tom vyrastli,tak posuvame dalej 😉
som sa ta pytala na ten dudel ci v noci zabera
ahojte maminy, kedze vas nemam sancu docitat, tak reagujem len na farbu ociciek 😀
milli mozu mat, moj bracho je toho dokazom, obaja su hnedooky a mala je modrooka a pritom otca nezaprie 😉
simca ma zatial sive ocicka, tak dufam, ze bude mat po tatovi zeleno hnedo neviem ake- take zvlastne ociska 😀 😀
simonka ma A negativ po tatovi, kedze ja som A pozitiv 🙂
ja vooobec nestiham, ale nie kvoli malickej, ale preto, ze sme sa rozhodli stavat🙂 teda nadstavovat dom 😀 asi sa moooc nudime 😎 inak dnes som si bola poziadat v praci o rocne zuctovanie dane a este som musela aj zfdravotne kvoli vyssiemu prijmu 😠
pietra, ja ti neviem, ale Dr. haus minuly tyzden vravel, ze nemozu 😀 😀 😀
jaaaaj trimi, kua, a stale rozmyslam, co som este chcela napisat 😅
no uz lepsie spava, a ja by som ju po 2 hodkach tazko s cumlikom oklamala. to mozno tak po hodke..
ale uz jej nedavam biogaiu vecer, lebo sa mi zacala kazde dve hodky budit, uz ju davam rano o 9 a zase sa mi v kociku zobudi 😅 😕 ja ju asi prestanem davat...
aela, nevravel to naopak? 😉

naša ma krvnu skupinu kombinovanu - ja mam B, mm A a Ninka ma AB 🙂
A očka vraj mozu mat deti len po rodičoch, nie je mozne dedit po starkych a pod. Ale nie som si tym ista... Ja mam zelene, mm ma hnede, tak som zvedava na malu. Keby jej ostali modre, asi by to bolo pre mm podozrive 😀