icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

millada
11. feb 2010

aela 😀 😀 😀

zvali, no škoda toho toho physiomeru. Ale tak niekedy striekaniu nezabraniš 😀 😀 😀

meinkonka
11. feb 2010

baby, maly sa mi dnes vecer pretocil z bruska na chrbatik. som kukala 😨 to uz tak skoro? ci to bola nahoda?

zvalka
11. feb 2010

no veru milli 😉 ale radost, no 🙂 zajtra pojdeme kupit novy 🙂 a ninka uz buva ?

aela
11. feb 2010

pietra, nevravel, lebo ta baba bola taka volajaka tmava a aj s muzom mali hnede oci a on jej tvrdil, ze deti, ktore maju modre a zelene oci, nie su od jej muza 😀 no ale to je len serial 😀 😀

ty brdo, som to dvakrat citala, ze sa vystriekal 😀 😀 😀 dobreeee

iwa1
11. feb 2010

ako davate tu biogaiu? inak skoro ma slahlo z tej ceny 😀 😀

zvali aj mne simca vstava kazde dve hodky v noci a to neviem preco 😕 chodi o 20,30 spat a potom uz okolo jedenastej je hore 😠

millada
11. feb 2010

zvali, pojdem aj ja kupit. To bezne v lekarni dostat? 🙂
ninka chodi spinkat o osmej. A čo tamarka? Uz sníva v postielke? 😵

millada
11. feb 2010

to z tej biogaii vam tak rychlo travia tie detičky? To radsej nebudem skusat. Ja som kupila zasa Nutrilon Extra, čo je na dlhšie zasytenie 😀
Ozaj iwi, aj ty ho davas Simonke? Učinkuje? 😉

iwa1
11. feb 2010

milli davame ho, ale nemam pocit, ze ju to zasyti a vobec mi nepribera, pockam este tyzden a ked nepriberie, tak volam dr. 😒 lenze ona nevie stiahnut flasu, max. 60 a dost...aj to este takych 10 vylejem 😠

iwa1
11. feb 2010

mein to bola asi nahoda 😉 alebo zeby bol taky sikovnik?

zvalka
11. feb 2010

ja som biogaiu dala kupit muzovi a doma kukam na cenu 😕 no pekne...
no iwa, ja ju davam na lyzicke, davala som vecer o 18tej, teraz davam rano o 9hod. vraj by sa mala davat v rovnakom case 🙂
ano milli - bezne v lekarni to maju - len si kup tu pre babatka, nie ze ti daju pre deti od 3 rokov. 😉
a jasne, tami uz buva, dnes ma prekvapila spala mi v kociku od pol 4 do 6, tak som sa bala, ci zaspi vecer, ale v pohode 😵

iwa1
11. feb 2010

zvali no mna tiez skoro vykotilo, ked mi povedala, ze 9,96 😕 😅 ale nevadi...len nech pomoze,lebo sem tam kakame na zeleno a mozno aj priberat zacneme 🙂

millada
11. feb 2010

iwi, nema to nejaky učinok, to je fakt 😒 Vratim sa k normalnemu, je trochu lacnejši. A v Polsku ten Extra nemaju a ja idem nakupovat od jednej baby, čo z Polska vozi za lacnejšie 🙂

A ako vieš, ze nepribera? Vazis ju doma? Aj kojis stale? Asi ma dost tvojho, ked uz potom nechce vela UM. Moja teda uz pije 150 ml-ove davky 😅

zvalka
11. feb 2010

no iwa, a mna skoro vykotilo, ked sa mi vyminul cely physiomer za vyse 8e 😠
a tu biogaiu ani asi nebudem davat, kakame dobre, brusko hadam neboli
a kamoskin samko od nas o 2 dni starsi vecer stiahne 330 um 😕 😕 😕

millada
11. feb 2010

zvali, tak pekne spinkala 😵 Ninka dneska zasa od 09,30 do 14,00 🙂 Boli sme 2x na prechadzke a ešte aj doma potiahla v kočiku 🙂
A neboj sa, či bude spinkat v noci, ked cez den spala. Podla annag (ten članok na jej stranke, čo som tu minule davala) vraj, čim lepšie a viac spia babätka cez den, tym lepšie aj v noci. Aj babonr (myslim) tu pisala včera, ze cely den kočikuju, aby spalo malé, lebo potom aj v noci lepšie spinka 😵

millada
11. feb 2010

zvali, 330 ml??? Fíííha, to bude baculko samko ako zuzitkin 🙂 Inak to je riadna davka. Si predstav aj dospeleho, ked vypije vyše troch deci mlieka, to je dost... 😅

zvalka
11. feb 2010

to viem milli - to som aj ja citala...len som sa bala, ci mi zaspi tak skoro, kedze o 18tej vstala, spinkat by mala v noci.. 🙂

vlastulka
11. feb 2010

čoooo? 330ml? To my nemáme ani za celý den 😅

zvalka
11. feb 2010

no 330, aj to mu urobi s tou vodou - vyvar z ovsenych vlociek 🙂 a to mu este musi dat, aby mu nebolo malo na dotlacenie didu - mm 🙂
a je baculko krasny - vlastne o 2 dni starsi ako tami a ma 7 kg 🙂

pietra
11. feb 2010

330ml mlieka taky drobec? 😕 vsak tolko na jeden sup ani Kika nevypije 😀 ten malicky musi byt riadny papkac

vlastulka
11. feb 2010

Zvalka my sme boli lyžovať na Roháčoch túto zimu, no teda minulú 😅

zuzankaro
11. feb 2010

fuuuha zvalka, tak moj pije omnoho menej a kilami bude na tom napodobne, nas maly vypije max 130ml 😕 zaujimave a tiez sa vola samko, ti samkovia su nejaki baculkovia 😉
inak som si myslela ze po tej biogai zacne maly lepsie kakat a nic stale rovnako 😒

millada
11. feb 2010

idem do postele, dobruuuuuu 😵

zvalka
11. feb 2010

no my sme tam boli na letnej dovolenke, a rada by som mozno aj tento rok 🙂
no pietra, tolko stiahne na veceru 🙂 zlaty je 🙂 nas kamarat, chodime spolu kocikovat 🙂

pietra
11. feb 2010

zuzankaro a ako dlho biogaiu uz davas? lebo to chce cas, kym zacne ucinkovat

zuzankaro
11. feb 2010

pietra dnes bol stvrty den, a zase sme sa trapili s rurkou 😒

zvalka
11. feb 2010

zuzi, mas krasnu fotku v profile 😉
no ja som zacala davat biogaiu, ak ju brusko bolelo, ale asi prestanem na cas... 😉 lebo sa mi zda, ze jej dako dobre travilo 😕
zuzi, ak nekaka, tak vraj je uplne super tento sirup:
http://www.lekynainternetu.cz/p/duphalac-sirup-...

pietra
11. feb 2010

tak to este kratko, to tak po tyzdni az 10 dnoch pravidelneho davania zacne ucinkovat 😉

iwa1
11. feb 2010

milli este kojime, ale pravy uz odmieta a rano sa musi dotlacit 😒 tak aspon odsavam, ale odsajem tak 60-tku? 😒 nevadi... a tiez som dnes pozerala, ze normalny je lacnejsi a tento extra nic moc 😒 dominame tento a kupim normalny...nam ta 88g piksla vydrzi dva tyzdne a polku z toho vylejem 😠 drahy spas.... keby mi milladka stiahla moja 150 z flase, tak skacem po byte od radosti 😀 😀 aj ked UM 😉

vazim ju pred kupanim a furt mame rozdiel 5,6 kg 😒 takze za dva a pol mesiaca pribrala 2 kila 😒 asi chce byt stihla, papa po mensich davkach a castejsie...

inak ako vam jedia z flase? lebo simca potaha a potom zacne revaaat odusu a pomoze len dudel dat...s tym sa ukludni 😕 to co ma znamenat neviete? 😕

zvali 330???? 😕 ty kokso to musi byt az spoteny 😀 😀 😀 😀 dve flase stiahne?

iwa1
11. feb 2010

800g piksla 😀 😀 😀 som chcela napisat...

inak pisem jak mentolka 😎 strasne nieco 😀

iwa1
11. feb 2010

milli dobru

inak od zajtra je ta akcia na foto 😉