icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zvalka
11. feb 2010

a este mam na vas otazku, stalo sa vam niekedy toto: ???
tamarka bola na rukach a zrazu cela strnula, rucicky rozpazila, znehybnela, obordovela v tvaricke, ako keby nedychala a spustila straaasny plac, ale za chvilku ustal nastastie... ☹
som pocula, ze nejaka vzduch. bublina isla cez crievko a zabolelo to??? 😕

pietra
11. feb 2010

iwa a to je malo 2kg za 2,5 mesiaca? 😕 mne sa to zda dost, mne doktorka vravela, ze priemerne deti priberaju 130-150g za tyzden a to by vyslo menej ako 2kg

zuzankaro
11. feb 2010

pietra - tak to som zvedava po tych 10 dnoch ci zaberie
zvalka - poradim sa s dr. ked najblizsie pojdem

pietra
11. feb 2010

zvalka, marco toto parkrat spravil, ale vzdy to bolo zakoncene prdikom, takze ho asi brusko bolelo

lia
11. feb 2010

ahojte,mne niekedy nieco podobne po papani spravi a neviem co to znamena 😖
iwa,moja miluje flasu,nenavidi prso.aku mas flasku??

zvalka
11. feb 2010

no kamoske to doky nechcel predpisat, ale zohnala to v lekarni, predali jej to a davaju sem tam a pekne kaka.
no pietra, asi to bude nejaka bolest v brusku ale bolo to hrozne ☹

lia
11. feb 2010

jej zuzi,krasnu fotku mas 😉
iwi,vy uz mate tie fotky z atelieru s malou??

zuzankaro
11. feb 2010

iwa - mne maly papa v poho z flasky, prso chytit to nie! on je proste na flasky 😀

lia
11. feb 2010

co zvali nechcel doky predpisat??

pietra
11. feb 2010

asi som mimo, ale zvalka, co jej nechcel predpisat? biogaiu? tu poistovna nepreplaca

zvalka
11. feb 2010

no vyskusaj zuzi, ale ze to je fakt super,a nemusia to davat ani denne
idem spat, som zistila ze uz je 22hod 😕 😕 nech sa aspon trosku vyspim , dobruuu kocky 😉

zvalka
11. feb 2010

babule, ten sirupcek na kakanie nechcel predpisat, nie biogaiu 😉 davala som link na predch. stranke

pietra
11. feb 2010

a preco ho nechcel predpisat? len nechcel dat predpis alebo bol proti jeho pouzivaniu?

iwa1
11. feb 2010

pietra no prvy a pol mesiac sme pribrali 900g, druhy 600g a teraz uz tyzden nic 😒 ja viem, ze by mali priberat CCa 150g tyzdenne 😕 tak uvidim, pockam este tyzden a ked nic nepriberie, tak pojdem k dr. nech ju prevazi...

lia ahoj, flasu mame od canpol babies, s takym makkym cumlom alebo avent a tie sa jej nelubia vobec, potaha a necha tak 😒

zuzankaro mi to este kombinujeme ...ked vstava a je este v polospanku, tak jej chytro didu strcim a taha jak odusu az ju zalkava a v noci staci ale cez den nie...ked je uz hore dlhsie, tak didu nechyti ani za toho pana 🙂 co uz flasa je flasa 😠

lia kuki na FB 😉 uz davno ich mame 😀

beruska.zuzanka
11. feb 2010

Ahoojte kočky 🙂

zvalka
11. feb 2010

asi ze netreba, ze to nevadi, ked sa tolko dni nevykakal a pod,. a chudacik neslo mu samemu, a teraz je to uz oki 🙂

beruska.zuzanka
11. feb 2010

Teda, krvnú skupinu má Emka po tatovi A+, ja mám 0+ 🙂 očká máme obaja svetlé a Ema má zatiaľ modručké, ta by jej ostať mohli 🙂 my už máme v sobotu 8 tt 😵 😵 to to letí... a ja mám od zajtra 24, aj to letíííí 😀 😀 😀 o chvíľu budem stará rachejtla 😝 dnes, keď tu bola svokra som tak premýšľala, či aj ja budem taká trafená, až budem stará... dúfam, že nie 😝

beruska.zuzanka
11. feb 2010

inak iwka, s tou fľaškou to aj naša robila a som zistila, že keď mala taký hustejší nutráč, čo ten extra tuším je, tak jej to upchávalo dierku na cumli a mliečko netieklo, ako sa snažila a to ju rozčuľovalo 😀 😀 😀 tak skús kuk 😉

iwa1
11. feb 2010

berus , ze stara 😀 😀 😀 😀 som sa schuti zasmiala 😀 😀 😀 co potom ja stara korytnacka, mam trenovat skok do truhly? 😀 😀 inak ahoj 😉

zvalka
11. feb 2010

super zuzi, ze 24 a "stara rachetla" 😠 😠 😠 a co my "mladice" mame na to povedat, ha??? 😨

pietra
11. feb 2010

to sa hned citim "lepsie", ked 24 povie, ze je stara rachejtla 😀 to aby som si isla o starobny dochodok uz poziadat 😀 😀

lia
11. feb 2010

no idem kuk 😉 moja mala a aj mojej sesternici mala uplne miluju tommee tippee,uz som tu jak predajca 😀 ,skus 😉 .zelene kako znamena aj,ze je hladna,tak tomu teraz nerozumiem.
duphalac??to som brala ja pocas tehu,existuje pre miminka??
nasa mala ma uplne inu skupinu ako my,je to mozne??dufam,ze nam ju nezamenili 😅
caf berus 😵 ty mas len 24rokov??juuujjjjj 😀 zavidim 😀 😀 😀 😀

zuzankaro
11. feb 2010

joj kdeze su tie rokyyy, brala by som 😉 ja som v tom veku o svadbe a detoch ani pocut 😀

pietra
11. feb 2010

lia, no je to mozne, ale riadi sa to istymi pravidlami. Napr. 0 nemoze mat, ak nikto z vas 0 nema (tusim)

iwa1
11. feb 2010

lia nemoze mat inu skupinu, len kombinacie vasich 😉

skusim asi inu flasu pozriet, len som zvedava kde to najdem 🙂

fotky vybrane, zajtra odoslem a idem teraz spat 😀 mlada dotankovala 60-tku v spanku, tak hadam potiahne apson dve hodky 😀 😀 😀

berus skusim kuknut, ale ked jej siel ten comfort, tak hadam jej aj toto tecie...ja mam skor pocit, ze jej to mooc tecie a slecna nestiha, tak sa rozculuje...este je asi zvyknuta, ze z didusky tak netecie 😀 😀 😀

beruska.zuzanka
11. feb 2010

No, vidím, že som spôsobila verejné pobavenie, u niekoho pobúrenie 😀 😀 😀

No a dostala som predčasný darček, Hawaikuu pizzuuuu, som taaak po nej už túžila 😀 😀

beruska.zuzanka
11. feb 2010

Idem asik aj ja sprchu navštíviť a pospať si, kým sa slečna supermanka obudí... už nám cestuje po postieľke zlatíčko naše 😀 😀 ta ju chodíme s mm okukovať a brať inšpiráciu, bo tie jej polohy stoja za to 😀 😀 😀

iwa1
11. feb 2010

berus aj nasa cestuje...sa posklada do kutka a tam sa jej dobre spi 😀 😀 😀

dobru noc a nech vas blchy stipu celu noc 😉 😀 😀 idem od vas....

beruska.zuzanka
11. feb 2010

dobru dobru, krásne sa vyhajajte 😉

zvalka
11. feb 2010

Lius,no vsimni davkovanie.je to aj pre mimi 😉
a moja necestuje,moja je poviazana v zavinke 😅 😉 Dobruuu... 🙂