icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

saska73
12. feb 2010

Mein ja rada kočíkujem, aspoň vypadnem z bytu, nadýcham sa vzduchu a hlavne pretiahnem poriadne kosti a pevne dúfam, že aj schudnem chôdzou 🙂 😉 Už mám navyše len 10 kg ( z tých 23 kg) + ešte také 4 kg dať dole, čo som mala navyše pred tehu.

barbarka
12. feb 2010

saska no stastie ze sa nic nestalo. to je mile ze mas taku akcnu svokru 🙂

meinkonka
12. feb 2010

saska aj ja rada kocikuje, ale ked idem k nasim do mesta. tu je to take nezazivne teraz v zime po dedine sa prechadzat. v meste beriem kamosku s malou a uz spolu kocikujeme. a ked bude teplejsie tak uz sa budem stretavat s viac mamickami tak to bude super.

ja mam este cca 3kg nadvahy z 12kg porodnych

barbarka
12. feb 2010

z porodnym mam tiez nejake 3 ale mala by som zhodit viac uz pred tehu som riadne pribrala 😅

triminka
12. feb 2010

baby tato moja opica ma stikutku zas.tak ze jej dam lyzickou vodu.no tvari sa jak keby ju chcem otravit a vypluva mi to.ani vase nechcu tekutiny lyzickou?

ja mam vsetkych 12kg dole...ale mala by som schudnut est

triminka
12. feb 2010

co mne to tu blbne?same sa mi to odoslalo...kua 😠

som chcela napisat ze mala by som schudnut este aspon 10-15kg 😀

barbarka
12. feb 2010

trimi daj jej to len k dolnej pere nech si to sama zlyze jazyckom, jak maciatko.

meinkonka
12. feb 2010

moj je s lyzickou ok. od zaciatku do neho pcham vseliake kvapky a tabletky, takze si uz zvykol

vlastulka
12. feb 2010

Ahojte, ja som dneska upratovala celý dom a som K.o. 😝 Ešteže Sofi tak pekne spinkala doobeda 🙂 Ale von dnes nejdeme, lebo celý den tu kydá a kydá.. už mi lezie ten sneh hore krkom 😠

Som si práve objednala tie kapsule Moremilk-od motherlove, beriete ich niektorá?

saska73
12. feb 2010

Vlastulka - ty si upratovala a ja som rozhádzala čo sa dalo 😅 Mama mi volala, či jej požičiam čierne sako na pohreb, tak som ho hľadala 😀 Ten sneh mi lezie na nervy. Malý spí v kočíku pri otvorenom okne v kuchyni, inak sa nedalo.

Moremilk - chválila nám ich pani, čo robila kurz masaže bábetiek, je aj laktačná poradkyňa. Sú to jediné tabletky na trhu, kt. obsahujú: senovku grécku a benedikt lekársky. Senovka je už vedecky otestovaná, že je najlepšia na tvorbu mlieka. Obsahuje ju aj welleda čaj, benedikt sa dá kúpiť zvlášť v lekárni ako sypaný čaj - ale je dosť nechutný, tak zvláštne horký.

zuzankaro
12. feb 2010

caute maminy,
my sme sa akurat vratili z prechadzky, no to je sila tie chodniky 😠 maly je chudak udrncany, no hruza! ale potrebovala som vypadnut, doma je to zabijak, sa len motam 😝
barbarka - veeelmi pekne fotky, maly je zlatucky 😉

trpezliva
12. feb 2010

Ahojte, ja sa konecne chystam do Lidlu, ale ako poznam nase dochodkyne, tak tam nechali akurat len prazdne obaly..mozno aj plienky vykupili 😝 . Tu od rana snezi a snezi..auto mam cele zasypane, ani vcera sme nikde neboli, len tu v okoli. Len tlacit dvojkocik nie je ziadna sranda...
zuzi, ake su fotky?? tato v profile je velmi pekna. uz vam pani posalal aj dalsie?

zuzankaro
12. feb 2010

kika ahoj, fotky su velmi pekne, hotove budu cez vikend, poslala mi zatial len zopar a sme spokojni 🙂 potom ich hodim na fb
nam kupil tie plienky toujours znamy, tak ich mm dnes prinesie a vyskusame

aela
12. feb 2010

noe a co mala vyviedla malemu??? 😕

ciefulik
12. feb 2010

ahojte, idem vás dočítať..

dneska som malú preventívne povážila, že teda či naozaj toľko spapá, keď to dr tvrdila....a ona za 10+10min dala 145ml...to je dosť, nie? koľko majú piť také 10tt deti? čo píšu múdre knižky? neviete? 😅

cmeliacik
12. feb 2010

ahojte babenky,

boli ste uz s malymi na vacsich nakupoch? Napr. Ikea a pod. Aj ste tam kojili?
Nestiham Vas vobec sledovat, tak dufam, ze vy a vase deticky sa mate fajn🙂

pietra
12. feb 2010

ahojte 🙂

mne snezenie vobec nevadi, pre mna za mna moze snezit az do marca 😀 Na kocik dam plastenku a ide sa. A Kikatko sa aspon vysanti, tak mam potom obidve deti unavene cerstvym vzduchom a pekne spia. Marco dnes na prechadzke zaspal o 10.30 a spal az do 14. Zjavne mu cerstvy vzduch prospieva. Len vonku nesmel kocik zastavit 😅

cmeliacik, este som na nakupoch vacsich s marcom nebola. Skor sa snazim takym velkym nakupnym centram este vyhybat, vsak je teraz take chorobne obdobie. Ale v Ikey nie je problem nakojit, tam na prizemi maju taku super prebalovaciu miestnost, este aj postel so zavesom tam je, takze ak potrebuje niekto kojit po leziacky, ma aj intimco 😀 Teda snad tu miestnost nezrusili, uz som tam davno nebola

ciefulik
12. feb 2010

trpezliva - dôchodci a plienky, to je dobrééé 😀 😀

nás dneska 2 dedkovia zd.bali, že kade majú akože prejsť..my sme len vyťahovali kočík z auta...a čo keď mám dlhé auto...by im akože niečo utieklo, keby tú 1 minútky akože počkali alebo čooo? som bola nasratá 🙄

inak čo sa týka toho snehu, tak ja musím k tomu kočíkovaniu podotknúť, že najsamlepšia kúpa bola ten Teutonia kočár 3kolka - s jednou rukou po neutlačenom snehu....nenormálny je - teda môj názor 😉

a kg......hm, ja +13kg v tehu, v pôrodnici ostalo 7 a ostatné sú na mne ....ani 1kg mi nezliezlo..ale aspoň mám asi plnotučné mléčko, keď krpček tak pekne priberá xixi 😀

zuzankaro
12. feb 2010

cief 😀 no dochodcovia to je ina kapitola
inak teutonka je super, tak sa lahucko tlaci a ovlada, som s nou velmooo spokojna 🙂 , myslim tych 145ml je pekne 😉
pietra nebyvas nahodou v ruzinove?

pietra
12. feb 2010

zuzankaro, katastralne k ruzinovu patrime, ale blizsie je to skor k biskupiciam. Preco?

vlastulka
12. feb 2010

ciefulik naše sú rovnako staré, a teda my sme 145 nedali ešte nikdy.. leda tak na 2 kojenia 😀 No ale my tu patríme na nete k tým modelkám, čo pomalinky priberajú 😀

Saška dakujem za info, je objednaný, tak uvidíme kedy príde. A dúfam, že aj riadne zaberú, ked je na nich taká cena 😕

Cmeliačik naša Sofi má už prejdené všetky veľké obchodné domy v BA 😀 Hlavne minulý týždne sme lietali po BA 😅 A my sme snou boli v tescu a v maxe ked mala necelé 2 týždne 😅 My nevydrží doma sedieť, hlavne cez víkend 😀 V ikei je pekná miestnosť a v auparku v tej miestnosti je aj mikrovlnka a aj ohrievač na flašky 😉 No a minulý týžden som v hornbachu kojila v detskom kútiku na mini-stoličke 😀 Aspon sa Viki vyhrala zatial, a ja som si nakojla a mm v klude nakupoval 😀

cmeliacik
12. feb 2010

dakujem vlastulka za info. uz viem, kam mozem ist🙂

iwa1
12. feb 2010

vlasti kapsule more milk som mala ja 😉 😀 pomohli, zvysila sa tvorba mlieka, ale simca uz je spekulant 😒 tak som si odsavala ledva 40 a s nimi 100 v pohode za 5 minut 😉 ja osm s nimi bola psokojna ja ked su drahe jak slak, ale keby som o nich skor vedela, tak si ich hned kupim a nemuseli sme sa trapit 😒

tami_tami
12. feb 2010

ahojte u nas tiez snezilo dnes ale boli sme na hodinku vonku - zima nebola... moj maly papa 120 jednu davku - nutrilon... ked kojim neviem... - vahu nemam... zavidim vam ktore uz mate kila fuc... ja mam dole 10, no na sebe este 8 😒

noemi01
12. feb 2010

u nas tiež sneži cely den

a boli sme už dva krat na prechadzke

ja mam ešte 1 kilo na sebe

aela - skočila na maleho ☹

noemi01
12. feb 2010

cmeliacik - ano kojim aj v nakupnych centrach
vlastulka - aj my tak nakupujeme 😀

iwa1
12. feb 2010

ja uz nemam z tehu ani kilo, dokonca som kilo menej...ale este mam +15 kg nadvahu spred tehu 😀 😀 😀 takze mam co robit, lebo mi uz lezie toto moje velke telo na nervy 🙂

janula17
12. feb 2010

caute baby, citam ze mate debatu o kilach.....mne sa vaha zastavila 5kg nad tym co som mala pred tehu a ani sa nehne.... mame v obyvke steper tak sa snazim kazdy den nanho vyliezt, ale musim sa neskutocne premahat. Ja neviem, aj vy ste z toho kojenia take unavene? Ja sa citim akoby maly zo mna vyciciaval vsetku energiu.....
A to mam este za par mesiacov statnice a teraz by som mala dokoncievat diplomku ☹

noemi01
12. feb 2010

janula - teraz ani nie ale pri malej ma to vičerpavalo
vlasy papali , suche pery ...........

skus brať vitaminy ako počas tehu

pandula
12. feb 2010

baby pomoooc ja mam 38 teplotu uplne som hotova.

stale kojim, je to bezpecne?

zuzitka ked si mala ten zapal prska ako ti nato prisli a ake si mala symptomy ???

pomooooc ☹