Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
dobré ránko))
babo, 6 hodin voziť v kočíku wooow 😲
my v noci po starom 6+3, o siedmej oči jak kukadla
akurát jedna pikoška, som ju musela o 3 komplet prezliekať, lebo z jedného som kŕmila a druhé mi komplet na ňu vytieklo 😀 tak dupky mokréé od hlavy až po päty - no šikovná mamina, čo vám budem hovoriť.. 😎
ciefulik, tvoja mokra od mlieka a moja pokakana rano 😀
Ninka ma taku suchu plet na tvaričke, az supinky sa jej robia ☹ Cim natierate tvaričku svojim babätkam? Mate nejaky dobry krem? Ja som jej dala taky mastnejši Babylove do nepriazniveho počasia, ale nejako nepomaha 😒
milladka - my sme tiez dost suchy natieram takym mastnym kremikom pre babetka sa to vola earthbabies aj je super ale natieram aj 3x denne
ahojte uz nemam teplotu som to v noci vypotila. ;pohol vitamin C a kuracia polievocka nakoniec ani paralen netrebalo
ciefulik my take problemy nemame
ahojte babulky
konecne sa mi podarilo stiahnut par foteciek z mobilu, ak mi mm stiahne aj z fotaka, tak pridam dalsie
zvalka - akurat som kukala to more milk aj tu to dostat asi si objednam ten extract vo flasticke a vyskusam je to okolo 12 libier, mne sa tiez zda ze mam menej mliecka ku koncu dna. asi vyzdimana 😀
mne mliecko velmi svojvolne netecie ale zvyklo tak neviem zevraj ked som pumpovala ze sa tvorilo viacej mliecka a teraz sa menej kedze nepumpujem len kojim to my povedala midwife ale bohvie co na tom pravdy je 😉
flock maly je zlatucky
pandula - diky
mne sa tiez teraz zda, ze mam menej mliecka, ze by alexko aj viac vypil a nema co. tak pijem caj na podporu tvorby mlieka Hipp a pozeram na tie kapsule more milk, ze by som vyskusala. netusim preco je to tak, lebo vlozky do podprdy mam mokre, takze mliecko je ale asi malo ☹
zvalka - toto si precitaj, podla mna nemas malo mliecka ani ja 🙂 usetrene penizky
flock, maly je zlatunky 🙂
Ahojte.nebol problem objednat fotky cez fotolab,ked maju tuto akciu? Stale robim vyber,pozeram fotky aj par rokov dozadu..😀
Zvalka, ja som povyberala, isla objednat a suma za 1foto vysla 0,16, nechapem preco 😠
zvali, aj ja ešte vyberam, uz mam vyše 700 ks a stale to nie je vsetko 😅
a skusali ste to objednat? lebo ziadne 0,06€ sa nekona...aby ste zbytocne nestracali cas!
ahojte... no rychlo napisem - ja som vcera objednala fotky cez fotolab a to za 0,06eur/1kus
Lenze som musela objdnat cez net a nie cez Moj cewe fotosvet!
klik sem na - http://www.fotolab.sk/fotoprodukty/fotoservis - a uz iba dole kliknite na OBJEDNAT FOTOGRAFIE.
Otvori sa vam java a mozte si tam pridat fotky!!
Ja som nadtymto vcera maturovala hodinu. dufam, ze som pomohla
pekny dnik a hlavne veeeela zdravicka babatkam aj maminam 🙂
takisto si tam mozte hned skontrolovat aj kvalitu fotiek a ked uz fotku pridate, krasne vam vypise po fotku ze stoji 0,06eur.
papa 😉
všetky triedite fotky? 😀 😀 😀
milli, ja robim jablkovu zemlovku 😝
babule a jastrab caute 😉
FOTO Z FOTOLABU: treba si dat v cenniku aktualiovat ceny - som mudra , lebo som tam volala, ze nemaju zmenenu cenu 😉 a tak vam cewe program stiahne foto za 0,06€ 😉
Čaute kočky, teda vďaka všetkým za priania k mojej storočnici 😀 😀 😀
Včera som mala napilno celý deň, doobedu som bola krst vybaviť, krstíme 28.02. sa tešíííííííím 😵 a potom odniesť návratku na uvítanie detičiek do života, to máme 09.03. aj na to sa veeeľmi tešíme 🙂
bola som kuk u našich, btw, ledva som naše Ferrari natrepala do výťahu 😅 našich hafanka videla malú prvý raz a cítila v nej konkurenta, ta vrčala, ale to bolo nič, oproti "kúsku" môjho drahého bráchu... nachystala som malú už na odchod, nechala ju v obývke na gauči, nech mi ju postráži. Zrazu som počula vzrušený rozhovor a smiech mojej mamky... prídem do obývky, malá ogrcnutá, lebo práve dojedla, mamka v rehote a brácho červený hanbou, on totiž moju 8 týždňovú dcéru POSADIL do rohu sedačky, ako malú bábiku.... že on sa jej chcel povenovať 😀 😀 😀 ale zlatý bol, ešte večer sme si srandičky z neho robili 😀 😀 😀
ahojte
vlastulka - ja som aj pri malej mala veľa mlieka
aj ked mi po pol roku jedno prso odmietla ešte sme fungovali na druhom dalši pol rok
a nebrala som tiež žiadne čajiky ............
ja som tatar z toho fotolabu
ako to vlastne je ???? ja som na to klikla dala objednať fotky a žiadna java sa my neukazala 😕 a ako mam vložiť fotky ked vipisuje nakupny košik prazdni 😕
a ešte baby a ja mam mekke prsia a neviem či mam malo mliečka mali je spokojni pekne pribera tak to asi nebude v tom že prsia musia biť mekke
aj ked moj musim dlho dudlovať po papani
noe java sa ti ukaze len na stranke, ked to robis cez program moj cewe fotosvet, tak len pretiahni mysou subor, ale predtym si nastav format hore a este predtym aktualizuj ceny 😉 ved kuki mail 😀 😀
som strasne mudra, lebo mi to tiez neslo a volala som tam 😀 😀 😀
beruska 😀 si to živo predstavujem, ako malá sedí na sedačke, oči vygúlené a nechápe, čo sa od nej chce 🙂 😀
iwa - tie zľavy platia len na fotky alebo aj na fotoknihu ?
noemi - ja doobeda a ked malý nepapá viac ako 3 hodiny prsia tvrdé ako kamene - inak malému sa to ľúbe, úplne sa teší pri nich a chytiť si to vie. Inak mäkké, hlavne večer, a všimla som si, že najprv ich dudluje a ťahá a ťahá a až po chvílke začne prehĺtať tak hltavo, takže mliečko sa spúšťq trocha neskôr večer
ciefulik 😀 - ja minule postel mokrú, paplon mokrý a nočná košela flak 30x50 cm - normálne mi to ľúto bolo, že koľko mliečka vytieklo len tak
a malý dnes skoro celý deň nespí, všetko len také párminútové zdriemnutia 😒 to bude noc 😝 Neboli sme dnes vonku, kvôli tomu hroznému nárazovému vetru 😖 a to ked nie sme cez deň vonku, tak vždy nevie spať
saska tie zlavy su na foto,a le sa mi zda, ze aj na fotoknihu je zlava 😕 ale nepoveim ti odkedy dokedy...do zajtra mas fotky 😉
inak ani simca dnes nespala, za cely den max. 2 hodky dokopy? 😕 teraz som ju uspala, tak som zevdava aka bude noc 😒
ja uz nemam prsia tvrde ani v noci 😒 ale zase flakam odsavanie mliecka, takze budem musiet zvysit odsavanie, kedze slecna je uz vyspekulovana a ked netecie podla jej predstav, tak ju musim dokrmovat 😀 😀
Naša Emula dnes prespala kúpanie 😕 teda, že sa ešte nekúpala a v noci to už ja robiť odmietam 😀 ta až zajtra...
inak aj vaše decká taaaaaak zbožňujú vodu? naša by sa rochnila furt... si vo vaničke kope nohami, až mám problém ju udržať 😀 a vyškiera sa od ucha k uchu... a keď ju z vody vyberiem, tak reve jak tur... moja mamina vravela, že by sme ju tam mali mať miesto v postieľke 😀 😀 len jej nosiť mliečko 😀
berus simca vo vanicke kuka a kuka a usmieva sa, no vychutnava si to 🙂 a je ticho aj ked ju vyberiem , ale ked ju zacnem obliekat alebo tahat susune z nosa, tak spusti 😀 😀 😀 najprv len upozornuje mrncanim a ked neposluchnem 😀 tak si ani slovo nepocujeme 😀 😀 😀 taky rev spusti 😀 😀

Ahojte!Dnes som prva? 🙂 No,tato noc nebola o nic lepsia.Maly sa sale hmiril,a ked sa tak vrti,tak ja nemozem spat 😖 Noe,ja som myslela 6hodinove prechadzky s kocikom.Maly sa moc na rukach nosit nechce.Ale akurat vcera cez den bol taky,ze ked mrnkal zobrala som na ruky a prestal 😕 Az mi to bolo divne,bo do vcera bol problem len ked si mal na rukach odgrgnut.On je inak zlatunky,ked ho nic neboli ani nevieme ze ho mame.Ale to brusko.... 😠 Dufam,ze za mesaic sa to uz zlepsi.Pandul vyliec sa.aela presne toto poznam,ale nas maly uz v noci ako tak spinka.Len ked on sa zacne hmirit a vydavat take divne zvuky,tak ja nemozem spat....A tuo noc to trvalo od 23tej do pol druhej....Takze spanok ziaden. 😲