icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

iwa1
13. feb 2010

inak mozem cestne prehalsit,ze ako som chcela kojit moc, ked som bola tehu, tak som to kojenie nezvladla ani po treti krat a pokaslala som to dokrmovanim a flsou- aj ked toto kombinovane kojenie a krmenie je moj rekord 😀

noemi01
13. feb 2010

saska - ani moj tomu spanku cez den neda
my sme dnes neboli vonku lebo ma sirupček na kašlik ale moc nepospal
a sa mu to aj posunulo zaspal už od 19

iwka - no spravili sme to trošku inak hadam to bude ok
len to dlho trva mam cez 200 fotiek
musela som ešte niečo aktivovať
a cenu my potom vypisalo spravne

no flašky pokazia kojenie

triminka
13. feb 2010

ahojte babule...ako ide sobota? tak som v stadiu ze tiez nemam dost mliecka...opica sa jedovala na prsku tak som ju odvazila a ona 50ml vypila...tak som ponukla druhe a stiahla dalsich 50ml...dalsie kojenie s podobnym priebehom.tak som uvarila weleda caj,cakam ako zaucinkuje....no ja nechapem to sa len tak zacne stracat mlieko? kua zo zivotom.sa zena snazi kojit a len tak si mlieko zacne odchadzat....
no ale ved hadam to zachranime,ne?

noemi01
13. feb 2010

trimi - ano su obdobia ked mliečko prestane tiecť ale to prejde
hlavne žiaden stres ten tomu nepomaha

ja nechapem ale zo mna ide stale veľa mliečka

aj vam sťahovalo tie fotky do fotolabu tak dlho mne vypisuje 6 hodin 😕 to tu budem do rana sedieť ???

iwa1
13. feb 2010

trimi 😀 😀 😀 sa mi paci ako ftipne to ponimas 😀 😀 😀

aela
13. feb 2010

beruska, moja teda uz konecne aspon nereve ako tur pri kupani, zo zaciatku sme celu ceremoniu kupanie a obliekanie po kupani prerevali, teraz aspon pri kupani je ticho a ked ju beriem z vanicky, tak si so sebou berie aj lehatko 😀 😀 😀

iwa1
13. feb 2010

noemi co to nerobis cez ten program? mne tam 200 foto siahlo za minutku 😉

triminka
13. feb 2010

iwa no co,zabijem sa....jedna vec je snaha a spravit pre to maximum a druha zozierat sa tym. jasne ze by ma to nasrdilo kebyze nemozem kojit aj by som si asi poplakala ale co uz,zivot ide dalej...hehe ved aj reklamy byvaju ze vyrastli sme na sunare...aj igor timko na nom vyrastol a tusim aj sindlerova 😀
inak mozno je to aj z unavy a trosku stresu....ale dame to do poriadku sa s malou dohodnem 🙂

iwa1
13. feb 2010

trimi neboj nic, len si oddychni 😀 😀 😀

u nas uz sima- konecne- aj tato spia vo velkej posteli 😀 😀 😀 som zvedava kam sa ja strcim 😀 😀 😀

triminka
13. feb 2010

jaaaj ved to,ze oddych....krpata je taka,ze ja si len pomyslim ze si idem lahnut ked ona spi a hned sa zobudi.aj dnes to tak bolo 😝
iwa si roztiahni karimatku 😀

noemi01
13. feb 2010

iwka - ja ani neviem ako to robim ja som rada že niečo sťahuje
to my muž tak nadstavil ked som bola dať malu spať

trimi - hej aj dare rolinsevej mala vyrastla na sunare 😀

no neznašam ked my povedia spi ked aj mali spi a kedy ked nemam čas
ked spi som rada že idem konečne na zachod , okupať sa , alebo utekame na prechadzku , na nakup ............ tak čas na spanok neprichadza do uvahy
aj ked pri malej som si pospala teraz nie

triminka
13. feb 2010

noe presne ako pises....hehe ze spi ked spi dieta...ved vtedy utekam zo psom von,najem sa rychlo a fakt ked si poviem po 45min co ona spi ze idem aj ja,tak otvori oci a zacne sa na mna usmievat. no nezozer ju v tej postielke 😀

saska73
13. feb 2010

noemi - toto mi manžel hovorí, však si pospi, ked spí malý - len on spí len vonku v kočíku 😀 a doma cez deň len chvíľku a keď spí ráno, tak rýchlo sa utekám umyť, najesť a čo to upratať

beruska.zuzanka
13. feb 2010

aela, že aj lehátko, som si to predstavila 😀 😀 😀 my lehátko nemáme, mávali sme plienku, ale sa mi motala do nej, tak sme ju zrušili a zvládame perfektne bez všetkého 😀

trimi, aj naša má nejaký senzor, že akonáhle ma ucíti v spálni, že si idem oddýchnuť s ňou, je hore... aj dnes poobede... 😠 rev jak nalesy, ako som si dovolila vliezť do postele...

saska73
13. feb 2010

noemi - akú máš peknú profilovú fotku 😉 🙂

iwa1
13. feb 2010

trimi, berus presne aj u nas...zalahnem a v tu ranu je hore asi maju kontrolky 😀 😀 😀 ze pozor pozor mama ide spat- nesmiem to dovolit 😀 😀 a mne sa cez den nechce a som rada, ze ona spi 😒

noemi01
13. feb 2010

trimi - tak ja neviem čo je jedlo 😀

saska - naše dvojičky 😀 ani moj nepospi doma 😀

a dakujem za foto ale musim dať nove ved mam 2 deti 😀 😉

triminka
13. feb 2010

beruska tak to som rada ze neni len nasa s tym senzorom "nedovolim mame spat" 😀 aspon som v tom neni sama xixixi

beruska.zuzanka
13. feb 2010

Kočky, nemáte nejaký dobrý recept odskúšaný na muffiny? som dostala včera formu od maminky, som o nej furt básnila a receptov je milón, len neviem, nejaký spoľahlivo chutný, rýchly... 🙂 poraďťeeeeee, vďakaaaaaaaaaaaaaa 😉 😝 😀

aela
13. feb 2010

beruska, to naposledy, ked sme ju kupali, som ju chytila pod hrudnickom, ze bola rukami dolu a chrbatik som jej umyvala a isla som ju zvihnut, ze ju polozim na osusku a ona lehatko drzala jednou rucickou, brala ho so sebou 😀 😀 😀 bez lehatka strasne revala, ked som ju kupala, tak som kupila lehatko a aspon vo vanicke je trocha kludnejsia a neplace

beruska.zuzanka
13. feb 2010

aela, veď jasnééé, treba všetko preto urobiť, aby tie naše škvrňatá boli spokojné 😉 našej stačí, že je vo vani voda, predvčerom si aj bublinky popúšťala, že perličkový kúpeľ, domáci wellness, len k masáži sme sa skrz ten jej rev nedostali 😠

saska73
13. feb 2010

Info od známej - malinový sirup je dobrý na tvorbu mlieka, tak som si dnes kúpila ten YO -najmenej konzervantov 😉

beruska.zuzanka
13. feb 2010

saška, YO má skvelééé sirupy, len drahé, iba v akcii sa mi ako-tak oplatia.... ale sú super 🙂

j777
13. feb 2010

Ahojte,

beruska, aj my krstime 28.2. 🙂

..inak baby, neviem ci som chytila daku maniu, ale v kazdom obchode by som len plienky kupovala, uz to nemame kam davat, jak keby tretia svetova mala ist.. 😀 😀 aj vy mate take stavy? 😎

saska73
13. feb 2010

Náš sa vo vaničke tvári takto 🙂
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
vždy je najprv taký prekvapený, keď ho namočím 😀 ale nikdy ešte neplakal vo vode, suseda mi ponúka to vedierko požičať, tak skúsim aj to
ale teraz využijem, že mm stráži malého a utekám do sprachy ja 🙂
apropó malý je hore a jeho pohyby naberajú na obrátkach 😝

beruska.zuzanka
13. feb 2010

j777, ja som mala také stavy v tehu, ale ani nie na plienky, tak všeobecne na veci pre bábo.... 😀

a kde krstíte? my vo vrakuni 🙂

triminka
13. feb 2010

ja lubim sirupy jupi....ale nemaju malinovy...saska,ja pijem kazdy den vineu riedenu vodou...to mam namiesto sirupu 🙂
no inak vidite,som vcera nepila vineu,zeby z toho zacalo to m

triminka
13. feb 2010

zeby z toho zacalo to mlieko odchadzat?

zasa sa mi to same odoslalo kua....

beruska.zuzanka
13. feb 2010

trimi, aj ja ľúbim jupí, včera sme jahodový kúpili 😝 už môžem teraz 😔

noemi01
13. feb 2010

beruška -aj ja chcem recept na mafiny

saska -to neni možne ani naš ešte neplakal pri kupani