Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ja uz tiez neprebalujem v noci, odkedy prestal kakat. predtym kakal do kazdej plienky.
j 777 ani nehovor, uz nech je jar konecne 😠
ja zasobu plienok nemam ale rozmyslam ze skocim do lidlu v pondelok a kupim to trojbalenie len neviem ci to este budu mat
cafte, tak aj ja pouzivam 2ky, od narodenia, to jej boli pekne velke, ale dalo sa, teraz su akurat, tiez hugies, a v noci prebalujem dvakrat, vzdy pred kojenim 😉 , uz sa nam dari pekne buvat 🙂 A ani mne nesmrdia plienky mocom
Iwus si dobra, ze az pod rukavmi kazdy tretí den, moja pravidelne po rannom kojeni, az na chrbate to chuda ma, neviem, ako sa jej to podari, su to riadne salvy 😀
iwa - krásne sú v tomto období detičky 😵 tie úsmevy a pusa do úsmevu na široko a do toho vyplazený jazyk 😀 😀 😀 to je úplne perfektné.
Vidíš to, tvoja malá spomalila, lebo sa veľká narodila a môj zase dobieha váhu - detičky vedia čo robia. Nejako zlenivel, už sa nepretáča z bruška na chrbát 😒 a to v 3 mesiacoch by sa mali začať dávať sami na bok ale taký je vychcaný, že keď s ním cvičím vojtovku, ešte ho ani nechytím a nestláčam dané body a už dvíha nohy
lenuska vies zasoby...setri tri dni a ked vidim ako tlaci a minule do toho aj rozpravala, tak sa len smejem 😀 😀 😀
babulky idem spat k tym dvom spachtosom, 😉 simca spi na jeziska, rucicky rozhodene hore a vzdycha si do toho 😀 😀 😀
saska strasne su vychcany, jak mraky po dazdi 😀 😀 😀 detuchy podarene 🙂 🙂
idem lebo mi sanku vylomi ako zivam 😀 😀
Saska typicky chlap 😀 Ale aj moja je lenivka, hlavku zdvihne, len ked ona uzna za vhodne, niekedy cumakuje a drzi pekne,ale len na pleci, inokedy pusti plac a hotovka, no a brucho je zabite, malokedy, da hlavu na bok, usmeje sa a ma ma v pazi 😀 , alebo place a jeduje sa 😒
Bru Iwa 😉
u nas sa akosi nechce drzat hlavicka na brusku, paradoxne, davala som ju kazdy den od narodenia na brusko na chvilu a vtedy ked este ani nemala ju drzat tak ju krasne drzala, aj ked len kratko a teraz ked by uz mala tak to flaka..ale ona si vzdy ruky natiahne do boku a hotovo... 😠 😅
tak o orgazme pozerám trapný film, tak som dopadla 😀 idem k mojim spacáčkom zaľahnúť aj ja - malého aj tak počujem ako si mrnká - panebože daj aby spal - dobrú
idem aj spat uz ..dobru 😉
No pekne dievcata, prajem Vam dobru noc, aspon Vas docitam 😀
ja som este tuu 😉 ale dobru nocku tym co uz sli snivat
caute pozeram ze uz ste sli bubat... my sme pospali poobede... NIky spal tak paradne ze papalaz po 7,5h - normalne ze rekord - a ani velmi neplakal od hladu ked sa zobudil 😉
sme mali dnes privitanie deti do zivota - bolo to velmi pekne a ak si pamatate z nasej predoslej temy baby7020 tak sme tam boli spolu - jej sa mala narodila den po Nicolasovi takze sme mali pozvanku na rovnaky cas - na FB mame aj spolocne foto 😉
citam ze vy uz poniektore 3 plienky davate - fuu ani si predstavit neviem - my sme stale na 2 kedze mame len nieco cez 4 kila 😉 som rada ze je taky drobcek stale - ved uz teraz ma ruky bolia ked ho drzim dlhsie... 😅
a inac som sa teraz vecer zobudila a uz ma skriabe v hrdle aj nos mam nejak podrazdeny ☹ snad mi NIky neochorie - tiez nejak kychal kym zaspal... a obaja sme nejaky zaspati... neviem co to... tak bru noc idem aj ja lahnut...
mne sa zase robi herpes 😠 asi idem uz aj ja zalahnut
dobru nocku
Ahojte!Som rada,ze aj vase deti su take lenive 🙂 Uz som sa otitz o toho nasho maleho zacinala bat.Hlavu dvihal od druheho tyzdna aj ju pekne drzal a teraz nic.Presne ako pisete hlavu da nabok ruky rozpazi a kuka 🙂 opica jedna...My mame za sebou tazsie noci.neviem preco ☹ ☹ Hadam sa to zas zlepsi
Tak my sme kupili pampersky raz a to som ich o tretej plienke vyhodila,bo maly bol taky precikany ze mal celu ritku mokru....Zatial sme mali len babyove a tesco plienky.Ale tiez mam poslednych 10ks dvojok a ideme na trojky.A to uz su mu tie dvojky male asi 2tyzdne ale co uz ked sme mali nakupene dopredu 🙂 Nase plienky tiez citit mocom ale len ked ma moc nacikane.
No aj ja by som si pospala ked spi maly,ale co sa mam ulozit vonkku na lavicke?Ale vidim ze viacere mate taky problem.No,ved nejako sa to hadam caso mupravi 😎
babo my cez den spime najviac pol hodku akoze raz maximalne dva krat za tyzden pospi aj tri hodky poobede ale to sa malokedy stava. vobec sa tym nezaoberaj. ked nemrnci je dobre. nasmu pomaha bouncer a humpanie proste neustali pohyb ale nemusi byt kocik
ahojte maminky))
ktoré ste z BA, kde je prosím v auparku tá miestnosť pre mamičky s babätkami? 😅
ahojte, citam, ze niektore krstite 28.2., tak aj my vtedy 😀
v ktorom kostole? mozno budeme spolu 😉
tak som vas docitala a nasla aj odpoved 🙂
beruska, j777...my krstime v petrzalke
nasa je tiez casto mokra asi precikana, alebo jej to pretecie neviem. robili to hlavne tesco plienky ale teraz je aj z pampersky mokra, tak neviem... co jej neviem plienku davat? 😲
a dnes sme spinkali celych 8 hodin, skoda, ze ja uz tolko naraz neprespim. Od tretej som na nu cakala s plnymi prsiami 😀
ahojte, tak vela ste toho nepopisali cez veekend.
my sme boli v KE za tou laktacnou, tak vraj maly sa naprik cumlu a flaske celkom dobre prisava, len spodnu peru nema vytocenu do vonka, tak mu mam bradicku potahovat. ten vzduch co som si myslela, ze taha, tak ona my nevedela povedat, ci je to vzduch, alebo len tak papa, kedze to robi aj s flaskou 😕 😕 naucila som sa dokrmovat hadickou po prste aj priamo na prsniku. pre maleho to bolo asi stresujuce, lebo od 5 raba mi normalne zaspal az o 14. ale v noci bol celkom ok
a vecer sem hodim foto, co maly dostal na valentina od nas 😀
my krstíme teraz 21.2. na moje narodky a výročie sobáša mojich rodičov, zároveň má aj švagor-krstný 20teho narodky - tak celkom slušná párty ide z toho byť - sa teším)))
baby, ešte som sa vás chcela opýtať, ako to robíte s mliečkom v prsníkoch, keď vám deti spia napr. 7hodín?? to ti je také zaujímavé, 7 hodín nepijú a potom napr. 2-3x po hodine...hmm
ja dám malú spať o 21hod a ja s mm ideme tak okolo 23hod a vtedy si odstriekam...takže keď sa malá zobudí o 3tej v noci, mám prsia ok a zároveň si tým odstriekavaním udržujem miernu nadprodukciu, nakoľko používam klobúčiky a vtedy zvykne produkcia mliečka klesať /nie je tak intenzívne stimulovaná bradavka/, stále sme plne kojení, veľmi sa tomu teším!!
saska - že šľahačku :o)) no mne tiež povedali, že mám asi pekne plnotučné mliečko, keď tak fajn priberáme 🙂
no ciefi moj spi uz 5.5 hodiny v kuse a nic nerobim s mlieckom potom mu tecie aj do nosa.. 😀
ahojte
nas ocino zobral na vylet dnes bolo krasne slniečko
malemu aj malej som nakupila blbosti 😀
mein - vieš čo moj je zavislak na dudliku a pekne papa
no trenujte
iwka - dakujem za info o objednavke už mam objednane fotky 😉
a nam vydrži jeden balik presne tyžden tak 4 baliky za mesiac potrebujeme
ahojte kocky, mala uz asi vie, kedy sa vezie vo vytahu z vonku domov, len zatvorim dvere, uz ma okale dokoran 😀
Ahote 🙂
Cief tá miestnosť je v obchode mothercare na konci miestnosti 🙂 Však predavačky ti povedia 🙂
My máme do útorka fašiangy, tak sme sa boli troška kultúrne vyžiť 🙂 Ale prišli sme vymrznutí, aj ked svietilo troška slniečko 🙂
Aj mne sa akurát sťahuje foto na vyvolanie, a idem ešte na FB nejaké nahodiť 😉
aela - dnes sme boli v trenčine
moj si za chvilu zje asi pršteky ako slinceme o dušu
kupila som mu hrizatko ved tento mesiac začneme už chitať veci 😉

u nas to tiez stoji za dve veci ked cez den nie sme vonku a asi ma porazi, lebo tu uz vobec neodhrnaju chodniky...uz to asi vzdali...tak ja neviem kade kocikovat..je to o nicom... 😠