Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
no ja som to hned, teda mamina jej to hned urobila a dlho vycesavala a nema uz nic, tak este skusaj pandul
ved skusam ale je to raidne tuhe az zlte asi pouzijem olivovy olej lebo ten jojobovy co mam vobec nezabera 😔
treba ozaj stale vycesavat, casom to zmizne 😉 Ale aj na to sme od doktorky dostali nejaku masticku a s tou to islo lepsie ako len s olejcekom.
nam olejcek este viac vysušoval pokožku na hlavičke,tak ju len umyjem a je to ok,netreba ju drazdit.A viac mal supinky,ked som mu davala čiapočku aj doma a potila sa mu hlavička.Tie šupinkz v obočku som tiež natierala kremikom od tej detskej a už ich nema vobec 🙂
dobre ranko,
aj my mame hlavicku sama supinka a moc nam to vycesavanie nejde...teda velmi pomaly to ide dolu a mam pocit,ze kusok vycesem a pribudne vedla dalsie... 😒 my lameme rekordy, vcera spinkala od 14.30-19.30 / to sme boli na navsteve/, potom od 21.30 do 6.00 a teraz od 7.30 chrni dalej, ale moc tomu nedavam... 😉
..inak naposledy tu snezilo hadam pred 3 dnami a dnes prvy raz beha masinka na odhrnanie po chodnikoch.. 😕 😅
babulky,teraz o nasich padajucich vlasoch. Mne padali teda tiež dost a kupila som si v dm-ku ten sampon od swarzkopfa,v bonusovej knizke bola zlava a mne osobne zabral,padaju mi omnoho menej.http://www.activ-f.sk/index.php?id=954
Bety,a to je kupon v tejto novej knizke?
Poradte babuly,tie huggies c. 2 co su 3-6kg su porovnatelne velkostou ako pampers c.2 ? Nie su mensie? Mam 1balik tych huggies,tak ci to mam otvarat..? Ci nebudu male...pampers c. 2 sa este daju celkom...
Zval,ano v tej novej knižke je kupon na tuším 1,5 € zľavu 😉
my máme pampersky už č.3,ale je pravda,že každé plienky su inak velke aj keď majú číslovanie rovnake 🙄
zvalka, je to porovnatelne..my sme dominali najprv pampers 2, potom huggies 2, teraz mam posledne ks ampers 2 ale z rakuska co sme dostai a tie su o kusok vacsie ako nase.. 😉
zvalka, kolko vazi mala? nasa mala cca 5300 a tie huggies sa dal ked sme ich dominavalii....
dobre ranko
milada - tie šupinky mala aj dominika decka ti da niečo na to a pekne to zmizne
mavaju ako pišeš kojene deti
tak čakam kedy sa to objavy aj u maleho
tie šupinky som všivačikom vičesavala a zišli pri tom aj vlasky (zopar) a potom ako keby mala novu pokožku peknu
len to musia zarobiť v lekarni taki olej
a čapicu sme museli nosiť koli tomu olejčeku lebo to špinilo všetko
mne fotky odosielalo asi pol hodinu niečo cez 200 ich bolo
tak ako som predpokladala dominika od 16 do 3 rana si pospala
tak od 3 rana pozeram rozpravky potom som zobudila ocina nech ide za nou že idem k malemu
ale ten v obyvačke zaspal a ona chodila každych 5 minut za mnou že cikať , obliecť , očesať , kakavko..........
tak som moc nepospala
o pol 7 zalahla a ešte spi 😀
tak som ju dnes nedala do školky nech dospi 😀
a o pol 7 ked zaspala na striedačku sa zobudil maly aby som sa nenudila
ja nemam ani narok na spanok???!!!! ☹
no tie plienky a ich čislovanie pišu do 6 kg a my mame asi 5500 a tiež ledva zapneme
preto nechcem kupovať dopredu už prejdeme na 3 veľkosť tie budeme dlho nosiť tie nakupim potom aj do zasoby
Tak ich este otvorim teda.diky.lebo tie c.3 su dost velke.tie pockaju 😉 huggiesky budu uz len tak tak,ale aspon vyskusam,ked ich uz mam.doteraz som mala len papmersky.a raz tesco tie 2-5kg.
Ahojte!Aela tie deti to nejak vedia.My len do vchodu vojdeme a uz je hore 😀 No,co s nim...A ked nema svoj den,tak len ked zostaneme stat uz sa mrvi 😎 Ozaj baby neviete ako sa mam zuzitka?Dlho tu nebola
Dobré ránko prajem, teda dobré ako dobré, ja som práve dojedla a hajde k detskej... ☹ a stamaď na chirurgiu, bo malinká mala tak cca pred mesiacom problém, že aj keď normálnu stolicu kakala, tak jej konečník akoby trošku išiel von, alebo čo... tak lekárka, že ak to ešte bude, tak máme prísť a k chirurgovi nás pošle ☹ odvtedy nič nebolo až dnes ráno, až plakala od bolesti 😢 no a nasadila som jej antirefluxný nutrilon, vytešovala som sa, že už je ok, ani negrcala od piatka, ani jej vôbec mlieko neuchádzalo z pusiny medzi papaniami... a teraz ráno sa najedla a zaspinkávala a zrazu len straaašný rev z izby... ešte že mm tam ešte bol a hneď ju varoval, sa dogrcala, jak už dlho nie 😢
že keď už, tak už... ☹
ahojte 🙂
ja neviem, co zaucinkovalo na tvorbu mlieka, ale okrem zvycajneho som si vcera dala pohar cierneho piva a rano som sa zobudila v takych mliecnych kaluziach, ze som nechapala, co sa to stalo 😀
moje skusenosti s plienkami su take, ze pampers su vzdy v danej velkosti najmensie. Takze ak su pampersky 2 este dobre, tak huggies urcite tiez
ahojte. tak mi uz pomaly prechadzame na pampers 3 este mam asi 30ks 2 myslim ze nam to tak akurat vyda. ja plienky nekupujem do zasoby, ved v obchode je ich dost. a my chodime do polska na plienky tam su velmi lacne 🙂
Beruska tak to mi je luto 😒 ked sa ,,dari,,tak sa ,,dari,,Ale hadam to vsetko dobre dopadne.A co sa tyka plienok.My ked sme skusali pampersky tak dvojky sa mi zdali byt take velke ako Tesco 1ky.
babo - no vnutri im je teplo to citia
aj moj ked pridem do obchodu už sa začne hmiriť
beruška - moj tiež prestal grckať a minuly tyžden tak grcal zase až do diaľky 20-30 cm
a to len ležkal ani sme ho nedvyhali a 2 hodiny po papani
a malička to bude mať v poriadku
ja som kupila z lidla tampony a tie su super
už my tak nepremokaju pekne to uschne
zvalka, ja si myslim, ze vyuzijes. Teraz mas pocit, ze jej zacinaju byt male? Lebo tie kg su len orientacne, ak sa do nich v pohode zmesti a nikde ju netlacia, ani ich neprecikava, tak ich kludne mozes davat aj ked uz bude mat viac ako 6kg
No, som ju prezliekla a krasne zabúvala, tak ešte počkám, kým sa obudí, nechcem ju budiť a poradňa aj tak začína až dnes popoludní a dokina vravela, že stačí, ak pred dvanástou prídeme... no uvidíme...
a k plienkam, my máme dvojo pampersiek, jedny som kúpila tu, tie mi pripadajú menšie ako tie druhé, tie som vymenila so susedou, ja jej jednotky, ona mne dvojky a tie jej dvojky sú väčšie, ako dvojky, čo som ja kúpila, myslím, že oni v rakúsku kupovali... zaujímavé....
No pietra,pampers 2 su jej tak ltt. Huggies som neotvorila.tak hadam miniem aj tie.
zvalka, 2 uz pampersky kupovat nebudem, ale ked som porovnala jednotky pampers a huggies, tak huggies su troska vacsie a lepsie zadrzuju podla mna
Diky,dievcata,tak ich otvorim 😉
inak,rush spominala,ze pojde k rodicom na tyzden,nie? Sa mi mari...a zuzitka neviem,kde je 😅
noe,to si kupila tampony do podprdy v lidli?mne sa teda najviac osvedcili johnsonstie z dm a aj a vata mi pretekali 😒 no a na noc si davam aj pliwenku
pietra,cierne pifko ma dobrý ucinok na mliecko,potvrdzujem aj ja 😉
baby mojmu markovi na tu stikutku nic nezabera, chudacik a tak sa mu cka ze niekedy a az pogrcka. teraz zsa stikuta sme z toho obaja na nervy 😠

my uz to mame hrube a to olejcekovanie vycesavanie vobec nepomaha ☹