Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
aj my mavame casto stikutku, vacsinou po papani a prebalovani. Parkrat si cucne a vzdy to prejde, problem byva ze potom nechce pustit, tak cucame aj polhodinu 😀
ahojte
zvali tami ma 5600g? to cim ju krmis? 😵 viem ze len kojis,ale nasa ma skoro o kilo menej 😅
dnes ideme na poradnu,tak nam dr povie. ale sranda,lebo ja si ju doma tiez vazim a rozdiel medzi dr vahou a nasou je vzdy cca 200g 😒 tak si mozem vyberat xixix
zuzitka bola cez víkend preč 😉
Čaute, malý mi spí od 22.30 doteraz 😅 so štyrmi 5 -minútovými prestávkami na papanie, normálne nechápem ale včera cez deň nechcel spať, tak teraz dospáva
ja som minule skusala aj tu vodu po lyzickach co tu baby pisali ale nezabralo 😒
kedy uz nebudu mavat tak casto stikutku?hadam to niekedy prejde
sasi to aj marko minule cely den nespal a protivil a potom sa v noci nemohol dospat, sranda je to s tymi nasimi detmi 😀
prisla svokra na navstevu, potom sa ozvem 😎
hermiinka - pri štikútke ho dám do lehátka, lebo ju aj 15 minút má a nechce sa mi ho držať. Nezaberá mu nič. Niekedy si v kľude štikúta ale niekedy h oto strašne hnevá.
herminka a neskusila si mu dat vodicku alebo cajik? mojej to pomaha
Trimi 😀 no len kojim.20.1. Mala 5150g teraz ked som sa s nou postavila na vahu,tak vyzera na 5600g 🙂 a sa mi to zda maly prirastok praveze.ona najviac takmer 2kg pribrala prvych 6 tyzdnov 🙂 a to papa tych 5 minut.ale v poslednej dobe zacala dlhsie papat.ale konecne prsia zareagovali mam pocit a tvoria tolko,kolko potrebuje 🙂
bety - ano v lidli malu akciu asi za 44 sk
zvalka - môj mal v piatok 5005 g 😉 , zajtra ideme na poradňu, minule tam nebola dr. a sestrička, že priberá nádherne Všimla som si, že niekedy, keď začne ťahať mu hneď netečie ale až po chvílke. Aj si odstriekavaš? Ja už nie.
ahojte.
trimi mne david tiez gcka pri stikutke zo zaciatku. pomaha mu napit sa ale nie lyzickou ale poriadne z prska.
ja asi dnes skocim tiez do toho lidla pre plienky
vcera sa mi nepodarilo nahodit tie fotky som myslela ze ma porazi vypisovalo mi to runtime error ci take daco, mm vravel ze to moze byt preto ze mame win7 ale blblo to aj na druhom compe tam zase ze chyba servicepack 3. no skoro ma porazilo. som sa s tym babrala a nic. no snad bude coskoro dalsia akcia,
barbarka - ani mne sa to nepodarilo, mne to zblblo nak onci, ked som dala, ze chcem doručenie poštou
mne to vypisovalo chybove hlasenia uz na zaciatku a ma to vyhadzovalo potom to na 10ty pokus slo a nakoniec to zblblo tiez na konci. sasi musime pockat na dalsiu akcosku
baby nam pri stikutke tiez nic nepomaha...s lyzickou vodu nechce,to vypluva a ked jej ponuknem prsko tak nechce,lebo ved ona je uz najedena,co jej to pcham....takze stikuta o dusu chuda moje
trimi tak si ju skus nevsimat nech sa rozplace, alebo urob nejaku nutnu neprijemnost - kvapky do nosa, cistenie usi alebo nieco co nema rada. chvilku poplace a bude po stikutke. mne ked nechce prsko tak zacne revat ze co chcem a potom ho stikutka prejde alebo sa rozplace ze ma uz dlho stikutku
ahojte dajako vas nestiham 😀 😅 mm mal dovcu od stvrtku a aj dnes si vzal, tak sa staram o dvoch chlapov 😵
no len poslednu stranku som citala, a nam na stikutku tiez nic nezabera, ani prsko si nechyti, proste musi prejst 😅
a v lidli som bola dnes na tie prstove farby tak vyskusam dnes porobit odtlacky, to bude bordelu 😀 😀 😀
zvalka a pampersky 3 a huggiesky 3 sa neda ani porovnat- huggiesky su super vysoko a pampersky mi skoro vzdy prekaka ked mu ide karta a huggiesky zadrzia 😀 cize pamperslky dominam a asi kupujem uz len huggiesky a inak aj tie z lidla su take fajn vyssie 😉
My si rady cistime uska 🙂
sasi,ja neodstriekavam.nikdy som to ani nerobila 😅 Ale ked je makksi prsnik,veru musi potahat,a az o chvilku sa spusti,pocut tok a hlce 🙂
ja kocikujem,mm vari perkelt 😝 potom ho vyslem do lidla na tie farby aj ja.este musime aj do tej hmoty odtlacky urobit 🙂
a fotky aj ja na dal.akciu,aspon v klude povyberam.takto nebol cas 🙂
a spali sme kraaasne od pol 8 do pol 1,5 min. Papat a do 4.45h. Potom klasika o pol 7 hore. Potom do pol 8 kolotocuje a od pol 8 do pol 9 buva s maminkou vo velkej posteli 😵
Lubi,no skusam prave ma huggiesku c.2. Ak budem spokojna,dominam tych 500
pampersiek a pojdem na ine 😀
zvalka - no ja som nacala druhy balik z tych troch z tesca, cize miniem, ale asi vynuram akciu na huggiesky a kupim aj tie, bo na vonka sa mi vidia lepsie 😉
juuj nas drobec objavil jazyk, aka kusky s nim stvara? 😀 😀 😀 😀
perkelt by som si aj ja dala, ale malemu vadi cervene paprika, tak musim vyckat 😅
ahojte maminy 🙂
my pouzivame pampersky co boli v akcii a sme uz slho na 3-ke 🙂 ale mne sa zda, ze ich citit mocom, ked si Simča len pisne trosku 😒 mne sa najviac asi huggies pozdavali a teraz ich mali sa mi zda v tesco v akcii 🙂
rano sme uz boli na vychadzke a teraz je simciak zase zalomena, tak si idem precitat knihu, kedze som sikovna a uz som aj upratala 😀 😀 😀
saska mne slo v pohode foto odoslat,, ale cez program cewe 😉 nie cez ich stranku, tam to bolo beznadejne 😎
barbaka ja mam google chrome a tiez mi to neslo cez stranku, ta baba vravela- vo fotolabe- ze si mam stiahnut explorer, ale ja ho nechcem, tak som to poslala cez cewe a 500 foto mi stiahlo za 10 min 😉
trimi ani nam nic nepomaha na stikutku 😉 proste nechce pit, to by musela byt hladna aby sa pricucla a ani z flase a ani na lyzicke 🙂 tak ked ju to zlosti, tak ju necham poplackat a ked nie, tak mi tu cka aj 10 min 😉 😀 😀
caute dievky, tak vy vsetky vo velkom fotky vyvolavate?
plienky - mne sa zdaju zatial vsetky ok, len tesco su trocha tvrde, tie asi najmenej
seborea - aj my mame troska supiniek, ale dr. hovorila, ze to len malicko, nic s tym netreba robit
stikutka - tu mavame pravidelne. pomaha sa napit z prsa, ale obcas ked sa mi nechce kojit 😀 tak to prejde samo, alebo ked sa rozplace stikutka prejde a plac tiez 😉
saska nechapem. ako ti maly moze papat 5min a dalej spat. my sme vzdy hore hodinu a pol /des ☹ /, ale ked by som svetlo nezasvietila, tak sa mu neviem trafit do pusy a on si bradavku sam nevie chytit. daj recept
meinka niektore by sme iba chceli ale technika neposluchla 😠 a k tomu spaniu ja davidka pri nnocnom kojeni
hladkam po hlavicke az k ockam a on ich zatvara a potom tiez hned zaspi 😉
iwi ja som to robila cez cewe neviem preco to zblblo 😕
ja som davidkovi tie supinky jemne nechtom oskrabkala 😅 - moja nova uchylka a uz ich ma malo
barbarka tak to neviem ja som to vcera o osmej posielala 😉
mein nam tie nocne kojenie netrva viac ako 5 min., vystihnem kedy sa zacina budit a sup jej didu do ust, ani oci neotvori srajda mala 😀 a potom mi zaspi a je ako handrova babika, tak ju prelozim a ona sa pomrvi a spi... ale to takto jeme od zaciatku, tak hadam sa to aj vam upravi casom...malicky asi teraz dohana ten cas co prespal 😉
ani my nemame tie lupinky, lae kazde kupanie ide olej na hlavicku a s kefkou jej ju poriadne vycesem 😉
mein - tak mu posvieť len baterkou alebo mobilom, kým s chytí 🙂 😉 Ja mám svetlá na diaľkové ovládanie v spálni, tak spím s ovládačom pod vankúšom.
maminky , môj ešte spí 😅 😕 😀 . Včera bol asi preto celý deň na Valentýna hore aby mu niečo neušlo 😀 😀 😀
saska odkedy spi? 😕 nejako dlho nie? 😉 🙂 dobiehava 😀 😀
my sme mali v sobotu taky den 😠 unavena, oci cervene a spat to nebude 🙂

hej o on to potom vygrcne ☹