Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
my máme poradňu v stredu, dúfam, že budem dovtedy ok
váhu mám už aj doma, len akosi ma nikdy nenapadne odvážiť, keď je malý človek nahatý 😀
My už spinkáámeee, po kupkaní a papkaní 😵 😵 😵
co je maminky ??? dnes tu pes zdochol ako cely vikend
nestihate???? 😀
ozaj baby zuzitka sa tu dlho neukazala 😕
tak pekny vecer snad sa rozkecate
trimi,to náš nosi 68, všetci kukaju,že ako rýchlo rastie ,my sme ani niektoré vecicky nestihli obliect a uz su male, sak nebudeme stihat kupovat,ale hlavne ,že mu chutí 🙂
aj my uz spinkame 😔 a tak pecieme briosku v pekarnicke treba ju opat prevetrat
nas uz tiez nosi 68 😀 rastu tie babatka ako z vody
inak aj moj maly ma tie supinky vo vlasoch 😒 a poradnu mame az 24.2. tak este musime cakat na nejaky tu vodicku na to
boze pisem ako madar 😝 (nejakuuu tu vodicku a nie nejaky) ja som uz baby tak unavena ze robim same kiksy, nepamatam si cas, datumy no proste hruza ... tak by som sa potrebovala v kuse vyspat aspon 8 hodin, boze taky luxus je to spanie 😝
Idem piecť aj ja, tie muffiny, na ktoré som tu cez víkend recept obháňala 😝
Ahojte 🙂
Beruska a aký recept si nakoniec zohnala? Aj ja chceeem 😉
My sme sa dnes prvý krát pretočili z bruška na chrbátik 🙂 Náhodou som ho práve natáčala na kameru, tak to máme zvečnené 😀
A tiež máme tie šupinky v hlavičke, skúšala som mu to vyškrabkať nechtom, ale mal potom takú červenú kožu, tak to radšej asi ee ☹
cropi, tu ná ich je kopa 😉
hups, ja som dobre mimo, link som nedala 😀 😀 😀 😀
lubka tak to je fajn, lebo ja sa teplot bojim, tak dufam, ze v tomto bude simca vynimka 😀 zajtra ideme na to ockovanie na rotavirus 😉 🙂 dobra palka, ale citala som na nete, ze mala ist dole na 55€, tak som zvedava prudko 😀 😀
simca uz spi, tak som zvedava dokedy 🙂 a v sobotu idem konecne ku kadernicke a poobede mame privitanie do zivota 🙂
cropi to je super, simca sa zacala este len z chrbatika nabok otacat, ale zato papulka jej ide v kuse ked je hore 😀 😀 len sa mihnem okolo a vyska 😀 😀
halo? 😕
tak nic, idem spat lebo je tu strasne komunikativno 😀 😀 😀
dobru nocku 🙂
Iwi dávam fotky na FB, tak to tu zanedbávam 🙄
My sa zase z chrbátika na bok ešte nevieme 😉
Ja idem zajtra do lekárne po tú roťákovú vakcínu a hovorila mi lekárnička že 55 aj nejaké centy.
Berus ďakujem 😉
Zuzi,na tu hlavicku vyskusaj ten pripravok od biodermy.kamoska to ma a chvalila 😉 dobru noc... 🙂
Dobré ránko maminky,
tak včera spaí deň pokračoval, najpv mal prvé 2 km rozdrapené oči v kočíku ale neplakal a potom ho učičíkalo hrkotanie po dlažbe. Stretli sme sa s mužom v meste, on strážil pred obchodmi, tak mám zopár nových vecí na seba - samé výpredaje, tak tričká, pulover a jedny rifle - toť môj úlovok. Aj na čokoláde sme boli, aj s kočárom v miestnosti 2x4 metre 🙂
A baby nedajte sa oklamať, že mi bábo tak dobre spí, to bolo výnimočné. Inak cez deň spí 10 minút, len vonku prespí v kočíku, inak nie.
A dnes ma vyhnal z postele - prdi, vzdychá a naťahuje sa už od 5.00 🙂
Bré ránko i od nás, teda odo mňa, slečna zaspala, tak dúfam, že jej to vydrží 😀 inak v noci spala od siedmej do styroch do rána 😕
dobre ranko. my sme uz tiez hore od piatej. ale este chvilu so mnou vydrzal v nasej posteli.
cropi ja tie supinky oskrabavam, cervene je to len par minut, potom sa to strati. neviem ci sa to moze ale mna to strasne bavi. som sialena 😅 no ale uz ich ma velmi malicko na zaciatku to mal vsade
dobre ranko,
baby ten rotavirus vakcina co pisete vychadza dokopy okolo 55 € alebo jedna davka?
..asi jedna davka 😖
Ahojte babulky.Ako sa mate?Saska ,,zavidim ti,,ze si bola na nakupoch a hlavne ze si nieco kupila.Ja mam take nervy na to nakupovanie.Potrebovala by som rifle,ale v knvele som rezignovala,ked som sieste neobliekla 😠 Esteze mamina mi pozicala trojo jej nohavic,inak neviem v com by som chodila.Ja uz by som chcela mat svoje kilecka 😔 Este musim dat aspon 6dole.A titeo uz idu pomaly.Ale zas mozem byt rada,ze po mojich 26tich kiloch navyse mi zostalo len 6 😉
ahojte.tak vcera mi konecne prisiel prispevok pri narodeni, uz sa tesim na nakupy 😀
idem vas precitat
vcera ste tu toho moc nepopisali, nebolo asi casu
babo ja mam este z 20kg co som pribrala navyse 8 ale uz som zacala od vcera pomaly cvicit tak uvidime 😅
A rotavirusy su neni povinne?Ja som myslela,ze to uz je povinne ockovanie.My ideme na ockovanie deviateho marca.Ale co vsetko je v tom ockovani neviem 😕
Teda, aj nám včera prišli všetky peniažky, aj prídavky za dva mesiace a tak, ale o chvíľku už nebudú.... 😠
babonr, nie su povinne,mne povedala lekarka ze ak by sme ich chceli tak nas nebude teraz ockovat proti tomu vsetkemu co sa ockuje v 3 mes..
keby kazdy mesiac chodila taka materska to by bolo 🙂
mne z 20 kg ostalo stale 8 kg a nejde to dolu vobec.. 😠
j777 mne tak isto ☹

ahojte
tak mame za sebou dnesnu poradnu. mame 4770g 🙂 vecicky nosime 0-3m alebo 62-ku...tie su nam dobre.ale najde sa par kuskov co su este trosku velke...akoze nie moc,ale take volnejsie 🙂 ved o chvilku budu fajn...