Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
No, tak ja s oblečením problém nemám, ja som skôr o šesť kíl ľahšia ako pred tehu 😅 ale tie strije hnusné, čo sa mi posledný týždeň spravili... 😔 a verte, radšej by som mala desať kíl navyše, ak by som mohla dojčiť... joj, čo by som za to dala ☹
Ahojte.tak ja mam sice predporodnu vahu,ale takych 6kg by este mohlo ist dole ☹ ale pri tom sladkom,co popapam neviem,neviem...tazko. Tu chut na sladke proste neovladnem! Ale pokusim sa aspon...a btw.tie huggies sa mi fakt pacia 😉
ja tiez nemam problem s oblecenim, z 10 tehu kil mi neostalo nic, len moja povodna nadvaha, 😀 takze nosim svoje povodne oblecenie, ale vraj vyzeram, akoby som este schudla 😀 😀
strie aj mna trapia, ale myslim ze uz pomaly blednu ako sa natieram
Hermi,cim ich natieras? Ja mam brutalne. A to som pribrala 5kg v tehu a natierala sa o106. Takze proste genetika.neovplyvnim to. ☹
mna ide z tych kil porazit..a to prvy mesiac po porode som skoro vobec nezrala, vobec mi nechutilo...uz si robim prdel z m , ze na prve vyrocie chcem liposukciu a na druhe staci plastika prs, lebo to je otras jak to visi...to keby som dala dole tie kg z brucha, tka to ich mam ozaj na kolenach.... ☹ ☹
zvalka z avonu som si objednala, vravim si ze daco s tym musim urobit. dokonca som citala ze mozu aj celkom vymiznut. no tak som zvedava
boššše, tak jaká téma...že kg 😖
ja v tehu +13kg, teraz ešte 4 zostali a aj to len "vďaka" mojej aktuálnej črevnej chrípke, inak som mala ešte 6
nič neoblečem, nosím 2tehu nohavíc a je mi z toho dosť smutno, sa cítim ako chudera...
ale beruska to pekne napísala, teší ma, že didiky fungujú a zatiaľ sa plne kojíme, len sa bojím tejto chrípky, veď toľko tekutín ani nevládzem vypiť, aby moje telo bolo ok, hnačky som pokryla a ešte plus mlieko aby bolo...joj toť tažké, ale snažím 🙂
ahojte, takmi stale soplime ☹ , poradte daco dobre.....stale by bola teraz na ciciku, asi kupim baby vak
hermi ja na tie prasulky cakam, este mi ani pridavky nedosli 😠 ale mohla by kazdy mesiac taka materska chodit 😀 😀 😉
my sme uz zaockovane proti rotavirusom, stoji to jedna vakcina 55,39€ + dr. chcela 5€ za zaockovanei, lebo ze je to nepovinne a este potom druha bude stat takisto, ale sme si s muzom povedali , ze na ine kraviny miname a muz od noveho roku nefajci, tak aspon sme to dobre investovali 😀 😀 simca to prespala, len otvorila jedno oko, usmiala sa, sestricka jej to tam natlacila a sli sme 😀 o mesiac mame ockovanie do noh, toho sa bojim 😒
ja strie nemam ani jednu 🙂 aspon nieco, ale mam +15 kil spred tehu ☹ takze mam co robit 😉
cief ja sa uz vojdem do normalnych gati ale iba ak idem von, ak idem niekde kde treba sediet, tiez idem v tehu, lebo ostatne ma tlacia 😠
iwa to by som ani nevedela co s tolkymi peniazmi 😀 😀
ale mohla by veru mohla
No ja uz obleciem vsetko, aj mna strie trapia na stehnach, mam len na nohach, ale skarede 😠 . A na prsiach, ale len trosku sa mi spravili po naliati, ale to uz kaslem na to, som rada ze kojim 😉 No a peniazky sa vzdy zidu 😝
leni ty si v 50 tyzdni tehotenstva, to ake mas uz brucho 😀
hermi 😀 😀 😀 😀
ja som sa do svojich veci vosla uz tri tyzdne po porode 🙂 jak som sa vytesovala? 😀 😀
mlada teraz stihla 120ml UM 😕 konecne zaciname papat 🙂 asi za to moze ta biogaia 😀
Ako sme tu zase začali o tých kg, tak som si musela ísť zohriať obed 😀 😀 😀
Hermi, vcera som bola u nas v ms a jeden chlapcek 4 roky ma sa ma pyta- Lenka ty mas v brusku este stale to babatko? Ja ze nie, tam je v kociku. Pozrel na mna a vravi- to urcite nie je tvoje babo, ty si ho mala predsa v brusku. A vravim mu- len slonice maju tolko v brusku slonicata, ale moje babatko muselo ist uz von z bruska. Zasmial sa, pokrcil ramena a vravi- nepodobate sa, ty ho mas v brusku 😀
leni to je mile, deti su take zlate 🙂
Baby neviete mi poradit co do toho nosteka? 😕
lenus 🙂 😉 😀
Čakám, že malý zaspí, potrebujem si skrátiť tie nové rifle. Už som ho vymasírovala, učila som ho pregúliť sa na bok a na chrbát - stráášne mu to bolo smiešne. 😀
Idem s ním dnes na poradňu, mali sme mať minulý týždeň ale bola chorá doktorka a potom ideme na rehabilitáciu
(ako dobre, že bývam pri poliklinike, však tam behám ako na klavír) a dúfam, že sa pri rehabilitácii nerozrevem ako minule - malý pri jednom cviku, tak strašne kričal ako nikdy, až fialovosivý bol a nie je pravda, že ich vojtovka nebolí, niektoré cviky áno 😢 ☹
saska neboj nic vojtovka velmi pomaha, boli to, nie je pravda ze neboli, viem zo skusenosti, aj my sme s bratrancom cvicili, ale pomaha neskutocne 😉
leni ja mam doma libenar, bolo to v kufriku co som dostala v nemocnici ale este som to nepouzila tak neviem ci je to aj ucine
lenuska skus libenar a ked nezaberie, tak nasivin, ale pre novorodencov 😉
saska vojtkovka boli ☹ ale zase je ucinna 😉 uz vydrzite, ked ste si uz tolko vytrpeli, tak toto zvladnete 😉 😀
No ten mam aj ja doma, skusim asi dat, lebo len odsavam ( vdaka to mu, co vymyslel odsavacku na vysavac ), ale stale jej to steka a chrci chuda ☹
no ja mam rovnako kilecka uz ako pred tehu ale nezmestim sa do vela nohavic a vypasovanych kosiel ☹ nechapem to ... ale chapem, zostalo mi brusisko 😀 a to len tak lahko nepojde dole 😝
lenuska - ten libenar je len fyziologický roztok na čistenie nošteka, ale keď má taký chorý soplík, tak niečo účinnejšie - len neviem čo, ešte som nič také nepotrebovala...ale som ti poradila čo 🙂
hurá zaspinkali ho rybičky, a zrazu vie spať aj v postielke, potovrka malá, utekám skrátiť tie gate
musim len vyskusat, uz pocujem pukanu malu ako cmula prsty za chvilu pusti rev ako tur ked zisti, ze z nich nic netecie 😀
davidko ma tiez uz znova sopliky. ale ja mu to odsavat neviem. on placka a minule sa v tej trubicke dokonca objavila krv. ☹
ja jem teraz strasne vela sladkosti, mala by som s tym nieco robit ale aspon mam sladke mliecko 😀

babo, j777 - mne z 23kg ešte 10 a to som už predtým mala navyše takých 4 až 6 a teraz sa to nejako zastavilo. Kúpiť nohavice otras, skoro nič mi nie je dobré cez stehná, tak som bola včera rada, že som sa naťasila aspoň do bedrových riflí a výpredaj v talianskej Allore 10 € - no nekúp ich 😀