icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

iwa1
16. feb 2010

lenus 😀 😀 😀 😀

aj simonka chrci ale ze to je suchym vzduchom a chrupavkou 😉 🙂

hermiinka
16. feb 2010

my ideme pupikovat boli nas brusko ☹

iwa1
16. feb 2010

mne simca teraz zaspala pod hrazdickou 😀 😀 😀 idem varit... snicle 😉

lenuska11
16. feb 2010

Ach jaj brusko nas tiez uz potrapilo, rurka veeelmi pomohla, nech vravi kto chce co chce, mali ste vidiet tu ulavu na tvari. malej po rurkovani 😉

iwus, u nas je to soplikom ☹

lenuska11
16. feb 2010

ááááá uz to mame tu - netecie z prstikov, chcem didik, pomoc.... uz bezi moja mliecna banka 😀

iwa1
16. feb 2010

lenus tak si pytaj v lekarni nieco na to 😉

hermiinka
16. feb 2010

tak prave som pridala fotky na fb. ja tu rurku nepouzivam, neviem akosi to vzdy pretrpime 😖

lenuska11
16. feb 2010

dnes tam vbehnem 🙂

kokso ta tvoja simca je neskutocnaaaa 😀

lenuska11
16. feb 2010

hermi ja ta nechcem nahovarat, ale za skusenie nic nedas, nasej malej sa neskutocne ulavilo 😉

iwa1
16. feb 2010

lenus ona ma sem tam take stavy, ze ked ma neuspis, tak sa uspim sama 😀 😀 😀 sa mi to normalne zacina pacit 😀 ale neboj nic vecer bojujeme aj dve hodky kym zaspi, teda ona zaspi, len potom sa aj zobudi a zase ju uspaim a tak dokola az so pol deviatej...potom to vzda 😀 😀

zuzankaro
16. feb 2010

my rurku tiez pouzivame, ma kaku taku tuhsiu chudacik zerejme z nutrilonu, vdaka ze je lebo by sme sa strasne moc trapili

lenuska11
16. feb 2010

jaaaj, keby ste videli moju malu ako si pridrza ruckou cecok a ako saa pri tom tvari curali by ste olej v kockach 😀 😀 😀 😀 😀 😀

hermiinka
16. feb 2010

marko sa vykaka sam s tym nema problem, horsie je to s prdenim. na to je ta rurka tiez?

lenuska11
16. feb 2010

jasne, ani mi nemame problem kakat 😉 take vzduchove bublinky ti tade pojdu

iwa1
16. feb 2010

herminka aj na to je ta rurka...simca furt kaka kazdy treti den 🙂 asi sa jej tak lubi ....

lenus 😀 😀 😀 gurmanka a aby jej nahodou didiska neusla 😀

iwa1
16. feb 2010

lenus oprav si profil, lebo cakas a si v 50-tom tyzdni a uz aj mas Ninku 😉 😀 😀

millada
16. feb 2010

dr. mi predpisal rosalgin, ze si ho mam vstreknut. Treba na to aj ten aplikator? Lebo ja som to nekupovala, pamätam si, ze v tehu ste tu niekto pisali, ze stači ta flaška od mineralky s tym sosakom 😅

lenuska11
16. feb 2010

uz necakam 😉

co je rosalgin ?

pietra
16. feb 2010

ahojte 🙂
my sme dnes boli na sone na kramaroch, kedze mali pri marcovi podozrenie na pylorostenózu, kedze obcas tak vela vracal. Nastastie sa mu tato pliaga nepotvrdila (cele vysetrenie som sa modlila, nech je to len reflux). Ale reflux ma potvrdeny.
Tusim z nasich vianocnych deticiek vacsina ma reflux ☹

iwa1
16. feb 2010

milladi kedze som sla sekciou tak ten rosalgin posuvam svagrine a anepouzila som ho, tak ti neviem poradit ☹

lenus 😀

pietra co citam, tak vacsina 😒 to mi je luto, lebo sa len zbytocne trapite...aj detuchy 😒

inak rush sa kde flaka? aj s liou? 😕

noemi01
16. feb 2010

ahojte
ja som ako mechom praštena
hlava boli soplem hrdlo no pekne nachladnuta
bola som s malim na kontrolu a sirupček nezabral tak mu predpisala antibiotika

pietra
16. feb 2010

citam, ze ste zase rozoberali vahu. Ja som vcera zazila sok, nohavice mi uz padaju (ale jedine, co po porode obleciem a nie su tehu 😀 ), tak som sa s nadejou postavila na vahu, ze kolko kg islo zase dolu a figu borovu, mam o kilo navyse 😠 Ale nechapem, preco mi teda tie nohavice padaju 😕

noemi01
16. feb 2010

rosalgin my radil gyndoš aby som si kupila je to roztok a tych sa oplachuješ po pôrode

noemi01
16. feb 2010

herminka - jasne rurku maš na to aby plyny odišli 😉

lenuska11
16. feb 2010

aha, tak mna sa to netyka, bola rodila som sekciou 😒 tak ani poradit neviem

pietra neroztiahol ti ich mm 😀 😀 😀 😀 😀 😀

noemi01
16. feb 2010

aj ja som už patrala po rush a nikto o nej nič nevie????

hermiinka
16. feb 2010

tak ju asi skusim tu rurku uvidíme co na to povie marko 🙂

pietra
16. feb 2010

lenuska, zeby v tom mal prsty mm? 😀 😀 😀

na ten nostek skus nasivin pre novorodencov, ak trvaju sopliky uz dlhsie. Najprv daj libenar, par minut pockaj, potom odsaj sopliky a po odsati zase kvapni libenar, nech nie je sliznica vysusena

barbarka, troskou krvi sa netrap, vraj je to len tym, ze je sliznica pri soplikoch zdurena a velmi prekrvena. Ked sa mi to pri malej prvykrat objavilo, skoro som skolabovala a vyhlasila, ze odsavacku v zivote nepouzijem 😅 Ale vraj je to normal, tak pouzivam dalej

lenuska11
16. feb 2010

noe- veru nie 😒

hermi- drzim palec

pietra- vaha je isto pokazena 😉

prcham ja malej sa povenovat, cafte sa 🙂

barbarka
16. feb 2010

pietra ja uz som tiez rozhodnuta odsavacku nepouzivat 😒 no neviem. pride mi to ako tyranie