icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

saska73
16. feb 2010

noemi - tak v tomto sa naši malí nepodobajú 😉 keď je pokakaný tak reve o dušu - ešte ani raz nemal vyparenú ritku, ani v nemocnici, vždy sa pekne ohlásil

sranda je ako sa detičkám páčia také slová, kde je š,č

pandula
16. feb 2010

no mi kakame uz rano a vecer len snad to tak ma byt

hermiinka
16. feb 2010

noe mna zle doktorka nastrihla tak som sa dotrhala a sama sa cudujem ze sa to uz zahojilo, ale este donedavna ma bolelo ked som chodila alebo ked som dlho stala, som si myslela ze to nikdy neprejde, ale clapkala som sa v tom repiku a pomohlo 🙂

noemi01
16. feb 2010

saska - no však to by už bolo veľa 😀
no moj sa smeje a ked ho utieram a ešte sa mu pačia čapice ked mu davam
všetko čo deti nemaju radi on hej 😀

saska - no všetko take priteple slova 😀
moj je zažraty do ocina nevie od neho oči odtrhnuť

noemi01
16. feb 2010

ach joooooooo kakanie v noci 2 krat a cez den aj 6 krat

herminka - vidiš mna nebolelo a neni to dobre ešte 😒

pandula
16. feb 2010

noe to este stale sa hojis chuda dufam ze coskoro uz budes ok. neprijemne vidim ze sa netrapim sama ja este hojim pravu bradavku ale sme na dobrej ceste

noemi01
16. feb 2010

pandula - no každe 2 tt chodim na kontroly mne sa to 6 nedelie predlžilo

bože ale sme dokatovane čo????

pandula
16. feb 2010

no ja cecek ty susuru 😀 modelky

pandula
16. feb 2010

idem kocky malemu sa zrazu nic nepaci tak ho obleciem a ideme von prevetrat nosteky

noemi01
16. feb 2010

pandula - 😀 😀
no ale teba to boli mna nie

ale zase ja mam jedno večšie a druhe menšie prso 😀

hermiinka
16. feb 2010

idem aj ja uz som hladna a idem cvicit. tak zatial 🙂

beruska.zuzanka
16. feb 2010

My sme sa práve napapali, najskôr Emka, potom ja, veď ako sa vraví, najprv pán, potom pes 😀 😀 😀 a ideme vonku, aj keď nie je Boh vie aké počko, ale ideme, aj do obchodu treba ísť... 🙂

noemi01
16. feb 2010

aj ja chcem isť von a nemožem ☹

beruska.zuzanka
16. feb 2010

chorá si noe, asik som niečo zle prečítala 😕

aela
16. feb 2010

my buvame , v poslednej dobe sa jej v lehatku paci, hlavne ked ju mozem hojdat 😀 pocitam, ze okolo tretej budeme papat a pojdeme tiez von sa trocha vyvetrat

noemi01
16. feb 2010

aj ja aj maly

beruska.zuzanka
16. feb 2010

tak skoré uzdravenie noe 😉

barbarka
16. feb 2010

ja som prave maleho poslala na rande 😀 kamoska ho vzala kocikat . tak si uzivam chvilku kludu s kavickou a kolacikom

noemi01
16. feb 2010

barbarka - tak si uži par minut 😀

maly je mrzuty dnes asi z toho že je chory iba mrnka ☹
a ešte aj to že sme doma chyba mu spanok dlhši
trošku bol horuci ale horučka nebola veľka slzia mu očka z toho nachladnutia
a decka my stale vravi že ma lave uško citlive ale bola som 2 krat u ušneho a povedala nam že ma uška v poriadku pekne tak čo sa jej nezda??? ja ked ho chitim mne sa nezdaju citlive 😒

zvalka
16. feb 2010

Hermi,a su tie strie menej viditelne po tych kremoch z avonu? Mam tu katalog,ze ci to objednat mam...

millada
16. feb 2010

sasi, nechaj si rosalgin. Mne dr. povedal, ze ho mozem vyuzit vzdy, ked sa mi bude zdat, ze mam nejaky vytok. Tak s tym vyplachnut a pomoze. Ak nie, potom k dr. 🙂 Ale vobec neviem, ako si to tam mam nastriekat 😅

beruska.zuzanka
16. feb 2010

Taaak my uz doma z prechadzky 🙂 máme nové koliečka na koči, tak je radosť kočíkovať 😀 ale slečinka už hladná, taak idem kŕmiiiť 🙂

pandula
16. feb 2010

barborka posli kamosku sem nech aj mne pride kocikat na mna nejak vsetky kaslu 😀

noe - uz neboli uz len ranka zostala ta ze sa bude dlho hojit 😒

zvalka
16. feb 2010

Milli,baby tak hovorili,ze s tou 0.7l flaskou rajec s tym nadstavcom vystriekat 😉
a rush je podla mna u rodicov.take spominala 🙂

zvalka
16. feb 2010

A neviem,ci mate niektora doma sterilizator,ale kamoska ma tesco my baby sterilizator,a ze je super.stoji cca 3eura.idem aj ja kupit,nech sterilizujem tie 3 nase dudle 🙂

noemi01
16. feb 2010

pandula - aspon že neboli
ja nič nesterilizujem nech si zvyka 😀 ved ked začneme behať po vonku bude chitať všetok bordel a nebudem za nim behať z vlhčenim 😀
aj ked mala bola fajnova nezniesla biť špinava stale sa umyvala 😀

suyama
16. feb 2010

ahojte 😉
tak my sme dnes prvy den bez babky a ako nam moc chyba 😢 inak stihame vsetko, Olko teraz vytuhol po papani na svojej mliekarni a ked nechcem aby sa zobudil tak poctivo drzim 😉
boze tu je hrozne pocasie od rana prsi a prsi 😠 a pritom by som tak rada isla von, vy chodite na prechadzky aj v dazdi?
pandulka cez vikend je tu v Londyne dalsia baby show, ak sa vam bude chciet mozes sa pridat my ideme v piatok, uz sa tesim.
ja som este malemu nikdy neodsavala sopliky, iba susniky vyberam ked pocujem ze sa mu nejako horsie dycha.
uz sa vam niekdy stalo ze vam deticky vygrckali take mliecne hlieniky, nam sa to stalo uz dva krat a dr povedala ze to je ok, pretoze deti este nedokazu odkasliavat a nejako to musi ist von.

zvalka
16. feb 2010

Noe,ale jej maly ma zabku v puse a stale sa mu to vrati ☹ ja tiez nebudem vsetko sterilizovat,ale sem tam treba 😉
suy,ja som bola aj v dazdi,treba za kazdeho,aj ked to nie je nic moc...ked snezi,je to krajsie 🙂
mliecne hlieny? Asi sa aj nam stalo,ked vela papala..ale nebol to zase nejaky hlien.skor take mliecko hustejsie...

betyna8
16. feb 2010

rosalgin nieje vyslovene len po porode,mne doktor tiež odporúčal,že si mám sem tam urobiť výplach,lebo keď dojčím,tak tie sliznice v šuške su vraj suchšie a inak pracuju,ale teda ešte som to nevyplachovala
my noštek čistíme paličkou ,čo je do uška,postiekam ju vincentkou a povytieram.Malý sice protestuje ale rýchlo ho to prejde

noemi01
16. feb 2010

suy - tak babka bola na takej dlhej dovolenke???

chodim aj ked prši von aj ked sneži .......stale

moj sopliky vykakava momentalne

a čo mate tam za šou???? 😉