icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pietra
16. feb 2010

musim si to expo poznacit do kalendara aj ja, vdaka vlastulka
Ale dufam, ze tento rocnik bude lepsi ako minuly a predminuly 😒

iwa1
17. feb 2010

dobre ranko 🙂

pietra ked si nakupovala detske tak by ti mali dojst, len si musela aj kartu pouzit 😉

aela
17. feb 2010

dobre ranko kocky 😵
my sa dnes zas ideme odvazit po tyzdni, tak dufam, ze modelka zas aspon tych 100 g pribrala 😀

iwa, k tomu kupaniu este, aj ja mam pocit, ze ona sa sprava, akoby sa strasne bala, zo zaciatku najhorsie revala, ked sme nemali lehatko a drzala som ju len rukou, akoby som ju mala utopit, teraz ked lezka na lehatku uz niekedy ani neplace, len tak kuka, ci sa fakt nic nestane

babonr
17. feb 2010

Dobre ranko.Tak my mame za sebou divoke rano.Maly sa zobudil o pol piatej na to e ho tlaci brusko a kedze reval jak tiger dali sme mu papkat.A tak by chudak spinkal ale brusko tlacilo a tlacio.No nakoniec o pol osmej aj vysiel naklad🙂 Teraz som ho ulozila ale davam tomu tak max pol hodinku.Ako to ze avm deti cez den doma spinkaju?Dajte nejaky navod. 😉

babonr
17. feb 2010

Iwa na hemeroidy je dobra mast Faktu a kupel v harmanceku.

zvalka
17. feb 2010

Iwa,vraj aj kupel v dubovej kore 😉
babo,moja buva cez den doma max.do hodky.a to tak,ze ked vidim,ze je ospala,co je tak 1,5hodky od zobudenia,tak ju dam do zavinky a ruky jej zviazem do nej. A lahnem si s nou do postele a do 5minut spi.takto ju uz uspavam 1-2krat doobeda,o 11 von do pol 2,o 3 zase spime v posteli o 5 von do 6. A vecer buvat o pol 8. 🙂

babonr
17. feb 2010

Zvalka super to mate 😉 To sa mne pri tom mojom malom necumpirkovi nepodari.Ten ked nechce spat mohla by som aj neviem co robit....Ach jaj.Uz sa chystame s mm ze si ideme kupit prsiplaste bo hlasia prsat.Takze ked budete v NR vidiet dvoch blbcov co kocikuju v prsiplastoch tak to sme my 😎

barbarka
17. feb 2010

ahojte. ja tiez davam tak hodinku a pol po zobudeni znova spinkat, odnesiem do kolisky dam cumlik , niekedy pustim kolotoc a hladkam po hlavicke.
ja uz neviem co s tymi soplikmi, dnes v noci som znova skusala odsavacku ale ide odtial malo a ten cirkus pri tom. chuda sa nevedel ani napapat ☹ . a vy uz teraz na takych malych pouzivate vysavacovu? neublizi mu to?

barbarka
17. feb 2010

babo 😀 aspon vas spoznam.
moj maly cez den tiez nespi dlho dakedy 15min dakedy 45 a poobede spi v kociku. skus ho chvilku nechat v postielke nie aby plakal iba tak, ja som to raz skusila a fungovalo chvilku kukal a nakoniec zaspal 🙂

zvalka
17. feb 2010

No max. Do hodky a pol sa jej drieme a uspavam ju.ale pospi tak max. 45min. V kociku 2-3hodky.a aj my budeme aj v dazdi kocikovat,treba stale. A zvyknem tak robit,ze od 11 do 11.45 spi na balkone,az potom idem s nou.to jej este tak nevadi,ze kocik stoji a buva.
Barbi,vysavacova je od narodenia 😉 a je urcite rychlejsia ako rucne ho trapit 😉

noemi01
17. feb 2010

ahojte
my v noci iba 3 krat papali
a kakame zelene asi z tych liekou

a rano ma bombardoval dudlikom 😀 tak ho vistreluje z pusiny až mne do hlavy 😀

triminka
17. feb 2010

ahojte

skor nez vas docitam,postazujem sa vam ☹
mliecko nie a nie nastartovat....ked si dam homeopatika tak sa ako tak prska naplnia,ale akoby to dlho trvalo kym sa mliecko vytvori. a to pijem vineu,caje na kojenie aj weleda caj,tie homeo...tak ja neviem co este mam skusit.vcera som kvoli tomu strasne plakala a teraz tu tiez slzim jak to pisem..... kua s mliekom...co si ho tam mam dolievat?

tak som sa chcela spytat baby co ficite na umelych mliekach....a s ktorymi mate ake skusenosti?
sunar - niekde som citala ze zapeka,mate skusenosti?
nutrilon - ???
neviem nazov,ale predavaju tie mlieka v dm-ke je to nejaka ich znacka - mate skusenosti?

som teraz cca tyzden u nasich,tak keby som musela letiet do lekarne,musim aj flasu a nejaky cajik kupit 😒
hlavne ze doma mam flase dve xixi....no ale dufam,ze to nebude za potreby....

pietra
17. feb 2010

ahojte

my zla noc za sebou 😝 Marco bol kazdu chvilu hore a nevedel sa upokojit. Trapi ho zadocek. Ja krava som mu ho vcera pri kupani umyla detskym mydlom, lebo mi nesiel cistou vodou zmyt krem a uz ho mal trosku zapareny (take drobne vyrazky) a po 4 hodinach od kupania ho uz mal cerveny ako rajcinu. Chudatko moje ☹ Snad mu to rychlo zmizne

barbarka, vysavacova odsavacka neublizi. Kamoske ju dokonca v nemocnici odporucali, lebo ona pouzivala len tu ustnu a maleho furt mala zahlieneneho a v nemocnici jej povedali, ze ta ustna nie je taka ucinna a cast soplikov mu ostava stale v dutinach a robi mu to tam sarapatu. Takze ustna len na susniky, pri soplikoch radsej vysavacovu

pietra
17. feb 2010

triminka, este skus cierne pivo nealko, mne pomohlo to
Ale netrap sa mliekom, ten stres za to nestoji 😉
a UM je tazko poradit. Moja mala bola na nutrilone a super. Kamoskin maly mal z nutrilonu hnacky, sunar ho zapiekol a vyhovovala mu Beba. Dalsej kamosky dcerka sa zas po Bebe nevedela vykakat. Takze musis vyskusat. Ja by som odporucala jedno z tychto troch Nutrilon, Sunar, Beba.
to mliecko z dm je Babylove 😉

zvalka
17. feb 2010

Trimi,mozno mas len laktac.krizu.po par dnoch sa ustali 😉 davaj malej castejsie,jej sanie je najucinnejsie na tvorbu😉 aj my sme mali a prisposobilo sa uz mnozstvo jej potrebe 😉

triminka
17. feb 2010

zvali, ako ju mam castejsie prikladat ked sa herecka najedla o 18,30 a potom jedla rano o 5h a cely cas spala...co ju mam aj v noci budit kazde 3hod? ale cez den si pyta po cca 2,5 az 3hod ...ale ked nedostane minimalne 100-120ml tak place...skratka jej uz 80-90ml nestaci....pije medzi 100-160ml ako kedy je mliecko...

noemi01
17. feb 2010

aela - myslim že to maličkej prejde ja stale tvrdim nič netrva večne
aj dominika plakala pri kupani robili sme jej rozne somarinky aby sa smiala a nesustredila sa tak moc na kupanie

beruška - prosim recept mafiniek 😉

mein - aj ja som dostala kupon od kamošky tak potešilo

a mylsim že nezaleži či ste tam nakupovali vecičky či plienky lebo kamoške to dala mama a ona nekupuje plienky kedže nepotrebuju..........

barbarka
17. feb 2010

trimi skus popozerat stranky http://sites.google.com/site/vasamamila/Home/po...
su tam byliny na zvysenie mliecka. ze vraj dost ucinne.
tak ja asi dnes vbehnem kupit vysavacovu. a nevadi ze mame stary vysavac?

barbarka
17. feb 2010

trimi tak medzi tym raz vstan a odsaj si, alebo odsaj ked ides ty spat. ja napr. odsavam ked idem spat, ja sice najma z jedneho prska, co mi odmieta v noci ho s nim netrapim tak trosku aspon odsajem.

noemi01
17. feb 2010

pietra - no chuda prejde to

trimi - tak to ti moc prespi ja by som ju budila určite to by my povedala aj decka a tak dlho nechať spať by ma hrešila
ja kojik každu hodinku a vieš ako sa mliečko robi až teče

tak najlepšie ti to fakt mala naštartuje ak neni neskoro
ani odsavačka ti nepomože ako mala
ja som sa trapila s odsavačkou v nemocnici a nula bodou a mali sa tak rozpapal že pekne sa my upravilo to

a dieťa nemusi plakať že je hladneeeeeeeeee maš veľa dovodou na plač
prečo mysliš že je hladna

noemi01
17. feb 2010

a nespoliehaj sa na to ako pišu každe 3 hodinky davať papať blbosť ani jedno dieťa my tak nejedlo
každe si pitalo každu hodinku a nevadi dam aj každu pol hodinku ked ma hlad a ho smedi 😀
aspon pekne tučnieme

noemi01
17. feb 2010

a už mam požehlene 7 kôp som mala

noemi01
17. feb 2010

trimi - tebe nejedla 10 hodin !!!!!!!!! však už ja ja by som bola hladna a smedna 😀
len ju buď beťarku čo ma čo spať tak dlho
aby ti nebola dehydrovana

iwa1
17. feb 2010

trimi tak to sa aj ja trapim, ale ja mam malo mlieka, lebo uz sa mi prsia tak nenaliavaju a simca potom stiahne aj 90ml a vcera rekordne 120ml ☹ som z toho smutna ale strielat sa nebudem....

my dokrmujeme nutracom a somspokojna, nezapeka, brusko neboli 😉

kupila som si teda cipky a uvidim ci pomozu 😕

iwa1
17. feb 2010

aela ono to s tym kupkanim prejde nic neboj, led paradnica mala pride na to, ze to nie je nic zle 😉 😀 len treba vydrzat a kupat ju tak aby ti doverovala, ze sa jej nic zle nestane 😉

triminka
17. feb 2010

iwa ved to,ze tiez sa mi znizila tvorba mliecka....
noe to sa povie ze prikladaj...ja ju darmo prilozim po hodine ked neni hladna.vtedy si prso ani nevsimne,vobec sa neprisaje

iwa1
17. feb 2010

trimi presne moja...bude na mna kukat usmievat sa od ucha k uchu , vypravat mi hluposticky 😀 ale didisky sa nechyti 😠 a ked si odsajem medzi, tak co som si niekedy aj 100ml v pohode, tak teraz 30 max.??? 😕 asi je to tym, ze uz nejem tie tablety more milk 😕

noemi01
17. feb 2010

trimi - a ona čo drži liniu 😀
ked jej nechuti a ako ti potom pribera???

no ja myslim že to je moc na take male dieťa

a ja mam tiež mekke prsia a neviem koľko spapa nevažim a jasne že raz sa napapa viac a raz menej
ale kedže pribera tak nech papa

iwa1
17. feb 2010

mala som na mysli, ze p kojeni stiahne 120ml nutracu 🙂

inak babule co dokrmujete este kojite? lia, milladka, beruska? 😕

iwa1
17. feb 2010

noemi lenze ja ked som ju en prikladala, tak mala furt zelenu kaku a nepriberala mi 😒 takze sa uz nebudeme trapit a budeme sa poriadne dokrmovat 😀

trimi inak krasne ti spi, oja ani po UM tolko nepospi 😕