Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
iwka - zelene hovienko nemusi biť že je hladna
to len spapa predne mliečko ktore obsahuje viac cukru a nestači sa vstrebať a preto je hovienko zelene ........
a moj v nemocnici nepriberal ani deko zo začiatku slabota
a potom sa tak naštartoval že už ma chrbat boli
a tvoja malinka je už velika guľka tej stači taka vaha 😀
noemi no dokrmovat 90ml tou hadickou alebo striekackou sa mi fakt nechce 😒 to by som fakt cely den len kojila, lebo by sa poriadne ani raz nenajedla...inak ta laktacna co bola u mna krmila dceru dva mesiace flasou a potom ju aj tak kojila rok a pol 😉
a noemi cicik chyti aj pocujem jak jej tecie, ale malo...on potom moooc zmakne a uz sa zlosti 😠 a druhy uz nechyti ani bohovi...ja viem, ze aj ta flasa ma na tom vplyv 😉
trimi, ja som tu už písala, že tú najdlhšiu pauzu v kojení /keď malá spí každú noc od 9 do 3/ si odstriekam odsávačkou, keď idem spať ja o tej cca 23hod a tak skrátim ten čas a ešte som sa tu pýtala, že aké sú záhadné tie prsia, že raz musia vydržať napr. 6 hodín, potom ráno chce dieťa 3x po hodine...fu, normálne veda
určite to nevzdávaj, lebo keď začneš dokrmovať UM, tak tým pádom ti klesne tvorba MM - logicky
ak chceš kojiť, tak len prikladať, resp. keď nie je hladná, skús 1-2 dni medzi kojeniami poodsávať, aby mali prsia podnet, že treba viac tvoriť
držím palčeky
noe no staci pokial priberie aspon 150g tyzdenne a nie nic 😉 ja ju chapem, ze chce byt chutna a za modelku 😀 😀 😀
a sranda, ze moja dr. ma zdrbala, ze nemam citat na nete hluposti, ze predne a zadne mlieko neexiistuje- teda podla nej 😀 😀
iwka - no neviem si predstaviť
moj niekedy tiež pojeduje a potom z toho jedovania na ciciku zaspi 😀
a mekke ich mam aj ja neviem koľko by som odsala ešte som to neskušala
a včera som dala aj mliečko dominike a chutilo jej 😀 (ale nie z cicika lebo by my zanechala 20 odtlačkou z jej zubkou )
noe 😀 😀 😀 😀
no my dnes nejdeme na tú poradňu na očkovanie, posunieme to o týždeň, kvôli tým mojim srajdám, malá to nedostala, ale predsa - teraz sa mi nezdá vhodné očkovať, keď sme neni úplne ok, no a + sa bojím prípadnej reakcie, keď máme tú obr žúrku cez víkend 😉
tak sme sa odvážili domka a máme 5005g :o)))))))))))))))
a mám nový výmysel na kúpanie, fantastická vec, možno to niektorá už používate - idem hodiť do albumu
iwka - no modelka
aj mne vravela že 150 g stači tyždenne
ja deckej nič nevravim lebo by ma hned tiež zrušila že to je dobre , normalne
ale mne stači ked vydim vahu a dlžku a viem že je ok 😀
aj ked mne sa zda stale krpček
čo ma ťažke kosti ??? 😀
iwi, ja uz nekojim ☹ 😔 😢 Ninka najprv odmietla lavy prsnik, revala pri tom, nechcela ho vobec. Pravy ešte ako-tak, ale sa mi zdalo, ze uz len tak naprazdno dudluje a zmoli tu bradavku, ziadne prehltanie som nevidela. Tak som to vzdala 😔
Povedala som si, ze sa kôli tym 30 ml nebudem trapit, obmedzovat v jedle, antikonc.tabletkach... Kebyze kojim naplno, tak samozrejme, ze mi ziadne obmedzovanie nevadi.
Ale poplakala a poplačem si stale a vravim si, ze som mala vydrzat aj kôli tym 30 ml, ze aj to je niečo... A stale ešte rozmyslam, či si ju nezačnem prikladat, aby aspon par kvapiek mojich dostala, kym nezačnem antikonc. tabletky brat. Lebo mam take, čo sa pri kojeni nemôzu ☹
my sme uz po rannej prechadzke a simcadlo sa zacina budit 🙂
inak dnes v noci neviem ci bola zla konstelacia alebo co, ale ked sa zobudite o pol stvrtej na to jak si slecna rozprava a ked som zapalila, ze ju idem nakojit...taaaaky usmev mi dala, do piatej sme sa uspavali 😠 😀 😀 strasne ftipno jej bolo 😀 😀
ciefulik - pekna vaha
a očkovania sa neboj
raz to pride aj reakcie na ne
malička bola chora????
tak to nesmie očkovať noooooo aj nam to asi predlži decka koli liekom ktore teraz bere
milli ja beriem cerazzete a to sa moze aj pri kojeni 😉 a ved vyskusaj ...mozno este roztahate a ked nie, tak sa netrap 😉 ja som si tiez povedala, ze sa nebudem, stve ma to fest ale co narobime? 😉 😀 babule potrebuju stastne maminy 😀 😀 a hlavne spokojne 🙂
ušš 🙂
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
odporúčam!! najväčšia blaženosť bábatka + voľné ruky mamičky xixi
milada - mne ešte niekolko mesiacou mliečko kvapkalo po tom čo som v jednom roku dominiku odstavila
a prsia po tom ako sme prestali kojiť žiadne ☹
ciefulik kde ste to kupili? lebo nam uz zacina byt vanicka mala, tak uvazujem nad vanou 😀 😀 a to by sa nam zislo 😉
ciefulik - aka je tak velika
iwka - no ktovie čo sa jej prisnilo
moj sa teraz tu škery tak mu už je lepšie lebo včera bol mrzuty a trošku horuci
iwi, ved hej. Niekedy si poviem, ze v pohode, pekne papa, pribera, kaka a som spokojna. Ale potom ma chyti taka chvilka, ze mi to pride luto 😔
Dr. sa ma pytal, ake chcem tabletky, či take pri kojeni alebo nie. A ja som si vybrala take, čo sa nemôze kojit. Takze zatial neberiem ziadne a skusim ešte malu prilozit. Ak sa uz nechyti, tak s kojenim asi skončim ☹
baby tak nech sa vam to pekne rozbehne bude to ťažke kedže už su večšie a spapaju viac
tak veľa trpezlivosti a nevzdavať to
noe to neni ze jej nechuti,ale nechce tahat ked neni hladna 🙂
ale skusim to s tym castejsim prikladanim...cca po 2hod ked bude hore....
idem ju tusim obliect a ficime von aj ked tu fuka jak blazen
ja chcem kupiť kočik tak pozeram ale iba čisto už športovy
trimi - tak je leniva 😀
ale mne včera mali tiež dva krat odmietol asi tym že sme chori 😒
ahojte.
noe aj ja chcem kupit kocik. aky sa ti paci?
ja dokrmujem bebou a maly bol zatial spokojny.inak aj mna stve, to ze nemozem kojit, ale uz sa s tym pomaly zmierujem vsak nic ine mi nezostava, uz nemam vobec mlieko ☹
babule co dokrmujeme...zase mozme skor zacat cvicit a chudnut 😉 je to dost pesimisticke v dnesnej dobe nekojit, ale co zabijem sa ked som nesmrtelna? 😀 😀
illi takk to ste na to tak ako ja...ja som este zacala aj odsavat, ze aspon z flasky jej budem davat moje pokial bude 😉
herminka - čo ja viem 😀 tak mam niejake kriteria nech ma veľke kolesa..........
a chcela som športovy aby som na dieťa vydela a takich je malo a ked tak drahe
mne stači taki lacni
http://www.mimibazar.sk/foto_detail.php?id=6608140
napriklad tento som pozerala a je lacni 99 eur len musim dokupiť ten kryt na nožičky
a hnedo tyrkysova sa my pači
idem byt uzitocna v tejto domacnosti a simca kakala a mam dojem ze este sme neskoncili, tak idem kuki 🙂
zatial sa majte 😀
a vlastne v čine je moderne iba dokrmovať 😀
a ja rodila ako indky pokvočačky 😀
noemi ten je fakt pekny.
ja som chcela tiez taky aby som videla na dieta a sportovy nasla som vsak len takyto
http://www.kocarek.cz/kocarky-Chipolino-KOČÁRKY...
ale teraz sa mi zacal pacit tako jumper, sice je kombinovany a ja som chcela uz len sportovy, no uvidim este
neda sa my zobraziť
http://www.kocarek.cz/kocarky-Chipolino-KOČÁRKY...
skus este raz
🙂

tak iwka vy papate z flašky čo???
tak jasne že nechiti už cicik pomenej
moj zase flašu nevie chitiť lebo je naučeni na cicik
ale keby sa naučil na flašu zase my odmietne cicik 😒