icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pietra
18. feb 2010

ahojte 🙂

tak ja som sa vybrala konecne na kontrolu ku gyndosovi a ma dovolenku 🙄 Ale aspon mi sestricka potvrdila to tlacivo, nech idem konecne prachy vybavit

ja som tiez chcela kocik s prehadzovacou ruckou, nafukovacimi kolesami, aby bol dobry do terenu a nakoniec som tu rucku obetovala a zobrali sme x-lander x1 a do terenu nic lepsie nie je. Kym dcera poriadne nesedela a nenosili sme ju v turistickom nosici, tak sme s tym kocikom presli vsetko mozne bez najmensieho problemu. Len v meste posobime s nim ako exoti 😀
potom som si na prechadzky kupila jane forest, tiez vraj terenny kocik 🙄 cha cha cha, jedine, ak za teren pokladaju vyslapanu polnu cesticku 🙄
A na dceru som videla aj tak, k tomu som nepotrebovala mat sedacku otocenu k sebe. Deti maju naozaj radsej, ked mozu pozerat pred seba. Otacanie mi chybalo v lete pri praziacom slnku (vyriesil slnecnik) a pri silnom vetre (vyriesil nasadeni prsiplast). Takze otocna rucka prestala byt pre mna az tak dolezita. Ale samozrejme, keby sa nasiel kocik, ktory by ju mal a v terene bol rovnako dobry ako x-lander, vahovo lahsi a cenovo pristupny, tak kupujem hned 😀

pietra
18. feb 2010

a to utiekanie do strany, z troch kocikov, co sme mali doma, to robili dva 😠 neviem, ako tie kociky vyrabaju, dokonca aj jane mi zataca do jednej strany. Ale x-lander nie

noemi01
18. feb 2010

beruška - akurat som ho pozerala na mimibazare

mein - no krpček naš maly je
však sme s manželom vravely dominika pri narodeni bola taka dlha ale o 2 kila lahšia 😀
on je taka gulička

noemi01
18. feb 2010

aj mne kočik uteka do jednej strany 😠

iwa1
18. feb 2010

ja som zatial spokojna s tym polskym co ma aj tami 🙂 velke kolesa, rucku viem prehodit, teraz mame vanicku, zachvilku ju vyberieme a bude sportovy 🙂

vlastulka
18. feb 2010

Beruš mi máme ten od chicca, len teda nie troj, ale štvorkolesový 😉 A som sním veľmi spokojná, vanička je dosť veľká a na leto už bude športiak, čo sa mi zdá až veľmi veľký, ved sa mi to polročná asi stratí, lebo Viki sa mi tam dala pekne na dlžku ešte pred 4 mesiacmi, ked sme ho kúpili 🙂 A výhoda, že je veľmi lahký, hlavne pri skladaní do auta. Najprv som tiež rozmýšlala o tom x-lander, ale to je poľský a straaaašne ťažký, takže by som pri nom posilovala, keby že ho mám stále skladať do auta.. ale výhoda, že má veľké nafukovacie kolesa 🙂
A pri Viki som vymenila až tri kočíky, najrpv sme mali taký klasický poľský, potom športiak do Demy a teraz nám ostal tiež od chicca, takže ja som verná značke chicoo 😀 toť tieto máme: https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

No a tie športiaky kde sa dajú prehadzovať rúčky, tak sa väčšinou nedajú do úplneho rovného ľahu, väčšinou sú riešené ako vajíčka.. čo je podla mna nevýhoda, lebo posediačky sa nedobre vyspinkajú.. mne sa dajú pekne obidva úplne do ľahu 😉

vlastulka
18. feb 2010

To hej Iwi, ja som ho tiež mala pri Viki, tiež som sním bola veľmi spokojná, len teda tá váha mi vadila, kedže denno-denne chodíme aj autom... Ale tam sa mi dala viki na dlžku ako aj ročná 🙂 A prechádzky po lese tiež neboli problém, čo zasa stýmto chiccom by sa iba natriasala 😀

ciefulik
18. feb 2010

jej iwi 😀 😀 a vy sta boli akí pekní gujatučkí 😀

saska73
18. feb 2010

My sme spokojný s našim výberom brio go, hlavne sa teším na športovú časť - je veľmi pohodlná pre dieťatko. A hlboká časť je vyššie situovaná, čiže k malému sa vôbec nezohýňam. Ľahko sa s ním ide, vyslovene jednou rukou - okrem snehu samozrejme. A keď mi raz nikto nepomohol pri vystupovaní z busu - zvládla som to sama.

barbarka
18. feb 2010

ahojte, konecne som fesaka poslala spat , nejak sa mu nechcelo.
meinka aj my uz nosime 3-6mes a je mu to tak akurat, najma rukavy- ma strasne dlhe ruky a tiez meria 60cm z porodnych 51.
kocik- my mame polsky v-max zabacal nam nehorazne to uz mm opravil , nohami kopem do tycky a tiez je riadne tazky. nad inym ale zatial neuvazujem - neni su peniazky mozno pri druhom

noemi01
18. feb 2010

už my prišli fotky aj z fotolabu aj z happy fota 🙂

iwa1
18. feb 2010

vlasti presne len ta vaha a to skladanie do auta, ale zase az tak vela autom nechodim a ked tak len s vajickom 😉

vyhovuje mi , ze je velky 😀 a da sa polohovat a dat aj do uplneho lahu , ze su tam remene a mozem otocit rucku..a paci sa mi, ze mozem vypnut alebo zapnut pruzenie vsetkych styroch kolies 😀 😀

simca strajkovala a taaak uz chcela spat, len sa furt rucickami budi, lebo ich rozhadzuje a tak som jej ich zviazala do deky a pohladkala po hlavke a uz spi v postielke 😀 😀

cief no gula bambula, a idem este so vsetkymi troma koncom marca, tak sa vytesujem, ale to im dam len tieto detaily spravit a kolektivne foto 😀 😀 nech mam vsetkych troch 🙂

zuzankaro
18. feb 2010

babule, vy co dokrmujete a davate bebu, tak aky typ ste kupili?
idem zmenit mleicko lebo nutrilon ho zapeka chudaka 😒

zuzankaro
18. feb 2010

cief si tu este? co je to lehatko do vanicky co ma tvoja mala, tak do kolko kg je to? moj bude mat za tyzden uz 7kg ci sa mi to oplati kupovat, na nete je napisane ze je to pre novorodencov

ciefulik
18. feb 2010

fu, zuzi, to ešte aj beby je niekoľko druhov? 😅 😅 som nevedela

vlastulka
18. feb 2010

Jéj Saška, ty máš ten brio go? Ten sa mi veľmi páči 🙂 Hod reál foto, ak máš 😉

meinkonka
18. feb 2010

ja som s casualom velmi spokojna, zvlada aj sneh, aj sa s nim dobre keruje, jednou rukou sa da, ale musim zaaretovat kolecko, kedze homam zdvojene, tak jednou rukou sa manipuluje tazsie. ale inak vyyyyborny je. my byvame v terene takze urcite bude fajn. jedina nevyhoda, je neskutocne tazky. ked je v nom maly, sama ho nezdvihnem ani po schodoch. 😒

hermiinka
18. feb 2010

zuzankaro ja davam malemu bebu 1 HA premium, doktor povedal ze by sa mala davat malemu do 1 roka 🙂

trpezliva
18. feb 2010

Ahojte, my chodime s Lili od 3 mesiacov cvicit, aj dnes sme boli /Johanku som mala zatial v satke/, len ma napadlo, ze pomaly aj nase deti by mohli zacat kurz, lebo ono to je od 3mes. Len neviem, kam by som dala medzi tym Lili, ona by tie malicke babatka vyrusovala. Ale chcem vam to doporucit, lebo je to parada, najlepsi kurz v BA, vacsinou tam je velky naval a neujde sa vsetkym miesto, lebo tie iste skupiny co zacali v 3mesiacoch pokracuju az do 3rokov a len ked neikto vypadne a uvolni sa miesto, tak vtedy doplnaju novych clenov.
Robim im tu asi reklamu, www.babyfit.sk, ale ked mate cas, tak sa tam prihlaste, v BA maju kurzy v Devinskej, v Raci, v Petrzke, v Ruzinove..ale to si mozete vsetko precitat na ich stranke.
Ked niekoho zozeniem k Lili, tak by sme sa mohli aj v Devinskej na kurzoch stretnut/tam by som asi Johanku prihlasila/. A nie je to ani take drahe, ako ostatne cvicenia pre babatka.

noemi01
18. feb 2010

maleho dam do postieľky a za chvilu je inak toči sa ako hodinky dokola 😀

pietra
18. feb 2010

o cviceni v babyfite som uvazovala este pri Kike,ale nedalo sa tam dostat, taky velky zaujem maju. ja som nakoniec s kikou chodila cvicit do presporkova. Aj s marcom planujem. Zoberiem so sebou mamu alebo svokru, aby strazila kiku v herni, kym budeme cvicit. Kika sa aspon vyhra s detmi

ciefulik
18. feb 2010

zuzi - čudné, ale je tam: 8mes, 8kg, 70cm.... 😅 ten vek nejaký divný..?
ale možno sú aj väčšie, to ja netuším, my sme to dostali
kukni na google: lehátko do vody 😉

ciefulik
18. feb 2010

trimi akoo??

trpezliva
18. feb 2010

jej, dik za tip, idem kuknut aj stranku presporkova.

pietra
18. feb 2010

trpezliva, neviem, ci maju na stranke o tych kurzoch nieco, ale ak chces, mozem ti poslat cislo na tu kocku, co tie cvicenia robieva

zuzankaro
18. feb 2010

hermi diki, a ako kaka po nej?
cief no je to divne ale jak kukam tak kukam tak vacsinou su tie lehatka pre mensie deticky a nas uz by bol velky a tazky ...
to cvicenie si pozriem aj ja, chcela by som chodit so samkom na nejake cvicenie a aj na plavanie

pandula
18. feb 2010

caute dnes sme ranko boli na ockovani. ockoval chlap / sestricka 😀 sikovny rychly no maly taky vreskot pustil ale rychlo sme ho utisili tak asponze tak. predpisali nam na teplotu nejaky paralen ci co pre babetka taky sirup boli sme to hned vyzdvihnut zatial vyzera v poriadku este sa usmieval ked sme prisli domov a teraz spinka chudatko ... bleee nechutne a za 4 tyzdne znova. mna to bolelo viac ako jeho 😒

zuzankaro
18. feb 2010

pandi nas to tiez caka v utorok, normalne mam z toho obavu ako bude maly na to reagovat, a ked uvidim ako pri pichani placka tak aj ja zacnem natahovat 😔

pandula
18. feb 2010

zuzi - tato zdravotna sestra chlap gayko bol taky rychly ze sme nestihali ... len maly postrehol hned chudatko no ved som zatlacala slzikcy ale rychlo som ho utisila... fakt to nebolo najhorsie ja som sa toho uz dva tyzdne bala

pandula
18. feb 2010

zuzitka - rychlo si vyliec ten zapal divne ze sa ti to stava. co na to doktory?

a tvoj alexko naco tak pribera 😀 do zasoby zeby?