icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

beruska.zuzanka
18. feb 2010

noe cez 300 eur...

beruska.zuzanka
18. feb 2010

mein, aj my už nosíme niektoré veci na 3-6 mesiacov, le bo je dlhá jak špageta Ema 🙂

noemi01
18. feb 2010

beruška - tak toľko nedam
rozmišlame že pojdeme do poľska mein taba koľko vyšiel v poľsku ale iba športovu časť chcem
a da sa ti prehadzovať ručka???

noemi01
18. feb 2010

moj maly niejak nejde do dlžky ale do širky hej

zvalka
18. feb 2010

hermi, ale my mame po neterke 😉 kupeny pred 7 rokmi 😅
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

hermiinka
18. feb 2010

noe mi sme boli cez vikend v polsku ale mali nejaky slaby vyber sportovych

hermiinka
18. feb 2010

zvalka hlavne ze sluzi 🙂 ja tiez nechcem dat za kocikneviem kolko

meinkonka
18. feb 2010

berus za taku cenu, ake je ten chicko, co si hodila link kupis aj casual. nas vysiel 16tis sportiak s vlozkou a vanicka. ale teraz uz maju lepsie ceny na nich. kolko chces investovat?

noemi01
18. feb 2010

tak v poľsku nič moc???
ešte obkukam ten čo som ti ukazovala alebo popozeram
aj ked na každom kočiku je asu chiba ani jeden neni dokonali

ciefulik
18. feb 2010

ano iwi husenicova, ale ona nedorába kulisy graficky ako geddes - všetky sú reálne

zval - to si dal mm naozaj vytetovať 😉 ja sa chystám tiež, len ešte nie som rozhodnutá, kam ho umiestnim 😅

zvalka
18. feb 2010

hermi ved to, ja som s nim uplne spokojna, aj ma velku vanicku - nevyrastie mi tak skoro z nej 😉
a hlavne co ma su 4 velke kolesa, do akehokolvek terenu a rucku na prehadzovanie - to boli moje kriteria na kocik 🙂

meinkonka
18. feb 2010

noe rucka sa neda prehadzovat. neviem, kolko stal iba sportak. spolu 16tis.

chodte do temy vybavicka - casualplay s4, tak sa urcite dozviete aktualnu cenu kocika v polsku 😉

berus aj nas je dlhy ako spageta. 61cm mal pred tyzdnom 🙂

ciefulik
18. feb 2010

jeeeej a moja pani riaditeľka sa dnes tak dos@ala, že máme nový rekord "100kilovej plienky" = 205g 😀 😀

hermiinka
18. feb 2010

nie veru v polsku je to bieda, ale mozno zalezi aj na tom kde chces ist do akeho obchodu alebo na trh
my sme boli na trhu tam mali vtedy par kocikov a predrazenych a potom sme boli ze swiat dziecka ci ako a tam sportovych mali malo a ani jeden nemal tu rucku

noemi01
18. feb 2010

mne ide o to aby mal veľke kolesa aby som sa mohla brodiť po snehu
a aby bol lahky ked nam nepojde vyťah a lahko skladal do auta kedže veľa behame
a tu ručku som chcela ale to je problem
mne predavačky hovoria že dieťa chce vydieť pred seba ale dominiku som mala tak že som na nu ja vydela a bolo to lepšie vydela som kedy jej čapica padla , dudlik, očistila som ju ked bola špinava , sliny ked tiekli , takto by som musela zakaždym zastať a kontrolovať ju
a ked vydim niektore deti take vikrutene v kočikoch a špinave strapate 😒

hermiinka
18. feb 2010

cief a marko rano neviem ako cural ale musela som ho prezliect precural pampersku aj plienky co je nasiroko aj body, no hroza 🙂

beruska.zuzanka
18. feb 2010

Baby a tuná na bazáre ste nekukali kočíky? ja občas obzeraám a nie sú zlé ceny...

mein, no najviac do športiaka kvalitného, čo nám vydrží tak 200 eur, možno 250? my sme tú trojkombi kúpili za 360 aj nejaké drobné... 😅

ciefulik
18. feb 2010

ja mooc odporúčam teutoniu spirit 3kolku, dá sa prehodiť korba naopak, koliečka majú identické vlastnosti ako fúkacie, ale sú silikónové a nedajú sa prepichnúť, ovládanie 300% - jednou rukou aj v snehu), záruka až 3 roky a uv filter na látke 50tka...a mohli by mi dať nejaké % za podporu predaja, no ne?? 😀 😎

idem do sprchy, kým má pani riaditeľka "robotu"

noemi01
18. feb 2010

zvalka - presne nove kočiky maju male vaničky a neviem si predstaviť ja mam maleho ešte v perinke + fusak

ciefulik 😀 važila si naklad 😀

mein - 61 cm no riadne dlhy moj o 9 cm menej ale zase za 2 mesiace + 2500kg

iwa1
18. feb 2010

cief ja viem, lebo mame take iste fotky , len my sme boli v januari ako 7tyzdnove 😉

http://www.facebook.com/album.php?aid=46775&id=...

saska73
18. feb 2010

tak mladý pán prečural ďaľšie čisté oblečko, tak musí byť v o čísle väčšom overale, keďže mamina sedí na nete a nežehlí 😀

noemi01
18. feb 2010

saska - ja včera žehlila 7 kôpiek a dalšie sa schne ☹

meinkonka
18. feb 2010

noe tvoj ma len 52cm? no tak to by som chcela, lebo moj je dlhan dlhy a uz su mu tie veci male. ale zasa niektore 0-3 na dlzku male a v pase velke, mu padaju 😀 😀 😀

beruska.zuzanka
18. feb 2010

no, mne sa páči teda aj tento kočiarik 🙂

https://www.modrykonik.sk/bazar/show_entry.php?...

saska73
18. feb 2010

beruska - x-landery su chvália, cena dobrá. A ty si si nekupovala 3-kombináciu, ked sme sa tu ešte cez tehu bavili o kočíkoch ? Sa mi to pletie ?

saska73
18. feb 2010

zvalka - do strukovín treba dávať bylinku - SATUREJKU - potom strukoviny nedujú.

hermiinka
18. feb 2010

baby a tie co mate trojkolky ako sa s tym jazdi?

beruska.zuzanka
18. feb 2010

saška, hej kupovala, teda naši nám kupovali, len som tu dnes písala, že kočíkujem dva mesiace a už vychytávam muchy na ňom, ale zatiaľ teda len vaňu používame, uvidíme, ako bude športiak a keď rovnako na houby, tak vymeníme 🙂 ako náš kočík je fajn, že má dobre veľkú, priestrannú vaňu a tak, ale nejako tá konštrukcia sa mi nepozdáva, sa kivoce sem tam a tak, taký nestabilný sa mi zdá a ubieha mi do jednej strany a o kočíkovaní jednou rukou nie je ani reč 😀 ale inak je fajn 😀 😀 😀

beruska.zuzanka
18. feb 2010

No kočky idem ja na kontrolu do spálne, o chvíľu je u nás kŕmenie tigrov a potom možno aj von? Aj keď počko dnes zasa na houby 😠