icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pandula
19. feb 2010

barbarka ja sa tym grckanickam nerozumiem ale urcite z toho vyrasta kazdy sa s niecim inym trapi ... my len z dennym spanim inak anjelik nema ziadne problemy klop klop

lenuska11
19. feb 2010

Pandul aj sa trapim s dennym spanim, ale kupila som babyvak a uz mi dnes v nom 2krat zaspala 😀 a potom som ju polozila v nom do postielky a huraaa, podarilo sa ( KLOP KLOP NA ZUBY 😀 ).

pandula
19. feb 2010

no lenuska my mame vak on v nom vzdy zaspi ale ked ho dam dole tak sa zobudi nie hned tak o pat minut tak aby si mama myslela ze spi 😀 no momentalne mi spi asi 15 minut ale uz 2x robil zvuky ale nechala som ho
preco tie deti nevedia spat???? 😀

pandula
19. feb 2010

baby ja sa neviem dozrat cokolady !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! v tehu som jej jedla dost 😀 a teraz po mesacnej prestavke to pokracuje. asi my chyba magnezium a zelezko alebo som cukor zavislacka nerozumiem

lenuska11
19. feb 2010

ja ju necham v tom vaku, to kovove koliecko polozim k noham, zatial to funguje, ale som ju dlho nosila, ale je spokojna aj ked je hore v nom, sa na mna z neho skeri 🙂

lenuska11
19. feb 2010

Pandul a kojis? Ja odkedy kojim zas trpim takym nechutenstvom jest furt dokola to iste, ale sladke mi zacalo tiez chutit 😀 😀

pandula
19. feb 2010

inak baby s tym vekom a detmi je to fakt individualne.

nova mamina v 40tke ktora nikdy nemala deti a venovala sa dovtedy praci podla mna uvita taku zmenu v zivote a vsetko to zvladne.

hosie je ked zena uz od 20tky ma aspon 2 - 3 deti a potom este v 40tke jedno sa nedivim ze sa jej nechce a nevladze lebo ma vela roboty okolo domu, chystat deti do skoly atd... musi uz byt viac unavena z rodinneho zivota.

kazdy nech si robi tak na ako sa citi. ja fandim starsim maminam ! 😉

barbarka
19. feb 2010

lenus asi skusime tak
pandul ja tiez prave bastim cokoladku
david spal teraz asi 10min 😠 po 2hod co bol hore skusim ho este raz ulozit po papani, alebo pojde spat do satky

pandula
19. feb 2010

kojim lenus .. to je pravda nic mi nechuti len sladkeee 😀

pandula
19. feb 2010

barbarka ja dojedla zo vcera otvorenu jednu akurat. som myslela ze vydrzi dlhsie ale je fakt dobra

pandula
19. feb 2010

take 10 minutovky poznam, nas aj 30 minutovky hadze a potom je hore okale otvorene ako keby spal 2 hodiny zozrat ho z lasky este ze je taky chutnucky

lenuska11
19. feb 2010

baby a cvicite uz?Ja som vytiahla cd so Cindy a uz je tyzden v prehravaci, sa bojim po sekcii a aj leniva som troska, ale dnes uz URCITE zacnem 😉

saska73
19. feb 2010

baby - tak tie palacinky nemajú chybu , už budem len takéto robiť, mňam sú, dala som si len také hole s troškou javorového sirupu, mňam

barbarka - vyrastá z toho grckania, určite.
Už som jedla aj reďkovku, uhorku a papriku v šaláte - len kakal trošku redšie. Ale niekedy ho zase nafukuje ani neviem z čoho.

lenuska - na čo zaberá vak, na spinkanie ?

pandula
19. feb 2010

necvicim ja chcem zacat chodit na veeeelke prechadzky cely londyn si znova na nohach prezriet cakam kym sa umudri pocasie a ideme nato ... brusaky by sa mi zisli robit zato troska mam deformovane brusko ani velmi netrci len stratilo tvar

pietra
19. feb 2010

ahojte 🙂
vy ste doobeda nejake ukecane, ani docitat vas nestiham 😀

k vypadavaniu vlasov - na to vam ziadne vitaminy a pripravky nepomozu. Je to sposobene tym, ze denne cloveku vypadne nejaky pocet vlasov, niekomu viac, niekomu menej. Ale pocas tehotenstva je tento proces takmer uplne zastaveny a vlasy nepadaju vobec alebo minimalne (preto vacsina zien hovori, ze im vlasy zhustli). No a po porode vsetky tie vlasy, co mali za tych 9 mesiacov vypadnut a nevypadli, zacnu padat a preto sa zda, ze padaju oooovela viac. Zle to zacne byt, ak padaju este aj po pol roku od porodu

podla mna je jedno, ci su deti dve alebo jedno a aky je vek. Skor je dolezite, ake tie deti su. Ja som bola pri malej strasne unavena, cez den skoro nespala, stale vyzadovala pozornost, ked bola trochu vacsia, nedala sa spustit z oci, lebo hned bola niekde vlezena, .... skratka zive akcne dieta. Mala som pocit, ze nestiham absolutne nic, az vecer, ked zalahla spat. A teraz stiham, resp. nestiham uplne rovnako, ako ked bola dcera sama 😀 Kamoska ma syna typu kam ho polozis, tam ho o dve hodiny najdes a ta ma nablyskanu domacnost, lebo stiha vsetko.

do palacinkoveho cesta rum moze ist aj pri kojeni, ved ho tam ide minimum a pri tepelnej uprave sa to alkoholove "odpari" a zostane uplne minimane mnozstvo, ktore sa nema sancu dostat do mlieka

saska73
19. feb 2010

pandula - to budú pekné prechádzky, máte tam aj dosť parkov, že?

My sme dnes neboli vonku, hmla, sychravo, silný nárazový vietor. 😝 Neznášam takéto počasie. A stále sa necítim fit, odkedy som mala tú nádchu, ako keby sa mi to niekde usadilo, podchvíľou ma zabolí hrdlo, hlavne ráno 😒

Maminky, ak máte niekde v okolí kurzy masáže dojčiat alebo nejaké cvičenia - odporúčam. Každý deň malého masírujem a už sa začne usmievať 😵 len čo si olej rozotieram na rukách 🙂

lenuska11
19. feb 2010

Na spanie a hlavne som doma nic nespravila, lebo lezkat u nas viac ako 15-20 minut nehrozi aj to bol vykon, teraz ju supnem do vaku a vysavam a ona je spokojna, lebo sa nosi a vidi na mna, no proste parada 🙂

barbarka
19. feb 2010

lenus necvicim ale planujem to
sasi ja som pojedla ine sialenost 😅 ale potom som to lutovala ze co vsetko mu mohlo byt nastastie je ok.
sladkosti tiez bastim skoro v kuse okrem cokolady som spraskala cely balik zlatych oplatok 😅

pandula
19. feb 2010

saska parky su tu krasne my mame jeden docela dobry pri nas ale je troska zanedbany ale ma aj jazero a potom je ich tu este vela moj naj je battersea park, pri nom sme niekedy byvali no a popri rieke budeme chodit a pamiatky pozerat ved ked som robila ma to nebavilo nikdy som nemala cas a cele vikendy sme boli zurkovat

pandula
19. feb 2010

no moj je uz hore po pol hodine 🙂 klasika asi mu to staci... idem umyt riady zo vcera nech sa na mna pozera potom sa nachystame nakojime a pojdeme prejst snad nebude znova prsat 😔

pandula
19. feb 2010

inak baby aj vam deti slintaju?

moj zacal teda riadne az mu tak vysprtne niekedy a tricko ma stale mokre pod pusinkou asi mu zacnem davat podbradnik

lenuska11
19. feb 2010

aj nasa, maly slinto to je 😀

meinkonka
19. feb 2010

ahojte

saska v draciku maju tie hrkalky na nozky a rucky za 481sk 😉 som to dnes videla

saska73
19. feb 2010

mein - predajňa dráčiku je na našom sídlisku, dosť úspešne som ju obchádzala 😀 ale už to nevydržíííím
Malý spí už 20 minút 😕 hurá

lubkaeck
19. feb 2010

pandula - ze zacnem davat 😀 😀 😀 my uz v podbradniku aj spime, bo slinta o sto tristo, sem tam grcne 😵 a tie prechadzky po Londyne by som brala 😉

barbarka
19. feb 2010

aj nas slinta asi sa dam tiez na podbradnicky, lebo je stale mokry a ja tiez 😒
meinka to jedna ta hrkalka stoji 481? ci 4?

saska73
19. feb 2010

idem baby off, vrtulníček už naštartoval po 20 minútovej technickej prestávke a mám dojem, že už spustil bombardovanie 😀

janula17
19. feb 2010

ahojte baby, tak som vas trosicku polistovala aj dozadu, ze ako sa vam dari 🙂 Ja uz sem nejako ani nestiham chodit, hanbim sa uz aj za domacnost ze nic nestiham, alebo sa mi proste nechce nic robit. KEd ten nas kriklun zalahne tak sa mi teda vobec nechce este dlazky zmyvat 😒 len lahnem pred telku a porobene. Zehlim az ked nemam co malemu obliect, chudatko male 🙂

Pandula - zavidim ako pises o Londyne, vzdy ma taka nostalgia prepadne. Ja som tam byvala asi 4 roky este nez som spoznala muzicka, a uz som tam chcela aj zostat navzdy, no nakoniec som skoncila v Trnave 🙂 Ale tak mi je vzdy smutno, spominam na tie uzasne parky a stvrte, ako sme tam chodievali a tie zurky co som tam zazila...ach jaaaaj... A teraz kuknem do kocara a take 2 male trnky na mna hladia 🙂

Vcera sme mali strasny den, cely cas reval jak tur, no uz som bola zufala, sme si ho s mm prehadzovali ked jednemu dosli nervy. A potom som rozmyslala ze z coho moze byt taky, a my sme vynechali poobednu prechadzku a to asi preto lebo bol nevyspany a cerstvy vzduch mu chybal. Ale ked mna to niekedy uz nebavi tu chodit, stale zima a teraz take roztopene vsetko, nikde nikoho a nic zaujimave kam by som chodila furt....

lubkaeck
19. feb 2010

Janula- tak to sme dve 😉 ja som tiez rada, ked si mozem sadnut a pozriet telku, alebo v klude pri pc sediet 😅 a domacnost? som rada ked si stihnem co to navarit raz za tri dni a zajtra sa tesim, pride mamina so segrou a ja si konecne upracem a oni sa budu venovat malemu 😀 lebo mm dokaze strasne rychlo zachrontit zrkadla, ci uz na roldorke, alebo v kupelni 😠 😀

a ja sa uz tesim kedy sa to roztopi ten sneh a bude teplejsie, budem chodit do parku, do botanickej, na hrad, ale v takomto case sa to neda 😖

janula17
19. feb 2010

Lubka - ani nehovor, ten moj mm je strasny bordelar, kupili sme prednedavnom mycku, ale za ten svet sa do nej nevie trafit, furt len spratuvam riady po nom a jedujem sa....co je to take tazke hodit tanier do mycky kurnik sopa?? A potom ze buzerujem 😠 Ale zase o maleho sa vie postarat jedna radost, o to pokoj....