Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
saska, daj recept na tie rumove palacinky, som kupila tvaroh, tak ich zajtra spravim, alebo mozno uz aj na veceru 😀
lubka v nr je botanicka?
barbarka - hej v univerzitnom areali 😉
aha uz viem kde, a tam sa da len tak ist?
lubi,aj my mame tu pekárničku už vyše roka a stále vypekám kadejaké chlebiky,aj sladké,ale bagety len občas.No a často to využívam len na spracovanie napr.rezancoveho cesta´.....
saska,veru Matúško je riadný chlap a po mne iste nie,lebo dobre sa ti zdalo,ja som drobnejsia kostra,meriam 162 a vazim 53.....no ale radšej nech je veĺký po tatovi ako krpec po mame 🙂
čo sa týka veku a detičiek,je to indi vindy,kamarátka ma 42 rokov, synov 20,19 ročných a teraz ma este babatko,to tak chceli a tak to maju.Nie každý sa teší na to,že konečne odrastli deti a má čas na seba.....
ahojte tak vy ste teda riadne ukecane 😀
Nikymu zabera holtov krem !!! velmi sa tesim lebo sme nemuseli ist naspat k doktorke tym padom
ortopedia dopadla fajne - vcera sme boli a kontrola o dva mesiace - dalej balime nasiroko 😉
inac Niky dnes o desiatej trosku potahal pri kojeni,, o dvanastej dostal 75 nutrilonu aby vonku vydrzal, o pol jedej vonku zaspal a spi stale v kociku 😉
inac sme prisli domov a jedno koleso uplne makke ☹ som ho nafukala a cakam ci bude pustat ci nie... snad nebude defekt lebo neviem co spravim 😒
o cviceni som tiez rozmyslala ale tiez mam strach... sice ma uz vobec nic neboli ale stale ma desi a prenasleduje predstava ze mi to praskne... 😕
barbi cela ta sada 4ks stoji 481sk
ja som dnes malemu kupila taku premietaciu hracku
mein - pekne aj to vyhrava????
tami - tak super že kremik pomohol
tami - no ja som si preventivne kupila sadu na opravu defektov na bicykle, a oco ti to zalepi alebo svagor 😉
betyna- ja som mala tesco pekarnicku na vyskusanie, za lacny peniaz, ze ci mi to bude chutit, ale len kvoli tomu super vymieseniu kysnuteho cesta je to super, ja uz robim aj knedle len domace 😉
defekt opravia aj v kazdom cykloservise a obcas za to nechcu ani prachy 😅
tami - moj robi stale mojim kamoškam defekty
mne sa to ešte nikdy nestalo a to kočik mam ešte po dominike
mna sestreka poslala do pneuservisu, tak som do jedneho sla, a chlapik skoro infrakt dostal, len mi povedal, ze to pol hodinku schne, tak som kupila sadu na lepenie doma a hotovo 😉
maly objavil volaniky na perinke ked nema dudlik po ruke tak žužle krajky 😀
lubka - že do pneu 😀 u nas to robia ako pisala pietra v cyklo........
je to defekt - uz je makke ☹
tami - ved zhod to koleso maš pumpu?? tak ho odfuč zhod tak vrch a to vnutro ten plašť namoč do vody a ked sa spravia bublinky tak je dierka
a zalep nechaj schnuť a potom navleč a nefukaj 😉
nafukaj nie že nefukaj 😉
a moj zase zaspal pri nete
asi ho to nudi 😀
noemi no skusim spasit tu sadu a poriesime nejak ale ma to mrzi velmi ja ma taku smolu vzdy ☹ ide vikend takze budeme sediet asi doma hmm no co uz... fuuu nechcite byt teraz v nasej izbe... ta aroma zblizenia... 😀 tak ideme prebalovat 😉
tami, preto som si kúpila kočár so silikonovými :o)
ja som dnes malej v Rakúsku kúpila také chutné zimné šatky, jej ich oblečiem na krst, starkí sa budú vytešovaaať 😀
tami- ja som to kupila v baumaxe 😀
tami - ved sa opravi a pojde dalej to je nič
no ja som povodne tiez nechcela nafukovacie ale mali s takymi no co uz ☹
skusim zajtra tu hned vedla je jeden cyklo... pojdem pozriet 😉
mne asi praskla dusa na kolese na kociku lebo rapotali sme cestou spat ani neviem ako 😒
janula - nooo na zurky je london stvoreny 😀 mam vela zazitkou na stare kolena budem spominat a smiat 😉
lubka - zacnem davat podpradnik co sa smejes 😀
no my sme boli na krasnej prechadzke dnes tu zase pekne svietilo slniecko obehli sme cely park az 2 x a maly spal az do teraz takze 2 hodinky no uspech jak hovado idem oslavovat ze moj syn vie spat 😀
noemi - veru tu furt piseme ako dracice cele tehu sme pisali troska sme sa museli otriast po narodeni deti a teraz pokracujeme 😀
saska / janula
musim spytat to akoze v nemocnici v trnave maju len jednu zelenu capicu, ci co ????? 😀
pandula - že otriasť 😀
no ešte mesiac a presne pred rokom sme splodili naše detičky

že doobeda???? 😀 tu pišete cely den ako dračice 😀
saska - nerob my chutky zajtra spravim palacinky a tie mafiny 😉
maly si pekne pospal