Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
no tak tak my plodili okolo 17teho marca a na narodeninky mesiac na to uz sme vedeli ze tehulkujeme no krasa a tot uz babo doma
ale to ide
ja sa nestačim diviť na dominike
už my druhu perinku dogrcal do čoho ho dam???
akurat dominka dala malemu po riti 😒
ja som vedela hned že sa podarilo o 2 dni ma bolel spodok a to sa akurat uhniezdil 😀
pandula 😀 😀 😀 ze si si to vsimla, ja hned ako mi maleho priniesli v tej capici hned ma to napadlo, lebo som pozerala saskine fotky vtedy, kedze bola prva.... asi maju fakt len jednu 🙂
janula 😀 😀 😀 ja ze preco ma tvoj maly saskinu capicu a potom mi doslo ze asi to porodnica taku ma ... 😀 😀 😀
noe - my mame len jednu perinku ale nas negrca tak neviem zabal ho do decky alebo predaj na trhu
noemi - musis urobit doma poriadok troska. sa ti to vymyka z ruk 😀 😀 😀
ja som oteho 13.3. 😉 😀
noemi- ja ma tri poslem ti? 😀
lubka - aj ja mam tri
jedna prekakana a dve dogrckane 😕
pandula - ako?????? nechapem !!!!! čo mam predať???
no však rano som tepovala lebo princezna sa malovala
teraz vytiahla plastelinu bude všade
a stale zbieram hračky po byte
ale som to vymyslela dala som navlečku z vankuša a previazala plienkou
tak ked moj negrcka tak začali sme slintať všetko až to tečie po nom
pandul ty si dnes rozjasena akasi 😀
to otrasenie po porode - to hej som mala pocit ze uz na net ani trochu casu nebude, ale uz to ide.
chlapov som vyslala do kostola tak mam chvilku kludu 🙂
lubka do tej botanickej sa da ist hocikedy?
barbarka 😀 sak sranda musi byt
noe - predaj maleho nebudes musiet prat perinky 😀
pandul ty mas napady, alebo predat perinky a tiez ich nebude treba prat, no viem si predstavit ten uzas okolo iducich damianko a pod nim cena 😀
pandula - ani za svet
to je moj maznačik
muž ma dominiku ja maleho
no radšej sa zbaviť už periniek
ale to by mi ogrcal gauč postel a keby som všetko predala čo by my ogrcal čo by sme mali 😀
aj mna už ogrcal ix krat a ešte ma nikto nepredal 😀
inak vy este pouzivate perinky, nam sa uz odtial vykopava takze od cca mesiaca v nich len spaval a teraz uz spava vo vaku
barbarka aj mojmu trčia nožičky nevadi zakrijem ich paplonom
a v kočiku tak mame teplo a lepšie sa mi tak manipuluje
ja ju mam hlavne aj preto lebo grcka a tatko na plienočku inak by mi fakt všetko značkoval kde by som ho dala
ideme my papať a spať
dobru noc
hadam aj tato noc bude ako ta predtym 2 krat sme papali 😕
noe my tiez mame vsetko ogrcane, minule som prala vankuse na gauci. ale hovorim nam uz grcka menej takze posledny tyzden som prala len 2x, predtym kazdy den bud jeho ogrcane veci alebo nase.
pandula ide ti 😀 😀 😀 😀 😀 joj som sa zasmiala teraz 😀 😀 😀 😀
my dnes zas strasne ckame - pred papanim po papani - neviem co to... aj pred chvilou - ale uz zaspal chudatko moje... periniek my mame 6 ale zatial sme pouzili len 4... ale nepogrckal mi zatial - len babinke do ust a do vystrihu nagrcal a tak... 😀 😀 😀
tami, to ako sa mu podarilo do ust? 😀 😀 😀
no chcela mu dat pusu a on hodil tycku 😀 😀 😀 😀
My sme zavinkoveee 🙂 cez den na nej lezka,my ju malo nosime na rukach 🙂
a cez den v nej zavinuta buva a v noci tiez.ked trcia nozicky, prikryjeme deckou 🙂 ja ju snad aj do polroka budem pouzivat 😅 😀
pandula - dobre si si všimla tú čapicu, sranda, je to tá istá aj u januly. Chlapcom dávajú modré, túto zelenú majú len pre záhorákov 😀 😀 😀 Inak môj muž a janula sa poznajú z bývalej práce - som prezradila 😉
Zavinovačku s kokosovou vložkou budem asi používať do polroka - mám ju ako podložku aby mal pevný chrbátik, ked už spí na našej posteli. Ale zavinúť ho nesmiem - to by bol krik 😝 . Poobede som ho chudáčka zaspinkaného dala do postielky až k mantinelu a to ste mali vidieť, ked sa zobudil, prekoprcol sa čelíčko nalepené na tých tyčkách a obe ručičky mu trčali von a smutne pozeral na našu ("jeho") postel 🙂
aela
francúzske palacinky
300 g hladkej múky, štipka soli, vanilk.cukor, 3 PL oleja, 3 PL rumu, 3 vajíčka, 250 ml vody, 250 ml mlieka - všetko spolu zmiešať a nechať 1/2hodinu v chladničke odpočinúť. Cesto je redšie. Sneh z bielkou som nešľahala.
fantastické sú, jedla som len také "holé" a s javorovým sirupom
noe, ze presne pred rokom sme splodili nase deticky a uz mi tam len chybalo dodat a mozeme plodit dalsie 😀 😀 😀
oprava chyby 😅 z bielkov
saska, dakujem, uz mam napisany, zajtra robim palacinky 😀
baby a ktoré už nepoužívate zavinovačky, dávate deti spať aj nabok, či iba na chrbátik? ja v noci nabok a striedam, no a cez deň je na chrbte + 2x15min sa denne trápime na brušku, no a mm sa ma dnes opýtal, že či to nevadí, že v noci, keď je na boku, má chrbátik jak §...hmm?

sak ne noe - akoze dat sa dokopy po takom vykone 😀