icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

noemi01
19. feb 2010

deti my už spia
tami - aj mna tak maly ogrcal božkavam ho a on to višli višplechol na mna
aela - to kludne stači žiadne plodenie nehrozi
aj ked dominika že by chcela ešte sestričku
ja sa budem tešiť z vašich dalšich prirastkou

noemi01
19. feb 2010

ciefulik - cez den mi spi na chrbatiku ked som naokolo
ale v noci ho niekedy odopnem z perinky a dam nabok tak viac menej mu vankuš podložim pod jeden bok aby bol na boku zo šikma
nevadi aj moj sa rozne stača ako mu vyhovuje

noemi01
19. feb 2010

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6757572&tab=0

taka košielka je krasna keby viem skor 🙂

pietra
19. feb 2010

ja davam spat uz len na chrbatik, lebo aj tak sa z boku vzdy rychlo zosunul, uz sa mu ta poloha nepacila

aela
19. feb 2010

mne dala svagrina take podpery z molitanu to su akoby take dva spojene obdlzniky, jeden dlhsi a druhy kratsi a medzi to sa polozi babo na bok, je to dobre aj proti prelezanej hlavicke
takto to vyzera:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7549876&tab=0

noemi01
19. feb 2010

aela - presne to my dala tiež kamoška dobra vec a lacna

vlastulka
19. feb 2010

Pekný večer prajem 🙂 Reagujem len na posledný príspevok, dočítam neskôr 😉
My spinkávame iba na chrbátiku a hlavičku si točí sama raz na jednu stranu- raz na druhú stranu.. a na zadu na vláskoch už má normálne plešinku vyšúchanú 🙂
My celé dne niekde lietame, už mm nadávam, že by sme mohli byť aj jeden den doma 😀 Dnes sme boli po obchodoch, som si bola troška nakúpiť nejaké nové oblečenie, nech vyzerám troška ksvetu 😅 , no a potom nás zobral na meninkový obedík 🙂

saska73
19. feb 2010

vlastulka - všetko najlepšie k meninám
môj malý detto - len na chrbátiku a hlavu otáča a vlasov má menej ako keď sa narodil
ešte reagujen na ten kočík - nemám zatiaľ reálnu foto ale je taký ako na obrázkoch, ja mám čierny so sivou konštrukciou

zuzankaro
19. feb 2010

ahjte kocky
aj moj len na chrbatiku a tiez hlavicku otaca na obe strany a tiez ma skoro vysuchanu plesinku 😀
ja ho do zavinovaciek, spacich vakov nemozem davat lebo by tam nevydrzal, ledva vydrzi uz vo fusaku, juj chlap je to uz velky, kde je to denglave babatko??? 😀

zvalka
19. feb 2010

Ahojte.aj my na chrbatiku,hlavicka na boku 😉
dievcata mozem papat brokolicu? Chcem robit kremovu polievocku...

j777
19. feb 2010

Ahojte,

aj my spinkame uz len na chrbatiku, hlavicka nabok, vzadu na hlavicke plesinka... 😀 , na boku uz nechce dako spavat, lebo ked sa chce pretocit na druhy bok tak sa jeduje a hlavicku zabara do hniezda a ocumlava to cele..asi hlada didku 😀

zvalka, podla mna uz postupne by sme mohli papat co to v malom mnozstve, ja brokolicu...ja som si dnes dala prvy raz trochu sosovicovej na kyslo, uz som nevydrzala a zatial v poho, malicka spinka..tak dufam, ze ju to nechyti neskor...aj ked, nejedla som vsetku sosovicu v tanieri...som citala, ze vy ste mali problem z fazulovej... 😒

pandula
19. feb 2010

my len na chrbatiku a nozicky pri konci postele to tak kazali v nemocnici. ze naboku a na brusku vobec

pietra
19. feb 2010

a preco na bou vobec?

j777
19. feb 2010

inak ja neviem co s tou nasou fesandou, ale ona sa mi vzdy po kupani ked ju utieram pocura do osusky..asi este dokupim 4 osusky a budeme mat na kazdy den v tyzdni.. 😀

pandula
19. feb 2010

saska - ja som sa doma tak nasmiala na tej capici jaj ... zelena pre zahorakov !!!! 😀

no my mame prepichnutu dusu na kociku akoze mothercare kvalita jak hovado. zajtra dam maleho do vaku a jejda hladat obchod s byciklami snad budu mat taku dusu 😒

pandula
19. feb 2010

koli tomu SID sudden infant death .. ked babetka nahle zomru 😔 nevedia dojst na to preco a su rozne teorie ze na chrbatiku sa spi najbezpecnejsie a tiez nozicky pri konci aby sa nepodkopal pod deku a neudusil 😔

pandula
19. feb 2010

j777 NAS cikava pravidelne do vanicky pri kupkani tak ho potom este osprchujem 😉

pandula
19. feb 2010

idem ticho tu je. dobru nocku maminky a babetka. sladke snicky

j777
19. feb 2010

pandula, a to aj vidis v tej vanicke, ze sa vycikal? nasa ma susuru ponore pod vodou, tak ktovie co stvara aj tam... 😅

pandula
19. feb 2010

nasmu pipik trci von lebo mi mame taku blbu vanicku a moj ho drzi pod ritkou lebo sa furt smyka aj ked je tam taka penova podlozka ale nefunguje to ... my ho kupeme obaja a jemu brusko a pipik vzdy trci 😉

tami_tami
20. feb 2010

ahojte dobre ranko prajem - tak my sme krasne pospali a mohli sme este aspon hodinu ale Nikymu bolo nejak dlho v postielke lebo ma zobudil o hodinu skor... no co uz 😉 ja idem maturovat dnes a dat dole to koleso nech mi to radsej spravia v cykloservise nez doma sa babrat a zle spravit

aela
20. feb 2010

vcera sme mali nejaky extra blby den, mala spal doobeda pol hodinu a poobede 15 minut a vecer zas 15 minut a do polnoci hore, asi ju brusko zobudilo a rano o siedmej uz mala okale ako trnky a vysmiata mi gagotala, no ale uz zase spi, tak som zvedava, ako to bude dnes

tami_tami
20. feb 2010

ja som asi brzda ale neviem ako dat dole koleso ☹

aela
20. feb 2010

tami a netreba tam nieco stlacit, aby sa uvolnilo?

tami_tami
20. feb 2010

som stlacila a nic taham krutim a nejde 😕 😒

noemi01
20. feb 2010

ahojte
tak ja už mam navarene
trochu si oddychnem
robila som aj tie mafinky mnam mnam
poliala som čokoladou a ozdobila cukrikmi 😉
ešte upracem a nič dnes nerobim

vlastulka
20. feb 2010

Pandul - ja som tiež rodila v tej istej nemocnici ako Saška a Janka a nám nedali zelenú čapicu 😀 Nám dali pre istotu žltú 😀

noemi01
20. feb 2010

vlastulka - všetko najlepšie k maninkam
a ty niejak často nakupuješ 😉

pandula - naš do osušky po kupani však aby mala mama čo prať hadam nebudem sa len tak nudiť

zvalka - brokolicu neviem aj ked karfiol tak stonky nie zduvaju a asi aj pri brokolici
inak aj by sme už asi pomaly mali ich zvikať ale ja sa ešte bojim
zaťažovať ho

tami - no tam to stlač aj mne to niekedy nejde tlač poriadne 😀
alebo chod z celim kočikom 😀

noemi01
20. feb 2010

vlastulka chlapcom davaju zelenu a dievčatam žltu 😀
a u nas žiadne

tami_tami
20. feb 2010

ja som jedla pred tyzdnom vegetariansku pizzu kde bola aj brokolica aj kukurica aj vsetko a sme o.k 😉

noemi no skusim este postlacat