Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ciefulik - cez den mi spi na chrbatiku ked som naokolo
ale v noci ho niekedy odopnem z perinky a dam nabok tak viac menej mu vankuš podložim pod jeden bok aby bol na boku zo šikma
nevadi aj moj sa rozne stača ako mu vyhovuje
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6757572&tab=0
taka košielka je krasna keby viem skor 🙂
ja davam spat uz len na chrbatik, lebo aj tak sa z boku vzdy rychlo zosunul, uz sa mu ta poloha nepacila
mne dala svagrina take podpery z molitanu to su akoby take dva spojene obdlzniky, jeden dlhsi a druhy kratsi a medzi to sa polozi babo na bok, je to dobre aj proti prelezanej hlavicke
takto to vyzera:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7549876&tab=0
aela - presne to my dala tiež kamoška dobra vec a lacna
Pekný večer prajem 🙂 Reagujem len na posledný príspevok, dočítam neskôr 😉
My spinkávame iba na chrbátiku a hlavičku si točí sama raz na jednu stranu- raz na druhú stranu.. a na zadu na vláskoch už má normálne plešinku vyšúchanú 🙂
My celé dne niekde lietame, už mm nadávam, že by sme mohli byť aj jeden den doma 😀 Dnes sme boli po obchodoch, som si bola troška nakúpiť nejaké nové oblečenie, nech vyzerám troška ksvetu 😅 , no a potom nás zobral na meninkový obedík 🙂
vlastulka - všetko najlepšie k meninám
môj malý detto - len na chrbátiku a hlavu otáča a vlasov má menej ako keď sa narodil
ešte reagujen na ten kočík - nemám zatiaľ reálnu foto ale je taký ako na obrázkoch, ja mám čierny so sivou konštrukciou
ahjte kocky
aj moj len na chrbatiku a tiez hlavicku otaca na obe strany a tiez ma skoro vysuchanu plesinku 😀
ja ho do zavinovaciek, spacich vakov nemozem davat lebo by tam nevydrzal, ledva vydrzi uz vo fusaku, juj chlap je to uz velky, kde je to denglave babatko??? 😀
Ahojte.aj my na chrbatiku,hlavicka na boku 😉
dievcata mozem papat brokolicu? Chcem robit kremovu polievocku...
Ahojte,
aj my spinkame uz len na chrbatiku, hlavicka nabok, vzadu na hlavicke plesinka... 😀 , na boku uz nechce dako spavat, lebo ked sa chce pretocit na druhy bok tak sa jeduje a hlavicku zabara do hniezda a ocumlava to cele..asi hlada didku 😀
zvalka, podla mna uz postupne by sme mohli papat co to v malom mnozstve, ja brokolicu...ja som si dnes dala prvy raz trochu sosovicovej na kyslo, uz som nevydrzala a zatial v poho, malicka spinka..tak dufam, ze ju to nechyti neskor...aj ked, nejedla som vsetku sosovicu v tanieri...som citala, ze vy ste mali problem z fazulovej... 😒
my len na chrbatiku a nozicky pri konci postele to tak kazali v nemocnici. ze naboku a na brusku vobec
a preco na bou vobec?
inak ja neviem co s tou nasou fesandou, ale ona sa mi vzdy po kupani ked ju utieram pocura do osusky..asi este dokupim 4 osusky a budeme mat na kazdy den v tyzdni.. 😀
saska - ja som sa doma tak nasmiala na tej capici jaj ... zelena pre zahorakov !!!! 😀
no my mame prepichnutu dusu na kociku akoze mothercare kvalita jak hovado. zajtra dam maleho do vaku a jejda hladat obchod s byciklami snad budu mat taku dusu 😒
koli tomu SID sudden infant death .. ked babetka nahle zomru 😔 nevedia dojst na to preco a su rozne teorie ze na chrbatiku sa spi najbezpecnejsie a tiez nozicky pri konci aby sa nepodkopal pod deku a neudusil 😔
j777 NAS cikava pravidelne do vanicky pri kupkani tak ho potom este osprchujem 😉
idem ticho tu je. dobru nocku maminky a babetka. sladke snicky
pandula, a to aj vidis v tej vanicke, ze sa vycikal? nasa ma susuru ponore pod vodou, tak ktovie co stvara aj tam... 😅
nasmu pipik trci von lebo mi mame taku blbu vanicku a moj ho drzi pod ritkou lebo sa furt smyka aj ked je tam taka penova podlozka ale nefunguje to ... my ho kupeme obaja a jemu brusko a pipik vzdy trci 😉
ahojte dobre ranko prajem - tak my sme krasne pospali a mohli sme este aspon hodinu ale Nikymu bolo nejak dlho v postielke lebo ma zobudil o hodinu skor... no co uz 😉 ja idem maturovat dnes a dat dole to koleso nech mi to radsej spravia v cykloservise nez doma sa babrat a zle spravit
vcera sme mali nejaky extra blby den, mala spal doobeda pol hodinu a poobede 15 minut a vecer zas 15 minut a do polnoci hore, asi ju brusko zobudilo a rano o siedmej uz mala okale ako trnky a vysmiata mi gagotala, no ale uz zase spi, tak som zvedava, ako to bude dnes
ja som asi brzda ale neviem ako dat dole koleso ☹
tami a netreba tam nieco stlacit, aby sa uvolnilo?
som stlacila a nic taham krutim a nejde 😕 😒
ahojte
tak ja už mam navarene
trochu si oddychnem
robila som aj tie mafinky mnam mnam
poliala som čokoladou a ozdobila cukrikmi 😉
ešte upracem a nič dnes nerobim
Pandul - ja som tiež rodila v tej istej nemocnici ako Saška a Janka a nám nedali zelenú čapicu 😀 Nám dali pre istotu žltú 😀
vlastulka - všetko najlepšie k maninkam
a ty niejak často nakupuješ 😉
pandula - naš do osušky po kupani však aby mala mama čo prať hadam nebudem sa len tak nudiť
zvalka - brokolicu neviem aj ked karfiol tak stonky nie zduvaju a asi aj pri brokolici
inak aj by sme už asi pomaly mali ich zvikať ale ja sa ešte bojim
zaťažovať ho
tami - no tam to stlač aj mne to niekedy nejde tlač poriadne 😀
alebo chod z celim kočikom 😀
vlastulka chlapcom davaju zelenu a dievčatam žltu 😀
a u nas žiadne
ja som jedla pred tyzdnom vegetariansku pizzu kde bola aj brokolica aj kukurica aj vsetko a sme o.k 😉
noemi no skusim este postlacat

deti my už spia
tami - aj mna tak maly ogrcal božkavam ho a on to višli višplechol na mna
aela - to kludne stači žiadne plodenie nehrozi
aj ked dominika že by chcela ešte sestričku
ja sa budem tešiť z vašich dalšich prirastkou