icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

aela
20. feb 2010

tami strasne je zlatucky malinky

tami_tami
20. feb 2010

dakujeme 🙂

beruska.zuzanka
20. feb 2010

Tami krásneho synčeka máš a Tebe to veľmi pristane mamina 😉

j777
20. feb 2010

beruska, co obliekas malej na krst?

tami_tami
20. feb 2010

dakujeme - ja som tiez pozerala fotky uzasna je mala 😉

beruska.zuzanka
21. feb 2010

Tami vďaka 😉

j777-má také peknučké flisové bledučkoružové šatky, pod to body, pančušky, čiapočku, capačky ála balerínky,
biely overalík s kapucou a cezeň hrubú bielu deku, ale u nás sa kúri v kostolíku, takm nemusím veľmi navliekať 🙂
Ty?

betyna8
21. feb 2010

ja kojim stále po ležiačky a vyhovuje to mne aj malému, ale chrbát ma tiež boli z toho dvihania a mojkania....
včera sme boli u naších a malý 3 ročný synovec vždy sleduje ako kojím, tak sa zamyslel a pýtal sa ma ,či tam mám granko 😀

beruska.zuzanka
21. feb 2010

bety, dobre na to išiel 😀 😀 😀 😀 isto si chcel cucnúť 😉

tami_tami
21. feb 2010

betyna 😀

meinkonka
21. feb 2010

ranko dievcence 🙂

bety 😀

mna sa zas minule, ked som este bola tehula, jeden maly chlapcek pytal, ze co mam v bruchu. a ja ze babatko. tak sa ma pytal, ze ako sa tam dostalo, ty si ho zjedla? 😀

meinkonka
21. feb 2010

dnes rano mi maly tak krasne dvihal hlavicku, ze som az v nemom uzase na neho kukala, noramlne par minut na mna kukal bez toho, aby ju polozil 😵 . asi ma najviac chuti a energie po ranu, este s poloprazdnym bruskom. kuk

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

meinkonka
21. feb 2010

kojenie - mne to po leziacky velmi nejde, maly sa nevie dobre prisat 😒 a taaak rada by som takto pohodlne kojila

zvalka
21. feb 2010

zlaty je marky mein 😵 😵 no nasa uz takto tiez dviha davno - je ale aj starsia 😉 a je to uzasne, aj cez den, a vecer pred kupkanim pri cviceni, vyzera ako mala korytnacka 🙂

j777
21. feb 2010

beruska, ja jej chcem dat take zateplene blede gatuse,k tomu take hnede kvietkovane nieco medzi trickom a satockami, taku chlpatu smotanovu bundicku, take capacky skor na sportovejsi styl, ciapocku a asi do zavinovacky co je do autossedacky A JE zlta...proste, nic co sa asi hodi na krst, ale ja to kaslem, nebudem predsa kupovat len kvoli tomuto dnu neviem co, aj tak to nevyuijeme..aj tieto vecicky, zachvilu jej to bude male a cele dni je aj tak v bodyckach a dupackach a pohodlne...idem to asi vyskusat na nu navliect jak v tom vobec bude vyzerat a potom mozno zacnem stresovat ze to je na... a budem musiet zohnat daco ine... 😅

beruska.zuzanka
21. feb 2010

j777 nestresuuuuuuuuj, ja som nič nezháňala, tie šatky dostala malá od mojej kamošky, čo bola pri nás a hneď som im našla využitie 😀 😀 😀 inak by som ju do niečohon iného obliekla 🙂 a pri krste predsa nejde o to, čo má bábo na sebe 😉

tinika
21. feb 2010

mein dobry chlapček ze zjedla hihi
ako sa inac mate?

triminka
21. feb 2010

ahojte

zvalka,meinka pekne sa chvalite so svojimi pokladikmi 🙂 sikovni su...nasa je uplne na nervy ked ju dam na brusko a nie aby hlavicku dvihala.spusti plac a skoncili sme 😒 takze my asi fotky z "pasenia konickov" mat nebudeme 😎

tinika
21. feb 2010

trimi my tiez este nie, ked ho mam na rukach tak sa dviha jedna radost, ale na brusku ee ,ale to on ma troska problemy s krkom, musime cvičit vojtovku.
kamoska ma 2mesačneho a akurat ze uz sa aj na brusko otača 🙂

meinkonka
21. feb 2010

tini, trimi, ved ani moj nechcel past koniky. az vcera a dnes, ako som pisala, skusila som to rano, s poloprazdnym bruskom a mam taku husenicu plysovu, tak za nou sa pozera. 😉

babonr
21. feb 2010

Ahojte!Ako sa mate?Ja som rozmyslaal ze tiez maleho skusim zase balit do zavynovacky,ale nedavam tomu velku sancu.Bo on ked spinka ma ruciciky pri hlavicke.skusala som ho tak privynut k sebe ked sme spolu lezali na posteli a to sa mu moc nepacilo 😒 dnes sme mali divnu noc.Zaspal dobre aj v noci po papani ale o stvrtej sa zobudil s placom,tak som ho supla k sebe a s tazkostami sme vydrzali do pol siestej.A doobeda bol taky nejaky nervozny,zaspal mi az na rukach.A potom pekne lezkal na postely a zrazu taky srdcervuci plac spustil,ze konec.Sme sa tak zlakli s mm.Z nicoho nic. ☹ Az mi slzy vybehli ked som ho schytila na ruky ☹ Lebo to bol taky neznamy plac.Raz mi uz takto plakal ale hned sa ukludnil,ale dneska....Doslova taky zufaly.Moj anjelik 😢

babonr
21. feb 2010

Mein a ty preco papas babatka? 😉

j777
21. feb 2010

ved nestresujem 😉 som to na nu navliekla, najlepsie bolo dostat na nu tie capacky, ze velkost 3-6 m a nam su tak na fest 😀 ale 6-9 som nechcela kupovat, to je uz extreeem 😀 inak obdivujem baby co dokazu take oblecenie pravidelne navliekat na decka, ved co to da roboty a ze by to bolo pre tie krpce dvakrat pohodlne si nemyslim.. fuu, ako nedelny obed bryndzove halusky nie je zle.. 😀

pandula
21. feb 2010

ja som kojila po leziacky asi 2 tyzdne ale mal strasne vetry
potom som sa niekde docitala ze tak babetka vcucnu viac vzduchu ze to neni dobra poloha. odkedy sme prestali podobny problem nemame. dnes ranko po dlhej dobe sa dost pucil ale dali sme mu gripe watter to je takky sirup s feniklom a dobre sa vykadil aj vyprdel a je ticho

pandula
21. feb 2010

meink zlatucky je a pekne dviha

moj zatial nedviha a ked aj len velmi kratko skor si ju prelozi na jednu a druhu stranu. na brusku sa mu moc nepaci, neplace ale zacne protestovat velmi skoro tiez nozickami moc hybe ako keby uz chcel liezt ale hlava stale dole 😀

pandula
21. feb 2010

babonr = monzo len plackal ze sa zobudil ale nechcel moj tak divno par krat zaplakal a mi hned bezeli k posteli a zdvihli sme ho a to ho zobudilo a vrestal este viac takze teraz uz cakame po kazdom zvuku chvilku pre istotu aby sme ho nevyruzsili znova

tami_tami
21. feb 2010

mein - krasnucky je juuuj 😉

babonr -mne sa toto iste stalo vcera - z nicoho nic strasny plac - presne ako pises taky lutostivy... pred tym sa dost dlho mordoval a mrncal - nemohol zaspat - potom zadriemal a zrazu plac... mo zno bol uz tak strasne unaveny alebo neviem - tiez som z toho vela...

zuzankaro
21. feb 2010

ahojte, konecne tu v BA svieti slnko 🙂 chystame sa von mm bude kocikovat a ja si skocim kupit zimnu bundu lebo mi odisiel zips ☹ no nechce sa mi behat po obchodoch
tak moj rad dviha hlavicku zacal ked nemal ani mesiac a bavi ho to doteraz a uz aj napina rucicky a snazi sa este viac zdvihnut, pripisujem to tomu ze sa narodil uz vacsi a je aj silnejsi ako ine babatka
aj nas plackava hlavne ked mi to trva dat mu papat a asi 2x sa mi stalo ze len tak lezkal a spustil z nicoho nic taky srdcervuci rev ze som sa zlakla a nemohol sa ukludnit 😨

meinkonka
21. feb 2010

pandi presne tak, este viac vzduchu sa poleziacky nahlta

babo ja mam rada mlade masko 😀 . a mne sa zas stalo /aj mojej mame raz/, ze sme maleho opravovali, teda napravali veci a asi sme ho nejak nestastne potiahli, lebo spustil jak sirena, ako keby ho za ziva rezali.

meinkonka
21. feb 2010

moj malcik dnes uz druhy krat spi vonku, rano 3hod, teraz uz 1.5hod 😕 . som zvedava na vecer