Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
mozeme uz cvičit brušaky? Ja by som uz chcela začat... Ale dr. mi povedal, ze mam ešte zväčšenu maternicu a neviem, či to nevadi, či ešte počkat? 😕
u nas v Ilave, bolo oblecenie pre deticky dost biedne, perinky poobsivane a ciapocku malej dali len tesne po narodeni taku tenku bavlnenu a potom uz nemala ciapku, ked mi ju vecer priniesli ukazat
pietra - a čo pokecal si ????
tami - aj kukuricu ??? 😕 to som ešte neskušala
milada - neviem aj ja by som mala začať
ja som sa bala este kukuricu jest, aj ked predvcerom som zjedla tanier sosovicovej polievky, tak neviem, ci to preto vcera mala taky blby den, ale az vecer ju trocha brusko asi bolelo, si poprdkala, vykadila a bolo dobre 😀
noo vymontovala som ale predajna je prestahovana tak predsa len to nechame az na pondelok :(
tami - ked a dari tak sa dari
Čaute kočky, tak vidím, že dnes tu prázdno...
tami, nemáte doma ani sadu na lepenie duše na bicykli?
aela, šošovicovúúúúúú? dojčíš ešte? to musela mať malá radosť zo šošovičky, aj salvy boli? 😀 😀
noe a čo si varila? podarili sa muffinky?
ináč aj naša po kúpaní ľúbi nacikať do osušky... šikovnica, tak furt ich len dookola prepieram 😀
včera na chirurgii sme dopadli ok, vraj to nič nie je, pani doktorka aj sestričky boli supeeeeer zlatučké a mohli na malej oči nechať 😵 😵 😵
beruska, ale nebolo to take hrozne...
kocky, ak vase deticky si cmulaju prsty? moja nechce cumel ani za nic, za to ruky by mala stale v pusinke, najhorsie je, ze ju az napina,ako si tam tie prsty strka, rano som sa zobudila na to, ze ju akosi velmi napina a pozriem a ona ruku celu v puse 😝
beruška - jasne že sa podarili
aela - a ako ako žeravy on si necmula prsty ale celu pestičku si tam strči 😀
a slince odušu
čafte 🙂 😉
veru prsty v puse, celú ruku si tam snaží dostať ale nejde mu to, lebo ju má tučnučkú 😀
Mali sme včera zlý večer ako už dlho nie, nie že nechcel spinkať ale aj plakal - bruško nemal veľké, ni som nič také nejedla,len sme si ho s mm pohadzovali ako horúci zemiak až do 23.15 a mm mi ráno vraví, že ho bolí jedna ruka, čo ho toľo nosil, reku dobré ráno a čo mám ja hovoriť denno denne ho zdvíham - už ma dosť bolí zápästie na pravej ruke a to si ešte môžem gratulovať, že je taký drobček len cez 5 kg 😵
aela - čo palacinky ? vydarili sa, pochutili ste si ?
pandula, janula - práveže dávajú v TT čiapočky modré a rúžové, preto som sa uchechtávala, že zrovna naši vyfasovali tú zelenú 😀 jak taký malý škriatkovia 😀
ahojte mamicky, pozeram ze tahate pomaly na 200 stranu a ja nestiham sem chodit a docitavat vas🙂
vidim ze prebieha debata co papat a nepapat ked kojime, ja kojim aj dokrmujem a pomaly jem vsetko, neskusala som asi len mandarinky, pomarance a citrony este 😉
brokolica u nas na kila tyzdenne, kedze som chudokrvna a v ramci "diety" to mam papat 😒
takze 100 receptov s brokolicou, este sa cudujem ze mm neprotestuje 😎
pridala som fotky z atelieru, mozete kuk:
Adresa albumu je: https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...
peknu sobotu a nedelu mamicky a deticky 😀
vonku je hnusne 😝 ale isli sme aspon na hodinu von, nech su deti trochu na vzduchu
noemi, pokecal 😀 kazdy sme si mleli svoje, ja som mu dohovarala, nech uz spi a on sa skeril a kecal a kecal
s cvicenim by sa malo velmi opatrne (ja skor pri kojeni vobec, kedze som pri kike kvoli cviceniu prisla o mlieko) a brusaky by sa este nemali
saska - noooooo chrbat boli s toho ako ho kojim
a že pri tom si oddychnem neviem si najsť dobru polohu
kim - krasne fotky v šatočkach je zlata
dievčatka su krasne copiky šatočky..........
a ako sa pozera v aute to su pekne momentky
a mna by muž asi vyhnal keby som varila brokolicu
Noemi - vdaka, ja som ho ukecala ze zdrava strava, a odkedy pozeral- jste to, co jite aj viac dava pozor co jedava 😀 ako moze neaky program ovplyvnit cloveka, vsak?!
wydata - a ceny ostatnych? a kde ta mame kontaktovat?
Saska- som videla recept na palacinky, no u nas su aj 2 krat tyzdenne kedze nemam ruru a tak sladkosti riesim takto 😎 vyzera dobre, vyskusame 🙂
ja mam obcas strach ze ked kojim na boku, babatko ma mat ruku pod prsnikom, a ked lezim az na nej ako keby, ci ju to netlaci??? ale neplace, a asi su tie polohy otestovane 😉
idem von, ajked fuka a myslim ze ja budem viac unavena ako ona, ked je v kociku zababusena 😀 😀 😀
ahojte,
saska, moj maly nema este ani 5kg a moj chrbat vzadu pod lopatkou v prdeli, preve rameno boli, lava ruka ani nehovorim a hlavu ledva vytacam do stran 😒 😀
kim pekne fotecky 😉
u nas fuci ako dive. som dala maleho len k oknu 😒 . a doobeda tiez des, ale babka s nim bola aj po dazdi 2hod vonku - zlata 🙂
caute.
kocik je opraveny, dosla nam navsteva, doniesli vecicky pre maleho a este aj nam opravili prepichnute koleso. no parada. si tento vikend pripadam ako single mum tato je stale v praci, chyba nam 😒
kim mala je zlatucka, krasne velke okale... vie pekne nimi gulat.
a ty si zena mnohych tvari na kazdej fotke si ina
noemi - tie tvoje deti ta zamestnavaju akoze aby si sa nenudila.... 😀
peknu sobotu maminy.
aela ani moj marko nechce cumel ale rucicky si cmula o stosest, a slinta pri tom potvorka, cely je mokrucky 🙂
pandula ja som si nekupovala kocik mm je povercivy, takze az teraz sme si kupili 🙂
kim pekne fotecky
marko uz ma asi nejaky rezim uz cely tyzden ho pozorujem a v noci sa budi uz len o O:OO a o 3:OO takze v noci papame uz len dva krat, ale o pol siedmej uz musim vstavat, vyhana ma z postele 😉
Ahojte baby ak by ste niektora mala zaujem tak sa ozvie . 🙂 🙂
Predam plienky TOUJOURS MIDI air comfort velkost 3 (4-9kg) 56 ks/balenie, mam 3 balenia, dostali sme ale mi pouzivame ine...predam spolu 3balenia za 20eur plus postovne.
herminka a to ste doteraz nekocikovali? my mame podobny rezim, v noci dvakrat papame a o siestej sme uz hore 😀
Bola som dnes s malým napriek vetru vonku 2 hodiny a spinká a spinká doma na chodbe v kočiariku 🙂 😉 Normálne som stihla ďaľší recept z MMB vyskúšať 😅 - luxusné syrové rohlíčky, mňam
reni - to sú tie plienky z lidla, nie ?
ahojte tak my konecne spime... maly nemohol zaspat tak mrncal trosku a mrncal... potom chvilu ticho a naraz taky strasny krik joj chudatko moje tak mu slzy tiekli... som ho prezliekla len do tenkej kosielky. prebalila, zaviazala do perinky a uz aj spinka chudatko moje ☹
aj moj spinka už od 19
dominika išla spať k babke ma prazdninky
tak je tu nuda
aj moj spusti take slzičky ale neplačka moj moc len slzi spusti a vykruti pusinku no zlaty je mne sa tak pači ked vykruca pusinkou ked sa mu niečo nepači 🙂
moj zaspi aj sam ani neviem ako
saska, spravila som tie palacinky, su mnaaam, dnes som sa normalne rozmaznavala, laura vzala malu von, mm upratoval a ja som si spravila hodku pre seba, napustila som si vanu a potom som to zaklincovala palacinkami 😀
moj tiez zaspi bez uspavania sam v pohode - ked je nervozny uz unaveny trosku pomrnci... ale toto bol taky krik a plac - taky akobyho nieco bolelo... to nezacalo mrncanim ale hned strasnym krikom... vobec neviem co sa stalo ci uz bol taky strasne unaveny alebo co... dlho este vzlykal aj ked uz zaspal 😒
Ahoj Saska, ano su z Lidla, len mi ich nepouzivame, ak ich posuvam dalej 🙂

ahojte 🙂
marco vcera vymyslal so zaspanim, bol hore az do 1 😠 ale neplakal, len si chcel vykecavat
tami, vsak ked ti to nejde, zober cely kocik, chlapi v cykloservise si s tym lahko poradia
marco sa tiez po okupani takmer vzdy vycura do osusky 😀 nestiham ich prat