Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
neboj mein,pekne ti bude spinkat
aj Lea je chladnokrvna,len neviem kde ju budem davat spinkat cez leto 😅
vsetky nase deticky su take krasnunke,juj,na spapanie 🙂
inak,ja vas obdivujem ako vsetko stihate 😀
mein 😀
zvali,aha,ved to ani ja nestiham a cez mobil som to este nekukala 😀
inak,my sme boli vo stvrtok v poradni a Lea ma 59cm a 5530 g
ako maju vase babulky takto narodene ako my??
Lia nas mal pred dvomi tzydnami 5930g a 61cm.Ale on je velkz papkac.Ale ya to do dlykz narastol 11cm od narodenia.
ja by som velmi chcela vediet kolko meria lebo vyrastol velmi ale nasa dotorka len vazi deticky 😒 no a co sa vahy tyka tak v utorok mal z porodnych 3080 a z 3000g s ktorymi dosiel domov 4330g - cize akurat pribera ako by mal cize som spokojna snad to tak aj dalej pojde... 😉
ahojte ako sa mate???
ja blbo bola tu svokra 😠 tak ta vždy pokazi naladu
no nemožem za to že som na nu alergicka 😀
noe, vidis a ja dnes cakala, ze dnes nasi pridu a ani sa neozvali, tak to mi zas pokazilo naladu 😢
tami, ja som moju odmerala na tej podlozke na prebalovanie, som jej narovnala nozicku, mala ju uplne naspodu podlozky, poznacila som, pokial mala hlavicku a potom som to odmerala krajcirskym metrom, uz ma 56 cm 😀
mein - ake vlasky mate
tami - peknučky a taku flašku mame aj my 😉
lia - ako sa mate???
no ja svokru nevydela mesiac ale mne by stačilo ju vydieť 2 krat za rok 😀
baby mate skusenost s plienkami pampers active fit alebo pampers super dry... ????
Pandul,fialove balenie? Ak ano, tak tie su super asi,lebo maju tu sietku,co mali premium c.1,a tie boli super🙂
pandula, ja som dostala pampersky, sice neviem presne, ktore to boli, ale to boli najhorsie plienky zo vsetkych, ktore som doteraz mala, mali sme este babylove a huggies a tie boli najlepsie
my pouzivame pampers od zaciatku aela tie newborn teraz sme na trojke ale maju tie druhe v zlave tak chcem vyskusat
Aela,sleep and play su zle.a fialove na sk nedostat ☹ ale dala som si kamoske tieto fit z rakuska doniest 🙂
zvalka, neviem , ake to boli, ale boli take zelene na obale, mne sa aj tie baby love celkom pacia, su take hrubsie a tiez tam maju vnutri taku sietku
Ja som neskusala babylove,tak neviem ake su.ale kamoska hovorila,ze jej tolko nevydrzi ta plienka,ze akoby cez nu pretieklo,vlhka sa jej zdala ☹
zvalka, nevies nahodou kolko stoja tie s tou sietkou v rakusku ked ti ich ma kamoska doniest?
Neviem,ale ked bola akcia sa mi zda,ze cca 5 sk vysla jedna..?? Ja ich chcem vyskusat,a som jej hovorila,ze ak natrafi na akciu,nech kupi... 😉
ja mam teraz pampers premium a nie som spokojna. jednak sa mi zdaju mensie ako napr. babylove a jednak ked sa maly pokaka, tak strasne smrdia a ta sietka sa mu lepi na zadok 😒
mein,Markus je zlatučký 😉 aj náš malý už tak udží hlavičku a obdivuje svet,ale na brušku ho to dlho nebaví.
Plienky máme teraz pampers active a v noci sa mi malý dva krat precikal,som ho musela prebalovat.A to spinká na chrbátiku. 😒 Kupujem aj babylove,tie su celkom fajn a mame aj tie bella happy. Dostali sme aj tie lidlove,su celkom fajn,ale mne smrdia plastom a malý sa z nich troška vyhádzal 😒
Mein,teeeda...a ake mas cislo? Ja mam jednu na skusku fialovu so sietkou,no veru musim vyskusat aka je najskor.
noe da sa to,dnes bola mala u nasich a prespala tam uplne cely den ,iba sa vzdy napapala a zase isla na balkon,nasi mali na balkone 24°C 😅 ,tak jej tam bolo fajnovucko.a teraz uz zase spinka,tak som zvedava kedy sa v noci zobudi a urcite rano uz nepotiahne do 7mej,ach jaj,zase budem jak macalka,mne sa takto skoro este nechce ist spat.vcera som musela sa ist vyspat do spalne,tak bola v detskej sama,mali sme otvorene dvere a vysielacku mam,tak rozmyslam,ze aj dnes tak pojdem.je zvyknuta uz v detskej,neviem ci ju mam teraz prehadzovat do spalne zase 😖 .
ja som jej vcera dala nejaku plienku,to bola niekde ako vzorka,neviem ci v casopise a hnusoba jej vystipala uplne ritku,nebola tam znacka,tak neviem,ale chapete z jednej plienky uplne cervena ritka???!!!!tak ja spekulovat este nebudem a pampersky to istia.teraz uz mame trojky,ale sa mi zdaju este velke,ale 2 su uz take tesne.3 ma strasne vysoko,dobre na krize 😀
zval ja mam c.2. a aj mm si tiez vsimol, ze smrdia, ked maju nakakane 😕
active baby ani huggies som este neskusala, ani tie ostatne neznackove. a tesco su velmi tvrde, tie uz tiez asi nebudem.
ja som si este stale nenasla tie prave pleny
bety ani mojho velmi na brusku nebavi, ale musi 🙂
no markyho som ukladala o 18.30 a az teraz o 20.20 mi zaspal. netusim, co mu to sadlo na nos, ale bol velmi nespokojny 😒

ahojte,
mein,zlatucky je marko 😵
nasa mala dvihnutu hlavicku uz v porodnici,ani raz jej nepadla 😅 silacka jedna,asi bude fitneska po maminke 😀 😀
berus,nie si tu??ako po zisteni refluxu??ake mate mlieko??
nekupi niekto nutrilon ar1 o polku lacnejsie??predpisala nam dokyna teraz v poradni 5 krabic a v ten den co sme zazivali,katastrofa 🙄 .tak sme sa vratili k ha1.ale dnes je u babiny Lea a nasla jej v stolici nieco cierne.moze to mat este z tej zapchy??nestretli ste sa s tym??