Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
neboj mein,pekne ti bude spinkat
aj Lea je chladnokrvna,len neviem kde ju budem davat spinkat cez leto 😅
vsetky nase deticky su take krasnunke,juj,na spapanie 🙂
inak,ja vas obdivujem ako vsetko stihate 😀
fitneska??? 😀
Lius,stiham lebo cez mobil. Inak pc nezapnem,by som tu ani nebola. 😉
ja mam pc zapnuty cely den takze odskakujem 🙂 🙂
mein 😀
zvali,aha,ved to ani ja nestiham a cez mobil som to este nekukala 😀
inak,my sme boli vo stvrtok v poradni a Lea ma 59cm a 5530 g
ako maju vase babulky takto narodene ako my??
Lia nas mal pred dvomi tzydnami 5930g a 61cm.Ale on je velkz papkac.Ale ya to do dlykz narastol 11cm od narodenia.
ja by som velmi chcela vediet kolko meria lebo vyrastol velmi ale nasa dotorka len vazi deticky 😒 no a co sa vahy tyka tak v utorok mal z porodnych 3080 a z 3000g s ktorymi dosiel domov 4330g - cize akurat pribera ako by mal cize som spokojna snad to tak aj dalej pojde... 😉
ahojte ako sa mate???
ja blbo bola tu svokra 😠 tak ta vždy pokazi naladu
no nemožem za to že som na nu alergicka 😀
mala my hra čierneho petra s malim 😉
noe, vidis a ja dnes cakala, ze dnes nasi pridu a ani sa neozvali, tak to mi zas pokazilo naladu 😢
tami, ja som moju odmerala na tej podlozke na prebalovanie, som jej narovnala nozicku, mala ju uplne naspodu podlozky, poznacila som, pokial mala hlavicku a potom som to odmerala krajcirskym metrom, uz ma 56 cm 😀
mein - ake vlasky mate
tami - peknučky a taku flašku mame aj my 😉
lia - ako sa mate???
no ja svokru nevydela mesiac ale mne by stačilo ju vydieť 2 krat za rok 😀
baby mate skusenost s plienkami pampers active fit alebo pampers super dry... ????
Pandul,fialove balenie? Ak ano, tak tie su super asi,lebo maju tu sietku,co mali premium c.1,a tie boli super🙂
ano presne tie super tu maju zlavu na tie obidve tak vyskusame diky zvalka
pandula, ja som dostala pampersky, sice neviem presne, ktore to boli, ale to boli najhorsie plienky zo vsetkych, ktore som doteraz mala, mali sme este babylove a huggies a tie boli najlepsie
my pouzivame pampers od zaciatku aela tie newborn teraz sme na trojke ale maju tie druhe v zlave tak chcem vyskusat
Aela,sleep and play su zle.a fialove na sk nedostat ☹ ale dala som si kamoske tieto fit z rakuska doniest 🙂
zvalka, neviem , ake to boli, ale boli take zelene na obale, mne sa aj tie baby love celkom pacia, su take hrubsie a tiez tam maju vnutri taku sietku
Ja som neskusala babylove,tak neviem ake su.ale kamoska hovorila,ze jej tolko nevydrzi ta plienka,ze akoby cez nu pretieklo,vlhka sa jej zdala ☹
zvalka, nevies nahodou kolko stoja tie s tou sietkou v rakusku ked ti ich ma kamoska doniest?
Neviem,ale ked bola akcia sa mi zda,ze cca 5 sk vysla jedna..?? Ja ich chcem vyskusat,a som jej hovorila,ze ak natrafi na akciu,nech kupi... 😉
ja mam teraz pampers premium a nie som spokojna. jednak sa mi zdaju mensie ako napr. babylove a jednak ked sa maly pokaka, tak strasne smrdia a ta sietka sa mu lepi na zadok 😒
mein,Markus je zlatučký 😉 aj náš malý už tak udží hlavičku a obdivuje svet,ale na brušku ho to dlho nebaví.
Plienky máme teraz pampers active a v noci sa mi malý dva krat precikal,som ho musela prebalovat.A to spinká na chrbátiku. 😒 Kupujem aj babylove,tie su celkom fajn a mame aj tie bella happy. Dostali sme aj tie lidlove,su celkom fajn,ale mne smrdia plastom a malý sa z nich troška vyhádzal 😒
Mein,teeeda...a ake mas cislo? Ja mam jednu na skusku fialovu so sietkou,no veru musim vyskusat aka je najskor.
noe da sa to,dnes bola mala u nasich a prespala tam uplne cely den ,iba sa vzdy napapala a zase isla na balkon,nasi mali na balkone 24°C 😅 ,tak jej tam bolo fajnovucko.a teraz uz zase spinka,tak som zvedava kedy sa v noci zobudi a urcite rano uz nepotiahne do 7mej,ach jaj,zase budem jak macalka,mne sa takto skoro este nechce ist spat.vcera som musela sa ist vyspat do spalne,tak bola v detskej sama,mali sme otvorene dvere a vysielacku mam,tak rozmyslam,ze aj dnes tak pojdem.je zvyknuta uz v detskej,neviem ci ju mam teraz prehadzovat do spalne zase 😖 .
ja som jej vcera dala nejaku plienku,to bola niekde ako vzorka,neviem ci v casopise a hnusoba jej vystipala uplne ritku,nebola tam znacka,tak neviem,ale chapete z jednej plienky uplne cervena ritka???!!!!tak ja spekulovat este nebudem a pampersky to istia.teraz uz mame trojky,ale sa mi zdaju este velke,ale 2 su uz take tesne.3 ma strasne vysoko,dobre na krize 😀
zval ja mam c.2. a aj mm si tiez vsimol, ze smrdia, ked maju nakakane 😕
active baby ani huggies som este neskusala, ani tie ostatne neznackove. a tesco su velmi tvrde, tie uz tiez asi nebudem.
ja som si este stale nenasla tie prave pleny
bety ani mojho velmi na brusku nebavi, ale musi 🙂
no markyho som ukladala o 18.30 a az teraz o 20.20 mi zaspal. netusim, co mu to sadlo na nos, ale bol velmi nespokojny 😒
mein, u nas dnes to iste..taka bola nekludna vecer ako dlho nie.. 😒

ahojte,
mein,zlatucky je marko 😵
nasa mala dvihnutu hlavicku uz v porodnici,ani raz jej nepadla 😅 silacka jedna,asi bude fitneska po maminke 😀 😀
berus,nie si tu??ako po zisteni refluxu??ake mate mlieko??
nekupi niekto nutrilon ar1 o polku lacnejsie??predpisala nam dokyna teraz v poradni 5 krabic a v ten den co sme zazivali,katastrofa 🙄 .tak sme sa vratili k ha1.ale dnes je u babiny Lea a nasla jej v stolici nieco cierne.moze to mat este z tej zapchy??nestretli ste sa s tym??