Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
hej berus,cakam ta 😉
idem off, bru nocku kocandy, nacerpajme sily na nocne krmenie a do noveho dna 😉
dobruuu mein 🙂
mne odskocila beruska,uz aj ja sa zberam
Ahojky, tak ja by som vzala ten nutráč 🙂 akurát som zajtra chcela ísť do lekárne kúpiť.... lebo mám tak ešte na dve papania... hodíš mi do IP kontakt a adresu, dohodneme sa?
a uz nevracka berus malinka po tomto nutraci??
lia-ee 🙂
tak supis,ze vam pomohol,my skusame dalej,teraz uz brusko neboli ked mame ha,ale zase sa sopliky vracaju kvoli refluxu 😒
ten comfort je na co??
comfort je na koliku a bolesti bruška, ten nám na to tiež super zabral na čo mal, skús inú značku liuš 😉
beba, france lait, humana
my sme mali aj humanu AR aj tá bola super, len sa ťažko zháňa, nám ju objednávali...
no skusim nabuduce ten comfort teda,to som nevedela,ze je na koliku,tu mame strasnu a kvoli tomu vlastne nemoze ani spinkat
vyskúšaj 😉
inak taký tip, nám ostalo aj hojne normálneho nutráču a ja som jej kúpila Nutriton, aby sme to spotrebili a pekne to papká a tiež ju to hlavne nezapeká, tak skúste 😉
to davam teraz berus do ha.ale to bola noc,neviem preco sa mi budila kazde tri hodiny.a mala rano zelenu stolicu,co to znamena??to mala ked bola mini a bola hladna,teraz hladna nemoze byt.
boze,co to zas bude??
dobre ranko.
aela jasne ze kocikujem mam kocik pozicany od svagriny 🙂 doma by sme sa zblaznili 😉
ja plienky nestriedam pouzivam pampers vcera sme zacali uz trojky modre active baby
baby a ako zistim ze malemu uz prestava chutit beba?zda sa mi akysi divny, uz nepapa tak pekne ako kedysi alebo vymysla, pretoze v noci zje vzdy vsetko 😉
ahoj hermninka - nas tiez cez den vymysla s mlieckom ale v noci by vytiahol aj neviem kolko 🙂
ahoj lia - asi to bude tym UM myslim si, aj nas mava
hej??nasa to ma prvy krat
aj marko mal minule zelenu kaku inak mava zeleno zltu s bielymi bodkami
zuzi a co tvoj pije, aku znacku?
moja mi zje za chvilku aj prsty 😲
super,ze v noci buntosila a teraz chrni v obyvke 😠
z nutrilonu sme presli na bebu a obcas ma aj moje mlieko
bre ranko
dnes sa krasne rozsvietilo slniecko,tak bude pekné kočíkovanie
troška sme malého fotili,kuk https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
ahojte.
preberali ste plienky, my ked sme doma tak sme uz bez plienky - maly chodi na nocnik alebo do umyvadla 😵 je to zlate. no a na von a na spanie- v noci sa mi ho nechce davat cikat mame babylove ale moc mu v nich dost smrdi.
z laveho prska mi odchadza mliecko maly ho nechce a odsajem tak 20 max 40ml a to odsavam len niekedy, tak raz do dna sa necha ukecat a nieco odtial spapa ale slabota, poriad ne to uz vidno, jedno prso jak pamela anderson a druhe ani nevidno
bety zlatucky je, u nas slniecko zatial nesvieti ale dufam ze bude.
inak mam taky hnedasty vytok mozu my zacinat kramy? alebo co to ma byt 😒
bety ten je krasny 🙂 pekne fotky
odporúčam stránku s týmito hračkami
http://www.sapito.cz/myska-chrastitko-p-313.html
máme konkrétne túto hrkálku a je veľmi obľúbená, dá sa ľahko uchopiť za ten plastový krúžok
dobré ránko maminky - nejako nestíham ale dočítala som včerajšok 😉
Tak v sobotu si Mário prvý raz podal sám hračku, ležala vedľa neho a zrazu ju mal v ruke 😵 a urobil to 4 razy po sebe 🙂
caute
bety peknucke fotky ako z atelieru 😉 . maly je riadny model
barbi ako to, ze ti odchadza? a to vystihnete cas, kedy maly ide pisat ci kakat?
u nas sa tiez riadne oskar usmieva 🙂
betyna - krásny je, mne sa strašne páči na tej foto č. 4 , kde je taký akoby skrčený 🙂
barbarka - to ti môže veru začínať menzes, niektoré majú aj pri kojení. Skús sa opýtať nejakej laktačnej poradkyne, čo robiť, keď ti mlieko z jedného odchádza alebo napíš annag, či sa dá niečo robiť
Nechápem to s tým cikaním - to má bábo nejaký špeciálny výraz tváre ? Lebo môj niekedy ciká pri prezliekaní alebo prebaľovaní a usmieva sa mi kľudne do tváre 😀
saska,su tam pekne hračky,len to poštovné 😒
čo sa týka mršky, ja teda plne dojčím,lekár mi ako antiku odporučil cezarette,vraj minimalne rok po cisarskom by som nemala otehotniet,no to aj tak skoro druhe neplanujeme,no a krvácam aj pri tabletkách.....
a ta bezplienkova metoda by ma zaujímala tiež, náš malý sa akurát pekelné sustredi ked tlačí a kaká,ale pri cikani nebadám nič,akurát keď sme ho fotili nam pocikal deku 😀
saska,no Mario riadne napreduje,sa teším,ked sa aj my k tomu dorpacujemea,le vlastne sa teším aj teraz z každého dňa,lebo sa menime dosť rýchlo .Bábatko je namiesto televízie,človek by sa dokázal naň dívať hodiny....
inak,čo ste si objednávali fotky z fotolabu,ake su, v pohode??
ahojte
saska tie hracky posielaju aj na slovensko?lebo som to tam nikde nenasla.

Ahoj kočky, liuš si tu ešte?