icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

saska73
22. feb 2010

myslím, že neposielajú na SK 😒 Mne tu hracku priniesla sestranica ale ešte by som odtial niečo chcela, skusim popozerať po obchodoch tohto výrobcu, poprípade skúsit niekoho najst, kto ti to objedna. Na mimibazare je vela bab, co su ochotne ti pomoct.

saska73
22. feb 2010

takže tu na SK sa dajú kúpiť ich hračky, škoda v Trnave nie 😒
SLOVENSKO

Banská Bystrica - DARČEK / ul. Dolná 34
Bratislava - SUVENIRY KLARISKY / ul. Klariska 6
Martin - SIAM GALERY / Tulip center, Pltníky 2, na mapě pod č. 51
Nitra - ARTGALÉRIA / ul. Kupecká 7
Nové Mesto nad Váhom - VERA - Viera Vrtichová / ul. Malinovského 32
Trenčín - DORA / ul. Matúšova 17
Trnava - hledáme prodejnu
Piestany - REBEKA
Žilina - Keramika NIKA / Mariánske námestie 25

barbarka
22. feb 2010

no ja ho proste dam nad umyvadlo a on sa vycika, po prebudeni skoro vzdy a potom ked sa uz dlhsie hra tak ho davam znova, ale ja to nedodrzujem stale, teraz spi v pamperske lebo sa pred spanim odmietol vycikat

saska - ja som uz hovorila s laktacnou povedala ze mozem kojit len z jedneho, dalo by sa udrzat odsavanim len na to nemam cas ani nervy, este skusam maleho ukecat no uvidime
a ta hrkalka je krasna
inak sasi nemas fotku tej vasej postielky a ako to ladi s komodou? uz nam zanedlho kolisku vyrastie 🙂

saska73
22. feb 2010

barbarka - nemám ti ako odfotiť postielku vedľa komody, postielku mám vedľa svojej postele a komodu oproti. Tá postielka nie je taká snehobiela ako komoda, je to borovicové drevo natreté bielou lazúrou, tak je to také bledunkobéžovorúžové

barbarka
22. feb 2010

jasne, a mas foto iba postielky?

cropina
22. feb 2010

Ahojte žienky mamulienky 🙂

Tak aj my sme už úspešne absolvovali krstiny 🙂 Malý si síce pri príhovore chcel zobrať slovo, ale dudka to zachránila a potom pri samotnom krstení kukošil na farárku a ani nemukol 😀

A dnes nás čaká očkovanie ☹ Bojím bojím 😢

barbarka
22. feb 2010

jeeej je peknucka, no my mame v spalni biely nabytok, myslis ze sa bude hodit? alebo skor ta kobminacia s tmavym drevom?

saska73
22. feb 2010

barbarka - podľa mňa áno, tej farby ako je to tmavé drevo si hodíš do izby jednu dekoráciu, nejakú misku, obal na kvetináč a je to

barbarka
22. feb 2010

dakujem za ochotu 🙂 asi kupime tu. este mame cas ale s kolisky musi ist cca v 5tom mesiaci aby sa nam odtial nahodou nevykotil

ciefulik
22. feb 2010

ahojte 🙂

tak sme aj my pokrstení, celé to princeznička prespala, pri liatí vody otvorila 1 oko a škaredo kukla na farára 😀 , no a medzi dvoma pasážami prejavu mu do toho "kvikla", tak sme sa aj troška zasmiali :o)))

lubkaeck
22. feb 2010

ahojte 😉

necitala som moc spat 😅

cropi - super ze mate krst za sebou a ockovania sa neboj, nachystaj si doma octan, stvorcek a pruban a ked pridete z ockovania tak mu ten vpich nababri a prichyt, nas nemal ani teplotu a dala som mu pancusky, lepsie to tak drzalo na mieste 😉

cief - no super tak aj vy uz mate dieta Bozie 😀

babrbarka - fiha, takto sa pekne vycika? no nas vcera sa pokakal mm pri mojkani do ruk - si ho nechal rozbaleneho a tahali sa do sedu a tak no a vybehlo 😀 😀 😀 😀

saska - krasna postielka 😉

no nam idu zateplovat barak a uz treskocu s tycami kovovymi 😠 a to nehovorim, ze zaparkoval dodavku presne pred chodnikom, tak ja som sa s kocikom trepala po blate a este mi blahosklonne podrzal dvere 😠 😠 😠 😠

barbarka
22. feb 2010

lubka mna to tiez prekvapuje ale asi mu to je prirodzenejsie ako do plienky 🙂

saska73
22. feb 2010

lubka - čo je to pruban ? 😕 Dr. mi povesdal, že keď to takto dobre pôjde s malým, tak ho budú očkovať ako 1/2 ročného a nie až ročného.

cropi - tak už máte prvú sviatosť úspešne za sebou, gratulujem 😉

barbarka - inak môj sa len cez deň v postielke hrá, inak je v našej postely, snáď ho neskôr na ňu nejako nahovoríme

hermiinka
22. feb 2010

od piatku som zacala marka ucit spat v noci v postielke, najskor mi bolo za nim smutno ale jemu sa tam paci, neprotestuje, len rano ked tato odide do prace tak marka supnem k sebe 🙂
niekde som citala ze dieta by malo uz po mesiaci spavat v postielke lebo ze potom si tazko zvykne 🙂
my sme sa krstili uz 31.1 tak uz skoro mesiac mame doma anjelika

barbarka
22. feb 2010

ja tiez davam davidka k sebe ked tato odide do robotky, aspon ak sa mu este chce buvat.
my sme krstili uz 25.12 na vianocne rano

fialka
22. feb 2010

ahojte dievcata, som tu len na skok, chcem vas poprosit o nazor. vy davate babatka do lehatok? ja sa trochu bojim, ci mu to nemoze poskodit chrbticu, ked je tam v takom polosede. Na aky dlhy cas ich tam nechavate? Nasmu malemu sa v lehatku mimoriadnme paci, ale nemam z toho dobry pocit ....

miau
22. feb 2010

fialka

my mame lehatko chicco a dcerku donho davam, nie na nejako velmi dlho, ale davam....niekedy mam pocit ze uz jej to lezanie ide na nervy a ked ju dam do lehatka sa ukludni..samozrejme ako kedy 😉 a vie tam niekedy presediet aj vyse 1/2 hodiny...

betyna8
22. feb 2010

fialka,davam do lehatka,maly tam zatial viac ako 20 min.nevydrzi

saska73
22. feb 2010

fialka až keď mal vyše 2 mesiace som ho tam dala, páči sa mu tam, tak na 1/2 hodiny ho dávam

fialka
22. feb 2010

mozem ho tam dat viackrat za den? ja si ho tam davam rano, kym sa dam dokopy a cez den, ked varim a on nahodou nespi, aby mal vyhlad na to, co mama robi. on mi tam casto aj zaspi. ale to ho hned prenasam do postielky.

miau
22. feb 2010

fialka ja tam malu davam aj viackrat za den, ked je hore tak s uz len tak nudi...a presne ako pises je to dobre ked potrebujem co to porobit napr. v kuhcyni tak ju mam pri sebe...podla mna mu to neuskodi ked tam nesedi ozaj prevaznu cat dna

pandula
22. feb 2010

fialka ja ho tam davam casto tiez mi nenapadlo ze by mu to ublizilo na chrbatiku ho to stale nebavi ale asi obmedzim cas len na 5-10 minut

pandula
22. feb 2010

saska nadhernu postielku mate hotova rozpravka

zvalka
22. feb 2010

bety, krasny je malicky a uz ma hnede ocicka? 🙂
nasa, ked sa fotila, tiez sa vycikala na platno 🙂
no idem vas este docitat....inak - ahojte 🙂

pandula
22. feb 2010

saska ta myska hrkotalka je fakt krasna. nadherne farby .. juuj zeby som zamestnala mamu nech mi take prinesie? 😅

pandula
22. feb 2010

bety maly je krasny pekne fotky 😉

zvalka
22. feb 2010

ja mavam malu v lehatku cez den aj viackrat,a dam ju tak vyssie, takze chrbatik ma na rovnom, len v ritke je trosku ohnuta potom, to je podla mna v pohode. ale zase dlho tam nie, lebo aj spinka cez den, je v kociku, v hracej postielke cez den, na gauci, na hracej deke, takze tak to striedam 🙂
saska, ta postielka je kraaasna 🙂
cropi, my sa ideme ockovat v stredu ☹ no lubi, co je to ten pruban??? 😕 nech sa prichystam..
a ta bezplienkova metoda ma fakt zacina zaujimat barbi 🙂

zvalka
22. feb 2010

dievcata a co znakovanie? chystate sa babatka ucit znakovat? 🙂 ja ano, uvidime, ci nam to potom pojde 😅 😕 🙂

lubkaeck
22. feb 2010

pruban- to je take nieco ako pancucha odstrihnuta kupite to v lekarni, teda v zdrv potrebach, ja som kupila meter a odstrihla a budem z neho mat aj na buduce 😉