icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

ciefulik
23. feb 2010

ahojte, ste mi nasadili chrobáka do hlavy s tým očkovaním ☹ my sme natiahli o 2tt - ordinačné hodiny + črevná chrípka, ale aj tak sa jej zajtra opýtam, či sa tá hexa nedá ešte aspoň trocha posunúť..)

inak nišť nového, teraz, keď je tak krásne, tak sme aj 4-5 hodín vonku, teraz chrapčí na terase pod oknom, tak ju krásne vidím až od šporáka 😀

saska73
23. feb 2010

Smutná som ☹ S drobčekom som dnes bola na očnom, preplachovali mu to, bolo tam plno hnisu (zvonku to ani tak zle nevyzeralo, povedala dr.) a zajtra ideme do nemocnice, budú mu robiť sondáž - chudiatko moje malinké 😢 a možno si ho tam nechajú aj ležať 😢
A aj ma dr. dobre na@ala - napísala, že to má od narodenia, darmo som sa s ňou dohadovala, že až mesačný tú infekciu dostal v nemocnici - len to oni nerady počujú ale je to tak. A ešte mi povedal, že to vy nemôžete vedieť od kedy to má 😕 Normálna, však každý milimeter telíčka som na ňom mala odsledovaný.

boise
23. feb 2010

ja nepozeram, ja sa umyvam lebo maleho som prebalovala a ked mal dole plienku som si dovolila podotknut ze dnes este nekakal..tak som komplet zlta... 😝

ciefulik
23. feb 2010

joj sasi ☹

boise 😀

pandula
23. feb 2010

je hnusne saska ☹

noemi01
23. feb 2010

boise - no najprv objavuju všetko ručičkami a to ešte len začina to slinenie počkaj ako to bude tiecť všade 😀

saska - hadam tam neostanete a očka bude mať v poriadku

noemi01
23. feb 2010

moj si tak pcha ručičky že až okolo pusinky ma červene fliačiky

boise
23. feb 2010

saska mojmu malemu tiez hnisa ocko, niekedy to prejde, potom sa to vrati..z tych zakrokov mam desny strach, takze m to len umyvam a vytieram a verim ze to prejde uplne 😖

noemi01
23. feb 2010

boise - nemusiš sa bať veľa detičkam preplachuju očne kanaliky

boise
23. feb 2010

noe ja viem ale ja som taka matka diviacica, keby som pocula ako place tak tam vtrhnem a lekar pride k urazu 😒 Musel by tam s nim ist manzel asi 🙄

saska73
23. feb 2010

boise - aj ja som si myslela, že mu to prejde, aj kvapky kvapkala. Radšej choď - tieto veci zanedbané môžu spôsobiť aj hluchotu, či nebodaj niečo zo zrakom
Tak ako píšeš, aj týždeň mu netieklo, potom 2 dni áno a tak dokola. Ked ho dr. ráno videla, tak aj zaváhala, či mu to prepláchnuť a dobre, že to spravila. Ja som bola vo vedľajšej miestnosti, traja boli pri ňom.

pietra
23. feb 2010

saska a co to ta sondaz vlastne je?
marcovi tiez budu preplachovat kanalik pravdepodobne, lebo ocko sa mu zlepsilo len trochu. Presne ako si pisala, chvilu je to dobre, potom zas chvilu hnisa, ...

pietra
23. feb 2010

ja sab simplex davam samotny na lyzicke

noemi01
23. feb 2010

boise - každemu to pride luto
ja muža necham pred dverami ešte by mi tam odpadol 😀 ako skoro pri porode

aela
23. feb 2010

ahojte kocky, asi budem prva, ktora pojde po materske do prace 😝 volala mi kocka, ktora nastupila namiesto mna, ze tam k poslednemu konci a kedze je mm bez prace, asi to vezmem

noemi01
23. feb 2010

moj pozera rozpravky a strašne ho to bavi teraz frči na krtkovi 😀 😀
aela - super manžel na materskej
aj ja som už dlho doma ťaha ma to už niečo robiť ale asi ostanem ešte doma

saska73
23. feb 2010

pietra - zajtra budem múdrejšia o tej sondáži ale niečo také, že to zavalené miesto, kde je hnisavé ložisko sa musí tlakom rozbiť

aela - a máš aspoň robotu v mieste bydliska ? Tak bude mm na materskej, dnes je to bežné.

noemi01
23. feb 2010

moj bratranec bol z oboma detmi doma
moj vie všetko spraviť navariť oprať ožehliť deti poobliekať už aj copiky som ho naučila malej robiť 😀
ale ja som kludnejšia a flegmatickejšia on by bol nervozni z nich

aela
23. feb 2010

saska, hej je to tu v meste ale 3 km pesi, no budem mat prechadzku miesto kocikovania 😀 ale myslela som, ze aspon do roka malej budem s nou doma, nech si ju aspon trocha uzijem, no ale ked to uz takto vypalilo, vsak to este nie je iste, ci ma vezmu

saska73
23. feb 2010

pietra - akurat si o tom citam
http://www.rodina.cz/clanek5603.htm

aela
23. feb 2010

noe, neviem, aky bude mm na materskej, ale on je pri nej trpezlivy, vecer ju len on uspava, lebo ja uz nemam nervy, inac vsetko spravi, uprace, da oprat, nakupi, len varit nevie, to asi budem musiet ja po veceroch

noemi01
23. feb 2010

aela - a v čom si pracovala??
no na mojho su už asi dve deti veľa 😀
darmo chlap nevie robiť viac veci naraz

damiánko ani nedycha ako pozera rozpravky

saska73
23. feb 2010

aela - keď všetko toto spraví, tak varenie bude brnkačka - kopec jedál je rýchlych na plech alebo do tlakového hrnca.

saska73
23. feb 2010

noemi - môj mm vie spraviť všetko ale nerobí nič 😠 ó pardón - naloží riad do umývačky. Cez víkend sme aj povadení boli kvôli tomu, že ja sa nemôžem rozkrájať a robiť všetko, nechcem o mlieko prísť a on len drichme.

aela
23. feb 2010

noe, ja som uctovnicka

saska, on je na varenie vysloveny antitalent, kym ma nepoznal, tak zil len na sackovych polievkach 😀

noemi01
23. feb 2010

saska - tak mojho by to asi tiež nenapadla ja ho musim k tomu nabadať 😀
no ja by mu nedovolila spať ani dominika ta by ho hned zobudila 😀
aela - vidiš a ako dlho sme hladali učtovničku 😀
sačkove polievky no aj moj varil na vojne 😀 a pašteky 😀

aela
23. feb 2010

noe, kto hladal uctovnicku???

zvalka
23. feb 2010

Cropi,pekne si to napisala. Aj vy spite v zavinke este? Aj rucicky ma v nej poviazane? 🙂
aj nasa cmula rucicky,a vystrety ukazovak ju nadrapuje...🙂

zvalka
23. feb 2010

Saska ☹ to mi je luto ☹ hadam ho to nebude bolkat...☹

pietra
23. feb 2010

moj mm okrem prania (ale aj to zvladne, ked musi 😀 ) a zehlenia (to si radsej zavola svoju mamu 🙄 ) vie robit vsetko a ani ho do toho netreba pohanat. A ani by nemal problem ostat s detmi doma. Ale ja sa tiez do prace nehrniem, kym nemusim. Ved sa narobim v zivote este dost, ale deturence budu male len raz