icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pandula
23. feb 2010

no baby ako tak citam mozem byt rada, moj navari, opere, vyvesa, neuprace ale to len preto ze ja som puntickarka ja lepsie upracem tak to necha na mna. maleho prebali aj prezlecie dlhy trening to bol 😀 ale uz mu to ide no mohol by tato zostat doma a mama ist makat 😀

inak od buduceho roku tu v uk maju zaviest matersku 6 mesiacov moze zobrat zena a 6 mesiacov chlap .. neni to super pekne si obidvaja uziju maleho. mamicka odkoji 6 mesiacov a tatik nech sa trapi ked zacne lozit !!! mali sme porobit dieta tento rok

pandula
23. feb 2010

nas dnes kaka o sto sest. uz prekakal az nachrbat a teraz nakladal znova ... az sa bojim bojim kuknut tam

noemi01
23. feb 2010

pandula - však možete ešte robiť 😀 deti

pata31
23. feb 2010

Ahojte...aj vase deti cez den skoro nespia??? Ja neviem, co je tej mojej bambulke, ale spi tak pol hodiny az hodinu, potom sa zobudi, chce cicu, to chvilu papa, potom place, uz ani cicu nechce, reve jak turek potom a nie a nie zaspat a nic nepomaha a plac neskutocny...tak som ju zobrala na prechadzku, tak to spala asi hodinu a uz zase je hore... ☹ este mam aj problemy s mm, tak dnes som uz na prasky... 😢

pandula
23. feb 2010

no noe robit neni problem zivit

pandula
23. feb 2010

pata presne tu ale ten kolotoc sa uz zastavil uz tolko nepapa uz tolko neprotestuje uz len nespi. to mi je luto ze problemy su ... snad to poriesite coskoro

zvalka
23. feb 2010

Pati,nasa tamarka spi v kociku 3hodky,a vnutri ju uspavam vzdy doobeda aj poobede,spi tak 45minut.ale staci jej to,je kludnejsia😉

noemi01
23. feb 2010

pandula - a čo neuživiš

pata - my spime tiež pol hodinku iba to že neplačeme
my sme na tom ako zvalka .........tamarka

noemi01
23. feb 2010

len ma hneva že si pcha tie prsty lebo ho iba napina z toho
aj dominika si cmulala to my nevadi ale že potom grcka veľa

aela
23. feb 2010

pandula, u nas je puntickar mm, iba on upratuje, este aj linku a kuchynu mi vyupratuje, ked sa nudi 😀

pata, ked s malou nejdem von, tak mi doma spi tak pol hodku maximalne, dnes som s nou bola dve hodinky vonku a potom este dalsiu hodku spi doma v kociku, aj ked to nie vzdy tak potiahne, niekedy len pridem domov, ostane kocik stat a uz ma oci otvorene 😀

pata31
23. feb 2010

ona mi stale dobre spavala, resp. ked nespala doobeda, tak poobede dospavala, aj v kociari stale pekne spinkala, ale posledne dva, tri dni sa to zhorsilo...a ja na nej vidim, ze chce spat, ale proste nemoze zaspat 😒 no teraz mi zase zaspala, len na ako dlho...
ale za to v noci pekne spinka, dnesnu noc spala 6 hodin v kuse, ale to asi za to, ze vcera poobede skoro nic nespinkala..

pandula
23. feb 2010

pata to babetka robia. my od zaciatku nespavame ... som si vcera objednala knizku ako na to aj teraz som ho dala spat s placom on hned ako ho ulozim vie ze ma ist spat unaveny je ale on sa nechce poddat ... ufff nejako spi uz 6minut ale ja mu neverim on sa vzdy rychlo zobudi.

pata31
23. feb 2010

joj, hadam sa to zlepsi, bo to potom aj castejsie papa a niekedy uz mam pocit, ze z tej cicky uz nic nevytiahne...
a mi treba navyse aj pracovat, bo som si nechala cast prace na doma, takze kazdy den este aj makam...a vcera ma riadne vystrasil moj pc, ked sa z nicoho nic vypol a som ho nemohla zapnut, az dnes rano som skusala vybrat baterku a dat naspat a to pomohlo..bo ani data som nemala zalohovane...tak som si hned vsetko dala na cd, ze keby sa to este nahodou stalo... 😕

pandula
23. feb 2010

pata treba zahryznut a drzat mas asi blby tyzden neboj bude zase lepsie ked sa sype tak riadne to poznam velmi dobre. drzim palceky. no a nase deti nech spia ja som musela zase ist uspat hned sa za 10 minut zobudil ma pustene cd ze zvuky dazdoveho pralesa. stalo ma to £0.69 a je to super dufam ze mu to pomoze ja bych spala pri tom hned

pata31
23. feb 2010

no dufam, dik za povzbudenie 😵
idem konecne zjest obed, som malu tiez zase uspala, uz druhy krat na rukach, tak hadam este trosku pospi... 😅
a to cd by som tiez brala 😉

aela
23. feb 2010

pandula, ani moja nechce sama zaspat, doma ju uspavam v lehatku alebo na rukach

babonr
23. feb 2010

Ahojte babizne!Vidim ze ste toho zase prebrali....Nase najlepsie plienky boli tesco plienky -newborn.Tak sme teraz skusili kupit obyc Tesco,bo som si myslela,ze budu take iste.A ked som ich otvorila skoro som odpadla.Z vnutra boli este celkom v pohode ale z vonka boli ako keby z tesco igelitky.Tak som ich hned aj zaniesla k smetakom.Pouzivame teraz babylove.Nie su zle,ale tie ale Tesco boli najsamlepsie.Pampers sa bojim skusit,bo naposledy putovali aj tie do kosa.Maly bol precikany po jednej cikanici.Este som neskusala Huggies,ale tie su dost drahe 😝 A co sa tyka prace mm,tak moj spravi uplne vsetko.Pocas tehotenstva som nerobila nic a teraz upratujeme vzdy spolu,ide to rychlejsie.A vari strasne rad,ale to uz nie tak casto 😀 A niekedy mam pocit,ze sa o maleho stara viac ako ja.Prebali,nakrmi,proste vsetko.Potrebna sa citim len vtedy ked treba maleho utisit,vtedy som im uz dobra.Chlapi jedni 😠 Len uz nam za chvilku skoncia tieto chvile.Zcne sezona a tatus nam uz nebude byvat tolko doma.Jaj a ako to je dobre.Ked kocikujeme spolu,predsa to rychlejsie ujde.Pandi,ked si nastudujes metodu spania,daj tip 😉

aela
23. feb 2010

kocky, poradte mi nieco na tu hnacku, som si kupila endinex, ale stale mi creva kruti 😝

pietra
23. feb 2010

aela, mne vzdy zaberie pitie pepsicoly a chrumanie soletiek. A Smecta. Pred rokom som pri crevnej chripke nasadila aj Hylak

pandula
23. feb 2010

nie aela chod si kupit psylium husk. tusim sa to u nas tiez tak vola. je to super ber 2male lyzicky aj 3 x denne pred kazdym jedlom. musis papat kedze kojis... a pi vela vody

pandula
23. feb 2010

no nas je hore prdi takze 45minut spal aj s prestavkou. parada 😠

ja som si dnes kupila nove kojacie podprdy lebo tie co som mala od zaciatku sa mi zdaju male a stratili tvar vobec nedrzia no a tieto nove su uzasne z marks and spencer wow. taka pohodlicka. ani prat ju nechcem dat uz by som ju hned nosila.

pandula
23. feb 2010

babonr - uz aby tu ta knizka bola. snad zajtra pride a hned ju celu precitam ma 200 stran ... neviem kedy to stihnem 😀 ked vacsne nespi

beruska.zuzanka
23. feb 2010

Ahojte maminky 🙂 paťka, my tiež spávame všelijako... posledné dva dni ani v kočíku mi nespala.... netuším, čo sa jej porobilo, ale teraz buva u nas na veľkej posteli už tak 20 minút, tak by mohla do pol šiestej ešte potiahnuť 😀 😀

kočky, čo ste lacnejšie športiaky pozerali, skúste tu 😉

http://www.brendon.sk/products/list/detský kočí...

aela
23. feb 2010

pandula, uz nekojim, ako som zacala dokrmovat, tak mi behom tyzdna uplne odislo mliecko, mala si didy dudka len na ukludnenie, vobec neprehlta ☹

pandula
23. feb 2010

To je mi luto! 😒

boise
23. feb 2010

...no neviem co to je dnes za den ale ani moj mlady muz nechce spat, aj vonku kecal hodinu a pol v kociku 😒 A teraz kuka a chce aby som s nim hopsala na fitlopte..fakt uz mam z tej lopty nohy a rit jak zjazdar 😔

pietra
23. feb 2010

marco sa dnes v kociku na prechadzke stale budil. doma som sa ledva naobedovala, zmyla podlahy a uz vymyslal a nie a nie zaspat. A to ma o chvilu prist navsteva a nic nemam nachystane. Nuz, budu si to musiet ist nachystat do kuchyne sami 😀 mna sef nechce pustit 😀

beruska.zuzanka
23. feb 2010

Baby, tie naše deti majú nejaký špeci program? Všetky do jednéého??? Že takto nespia?... 😀 😀 😀

zvalka
23. feb 2010

Pandul,nie si narocna?? Moju uspavam doobeda aj poobede ale pospi tak 45minut.staci jej.v kociku 3 hodky,sem tam aj poobede este v kociku 1-1,5hodky.😉

aela
23. feb 2010

beruska, moja dnes specialne spi, vonku bola od dvanastej a este stale je vytuhnuta v kociku na chodbe 😀