Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
zvalka - dobreee, riadna slecna 😉 a hej medzi tymi kopcami je chladnejsie 😉
meinka - vcera som okukovala taky kocik ako mas ty, no ked som videla tu masivnu konstrukciu, tak sa ani nedivim, ze ti je tazky 😀
juj dievcata, som vam zabudla napisat. vcera mm robil s malym pokus a hadajte co? dal mu pred tvar cumel, maly zacal byt nervozny a napokon normalne mu s obidvoma rucickami "chytil" ruku, a prisunul si cumel do ust. a urobil to 2x za sebou, tak som isla vyskusat aj ja, lebo som neverila a naozaj 😨 . on je zavisli na dudliku
no lubka, fakt je tazky jak svina. ale inak supeeer
maly mi uz 3.2hod spi 😕
Mein,aj nasa to robi,rucickami mi ruku s dudkou pritlaca k pusinke 🙂 tami sa budi,tak som bola pri nej a hladkala po hlavicke,ked sa mrvila.
no nas Ado dudel nechce 🙂 tak na 10 sekund aj to je vela
no akurat som minula prachy na novy dudel MAM a tiez ho vypluva, on radsej cmula pesticku alebo kabatik v kociku to vnutro zuzle asi to tak zostane 🙂
moj ma rada len dmkacke dudle, z toho nuk ho napina 😒
no ked tak citam ako ich obliekate to mam pocit ze moj mrzne 😕
no takze my sme obliekli bodynko, mikinku, pancusky, papucky, dupajdy, rukavicky, ciapky a supli sme ho do fusaku...A vyhrial ho teda paradne... 😕 Ale inak v tieni je este stale dobra kosa 😠
ja som malu v body a dupackach supla do hrubsieho vetrovkoveho overalu a do fusaku a tak sme boli na prechadzke 😀
tak ja som nakoniec dala dlhorukavove body, dupacky, fleesovy overal a na to sveter zatepleny fleesom, tenku ciapku, tenke rukavicky a ponozky. A vybrala som ho z fusaku horuceho, takze ak aj zajtra bude takto teplo, tak ide uz len s jednou vrstvou na nozickach
dnes je tu potichsie. jaaaj vzdy ked moj maly troska spi rano vydrzal hodinku poobede v kociku pol. doma pol a teraz znova uz pol hodinu spi snad to aspon na hodinu vytiahne
pandula - aj ja mam doma dudlov a dudlov a tie je najlepsia pasticka alebo vnutor bundy 😀 😀 😀
caute ked vas tak citam tak som rada ze sme stale v perinke ked ideme von 😉 - s vynimkou ak idem autom v sedacke..
ja kym ho zaviazem do perinky a zabalim do deky on uz spi - bez takeho pritulenia ani zaspat nevie... vzdy ked je nervozny len tak volne a nemoze zaspat supnem ho do perinky a raz dva odfukuje moj maly tulko 😉
ahojte
tak nas nakoniec neockovali, dr. si to rozmyslela ze az po 3.mesiaci, uz sme to chceli mat za sebou tak musime mesiac cakat. pochvalila mladeho pana ze ake pekne babatko, vazi 6.600g a meria 63cm takze za 3t pribral 0,500g a narastol o 3cm, pekne s dr. cvicil a ani neplakal a tradicne to tam vsetko ocikal 😀
dnes bolo fakt krasne vonku normalne na sveter ale neskor uz som bola rada ze mam bundu a sal
ja malemu uz nedavam pancusky dam len take podsite gatule, body, svetrik a teplu mikinu s kapuckou a svetrik a sup do fusaku este tenku decku a kryt, rukavicky uz nedavam
☹ ahojte tak ja tu odsavačku kupila a aj banujem peniaze vyhodila
malemu trošku soplikou vybehlo
ale ten plač prvy krat plakal od bolesti dlho a kašlik chudatko male už mu to nebudem robiť
noe to fakt? nas reve ako tur s rucnou odsavackou a s vysavacovou je OK, aj soplik lepsie vytiahneme, len vysavac musim zapnut vtedy ked s nim recnim inak by sa zlakol a plackal by
a chudatko tak preglga ako keby tie hlieniky mu tam staly
mame tu prazdninarku tak sa staram o 3 deti
zuzi - no ja neviem ale iba jedna nosna dierka ho tak potrapila ☹
ale prvy krat plakal bože ☹
noe,ale ved samotne odsavanie s vysavacovou odsavackou neboli..mozno sa len zlakol.. 😉
asi to bolo pre damianka nieco nove co este nepoznal tak aj preto plackal, skus este raz niekedy len pozor aby sa nezlakol zapnutia vysavaca
noemi, to odsavanie neboli. skor sa damianko zlakol, lebo je to taky zvlastny pocit, ked to ten vysavac taha von. A mala si na vysavaci saci vykon nastaveny na minimum?
baby, ja akosi zacinam vzdavat kojenie... 😒 ved to ma len placebo efekt a len na chvilku 😎 ..zacinam mat pocit, ze uz ani od smadu tam nema..paradox, a to som zacala uzivat tie motherlove kapsule... niak sa mi to zo dna na den v tej hlave preplo a zacinam fakt rozmyslat, ze sa na to vykaslem... 😠 ☹
j777, ja rovnako ako pri prvej dcere, po troch tyzdnoch som zacala dokrmovat 😒 a po siestich uz mlieko skoro ziadne ☹ a mozem aj caj weleda pit aj homeopatika aj nealko pivo a vineu pit, nic nepomohlo 🙄
Ahojte mamicky
ktore mate po ockovani do noziciek, dajte dobre rady co robit alebo ako predchadzat teplotam, alebo inym problemom???
🙂 🙂 🙂
studeny obklad ale hned po vpichnuti ... my sme tak urobili teplotu sme nemali len sme troska spinkali viacej ako normalne
j777 nevzdavaj to ... ja som mala krizu kojaciu od prveho dna som preplakala more slz aj tych nervov znicenych. dokola sme sa trapili ja ze sa mi zle neprichytava, a preto mi praskali bradavky a nakoniec som tam mala mikozu ta je prec ranky zahojene a pekne kojime mliecka je dost lebo casto pije aj kazde 2 hodiny cez den v noci velmi malo je ... musim prikladat, problem je ze dokrmujes to si babo rychlo zvykne na lahsiu stravu .. z prska musi tahat to je unavne...
skus zvysit ten pocet kapsuliek a dosavaj aj kazde 3 hodiny mozno sa ti este rozbehne
dosavaj = odsavaj 😉
ja som aj tu odsavačku skušala na sebe a bolo v podode
ale jednu dierku ked som mu spravila v pohode ale ta druha ho bolela lebo to bol plač od bolesti a preglgal dlho ťažko
a chrči aj tak
on sa len tak neboji ničoho
ani vysavača ničoho
a ešte sa tak triasol od strachu potom
kim - studeny obklad ako piše pandula ale ja davam na nožičky aj od bolesti octanovu masť
ale aj tak sme mali horučky pri malej
mala som visavač na minimume
😒

A ja obliekam:
body dlhy rukav,pancusky, potom bud dupky a svetrik alebo teplackovu supravu. A na to chlpate gate a hore kabatik ciapku,sal,rukavicky.a ked boli minusove,tak hruba deka +fusak.teraz autosedac.deka a fusak. Ale ten spodok budem uz len pancusky a chlpate gate.u nas boli asi vacsie zimy a bola malinka.teraz je uz vacsia,ozaj mame 5890g. 🙂