icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

barbarka
25. feb 2010

aj ja dakujem, take som tam nevidela ale skusim znova 😉

barbarka
25. feb 2010

davidko dnes totalne bojkotuje cikanie do nocnika 😠

iwa1
25. feb 2010

😀 😀 😀 strasne smiesne 😀 😀 😀 ziadna tehula nebudem, ale idem si kupit dnes test pre istotu 😎 a ked bude pozitivny, zazalujem cerazette 😀 😀 😀

milli este nie je nakyp, lebo potrebujem mixer a simca spi od desiatej, takjej nechcem soky robit 😀 😀

barbarka
25. feb 2010

iwi daj potom vediet 😉

iwa1
25. feb 2010

barbarka dam vediet 😉

som zvedava ako simone vysvetlim, ze poobede nikam nejdeme 😠 musim dat opravit ten defekt 😖 🙄

zvalka
25. feb 2010

aj tu bola doteraz hnusna hmla, tak sme prvykrat nesli, ale skusila som ju dat spinkat bez uspavania a zabralo 😉 zaspala sama v postielke, este to planujem vyskusat aj vecer 😅 😕 😉

iwa1
25. feb 2010

no simca uz spi tri hodky 🙂

aela
25. feb 2010

herminka, aj moja dost vela placka, ale najviac poobede a tak na vecer, rano sa aj usmieva, ked sa dobre vyspinkana zobudi 😵

saska73
25. feb 2010

parny tesco sterlizátor, milladka to si sa mohla aj mňa opýtať 😀 používala som ho vyše 2 mesiacov ale už prestala. Mám ten do mikrovlnky.

....pozitívny tehu test, 😕 normálne ma studený pot oblial

saska73
25. feb 2010

slzné kanáliky má malý už priechodné, 6 dní kvapkať kvapky do oka, 3 dni do nosa - plakal len trošku
a potom sme vyše 2 hodín čakali na amb.rizikových novorodencov 😝 - aj som ho na chodbe musela nakojiť ale všetko ok, nič mimo normu - pretáčanie z bruška na chrbátik by už malo byť pravidelnosťou - ale zatial nie je ale zato, to ako chytá hračky do rúk a udrží ich, normálne nechápali

a ja som sa zase narehnila včera večer, nechcel aby som mu držala dudlík, odtláčal mi ruku, skúšal si držať sám a dopadlo to tak, že ho chytil za tú rúčku a miesto do úst si treskol s ním do nosa, oka, po tvári 😀 a potom sa jedoval chvíľku

aela
25. feb 2010

saska, veru aj ja sa smejem niekedy na mojej malej, ona dudlik nechce, ale uz sa nam asi dvakrat neviem ako podarilo, ze s nim zaspala a tiez som sa na nej nasmiala, ked dudlik vyplula a ostal jej pri puse a ona vyplazila jazycek a oblizovala ho 😀

pandula
25. feb 2010

ahojte, konecne ide konik.

my sme uz boli prejst 1.5 hodiny s prestavkami pospal.
vcera sme mali na navsteve 6 mesacne dievcatko. baby ja nechcem aby rastol maly mne sa taky malicky paci najviac a neni s nim vela roboty ta mala my skoro vyskocila z ruk... tak sa hemzila a zlata bola chcela bozkat maleho ale jej to neislo 😀

maly dostal 2 hracky kravicku a prsiatko take farebne jedno piska a druhe susti

idem docitat a napapat

pietra
25. feb 2010

ahojte 🙂

doobeda sme si spravili dvojhodinovu prechadzku, take sviznejsie tempo som nahodila, tak ma teraz aj nohy po tych km bolia 😀 Len som skoro Marca uvarila 😀 za tie dve hodiny sa riadne oteplilo a uz mu bolo chudacikovi moc teplo, zacal strasne v kociku plakat a ukludnil sa, az ked som mu rozopla fusak a odokryla ho 😅

pandula
25. feb 2010

ozaj baby mate niektora skusenosti s tym ovulacny pristrojom ???

ja antikoncepiu neberiem pretoze je to svinstvo a vzdy som si ratala ovulaciu ( a dobre nam to tak ficalo,,, no az na minuly rok v marci ... to som to nejako preratala 😅 )

rozmyslam nad kupou ale neviem ci sa to oplati. ja este mrsku nemam chvalabohu ale ked zacne sa trosku bojim spoliehat na ratanie

pietra = az teraz som ti kukuc do albumu mas kraaaaasne deturence... marco je uzasny. a najlepsia je mala ked tlaci kocik... 😀

pandula
25. feb 2010

no pietra moj napoly jamajcan je moc horkokrvny jemu je furt teplo vo vsetkom si myslim ze preto nepospi v pokoji vonku

pietra
25. feb 2010

skusenosti s tym ovulacnym by zaujimali aj mna. Nerada by som rozsirila nasu rodinu o dalsieho clena 😀 a HA odmietam

pandula, dakujem za pochvalu deti 😉

rozmyslam, ze uz fusak odlozim do skrine, ved vonku je 15C 😕

zuzankaro
25. feb 2010

pietra neodkladaj, zajtra ma prsat a bud. tyzden sa ma ochladit 😉 zevraj
my sme boli tiez 1,5 h. na prechadzke slimacim tempom lebo dnes s nami kocikovala svokra 🙄 a maly este chrupci v kociari 😀 tak som hned sprskala jogurt, milu a chystam sa na kavco 😝
aj ja chcem aby maly bol stale takyto maly ... teraz je najkrajsi 😵 😵 😵

tami_tami
25. feb 2010

ahojte tak my s opravenym tatosom sme dnes stravili krasne 2,5 hodinky vonku na slniecku, kupili sme plienky, mlieko a vybavili sme co trebalo...

beruska - aj moj maly tak zaspava- plienka na hlavicke - cez ocko. chyti si ju pekne, prituli sa a hned zarezava 😉

iwa - tak predsa defekt aj u teba - no vies rovnake kociare z rovnakeho fleku v rovnaky den kupene - no musia ficat rovnako 😀 ale oprava bola otazaka 5 minut - teda mne to robilii v cykloservise 😉 este sa ma ten pan pytal ci sme menili uz plast lebo ze je pekny zachovaly - a ja ze nie ved len dva mesiace uzivame - novy kocik je to - a on ze teraz uz po mesiaci vacsinou menia plaste... 😕

pandula - ja tiez vzdy horekujem ze Niky rastiie a ze kde je to male babatko co som si z porodnice doniesla - by
som ho chcela tiez mat takeho malinkeho ako teraz cimm dlhsie 😉

co sa tyka chudnutia - dnes som bola na prechadzke so susedov s ktorou sme boli spolu v porodnici a dohodli sme sa ze zaciname chodit na aerobic a skusime aj zumbu tak sa tesim lebo tiez chcem zhodit zvysne kila cim skor len musim davat bachca na brusko a jazvu - neboli ale aj tak sa este bojim...

a mrchu zatial nemam a dufam ze ani tak skoro mat nebudem 😉

pietra
25. feb 2010

uvidite, ze v kazdej faze, budete vraviet, ze chcete, aby drobci taki, aki su 😉 lebo kazde obdobie je niecim uzasne 😵 😵

meinkonka
25. feb 2010

caute kocandy 🙂

ja asi umriem, som dnes absolvovala dve 3-hodinove vychadzky, no som na odpadnutie, nohy rovno do marnice 😝

pandula
25. feb 2010

zuzi ty pijes kavu? mnam tak by som si dala je to uz dlho co som mala riadnu salku ...

millada
25. feb 2010

iwi, ty si davala očkovat proti rotavirusom. Ja tiez idem. Mam čakat nejaku reakciu alebo je toto očkovanie bez nejakych teplôt a pod. 😕

pandula
25. feb 2010

cicho tu dnes sce !!!

millada
25. feb 2010

pandul, to vazne realizujes metodu plodnych a neplodnych dni? No vraj je to najmenej spolahliva metoda, lebo spermie dokazu prezit aj niekolko dni 😀
A prečo nechces brat HA? Ved dnesne su uz na vysokej urovni, dokonca zniziju riziko vzniku rakoviny krčka maternice 😅 Mozes si dat napr. ten čip do ramena a nemusis sa kazdy den starat, či si vzala tabletku alebo nie 🙂

aela
25. feb 2010

millada, ani ja nechcem HA, som to brala 10 rokov a som si povedala, ze uz stacilo svinstvom sa dopovat 😠

zuzankaro
25. feb 2010

pandi ano pijem dokonca az 2 denne, ale je to normalna kava zbavena kofeinu pod tlakom horucou parou (nie chemicky) a je moc chutna, okrem sladkeho ma drzi na nohach 😝

millada
25. feb 2010

aela, ja som tiez brala skoro 11 rokov, ale idem pokračovat. Dr. mi predpisal nejaku novu vychytavku s prirodnych estrogenom, nie chemickym, tak uvidime 🙂 Ale ja to musim aj kôli pleti, inak vyzeram jak pubiška s pupakmi 😠

pandula
25. feb 2010

millada je to svinstvo fuj nechcem. presne ako aela hovori sa dopovat. neverim podobnym kecom o prevencii rakoviny atd. nechcem si menit hormony som zena a tak to ma zostat !!!

pride mi to vsetko proti prirode

nooo ja realizovala metodu dlho a uspesne ved hovorim ze len minuly rok v marci sme sa sekli !!!! 😀 nevadi dobre to dopadlo 😉

pandula
25. feb 2010

zuzi to co je za znacku ??? znie to moc zaujimavo no ja kavu nepijem odkedy tehu a teraz koli kojeniu uz to bude rok. tak mi chyba ja mam rada tie nase pressaaaaa mnam silne horke len troska mliecka mnaaa mnaaam