icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zuzankaro
25. feb 2010

pandi tu je, mi ju chodime kupovat do speci talianskeho obchodu, fakt je vyborna 😝 :
http://www.caffemorganti.com/ASPit/DettaglioFot...

millada
25. feb 2010

pandul, ved hej, je to chemia. Ale v dnesnom svete uz nie je nič prirodne. Keby som zila v lazoch, zivila sa len tym, čo sama vypestujem a odchovam, tak mozno... Ale tak to je vec nazoru. Ja zasa takym metodam vôbec neverim, lebo viem, kolko zien sa seklo. A nechcelo by sa mi obmedzovat počas plodnych dni 😀

aela
25. feb 2010

millada, ja som to tiez kedysi zacala brat kvoli pleti a potom som tiez kvoli pleti brala este vsetko mozne a pribrala som v priebehu roka 20 kg, tak som povedala, ze uz nebudem brat nic, co nie je uplne nutne, lebo po vysadeni HA som mala normalnu mrchu tak 1 a pol dna, ani doktor nechapal preco a tiez nevedel, ci budem moct otehotniet, nastastie sa podarilo

j777
25. feb 2010

millada, ked das trosku octu do vody kde vyvaras flase, tak nebude na nich vodny kamen... 😉

pandula
25. feb 2010

😀 milladka, no obmedzovat sa nemusis skor chlap 😀

no my sme sa nesekli mi sme skor na to najeko pozabudli ci uz nevedome alebo vedome je to uz jedno nemenili by sme za nic na svete.

ja som brala 1.5 roka, z prvej som dostala hnacku hned za par dni a trvalo 2 tyzdne kym som sa dala dokopy tak som nebrala nic potom my dali inu z tej som pribrala vyse 10kg a bola som ako taky nafuknuty vodny balon bleee z tretej som bola fajn,vahu som zhodila vo fitnesku, ziadne ine priznaky ale nemala som chut na sex. tak naco to brat ked nemam chut ... takze som si povedala ze tu sracku uz do seba nikdy nedam a snad to tak aj zostane ... pocitanie sa da vydrzat ale rozmyslam nad tym ovulacny pristrojom pri malom nebude cas pocitat 😀

pandula
25. feb 2010

zuzi ta kava vyzera uzasne. bozeee slinky mi tecuuuuuuuu idem to hned okukat. moje dieta spalo a sa zobudilo na kakanie. 😀 tolko vzdychov a tlacenia od neho bolo pocut. on nikdy asi nebude spat

beruska.zuzanka
25. feb 2010

Taaak, my už bubáme 🙂

Aj my počítame, len minulý rok po svadobnom ošiali a neviem čom ešte sme nejako tuším buď zabudli, alebo sa sekli, ja už sa nem pamätám 😅
Inak to, že som tehu, na to prišiel môj mm tak trochu... mne to nejako nedochádzalo, že už mesiac nebola mrška, bolo veeeľa iných starostí vtedy, odchádzala som z práce a tak som to pripisovala stresu a podobne....
Lenže mi začala smrdieť káva a tak podobne a mm na Veľkonočný pondelok v noci zavelil, že ide do pohotovostnej kúpiť testy, lebo na druhý deň išiel na služobku, tak bol zvedavý 😀 😀 😀 😀
A huuups, dve čiaročkyyyy, som tomu nechcela veriť, tak na druhý deň ešte jeden a potvrdilo sa a potom aj doky potvrdil a ďalej už viete 😀

Ako ste vy prišli na to, že budete maminky?

millada
25. feb 2010

berus, moj mm uz chcel babo, mne sa ešte nechcelo, lebo bolo fajn v robote, akcie vonku, na pivko, disky a pod. Ale potom som si povedala, ze uz mam 29 r., tak aspon vysadim HA, ktovie kedy sa podari. Ratala som, ze minim. pol roka sa budeme snazit. A zrazu hups, na prvykrat sa podarilo 😀

barbarka
25. feb 2010

pandul ja tiez ratam 😉 , a co teraz ked neni cyklus? sledujem hlien ale ten je dost divoky, kupila som si ten mikroskop, ale ukazoval mi dva tt plodne tak som sa na neho vyprdla, asi ked kojim tak to nevie. no a teraz som mala hnedy vytok myslela som kramy a nic. 😕

beruska v robote ma naplo na wc, a o dva dni nedosli kramy uz v ten den ked nedosli mi to bolo podozrive na druhy den tehu test - slabucke ciarocky o tri dni uz silnejsie 🙂

zuzankaro
25. feb 2010

tak my sme sa dlho snazili o babo, absolvovali sme IVF - neuspesne, potom zamlcany potrat a 6 mesiacov sme nechali telo aby sa spamatalo a hned co sme to prvy krat skusili sup! a zazrak sa stal a semiacko-samko sa ujalo 😉 doteraz nemozem tomu uverit, lebo fakt sme uz prestavali verit

barbarka
25. feb 2010

o babo sme sa snazili lebo o prve sme pol roka pred tym prisli ☹ takze bola radost velika ked boli dve ciarky 🙂

janula17
25. feb 2010

caute babule, tak ja uz frcim na HAK, ja veru nenecham nic na nahodu 😉 . Doky predpisal taku ze vraj netreba cakat na mrchu, tak som hned po sestonedeli nasadila. No dufajme ze bude fungovat poctivo, nechcela by som este druhu taku nadheru aku mame teraz doma, mam co robit s jednou 😀 Aj ked, povedzme si na rovinu, musela by motyka vystrelit, kedze moja chut na sex klesla tak na 0 😖

tehu som zostala hned ako som vysadila a zacali sme skusat tusim druhy mesiac...mm bol odcestovany, ja test uz kupeny, ale nemohla som uz vydrzat tak som si ho robila asi o 2hej v noci a myslela som ze sa splachnem ked druha ciarka vyliezla....a som mu to povedala az o 2 dni ked prisiel, take krasne tajomstvo som este nemala 🙂

kim_rossi_stuard
25. feb 2010

zvalka - hej presne to co si zobrazila, ale nekupuj to cez ten inzerat, ked pojdes do dracika, dostanes "dracik kartu" a snim stoji ten pes len 32,9e 😉
Mala ho dostala na Vianoce od mamicky a ocinka - akoze naucna hracka, co nevydava neidentifikovatelne zvuky ako ine "cool" hracky a teraz ho priam miluje! Ked sa rano napapa hned si ju dam na brusko a za chrbtom na gauci ma vylozene hracky, tak uz len hlada kde je 😎 no na zozratie, ocka vali a hlada 😀 a potom ked jej pustim, usmevy a vyskoty, a radostiiiii 🙂 a kedze mu aj to srdiecko blika pri spievani a rozpravani, na to sa sustreduje 🙂

na Vianoce mala dostala od prababky prvu babaiku - made in china, ale aku??? 😖 babika pri stlaceni vydava zvuky - mama, papa a grrrrrrrrrrr - co pripomina vracanie ☹ 🙂 😒
a po ceste domov sa pri kazdom pohybe v aute zapla, tak sme "stratili" baterky 😉 a teraz ju pustame len navstevam, aby sme ich zabavili 😀 😀

beruska - bola som sa dat vysetrit na stitnu zlazu, dali mi lieky na nu a o 3 t mi nedosla, volala som Dr, ci to tie lieky robia, a on ze " no to ste museli nieco ine robit 😀 " a v praci som urobila na wc test a zrazu ze // som bola taka vyjavena, ze naozaj to prislo ked som necakala, lebo pred tym rok som robila ovu testy kazdy mesiac, bola som stimulovana duphastonom, ratala plodne dni, aj tehotenske kazdy mesiac a nic 😎
mm dokonca plakal, ked som mu to znamila, taky bol stastny- laska moja 😀

meinkonka
25. feb 2010

necitala som dozadu, ale coooo? iwa je zase tehotnaaaaaaa???

zuzankaro, ze semiacko-samko 😀 😀 😀

baby ake ciapocky budete davat deturencom na teraz na jar? ja som si cez mmb objednala taku hackovanu. snad je vhodna na jar 😕

aela
25. feb 2010

meinkonka, ale nie je, to len stresuje 😀 😀 😀

meinkonka
25. feb 2010

aela, a preco si to iwa mysli?

zvalka
25. feb 2010

Zuzi,to je bezkofeinova kavicka? Kde to kupujes?
Kim,co vsetko ten havo rozprava?

lia
25. feb 2010

ahojte,

babule,kanavit sa ma davat uz iba raz za mesiac??

zvalka
25. feb 2010

Lius,my ho dostavame raz mesacne v poradni.ale ak ma mala um,tak sa nedava...

zvalka
25. feb 2010

A my sme sa snazili o babo od noveho roka,vyslo na 3ti pokus 😵 a po meskani som kupila testik. To bolo radosti!!!

meinkonka
25. feb 2010

my sme pocali na prvy pokus. ani som to tak skoro necakala. som si nestihla ani to DNP vybavit. a svagrova tak isto, robime si srandu, ze sme plodne jak jablone 😀 😀 😀

zuzankaro
25. feb 2010

zvali v avione oproti hypernove vola sa La Vecchia Bottega 😉
lia ano raz za mesiac uz

barbarka
25. feb 2010

od kedy sa ma kanavit raz za mesiac?

zuzankaro
25. feb 2010

raz tyzdenne sa ma kanavit dava mesiac a potom uz len raz za mesiac, tak nam dr. povedala

meinkonka
25. feb 2010

my nemame ziaden kanavit ☹ . naco to je?

zvalka
25. feb 2010

Mein,vitamin,my ho dostavame v poradni,raz mesacne.vigantol davam doma denne.

zuzankaro
25. feb 2010

mein: prípravok sa používa na predchádzanie vzniku a liečbu porúch krvnej zrážanlivosti vyvolanej nedostatkom vitamínu K, liečbu novorodeneckých krvácavých stavov, ďalej pri dlhodobom užívaní antibiotík a chemoterapeutík, pri ochoreniach žlčových ciest a pečene

zvalka
25. feb 2010

Ale davaju ho len cisto kojenym detom.um ho obsahuje tusim.

zvalka
25. feb 2010

Zuzi,tak to je bezkofeinova? Kolko stoji? To je ako kava alebo nesca? A mleta?

zuzankaro
25. feb 2010

zvali - normalna kava mleta ale zbavena kofeinu, krasne vonia ako kofeinova, fakt je super, bozinku a cenu si uz nepamatam, lebo si tam vzdy dame aj kavco 🙂