Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
helof helof,
hlasim, ze test negativny, takze asi sa mi este len cyklus nastavuje 😀 😀 ale mi odpadol kamen zo srdca, ze buuuuch ked bola len jedna ciarka 😀 😀 😀
mein nestras, tri detuchy mi stacia 😀 😀 😀
co sa tyka tehu so simcou, tak som vysadila HAK, lebo mm strasne chcel babo a mylsim, ze ostal prekvapeny, ked to hend vyslo....ale ja som uz taka, ze staci ked si slipy do kuta hodi a uz som tehu 😀 😀 😀
ja HAK beriem dllllho a aj budem, lebo mi pomaha na pravidelny cyklus( bez toho som mala + - tri tyzdne) a hlavne bez bolesti mam cely cyklus a hlavne mrchu 😉 😀 😀 a nemozem sa spoliehat tym padom na pravidelnu ovulaciu 😉 a tiez som si vsimla, ze praaave pocas ovulacie mam najvacsiu chut 😵 😀 tak sa nemozme obmedzovat 😀 😀
tami 😀 😀 no veru veru asi sme ho mali uz skor, len som mala take malicke dierocky dve, takze pomalicky fucalo- nasli sme dva take trne v dusi ako z ruze, ale uz mi ho opravuju, tak dufam,ze zajtra ficime, ja ked ma prsat 😀 dnes som ju oklamala tym, ze som ju dala do spalne do kocika a otvorila nasiroko balkon 😉 ale bolo mi luto, ze vonku je krasne a mi sedime doma 😒
milladka ale kanavit sa moze davat len plne kojenim detom, lebo UM uz obsahuje ten vitamin K 😉 takze by si jej ho nemala davat...
hej to ockovanie na rotavirusy je v pohode, nespozorovala som nijake zmeny na simonke, akurat mala raz hnacku, ale to ona vzdy zacne tuhsou kakou a potom koncime uz uplne riedkou 😉
No mna sa v poradni spytaju,ci plne kojim a az tak daju kanavit...
mne ho dala domov na zaciatku,a le vzdy ma upozornila, ze len ked budem plne kojit, tak jej ho mozem dat 😉
My sme kanavit nikdy nemali ani, keďže po príchode z pôrodky sme už dokrmovali 😔 takže len každý deň vigantol 🙂
nam dr. tiez povedala ze mozeme davat kanavit, ja davam aj trosku materskeho a ostatok UM, a dnes si hovorim skusim toho mojho fesaka prilozit len tak zo srandy s klobucikmi a on si normalne prave prsko cucol asi 10 minut a dorazil sa 90ml mojho odstriekaneho a poobede som opat skusala z laveho a nic, zase revaaaal nevedel to chytit dostal hysak a bolo, tak to robil uz ako novorodencek, preto sme tak dopadli
ja som pri dcere davala kanavit, aj ked bola na kombinacii MM a UM. Kanavit sa pri dokrmovani nedava len vtedy, ked UM je viac ako materskeho. Ale ked je babo cisto na UM, tak by sa kanavit davat nemal
milladka, prosím ťa, daj info o tej AK, mám rovnaký problém, každé 3tt na kozmetike a nepomáha ☹
tak my sme našu Lindušku vyrobili na nultý pokus, bolo prekvapko ako z filmu 😀 , volala som dr, že čo znamená slabá čiaročka a ona, že to ste tehu, zopakujte test o týždeň..a boli už //. celý ten týždeň som si to nechala iba sama pre sebaa 😉 a potom som kúpila také majinké papučky a dala mm spolu s vyrobeným blahoprianím k meninám, čítal to asi 64x a aj tak som mu musela povedať, že budeme mať bábo 😀 😀 aj sa ma opýtal, či som bola u susedov 😲 , tak my sme malú vyrobili niekedy v "dobrej nálade" po žúrke, no a jaká krásna sa nám podarila 😅 🙂
jaj, no a vigantol zabudnem dať každý druhý deň ☹ a na stole pred xichtom ho mám, som ja mater..sa polepším
..a keď kukám na tých smajlíkov, tak presne takáto je najkrajšejšia = 😨 fftáčik moj 😀
no a posledný príspevok, keď si tu už sama píšem 😀 idem odsať pravý zásobník, krpec zaspal, tak zamrazíme na hrošie časy 😉
dobrú nocku
my sme konecne troska zdvihli hlavicku na brusku huraaa par krat za sebou a z pusinky mu tiekli slinky a do nich si dobre ksichtik namocil. a nam dnes ocikal postel troska 🙂 jaaj dobru noc babetka a mamicky sladke snicky
meink - ja som uz objednala ( teda moja nakupca mami ) 2 capicky na jar z mimibazaru.
tu modru pruzkovu http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5016117&tab=0
a tu hnedu pre cernoska maleho http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7711125&tab=0
ja milujem capicky na snurky ostatne stoja za nic to stale pada
Pandul,jeeej,aj my mame tu druhu ruzovu uz 🙂 kupila tamarke mamina moja 🙂 a nevravim kolko jej ich uz ustrikovala a uhackovala 🙂 a tiez mi ich robi vsetky na snurky,lebo inak pokruti hlavou a je v ockach 🙂
dobre ranko.
pandula ja som pozivala ten ovulacny mikroskop, len potom sa mi to uz nechcelo slinit o sup urobili sme si marka 😅
ja tiez davam kanavit a sme na ume 😕 musim sa spytat detskeho
pandul,tie ciapky su pekne,aj ja uz nejake pozeram,ale v niektorých obchododch nevedia co by za to chceli 😒
kanavit sme dostali na prvej poradni,do mesiaca sme davali raz týždenne a teraz už len raz mesačne.No a vigantol denne.
hermi,ja som mala tiež ten mikroskop,ale on si robil čečinky ako sa mu zachcelo,stačilo,že som si dala dačo slané a už ukazoval ovulku.Viac sa mi osvedčilo mera´t teplotu a robit grafiky.my sme sa teda snažili 8 mesiacov
my sme sa snazili asi pol roka a potom ma to snazenie prestalo bavit, teda sledovat plodne dni a potom sexovat ako za trest 😀 tak som sa na vsetko vykaslala, ze nech je ako ma byt, akurat bol koniec marca, oteplilo sa, zaciatkom aprila bola velka noc, mala som doma jarne upratovanie, na zahradke som zacala robit, sme chodili domov unaveni, ani sa nam nic nechcelo uz potom, tak za dva tyzdne snad raz sme boli s mm spolu a aj to sa nam mala podarila 😀
aela,tak to ste vystihli prave ten spravny čas 😉
Dobré ránko maminky, tak my už obe po raňajkách 😵 malá odfukuje a ja sa idem nachystať, ideme kaderníčkeeeee, nech teda v nedeľu nejako vyzeraám na tom krste 😅
Tie čiapočky sú fakt pekné, musím aj ja nejaké zohnať.... 😕
ahojte. my sme nastartovali den stikutkou, ale uz presla -som ho nechala si chvilu poplakat ☹ ale uz ma lepsiu naladu, dnes v noci bol kazdu chvilu hore, iba tak pomnaukal a zase zaspal ked som mu strcila dudela ale to robil asi kazdu pol hodinu teda od pol jednej dovtedy spal, len ja som isla spat neskoro 😒 uz som rozmaznana lebo inak spi celkom pekne od osmej do jednej-druhej a potom do piatej-siestej. 🙂
ahojte, tie čiapočky sú krásne, musim aj ja nejake jarne objednat. Ja by som chcela take tie hačkovane bez šnurok, ako aj dospele kočky nosia. Neviete, kde taku kupim? 😕 🙂
zvali, nech tvoja mamina aj mojej nejaku uhačkuje. Ja jej dam za to malu pokočikovat 😀 😀 😀
cief, ta HAK sa vola QLAIRA, vraj je to uplna novinka, ktora kopiruje cyklus zeny, takze nevytvara umelo cyklus, ale sleduje telo zeny a ma ten prirodny estrogen, nie chemicky. A obsahuje latku ako Jeanin alebo Diane, ktore su na plet, tak som zvedava. Lebo ja mam s tym stale problemy. Neviem, či do dôchodku budem s akne bojovat 😠 😀
Milli,na mmb maju vela. Mne sa pacia bekovky. Pofotim ti,ake uz mame 🙂
ta HAK znie zaujimavo...len ja kojim zatim.a plet- mavala som problemovu,cez tehu super,a ako mam teraz zase mrchu zase na h... ☹
Milli, bez snurok su super,ale to ked budu sedkat a nebude sa im krutit. 😉 idem pridat do albumu 🙂
zvali, ved to chcem tak, ked uz bude sediet v kočiku, tak tie hačkovane bez snurok, take imidzovky su super 🙂
Nasla som na mmb 😉
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?strana=1&user...
Ahojte!Tak nam asi niekto vymenil dieta....Spal od osmej do stvrtej a potom este do siedmej.Zobudil sa bez placu,vykakal,napapal chvilu sme sa porozpravali a etraz zas spinka 😲 Iwa,ze tehula 😀 Ja som si bola vcera pre recept.Mam take tabletky ako rped tehu,nebol s nimi ziaden problem,tak som zvedava teraz....Inak som sa vam ani nepochvalila,co mi robili vysetrenia mala som vsetko o.k. 😎 Ja som totiz mala velke problemy a hrozilo,ze nebudem moct mat babo 😖 Tak ma aj dr.talcil do toho,ze otehotniet cim skor.Nam sa zadarilo po pol roku.A ked to tu bolo,boli sme taki sokovani,ako keby sme to ani neplanovali 😀
Krasne su tie siapocky.Ale ja budem malemu davat az do leta take,co mu zakryju aj uska.Ja mam panicky strach z toho,ze dostane zapal uska 😲 Aj teraz ked je v kociku stale mu kontrolujem ci ma usko zakryte.
Inak baby ja vas obdivujem,ez sem pisete este vecer o desiatej.Ja s malym padam kazdy vecer do postele 😒 Aj ked nie vzdy som tak strasne unavena,ale nikdy neviem aka noc nas caka,tak vzdy pre istotu zalahnem s nim.
ahojte..ja este ani mrchu som nemala.. 😕 ale pri mojom cykle sa ani necudujem.. 😅 ze sa to tehotenstvom upravi? ktorym? 😅 ..my sme sa snazili nesnazili tak pol roka...aj so si teplotu merala, ale ta bola nonstop rovnaka tak som sa na to vykaskala, a ked sme zacali vybavovat veci na svadbu tak vtedy som otehotnela....nahodicka jak hovado, pri mojom cykle 3 mesacnom.. 😉 a to ma lekarka strasila, ze normalnou cestou nie je velka sanca, ze polycykticke vajecniky, ze neviem co....takze velikanske stastie...ale asi aj psychika...clovek prepne na neico ine /vybavovanie svadby/ a je to tu...som neverila, som hovorila furt, ze uverim az ked to uvidim zive a zdrave.. 😉

ja mam davat kanavit aj ked je mala na UM. Mein, ako to, ze ho nemas? Mne ho hned v prvej poradni dali, prvy mesiac raz tyzdenne jednu kvapku a teraz raz mesačne jednu kvapku treba davat 🙂