Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
Pisem si sama?
ahojte
nas navstivili sopliky 😒 tak ideme bojovat,lebo strasne pozerat ako papa chudatko.ale to ma asi od sucheho vzduchu u nasich
ja som otehotnela 1/2roka po vysadeni HK.to sme sa snazili a snazili...no skoncilo to abortom.tak sme si dali pauzu cca 4-5mesiacov a potom som ratala plodne dni.a v marci hovorim drahemu,tento mesiac ziadne snazenie nebude,nechcem mat decembrove dieta,nech nema narodky aj vianoce naraz.v marci len 2x bol sexik a co myslite?otehotnela som 😀 ale som rada za mame tu nasu babulku 😵
a po tyzdni som vedela ze som tehu,prestala mi chutit kava.tak som si o dalsi tyzden spravila test a boli tam // jak som sa tesilaaaaa a drahy tiez 😅
Ja som si robila tehtotenslky test vo stvrtok,bo v piatok sme sa chystali na velkonocnu chatovicu a test bol negat.Ale bolo mi divne,ze ani pit mi nechuti,ani fajcit a stale som bola unavena....Ale pripisovala som to len unave.A v utorok mi to nedalo a urobila som si dalsi test a tam,ze dve ciarky-skoro som odpadla 🙂 Inak drahemu som minule povedala,ze dalsie dieta chccem rodit v marci.Ze ja sa uz nebudem terigat 7hodin po vonku ked je sneh a kosa... 😎
..u mna to bolo take pobolievanie podbruska jak na kramy ked ide, podrazdena som bola, a vobec mi nebolo divne, ze to trva aj dva tyzdne ..ale bolo mi divne,ze mi cigy nechutia, chvala bohu, lebo inak neviem kedy by som s tym sekla... 😉
babo vy uz o dalsom dietati hovorite???
ja som chcela mat 2deti vzdy ale drahy eee ....ze len jedno.ale zatial si ani ja neviem predstavit ze druhe....mozno o nejakych 4-5rokov....ved uvidime co zivot prinesie 😎
..a ked som si urobila test, tak tam bola jedna ciarka, ale nedalo mi to a ked som ho vybrala zo smeti po 10 min tak tam bola aj druha ale taka ze s lupou pod lampou a aj to ci tam ozaj je by bolo diskutabilne... 😀 nochaos, o par dni uz ta ciarka bola jak pre slepca.. 😀
No,tie snurkove lepsie istia uska v teplucku 😉
ahojte
pandula, tie ciapocky su paradne, co si hodila link 😵 tusim z nich aj ja pre marca objednam
ciapocky na snurky su lepsie nielen kym drobci lezia, ale aj ked sedia.Lebo imidzovky su to super, len drobci na to vacsinou maju iny nazor a ciapku radsej zhadzuju na zem 😀 😀
ja som vravela, ze medzi detmi chcem mat rozdiel tak 5 rokov, mm chcel jedinacika. Tak sme vacsinu veci po kike rozpredali a potom sme si to nejako rozmysleli, ze mensi rozdiel bude lepsi a kym sme si to stihli znovu premysliet, tak sme zistili, ze marco vysiel na prvy sup 😀
baby, to na co je ten kanavit?my nic take nemame a plne kojim... 😕
pietra na prvy sup 😀
xixi
babonr ze niekto vymenil dieta 😀
no capicky su krasne o 2 tyzdne dojdu sem a budeme uz nosit, tu take snurkove na uska nezohnat a pritom tie su naj. prakticke a peknucke tiez.
ja som nevedela ze som tehu az v 5 tyzdni, mne len bolo tak divno a furt som kolegynam vypravala ze nie som vo svojej kozi. s mamou som hovorila cez skype a sa ma spytala ze ci nie som tehotna 😕 ja ze neviem ale meskaju mi kramy ale meskali mi 2x predtym troska tak ziadna panika, nie? na druhy den z roboty som si isla daco kupit k narodkam si spravit radost labzovala som po obchodoch skusala handry doslo mi dost zle som az vyletela z obchodu, potom som zbadala stanok kde robili smoothies a strasnu chut na mango som dostala tak som si kupila mango,orange a vypila skoro naraz a potom mi to nejak vsetko doslo, ihned som kupila test ale pockala som do rana az na prvy moc, a bolo. nikdy nezabudnem ten vyraz na tvari mojho priatela ked som mu ten test ukazala s najvacsim usmevom na tvari 😀 on sa az tak nesmial 😀
pietra aj my chceme mat 5 rokov rozdiel ze uz jedno pojde coskoro do skoly inak hlavne koli usadeniu a financiam dufam ze nam to tak vydrzi 🤐
dnes k nam dojde porodna baba na kontrolu, tu chodia domov kazdy mesiac do 4 mesiacov a potom kazdy druhy mesiac do roka tusim a potom kazdeho pol roka do piateho roku ci take nieco no nezbavime sa jej 😀
co som tu sama? idem sa teda obliect este som v pyzame ja tak najradsej a v zupane. tak ma aj postar vacsinou vidi 😅
pandula to mate super ze chodi dom, to by som celkom prijala...lebo ked chodim do poradne tak tam byva kopec chorych deti a maly mal uz aj antibiotika lebo nasal vsetko co tam bolo 😖 A inak na to tvoje babo sa neviem vynadivat, uz si pripadam jak uchyl 😀 Krasny je...
boise 😀 😀 😀 ja si tak tiez pripadam 😀 😀 😀 mam ho vedla seba a dokola kukam fotky ... som vcera hovorila frajerovi ze som poriadne prvy krat zalubena... a on ze dufam ze si uvedomujes ze je to tvoj syn 😠 ziarlivec
no boise popri tom ale musim chodit do poradne tiez aspon kazde 4 tyzdne na vazenie. snad mi ho dnes baba zvazi lebo vzdy ma taku vahu zo sebou aby som na buduci tyzden nemusela chodit.
no ja sa normalne bojim ze ci pripadne druhe babo budem tiez tak lubit, lebo na toto male cudo som uplne namotana 😵 😵 😵
ale fakt Sebastian je nadherny, keby som mala dceru, uz si ho zazmluvnujem 😀 😀
haha dakujeme ale aj tvoj leo je kraaasny vsetky babetka sa nam podarili ... musime vsetky zopakovat !!!!
uz aj nato baby 😀
bude lubit tak isto ... ja strasne chcem dievcatko na pletenie copikov 😀
no ja som si tehu uzivala, vcera som v tescu stretla taku tehulu a pristihla som sa ako jej to hrozne zavidim 😅 Ale potom sa maly rozreval a hned som precitla 😀 A na dalsie nie su penaze... 😒
tehu bolo super ale je ta radost sa na babo pozerat je silnejsia ale verim aj ja by som si to zopakovala velmi rada presne tak penaze a ine problemy. ved mi ani nevieme kde chceme zit. vlastne vieme len nevieme ci do toho ist alebo co robit.
no moj je uz hore. caute tedaxxx
pandula, ze v pyzame 😀 ja bola na sono brucha, tak zlcnik mam v poriadku, este pojdem na rontgen na buduci tyzden
aj my uz placeme... 😖
pandula, ze pletenie copikov, to co je? moja laura, ked mala tri roky, vyhlasila, ze chce byt petko a kym nesla do skoly, tak som ju musela strihat na kratko 😀 😀 a az teraz ma dlhe vlasy, ale to si uz copy robi sama 😀
boise, ze zazmluvnit sebastianka xi, k nemu by sa ta moja modrooka blondinka hodila 😀 😀 😀
ze chce byt petko... 😀 😀 😀 To je dsobre, dakujem za masaz branice 😀 😀 😀
ahojte
ako sa mate??
ja osm dnes bola na kontrole s malim stale chrči viac a viac a aj kašle viacej
konečne spravila vyter z nosa aj hrdla v utorok budu vysledky
mame dalšie lieky ☹
a s dominikou som bola na krčnom lebo už mesiac my chrapava našťastie mandlu ma nosnu malu tak nebudu ju vyberať dycha pekne
dobre nie dsobre, zas pisem jak dilino 😖

Tak ja som dosla na to ze som tehu tak ze mi mamina 1.4. zavolala: Michala, ty si tehotna, snivalo sa mi s rybami...A ja ze hahaaa, kdezee, nespravnej dcere volas...A ona ze ne ne ne, ty si tie ryby mala na rukach...Tak ma vykolajila ze som si hned sla kupit test a este v robote spravila...Najskor som si pri dvoch // pomyslela ze to je nevkusny prvoaprilovy zart...a nebol 😀 😵