icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

saska73
26. feb 2010

A dnes bola malého pozrieť suseda, má 1,5 ročného chlapčeka, je to taká vysoká tmavovlasá kočka a malý ako ju zbadal, úsmevy každého kalibru, na rukách ho mala, usmieval sa na ňu a ona slzičky v očiach, že od ich malého na úsmev dlho čakali. A dostal od nej ponožky s hrkálkou takými postavičkami.

zvalka
26. feb 2010

Sasi,dalsie je 68.ja ju este ltt narvem do 62, overaliky na spanie0-3. 🙂 tatik nam kupil dnes na nozicky hrkalky,pridam do albumu. 🙂
a od vcera sa neuspavame 😵 polozim cez den aj vecer do postielky a sama zabuva s oveckou 🙂

zuzankaro
26. feb 2010

zvali co je to za carovnu ovecku? 😀 ked s nou v pohodke zaspinka zisla by sa 😉
68 mi uz nosime zo 2 tyzdne chlapec rastie ako z vody, ale aj niektora 62 mu je dobra, zalezi od vyrobcu a strihu

saska73
26. feb 2010

zvalka - musela som sa minule smiať, aj náš malý ma na kočáriku pripevnenú žirafku 🙂 😉

zuzankaro
26. feb 2010

prave ide v damskom magazine o baby masazi

zvalka
26. feb 2010

No asi nebude oveckou 😉 ale zavinovackou 🙂 poviazem rucicky a to ma signal,ze sa ide buvat.dam do postielky,pustim prales-svrcky,vtaciky a pod. A ovecku pred nu polozim. Kuka na nu a zaspi 🙂
sasi,super je zirafka,ze?
Noe,tak skore uzdravenie...jooj,sa dotrapite,a to aj kojis ,hm...

pandula
26. feb 2010

zvalka to ju tak pekne uspavas vecer alebo cez den. zlate nas zaspi po 10 minutovom cmucklani ruciciek tiez mu pustim prales alebo kolotoc tam je jeden sladak a to ho dostane

inak bola tu ta baba jaga a vahu si nepriniesla... blee tak v stvrtok musim ist do poradne

o tom spani cez den mi povedala ze to je take obdobie a ze ich vsetko zaujima preto nechce spat lebo by nieco zmeskal a ja ze on nespava poriadne od narodenia ... hmmm na to uz nevedela nic povedat... no ideme asi von alebo co ja som papala salat na obed som si vstupila do svedomia ked tolko sladkosti jem aspon sa zdravo medzi tym stravovat a docela uspesne sa dari.
#
pekny den

zvalka
26. feb 2010

Pandul,uz aj vecer aj cez den 😉 teraz mi spala VNUTRI skoro 2hodky! Ta zavinka je pre mna Nr. 1!

saska73
26. feb 2010

zvalka - my sme sa vrátiloi z vychádzky a potiahol si ešte v kočíku 2 hodky 😉 to je u mňa jediná šanca niečo uvariť a najesť sa 🙂

saska73
26. feb 2010

zuzankaro - som to nestihla v dámskom magazíne. Bolo niečo zaujímavé?

pietra
26. feb 2010

vy ste riadne ukecane 😀 dobre som sa nasmiala 😀

my sme boli doobeda vonku a potom nas svokra pozvala na obed, aj nam na domov zabalila, takze na dnes mame jedlo vyriesene 😀

u nas na spanok nezabera ani zavinovacka, ani nic, zaspi poriadne pri kocikovani, ale vsak nemozem cely den byt vonku 😅

ja neviem,co za drobca to teda doma mam, ale nosi 62 a niektore kusky aj 56 (ale tie su niekedy vacsie ako ine 62, tak ktovie,co to vlastne je 😀 vsak co vyrobca, to ina velkost 🙄

pietra
26. feb 2010

boise, to co ma vasa pediatricka za cudne hodiny, ze poradnu a chore deti berie v jeden cas? 😕 Vsak vacsinou su na poradnu vyhradene zvlast hodiny
U nasej doktorky sa objednava na konkretnu hodinu, takze v cakarni skoro nikoho nestretavame. A na poradnu su zvlast hodiny, takze s chorymi vobec neprichadzame do kontaktu

pietra
26. feb 2010

saska, nasi mali chlapi asi v noci isli podla rovnakych hodiniek, marco spal skoro presne tak isto, len vstal o 10 min skor 😀 😀

pietra
26. feb 2010

nemate niektora skusenost s tymto? http://www.predeti.sk/?c=detail&id=3962 Zvazujem, ci to marcovi kupit alebo nie

noemi01
26. feb 2010

saska - dakujeme

aj moj sa veľmi škery
a hlavne ked vstaneme alebo ked sa pokaka u doktorky ho to bavi a ked mu vyberem dudlik z ust 😀
ine deti by sa jedovali že im zobrali dudlik a moj sa na tom bavi
a už sa smeje nahlas doteraz hadzal iba usmevy

ale aj dominka bola veľky škero alebo im je mama smiešna????

ja som pri dominike otehotnela na prvy pokus aj pri damiankovi

no mala my ho prebaluje to bude vizerať 😀 hovienka budu všade

ale maly sa moc netrapi on je stale rovnaky len kašle a chrči
ano kojim stale a mam pocit že ho mliečko zahlienuje
a pribera pekne som si myslela že ked bude chory bude papať menej ale nie papa rovnako
v noci aj 5 krat

noemi01
26. feb 2010

pietra - ja by som sa bala že by spadol z tade
aspon ked si spomeniem na dominiku tak ta nedokazala len tak ležať stale sa hmirili vrtela
a maleho dam do postielky a už teraz sa toči ako hodinky v nej
ale je to krasne

zvalka
26. feb 2010

mate niektora kocik brevi? tento... http://www.kociky.eu/kociky/kocik-brevi-ovo-234 celkom dobre vyzera a da sa sportova cast otocit aj v protismere 🙂

zvalka
26. feb 2010

a kde je zuzit a rush - na fb pisu a na konika nepridu?? 😕 😕

pietra
26. feb 2010

noemi, vidis, to mi nenapadlo, ze odtial vlastne moze spadnut. Som to tak nejako brala, ze ked je to pre novorodencov, tak nic nehrozi 😀 Ale zaujimali by ma aj realne fotky, lebo ktovie, ci je dieta tak vysoko, ako je to na tej ilustracnej 😒

saska73
26. feb 2010

pietra -fotka Marca - šibalský úsmev nemá chybu, perfektný je 😀

noemi01
26. feb 2010

zvalka - tak to je ale cena kočika
nepoznam nikoho kto by ho mal

aj ja som pozerala na fc pišu a tu nie

čo zabudli na nas ????

pietra - neviem ako je to vysoko asi moc nie

saska73
26. feb 2010

Objednám Máriovi čiapočku, čo sem pandula dala link, tú na ušká - ďak. za tip

pandula
26. feb 2010

neni zac saska su uzasne. ta pani robi na leto satky tie som chcela ale ona este nema letny tovar ci co 😒 a tak som objavila capicky. mamina hovori ze su velmi prijemne na dotyk lahucke a natahovacie no o 2 tyzdne ich ma maly na hlavicke.

akurat spi zaspal po reve pri obliekani v kociku, spal vonku a spi aj teraz otvorila som okno ja mrznem ale jemu je urcite dobre 😉

saska73
26. feb 2010

dala si rozmer 38 až 40 cm ?

pandula
26. feb 2010

pietra ta hracka od lamaze je uzasna. jaaaj ale dost stoji

dnes som bola kukat hracky v obchode vselico zaujimave maju maleho zacina vsetko moc bavit a vela toho nemame asi budeme musiet nieco kupit nech sa zabava a mamina moze internetovat 😀

pandula
26. feb 2010

saska 42-44 nas uz ma 40 cm rozmer hlavy

pandula
26. feb 2010

noe - ty si nejaka plodna obidva na prvy pokus. to asi fakt budete mat tretie dieta... hmmm drzim palce 😀

pandula
26. feb 2010

kde ste vsetky? saska objednava capicku a ten zvysok ???

no a rush a zuzitka sa na nas uplne vybodli

pandula
26. feb 2010

zvalka ten kocik mi pride zbytocne drahy a to akoze sportova cast nema striesku ???

tami_tami
26. feb 2010

ahojte juuj konecne mi maly zaspal - dnes bol dost umrncany - vzdy ked odidem z domu tak je uplakany a umrncany, ked sa vratim tak je spokojny a usmieva sa na vsetky strany 😅 moc nepospal a ked uz pred chvilou konecne zaspaval tak som si kychla - paaanecku ako sa ten zlakol hned velke slzy a strasny lutostivy krik a plac juuj utisit som ho nemohla... no a hned na to zaspal len co som ho polozila do postielky... snad pospi dlho ze bude o.k a v dobrej nalade...

tie ciapocky su super niektore ale moc drahe podla mna...