Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
beruska, nasa zas prvykrat zaspala potichu s dudlom, normalne mame sviatok 😀
Hmmm, my sme vždy zaspávali krásne večer... pekne kupkanie, papanie a spinkala hneď a tento týždeň je nejaký zakliaty... 😢
berus a ako vam spinka Emka cez den??a v noci??
nie,to su kraaaaaaasssssne tenisky,pre nasu nemaju mensie??
Lea je u babky,je mi smutno ☹
aela - 😀 😀
beruška - no prvy krat čo sme smete nevyniesli 😉
tak naš zaspi sam od seba
ja sa nestačim stale diviť aky je dobručky
lia - tak sa dajte čo najkor do kopy nech už si s maličkou
neviem či ma uplne maličke čisla ma tam veľkosti napisane
mne sa pačia tie bodky 😀
ty mas zlate dieta noe 🙂 aj nasa je v pohode vecer,ale uz nad ranom sa budi a nevie tak spat 😖
ja milujem bodky!! 😀
lia - my sa nad ranom tiež hmirime viac a viac aj papame
ale ho poodokrivam nech si pokopka poprdka a dam dudlik a spinka
a ked nespi iba pozera
dnes kde som ho položila tak tam sam aj zaspal
a to sa ešte čudujem že pri dominike dokaže spať ked ta iba keca
my sme už od 7 rana hore nespime dlho
ale zase nema mamina vravi že ja som bola tiež dobre decko aj svokra vyprava o manželovi
lia - tak kup pre seba take tenisky 😀
liuš, cez deň kedy ako, ona je strašne hyperaktívna a ako tu dnes pandul písala, bojí sa, že jej niečo utečie 😀
a v noci nádherne spinkáva, od tej pol siedmej-siedmej do piatej cca 🙂
to vazne??to u nas neexistuje,spi len chvilky ked je doma a stale si cmula tie pasticky a ked ma rukavice,tak je to smiesne jak to cmula saje 🙂
dobre noe 😀
beruška - tak to krasne prespinka
my sa krmime aj 4 krat v noci
ale ty dokrmuješ???
ani moj nespi dlho doma pospi asi 45 minut ani za svet dlhšie
ale nevadi my to už je večši čo bude spať
No, ja som včera večer sedela v obývke, všade ticho, len zo spálne divné zvuky, idem kuk a malá vrazenú päsť v puseeeee 😀 😀 😀
Noe, my už sme len na UM, to preto tak pekne buvá 😔 🙂
Ahojte 🙂 Ja vás v poslednej dobe tiež akosi zanedbávam. Ale to preto, lebo bolo krásne počasie, tak sme boli celé dni vonku, sa hlavne s Viki vyšantiť 🙂 a Sofinka krásne spinkala na terase na slniečku 😎 No a dnes klasika obchody a boli sme obzerať autíčko pre mna nové, lebo staré už treba vymeniť 😅 Tak dneska sme celý den precestovali v aute. Som zistila, že ako sa naštartuje auto Sofi ihned zatvorí očká, ale akonáhle sa vypne, tak už je hore 😵 A dnes som bola po dlhej dobe si zo spolužiačkov z výšky sadnúť na obedík, sme sa nečakane stretli v meste 🙂
No a Sofinka už krásne papká, krásne priberá, tak sa tešíme 🙂 A mliečka mám už oveľa viac, fakt mi pomohli tie tabletky Moremilk, takže odporúčam 😉
Juj Liuš, sa rýchlo vyzdrav, aby bol drobček čoskoro s vami 😉
Noe aj ja som pozerala tie tenisky Viki ale predvčerom, len sa chystáme o 2 týždne do Rakúska, tak reku najprv tam pozriem, tam budú oveľa lacnejšie..tu sa mi zdá dosť vysoká cena.. Inak sú veeeeľmi nádherné 🙂
to vazne berus??to mate fantasticke??a kolko ml je??a kolko krat denne??
berus,od siedmej uz spinka v kuse?? 😅
aj my sme len na um a nespinka tolko,enchapem to,ju stale boli to brusko.uz je ako hodinky,zobudi sa o 2:30
dakujem vlastul
liuš, hej v kuse, aj keď sem tam sa pohmýri, ale spí v kuse 🙂 a papáva 150 ml tých 5-6 krát denne... je to hladoška, dnes mi zasa raz zjedla až 210.... 😕 ale nie je tlstá, má len okolo 5 kíl a cez 60 centi určite, lebo už presiaha prebaľovaciu podložku z DMky 😀 😀 😀 😀
no to je vyhoda umeleho mliečka
ale mne to krmenie nevadi
vlastulka - mysliš že tam budu lacnejšie??? tak som zvedava po čom tam budu
a kde chodite presne nakupovať???
tak moja je potom vacsia hladoska 😅 ona papa 180-tky a niekedy 210-ny.
ale tento tyzden ako som sa dochramala,tak ju mm natlacil 270tkou 😅 skoro som ho zabila,no ale co uz
a hovori mi,ale hned zalomila 😀
ale ona je od narodenia hladoska
my sme maličky ešte stale ale aspon mame dve brady
a 5-6 krat papate?? my asi 13 krat ten ma cucka riadne 😀
lia - ty si kup chraniče 😀 😀
manžel jej chcel dopriať
sak uz uvazujem noe 😅
ja vas obdivujem,to je taka obeta to kojenie,ale ked to ide samo,je fajn,inak je to trapenie
noe, ja by som ju tiež kŕmila radšej 12 krát od seba, teda dojčila 😔
Tie celé prespaté noci aj ja závidím 🙂 A ak budem kojiť ako Viki 16 mesiacov, tak až potom sa dočkám prvej prespatej celej noci 😅 No ale my v noci papáme tak 2 krát maximálne, takže to sa dá 🙂
Liuš mi tú 270tku máme tak za celý den 😀 Sofi sa ufam bojí, aby veeľmi nepribrala modelka jedna 😀
Noe neviem či tam zoženiem tieto isté... to by bolo o štastí 🙂 My chodíme rôzne - Gansedorf, Mistelbach, Wien..raz tam - raz tam 🙂 Ale teraz pôjdeme do Viedne. A ja väčšinou kupujem Viki botasky okolo max. 15-20 eur.. bud nike alebo adidas.. A takmer za tú istú cenu ich aj na MMB predám 😅 Pretože tu tie nové stoja niekedy aj raz toľko 😕
lia - prečo mysliš že to je trapenie??
ja nechcem dlho kojiť mne už prišlo smiešne dominiku kojiť v 12 mesiacoch to kludne stači
tak to je super že mate to blizko my to mame dosť daleko
bola som tak pozreť ja som tam nič lacne nevydela
ale vieš čo pozerala som na mm tenisky a asi išli ceny dole lebo dosť tenisiek už aj u nas sa predava za 20 eur
ale u nas v obchodoch tiež nejdu pod 1000sk
Ja kojenie tiež nepovažujem za trápenie, ale hlavne za pohodu hlavne pre mna 😅 Aj dnes sme celý den lietali autom, takže som nakojila hocikde, to my hlavne vyhovuje..
Noe ja som kojila 16 mes., a to je pravda, že už bola veľká..teda už zbytočne.. Naštastie si sama začala pýtať čajík, tak sa aj pekne odstavila.. cici už jej nechutila 😀 A teraz tiež tak plánujem v roku skončiť.. No ale to je daleko, uvidíme 😅
moja sesternica kojila do 2 rokov a bolo to take blbe ked sme prisli na navstevu a maly mi zacal chytat ciciky ... 😅 prislo mi to trapne neviem tiez si myslim ze do roku staci
lius je to pravda ked to ide je to najlahsia vec ... ale ked su problemy je to trapenie . ja som si prezila svoje ale teraz kojnie milujem pri druhom to bude uz easy ride od zacatku

Babule, naša Emuša už tak tretí deň zaspáva s krikom ☹ neviem, čo sa deje... ☹