icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pandula
17. jan 2010

mna ucili kojit uplne inak v nemocke a niekedy skusim tu rugby bolohu z boku vtedy pozera priamo do oci ... moj je tazky ja bych ho v jednej ruke neudrzala treba vzdy vankus

noemi01
17. jan 2010

no pekne ma nasrali ty fararkovia iba vimišlaju

maju otvaracie hodiny od 19-20 od pondelka do piatku tak nič nevybavil
a ked im povedal že robi nema ako tam isť cez tyžden a ja to mam daleko isť z dovma detmi večer nahlasovať tak ich to nezaujmalo 😠

pandula
17. jan 2010

tak naco krsti noe ???

pandula
17. jan 2010

meink - babetko ked je hladne zacne sa olizovat kukat okolo robit taky zlaty zvuk s pusinkou a niekedy si pcha prsteky do ust alebo chce cucat hocico ... ked place uz je velmi haldne horsie sa priklada. ja niekedy prilozim hned ked sa zobudi lebo je kludnejsi a potom mi neodkusne bradavku

zvalka
17. jan 2010

Janula,menim cez den tie vlozky,su premocene na zmykanie tiez 😉
milli 😀 dakujem 😉 noo,aj mne sa zda sexi 😉 😀 😵
a zavolaj tu laktacnu,nech ti ukaze polohu spravnu 😉

noemi01
17. jan 2010

mein - ano vyteka veľaaaaaaaaa
tebe nie??? 😕
mein - moj je načasovani tak v rovnaki čas inak ked sa zobudi a potom každu hodinku si pita ked začne dudlovať tak hned mu dam
mein - nevadi pokračuj každu hodinku vydrž a možno sa ti mliečko rozbehne ja som zo začiatku ani kvapku nemala a teraz chitim a strieka na dialku chce to čas a vydržať stale prikladať aj každu hodinu

a nemyslim že je hladny ked je nepokojni možno chce sa pestovať alebo odgrgnuť moj si to priam vyžaduje a potom ked odgrga a potulime sa tak podudluje a je ticho

pandula - ja už mam take svali 😀 😀 že urdžim aj jednou rukou
ved som trenovana na dominike ta ma 15 kil

millada
17. jan 2010

mein, ja presne to iste. Ta annag mi pisala, ze mam davat aj kazdu hodinu, aby sa to rozbehlo, ale mne sa to neda. Lebo malu nakojim a ona je hladna. Takze ani hodku nevydrzi, dam jej UM a potom zasa vydrzi dlhšie spat, tak neviem... 😔

pandula
17. jan 2010

noe - ty si riadna laktacna mama. hehe sa smejem ze pri vareni kojis. ja musim vzdy sediet na ritke s vankusom pod nim inak je to operacie zakazdym niekedy sermuje rukami pred tvarou ked je uz velmi hladny tak nam tato pride pomoct mu ich podrzat aby sa uchytil no zazitok ...

noemi01
17. jan 2010

pandula - my sme veriaci a chceli sme dať pokrstiť aj ked manžel je nahnevani že iba prevozil a nič nevybavil 😀
a stale iba vymišlaju
a každy z rodiny ma otravuje kedy bude už krst

pandula
17. jan 2010

zvalka = ved aj ja ti minule pisala ze manzel aky model 😀

zvalka
17. jan 2010

No a ja ked kojim,z 2.prsnika mi vyteka 🙂 a mliecko strieka,ked stlacim 😅
A ja malej dam vzdy,ked sa zobudi.a ked nebuva a je nepokojna,tak jej dam aj po hodke.

pandula
17. jan 2010

noe - ja neverim , nechcem dat krstit ale cela rodina chce tak neviem ... tiez nie sme zobrati atd atd... si myslim ze by nas taky slovensky farar vyhnal raz dva tri

noemi01
17. jan 2010

pandula - vieš mala si akurat zmisli ked kojim že chce isť na zachod tak ešte jej aj prdelku treba utreť a čo maleho odpojim to potom spusti že čo som si to dovolila 😀
aky je mali šermiar 😀
baby ja som fakt aj pri malej kojila aj každych 5 minut
ale potom ked zbadate ako krasne priberaju u doktorky budete pyšne ako krasne papkaju
mne doktorka piše same jedničky za kojenie 😀 😀 😀
mam taku kartičku tam piše rozmery vahu aby som vedela aj my da 1

millada
17. jan 2010

pandul, aj ty by si brala? 😀 😀 😀

noe, prave preto nekrstim 😒

pietra
17. jan 2010

marco sa niekedy pyta papat uz 20min po tom, co dopapal a kedze sme skoro stale doma, tak v tom problem nevidim, ked pyta, tak mu ponuknem. Ved mozno mu len vysmadlo.

pandula
17. jan 2010

nie ja mam svoju cokinu .. mne sa tiez len hnede ocka pacia 😀 ale je fesak sak pochvalime jej ne? 😅 😀

noemi01
17. jan 2010

pandula , milada - no oni si robia take pravidla farari až to je smiešne
švagrina je rozvedene nemože že si zobrala debila a deti koli tomu jej nechceli pokrstiť
ale nikdy neviem čo bude za par rokou krst mu neubliži
ale vie to riadne odradiť tie ich pravidla
nas nechceli ani zosobašiť že čo budu sobašiť detiiiiiiii
a že žijeme v hriechu ked sme spolu žili pred svadbou
a ešte sa ma aj farar pital či spolu sexujeme a ked som mu povedala že ano tak všetkych svetich vymenoval 😀 😀

zvalka
17. jan 2010

😀😀 pomaly dievcata,pomalyyy!!!

millada
17. jan 2010

pietra, ale ked len dopapa a malo jej bolo a vidim, ze naprazdno saje? Ved hodinu ju nemozem mat na sebe 😒

pandula
17. jan 2010

my vcera papali kazdu hodinu nepokojny cely den .. .uz sme si mysleli ze nebude spat. tak som si vecer odsala prso a tak skoro ziadne mlieko tak sme ho dokrmili jednou 90ml flaskou UM a bol klud ... sme volali do nemocnice a nam to poradili kedze nic ine ako hladny nebol. proste mi zmizlo vcera mliecko mu nestaiclo dnes uz lepsie.. nakojil sa rano asi 3x poobede 2x a teraz uz spi 3 hodiny 😅

noemi01
17. jan 2010

zvalka - musime rychlo rychlo 😀 😀 😀 😀

POKIAĽ DETI SPIA 😀

noemi01
17. jan 2010

aha už som to pochopila to pomaly 😀 😀

pandula
17. jan 2010

uz je hore caute idem kooojit co ineee

noemi01
17. jan 2010

pandula - papa

millada
17. jan 2010

ved to noe, tie ich pravidla a ešte aby si im za krst peknych par euro dala, pritom je to ich robota. A kazdy ma ine pravidla, jeden pokrsti, druhy nie, jeden zosobasi, druhy nie... 😠 A kolko ste mali rokov, ked ste sa brali, ze deti nechceli sobasit? 😕 🙂

zvali neboj, to len chvalime. Zatial sme spokojne s našimi 😀 😀

millada
17. jan 2010

moja spi uz 5 hodin 😲

janula17
17. jan 2010

no tak to ste ma teda nepotesili 😠 Kupila som si totizto krasnu (a drahu) kojenecku podprdu Anita este ako tehotna, a teraz je mi tak nafest. Ale ked do toho nacpem tie vlozky tak ma uz dobre tlaci, vyzera to hrozne, no proste je mi mala a neda sa nosit. A to som ju mala na sebe len raz.... Tak teraz neviem ci sa ju mam pokusit predat alebo co s tym .....

noemi01
17. jan 2010

milada - ja som dala krsnemu aby dal fararkovi peniaze za krst a on mu ich nedal 😀
ja som mala 23 a manžel 25

noemi01
17. jan 2010

janula - využiješ pri druhom dieťatku

noemi01
17. jan 2010

idem papa
a pekne sa vyspinkajte