icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

barbarka
1. mar 2010

ja tiez striedam znacky - co je v akcii, babylove vacsinou ale teraz sme dostali dva velke baliky sleepandplay, vlhcene tiez striedam. najviac sa mi pozdavali asi huggies to sme kupili este ked bol v brusku 😵 , babylove smrdia precikane a tie sleepandplay su navonane a viac krat ich precikal ci prekakal. jaj vcera sa nam dak do*erkal 😅 najprv nevedel zaspat tak som ho dala nad umyvadlo pekne sa tam vykakal, no ale ani potom nespal tak som s nim odisla do obyvky , mm zostal ze bude spat a ked som mu kukla potom plieknku bola popisana tak som mu dala latkovu aby som mm nebudila hladanim plienky, no a potom som varila a podobne zabudla ze ma latkovu a mm ho dal potom spat a dokakal sa 😅 ale tak ze to bolo vsade aj v koliske. no sranda.

meinkonka
1. mar 2010

noe myslim aj s prestavkami, lebo on vela grga, ja ho nenechavam len tak dudlovat, len ked tak trosku, ked je nervny.

mili iba 1x ti vstava??? mne ide spat cca o 7, papa o cca 11, potom o cca 2-3 a rano o cca 5-6. ale ti davas UM vsak, takze asi je viac syta

noemi01
1. mar 2010

barbarka - 😀 😀
tak ani ty sa nenudiš a pereš stale

noemi01
1. mar 2010

mein - on si to potom vychutnava na etapy 🙂 😉
a kojiš už iba neprikrmuješ???

meinkonka
1. mar 2010

ja som somar z tych plienok, este stale nemam svoju znacku 😒

ktore huggies vyskusat, clasic alebo premium???

meinkonka
1. mar 2010

noe uz vyse mesiaca len kojim 😵 a pekne pribera, takze som veelmi spokojna. vyse 900g pribral za februar 😵

hermiinka
1. mar 2010

moj marko chodi spat uz o siestej niekedy o pol siedmej, snazim sa mu to predlzit ale on to nevydrzi, asi az ked bude starsi sa to bude dat

barbarka
1. mar 2010

hi ale aka som bola hrda ked sa pred mm vykakal do umyvadla a rozpravala ako netreba nic prat umyvat ho, ake to genialne a on to za hodinku sabotoval 😀 a predviedol take cisielko
mein to je super ze uz len kojis 🙂

pata31
1. mar 2010

Ahojte...dlho som tu nebola...tak len chcem prsispiet do temy, nasa mala v noci spinka aj 8 hodin v kuse, tak od 20-21 do rana do 3-4,potom spi dalsie 3 hodky a cez den tak asi po 2 hodkach, v kociari aj 3 hodky, potom okolo 16.hod nechce spat, tak to tahame az do kupania a potom teda spi tak dlho v noci, takze som celkom spokojna, ze sa aj ja vyspim 😵 😵 a my stale plne kojime, tak parada 🙂

a plienocky stale striedam, som spokojna aj s tesco premuim, aj s huggies, aj s babylove, aj tie z lidla su fajn 😵 este mi zaidnu neprecikala, a obcas sa stane, ze trosku prekaka, ale nikdy nie vela, len tak po okrajoch...

vcera si mala objavila rucku, to bola sranda, jak na nu skulila 😀 😀

millada
1. mar 2010

mein, ano my sme len na UM, tak asi preto tak dlhšie pospinka. Ale super, ze ti ide to kojenie 😵

plienky pouzivam take, ake dostaneme, alebo ake s v akcii. Teraz idem začat tie Tojours z Lidla, mam nakupane Pampers Active Baby, tie su take v pohode. A budem asi nakupovat z Polska spolu s Nutrilonom polske plienky Dada aj s utierkami, ak budu OK 🙂

Neviete tak z hlavy, kolko stoja vlhčene utierky Tesco Sensitive? 😕

meinkonka
1. mar 2010

mne este ziadnu plienku neprecikal, len prekakal, lebo ma taku riedku kaku. a vzdy len pri nozicke 😒

milli netusim, kolko stoja ale sa mi mari, ze az okolo 70sk nie? ja pouzivam dm biele a som spokojna, tie stoja 50

boise
1. mar 2010

ahojte, my kupujeme len pampersy premium care...minule som chcela ze sleep and play a v tescu akurat bola ta tetusa prezlecena za plienku a ma odradila, ze tie mi presti ovela skor, ze tie su pre tie maminy co nemaju penaze (ha ha vsak su tiez drahe jak svina)...tak som sa nechala poucit ludkskou plienkou a vzala zas premium..inak po narodeni som mu davala tie zlte pampers newborny a z toho sa mu na zadku spravila doslova diera 2mm hlboka...do ziveho maska uplne, fuj...takze s tym umelym povrchom plienky nemozme 😖

noemi01
1. mar 2010

mein - ja plienky neskušam a čo vam na nich nepači
mne je jedno ake kupim
a najlepšie su asi teskove do nich sa da veľa nacikať

no vidiš krasne priberate
zo začiatku je to ťažko ale potom sa to rozbehne preto to netreba vzdavať
a nemyslieť že nepribera alebo mam malo mlieka a je hladny ked plače
podľa su aj ine dovody na plač ako hlad

ja kupujem v lidli vlhčene tam su najlacnejšie

hermiinka
1. mar 2010

mne sa marko este ani raz neprekakal ani neprecikal 🙂

rush
1. mar 2010

baby teraz budu v dm v akcii vlhcene utierky pampersky 6balenie za 8,47eur...tj. 1balenie 1,40...tak ja idem do toho 😀

inak plienky pampersky sa mi zacali pacit najviac...su najmaksie...mi pridu najpohodlnejsie pre maleho...ale ja uz som toho tiez poskusala habadej 😎 este musim skusit huggies/ky..hadam uz len tie sme este nemali 🙂 ..kupujem vacsinou to co je kde v akcii...a maleho ritka zatial znasa vsetko dobre...aj utierky kadejake 🙂

meinkonka
1. mar 2010

rush hned idem kuk na tie utierky 😉 dobry tip

noemi01
1. mar 2010

my sme sa prekakali ale preto lebo som ho držala na rukach a vtedy na vyšplechuju do hora hovienka 😀

meinkonka
1. mar 2010

rush od kedy je ta akcia?

noemi01
1. mar 2010

to je dobra akcia
u nas dm neni 😒
a ja iba raz mu riťku nakremujem a peknu ju ma
pri dominike som kremovala aj 15 krat denne

aela
1. mar 2010

kocky, najlepsi vymyslel je dudel, mala ho ma teraz asi treti den, no neviem si ho vynachvalit, vecer polozim do postielku s dudkou a buva a cez den si lezka pekne v lehatku, dam jej tam opicku, ma natahovaci dudlik a hra melodiu, to sa jej velmi paci a este ma slonika s hrkalkou a sustavymi usami, tak si diva na slonika a este aj s dudlom sa hra, ze si ho vypluje a oblizuje a potom si ho rucickou zatlaci naspet do pusy 😀 a ked je unavena, tak zahaja, ani neviem ako no parada 😀 😀 😀

hermiinka
1. mar 2010

aela ako si ju naucila na ten cumel, aky jej davas?

millada
1. mar 2010

aela, ty si az teraz začala davat dudlik? Ja uz od porodnice 😀 Ale malokedy jej ho davam, lebo ho vypluva, potom sa zlosti na to 🙂 A mam pre nu asi 4, jeden ten MAM extra maly, potom NUK a ešte dva nejake 🙂

aela
1. mar 2010

herminka, ja som mala problem zo zaciatku ju naucit aj na flasku, vyskusali sme rozne cumliky a nakoniec sa jej zapacil od mam a dudku mame tiez mam najmensiu, ale najskor ju nechcela, potom ju zobrala, ked bola unavena a troska sme jej ju pridrzali a teraz uz sa jej paci dudkat, ale uz ju vobec nekojim, mozno preto sa potrebuje niecim ukludnit

aela
1. mar 2010

millada, ona mi dudlik vobec nechcela, napinal ju, az teraz neviem, co to mm napadlo, ze jej ho dal, asi si uz nevedel rady, ked stale plakala a ona vzala dudku a odvtedy si pekne dudka

hermiinka
1. mar 2010

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5775667&tab=0
minule sa tu o tom pisalo a taketo mame my

pandula
1. mar 2010

mi tiez pamperskujeme od zacatku.

kolegyna mi dala 4 baliky newborn zlte a tie boli super tak sme presli na 2 a teraz pouzivame 3 v zivote nemal zaparenu ritku vzdy ju ma peknucku podla mna je to tymi obruskami a mi mame velmi jemne bezalkoholove s aloe vera a kremikom tak tie pomahaju

tiez mame pampersky active fit fialovy balik a su uplne uzasne maju na ne momentalne akciu tak este dokupim do zasoby lebo tu suknicku maju vacsiu a ohybnejsiu takze kaka ani cika nerpetecie po stranach ked sa moc knise ...

hermiinka
1. mar 2010

no aela aj my mame doma kopec cumlov a ziadny nechce ale teraz sa mu zacal pacit od avent cumlik, ked marko dost place tak ho chcem naucit na cumel, potom je kludnejsi ked si poduda, len mu ho musim pridrziavat lebo ho vypluva

noemi01
1. mar 2010

aj my mame dudlik hned ako sme prišli domou ocino naučil
zo začiatku ho vypluval ale sa naučil mam doma viac druhou a najobyčajnejši je najlepši
a pekne je spokojni kludny
moj nechce silikonove to sa mu šmika v pusinke ma rad latexove
ja som všetky dudle viskušala na sebe atiež my vyhovuje latexovi 😀
alebo tie stare hrkajuce tie su dobre

pandula
1. mar 2010

no a moja maly tucko spal 6.5 h x 3 x 2 hodiny no taaak som sa uz dlho nevyspala. o mi urobil radost kedze vcera vecer bol riadne mrzuty lebo baby verte alebo neverte idu mu uz zubky ta porodna baba to potvrdila v piatok. strasne slintosi musim ho prezliekat a menit podbradniky aj 3x denne povedala ze malokedy sa stava ze to zacne tak skoro ale uz to predtym videla ze este aj 2 mesiace potrva kym uvidime zubok ale urcite mu uz idu lebo ma klasicke priznaky a vcera bol taky mrzuty ani pozriet sme sa na neho nesmeli dudel zachrana v ustach mama drzala a moj prst a tak prehryzkal 2 hodiny davali sme mu homeopatika od bolesti a potom okolo 9.30 konecne odpadol.

noemi01
1. mar 2010

herminka - dominika nikdy nevedela dudlovať a mali ten nič inšie iba dudel