icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

millada
3. mar 2010

zuzit, drzim sesterke palce. Ja som mala screening 1:97 a išla som nakoniec na to amnio a bola som rada, lebo dopadlo dobre a dokonca tehu som bola spokojna, ze je vsetko OK 😵

mein, ked to je tazko. Ja mam dve čiapočky č.2 a jedna je ešte dost velka a druhu jej ledva natiahnem. Takze to zalezi od vyrobcu, druhu a pod.... 😒

meinkonka
3. mar 2010

mili ja myslim, ze to zalezi od obvodu cize neriadit sa podla cisla 2, 3 ale podla cm

rush
3. mar 2010

trimi...same problem...moj sa tiez nebudi na papania...tiez ho musim ja tahat z postielky...niekedy sa uz zalizuje a cmuka...ale zobudit sa nezobudi 😅 ja ho nechavam tak 5hodin...a potom ho krmim...a tiez mi je to cudne...lebo cez den vydrzi tak 3/4hodky...potom uz mrnci a trha hlavickou ze chce papat...a teda tiez neviem ci ho mam nechat pripadne aj dlhsie pospat alebo je dobre ze ho budim...no neviiiiiiiiiiiiiiiiiim...

a asi druhy den mi zacina vypluvat dudel a stale si tlaci pasticku do pusinky...

a nas sa tiez prevali akurat tak zbruska na chrbatik...z chrbatika na bok iba ked si chce prdkat 😀 inak nie...ja s nim tak cvicim asi pol hodku pred kupanim...aspon sa unavi a potom uz len papa a spi....

a este sa nam v poslednej dobe stava...ze uuuplne z nicoho nic zo spanku...zatial iba z denneho...sa preberie obrovskym srdcervucim placom...z nicoho nic....zeby sa mu nieco snivalo? alebo ja neviem...ale srdce mi ide vyrvat tak zaplace...ked ho zoberiem na ruky sa hned upokoji...a potom spinka niekedy aj dalej...tak neviem...stava sa to niektorej z vas?

meinkonka
3. mar 2010

mne sa osvedcilo davat maleho na brusko rano, vtedy ma este vela sil po dlhom spanku. rano robi vsetko najlepsie. vecer je uz nervozny, uz sa mu nechce, nevladze

beruska.zuzanka
3. mar 2010

Ahojte kočky 🙂

rush, s tým náhlym zobudením sa s revom, to ani nie je plač, to je taký srdcervúcy rev sa stáva aj nám, hlavne cez deň keď búva, ale v poslednom čase aj v noci... tesne po zaspinkaní... ale našťastie pomojkáme, ukľudníme a buvá ďalej...

zuzankaro
3. mar 2010

dobre ranko
ja maleho davam na brusko vzdy pred papanim ked ma prazdny zaludok, inak sa vie pretocit z buska na chrbatik, opacne nie, len na bok a to len pravy, ale este ma cas
rush - aj mojmu sa to sava, joj to je taky srdcervuci plac ze az!
my sme este neboli u nikoho s malym, navstevy zatial chodia k nam, a zalezi od nalady maleho niekedy je usmievavy a spokojny inokedy mrnci, vrti sa a nik nevie co mu je, asi ma zlu naladu 😀

triminka
3. mar 2010

rush presne aj nasa v noci cmula pasticku,hadze so sebou,ale nezobudi sa....a kojis z jedneho prsnika alebo z oboch?

triminka
3. mar 2010

inak vy tu pisete ze sa vam uz deti zacinaju otacat z bruska na chrbatik??? heheh nasa teraz ako tak je ochotna dvihat trosku hlavicku....aj to max minutku a potom plac.... 😅 maleho lenochoda mame doma 😀 drzi si liniu,nepapa,tak naco by sa namahala vyvijat fyzicku aktivitu? no nie?

beruska.zuzanka
3. mar 2010

Emka má pokusy sa otáčať, respektíve, keď je na brušku tak tak čudne sebou hádže na jednu stranu, ručičkou a nožičkou rozhadzuje, čo je myslím pokus sa otočiť a ja už len čakám, kedy sa jej to zadarí 😀

zvalka
3. mar 2010

Dobre ranko 🙂 pridala som fotku Tamarky a jej prvej babiky 😵 a tamarka je taka opatrna,tiez sa este nepretaca.ale idem viac s nou cvicit a davat jej viac moznosti,uvidime 😉

millada
3. mar 2010

to s tym kuponom na pampers, to akoze si mozem natlačit aj 10 kuponov a dostanem zlavu na plienky? 😕 Uz ste to niekto skusali?

hermiinka
3. mar 2010

ahojky
aj marko sa uz pretaca, zatial len na jednu stranu ho to taha 🙂 vase deti uz zaujimaju hracky a nasho marka vobec, mozno to este len pride
triminka ani marko nvypije tolko kolko by mal, ale ked pribera tak mu to hadam staci
a ja som si myslela ze to len marko byva vecer taky zly, niekedy si s nim neviem rady a to ani nevravim aky je ked niekto pride

hermiinka
3. mar 2010

zuzitka mne vyslo riziko na DS 1:40 a marko je uplne zdravucky, urcite to dobre dopadne aj sesternici 🙂

zvalka
3. mar 2010

Ten kupon je na aku zlavu a v akom obchode? V mobile mi pdf neotvorilo 😅
Minule sme mali navstevu a bola dobrunka,ani nezamrnkla. Ale skor ona niekam nerada chodi ☹ neboli sme s nou nikde este okrem nasich,cez obed je tam este v poho,tak uz len budem chodit.k veceru uz potom zacne plakat.
Baby a stalo sa vam take,ze babo tak rucicky rozpazi,akoby zamrzne,tvaricka zbordovie asi na 3sek. A plaaaac? Ale po chvilke prestane.akoby sa zlakla alebo bolest bruska?? Hm....

zvalka
3. mar 2010

Inac,babule som rada,ze VSETKY mame zdrave deticky 😵 aj ked testy niektorym povychadzali vselijak,nepotvrdilo sa to 🙂

barbarka
3. mar 2010

cavte.
zvalka tami je tam nadherna 😵
my sme na zaciatku tiez kupali s mm ale uz nie
trimi a ked ju nechas vybuvat tak nevypije viac? a kojis bez klobukov?

hermiinka
3. mar 2010

nie zvalka nam sa to este nestalo, ale ten nahly plac alebo taky vykrik zo sna tak to sa nam obcas stava
marko sa prave pogrcal och joj dnes uz druhy krat prezliekame rano ma osprchoval 😀

millada
3. mar 2010

zvali, aj nam sa to s Ninkou stava. Niekedy len tak mrnči a zrazu pozriem a ona bordova a taky plač, az sa zadúša. Potom aj dlhšie trva, kym ju utisim. Neviem prečo... 😕
A Tamarka je krasna s tou babikou 😵

hermiinka
3. mar 2010

zvalka to mas pravdu, nic nieje cennejsie ako zdrave dietatko, ja som na amnio nebola a ked som porodila a povedali mi ze marko je uplne zdravy to bolo to najkrajsie co som si mohla zelat 🙂

triminka
3. mar 2010

barbarka co je to dlhsie vyspat? cez den papa tak kazde 3-4hod, ked spi v kociku tak aj po 6hod papa a v noci je schopna spat 8-10hod v kuse...a potom nevypije o moc viac....
kojim bez klobucikov,nikdy nemala flasu,len dudel dudluje a palec 🙂

j777
3. mar 2010

Ahojte..

tami-ja som vcera kupila presne toho isteho slonika 😵

trimi-moja babre uz mesiac papanie, v noci spi niekedy od 8 mej do 4tej...

..davanie na brusko, ja davam v priebehu celeho dna, vacsinou pred papanim, ale aj taku hodku po papani...

triminka
3. mar 2010

j777 a ked ti tak dlho spi,neodchadza ti mlieko?lebo moje prsia na to hned reaguju poklesom produkcie mlieka...

j777
3. mar 2010

no, ja aj dokrmujem...nasa mala velky apetit od 0-7 tyzdnov,to som mala problem nepresahovat odporucane davky na skatuli plus moje mm 😅 😅 ..ale od vtedy flasu babre, raz-dva x za den spapa celu....takze tazko posudit, ale urcite to ma na to vplyv... 😉

barbarka
3. mar 2010

trimi a ako pribera?

j777
3. mar 2010

..ja som z nej magor, kto sa v tom vyznat, skusim takto este fungovat mesiac dva apotom ked uz budu prikrmy, tak uvidim.. 😉

triminka
3. mar 2010

j777 no kebyze krmim UM tak mi nevadi ze tak dlho spi,prave naopak,bola by som rada.ale takto sa nemoze tvorit mliecko,kedze ho mlada nevypije,lebo drichme
barbarka na poslednej poradni mala +390g za 3tt.dr nevravela nic...ideme buduci tyzden,tak som zvedava...lebo uz som z nej zufala zas....ale ona je spokojna,neplace alebo tak...tak jej to asi staci,len mne potom hned zacne mlieko odchadzat ked poriadne neje. ved som ho uz 3x zachranovala.neviem ci budem mat zasa silu s tym bojovat

zuzankaro
3. mar 2010

trimi tak si skus medzi tym mliecko odstriekat, aby si predisla odchadzaniu, vsak ho mozes zamrazit a vytiahnut ked ho budes niekedy potrebovat

tamarka je krasna 🙂))

pandula
3. mar 2010

zuzitka

este nema ale idu mu kazdy vecer je zly ani usmiat sa na neho nemozeme. pekne zaberaju homeopatikca chamomila dame 3 davky kazdych 15 minut a prejde. lica ma cervene jak repa a uz aj hryzatko davame studene do ust aj to sa mu zapacilo

vcera sme si hovorili s priatelom ze to co sme stvorili za dieta, nespi, zuby mu idu v dvoch mesiacoch zachvilku asi zacne vypravat !!!! 😀 ach jo mame to radost

sa vytrapime teraz a zvysok puberta bude okey??? 🙂 snad

meinkonka
3. mar 2010

no jasne, aj ta druha capica mu je velka. tak mozem kupovat dalsiu. ako je to mozne 😠

triminka
3. mar 2010

zuzi, mliecko neodstriekam.lebo sa tvori len tolko,co drobec vypije....navyse neni...