Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ahojte
zvalka - moj je spokojni všade
ale dominika my vedela vicitiť zlych ludi tak stačilo len že sa na nu pozreli a už sa jej nepačili
vlastulka - presne ako my naše deti boli trenovane už v brušku na hluk 😀
moj si praveže vyžaduje aby čo najviac ludi okolo a vtedy mu je dobre aj pospinka
pri dominike som behala po špičkach
čiapky asi podľa cm brať nie????
a ja večer navštevy už neprijmam
nech ma taki klud a stereotyp
kupkanie papakanie zaspavanie
pandula - no geniaaaaaaaaaa 😀
moj dnes papal v noci 2 krat zaaaaaaazrak dufam že to tak ostane (prosíííííííííím prosííííííííííííííím )
ahojte...fiha to co za kupon...hmhm...inak som sa minule nasrdila na carrefour, kupila som tam trojky plienky pampers premium care...a doma kukam ze su len do 7kg a su mensie ako tie z tesca...tam maju trojky a su az do 9kg..ja uz to nechapem...tie iste plienky, vzdialene od seba len par metrov (petrzalka) a kokos iny rozmer... 😠
bude mdž tak som si vybrala maju dobre ceni 😀
a supravy su tam krasne 😀
krasne noe, no vidis dobry napad zas dovod preco si kupit nieco pekne 😀
zuzanka - no a za taku cenu
ja sa potešim aj muž 😀
len mam obavy pači sa my ružova suprava aby my nahodou moja dcerenka nezhrabla gaťky 😀
raz som si tak kupila so srdiečkami a už my ich nechcela dať 😀
a ked som jej ich tajne zobrala 😀 a zbadala ich na mne skoro ich zo mna strhla 😀 čo sa hnevala
noe 😀 😀 😀
jeeej, mala sa mi dnes 2x po sebe prevratila z bruška na chrbatik. Ale len do pravej strany sa jej to zatial podarilo 😵
hehe milli aj my sme orientovani len do prava 😀
zuzankaro, no pravičiari sú to 😀
moj sa nechce prevalovat, od narodenia nenavidi byt na bruchu..a ked ho tak dam tak protestne zabori hlavu do matraca... 😠 inak ju drzi, aj sa z lahu posadi s vystretym krkom ked ho tahame za ruky...aj sa z chrbta na bok prevali...ale to brucho bojkotuje ☹
ahojky
môj leňoško ledva hlavu dvíha, ked je na bruchu 😅 😅 😅
a na chrbte ked leží, tak sa vie len na pravý bok otočiť
mne sa zdá, že ako pokrok sa berie prevalenie z chrbátika na bruško, nie naopak
boise - to nevadi
aj tak doležite bude prevaliť sa na bruško a nie na chrbatik
dominika tiež neznašala na brušku biť a maleho ani nedavam tak neviem či by sa prevalil
nechce spať na chrbte už iba na boku sa mu dobre spi
zajtra máme 3 mesiace 🙂
jejda, to letíííííí
v sobotu mal alex meninky, som mu nakúpila oblečko na jar, snad mi z toho dovtedy nevyrastie 😉
od Durovej sestry dostal hryzátko 🙂
ona čaká v máji dievčatko 😵 😵 😵
zuzi - aj ja sa chistam na jarne nakupy
a čo svokrovci nedohovoria synovi ????
noe ... som sa pýtala Dura, že kedy im to chce oznámiť .... lebo on nič nikomu nehovorí.
ale jeho mama si všimla, že už asi tretí víkend chodím do Studienky sama /obaja máme rodičov v Studienke/
tak sa ho pýtala, že prečo nechodí aj on, že prečo nás zanedbáva, že ona na mojom mieste by ho vyhodila z domu ... tak priznal, že je vyhodený z domu ... ale zase nepovedal celú pravdu, tak ani neviem, čo všetko vedia a čo nie. so mnou sa o tom svokra nebaví. len sa vytešujú z vnúčat ... ale isto ich to mrzí
som nešoférovala celé tehotenstvo a teraz zrazu musím jazdiť sama s dvomi deťmi 😒
mala som stres, ale už je to v pohode
len to nakladanie do auta .... tie tašky! a malinkého v autosedačke vláčiť, priviazať ich, malinký reve, kým sa auto nepohne, ale potom našťastie stíchne .... och
byť na materskej dovolenke je niekedy o hubu .... ale byť sama s dvomi deťmi ... tak to je teda fakt ....
Jééj, Zuzi, ešte že si mi pripomenula, my máme dnes 3 mesiace 🙂 Normálne som zabudla 😀
Tie kupony môžte podla mna pouziť aj viac krát.. stačí vytlačiť a predložiť pri pokladni a odráta sa zlava.. Ja som tak iba kupovala tie vlhč.utierky raz.. 🙂
zuzi - tak potom su dobry
ja neviem či by svokra za nami chodila 😠 asi by si myslela že to je moja vina a jej synko by bol ten najlepši
zuzi - aj my sme sami teraz 2 tt bude chodiť o 20 večer
a to my už v postely a ja s nimi zalahnem o 20 a zobudim sa rano ani neviem ako zaspim 😀
ale da sa ked mam dominiku v školke je super byt mam upratani 😀 prideme zo školky o 15 pozre rozpravku napapa okupa a pomaly spať
trimi / kojim z oboch...ale take dva dni z druheho prska iba pocuckava sa stale odtahuje...mam ho dost naliate asi mu ide vela naraz a nestiha preglgat 😅 ale ja neviem odsat ani ... nic 😕 jednoducho mi odsavacka skoro nic nevytiahne...pritom mlieko mam...ked potlacim striekam na vsetky strany...takze neodsavam...ani zo mna nekvapka ale maly je napapkany...pribera...asi az moc...ale tucny nie je....je baculaty...ale aj dlhy...takze dnes poobede aj ja vyrazam na jarne nakupy...ja uz kupujem oblecko na 6/9mesiacov 😕 😕 😕 😝 😅 zuzi kde si kupovala? v niektorych obchodoch jarne veci este ani nemaju....chcela by som overal taky tensi a kabatik...a bodynka a tak dalej 😅
a maly zase spiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....rano sme boli 2hodky kocikovat...cele to prespal, teraz sa napapal a zase spi 😕
...take dva dni mu uz zvyknem merat teplotu a v ritke ma 37,5 pred odcitanim...akoze nie je to asi este teplota...ale sa bojim...sestricka hovorila, ze zatial to nemam riesit kym mu ine nie je alebo sa to nestupnuje...ale ja nechapem z coho to ma...sa bojim aby to nebola nejaka zacinajuca choroba 😕
rush - nech ti maly odasaje často mu prikladaj iba to naliate
no mne včera tak kvapkalo že nestačila som utierať
baby my mame stale tie iste veci 😕 naš je krpček
a mame poldupačky tie gate to rachlo stiahnem mu
ale zase ja som ani 56 nekupovala mala som hned večšie tak asi preto tak dlho nosime
rush - ako pred odčitanim ja nič neodčitavam ked nameram 38.5 davam lieky inak nie
koľko maš normalne namerane???
neni moc upoteni??? moj je niekedy teply ked sa spoti
tak uz po obede mnam, teraz oddychovat kym maly spinka
rush marko ma teplotu 37,2 ale vcera mal 37,3, tiez v ritke pred odcitanim, uvidim ako dnes
ked ti inak spi stale tak teplotu sleduj aby fakt nebol chori lebo prvy priznak maš že dieťa spi veľa

trimi moremilk??? tie kapsule
odsavanim sa ti zvysi mliecko odsavaj kazde 2 hodiny