Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
myou uz ta mam 😉 😀
zvali neviem to na kusy, ale viem, ze tie velke balenia boli po cca 11 €, ale nepozerala som to nejako moc, lebo mame doma 5 balikov jumbo baleni pampers 😉
mne mamina kúpila Huggies v akcii v BILLE 😉
číslo 3, 4-9kg ..... kus za 1 plienku vychádza okolo 4sk
myo ... som ťa požiadala o priatelstvo ... som zuza vallova
moja kamoška sa venovala tej bezplienkovej metode ... malinký sa jej vycikal na povel 😀 😀 😀
... ale jedeme .... myo na FB nestíha prijímať žiadosti .... 😀 😀 😀 😀
zuzi 😀 😀 😀
zuzi - skoro som spalila cibulu 😀 -robim ryzu + konikujem 😎 😀
iwa a v tescu, ano?
zuzit, a kedy bola ta akcia v bille? ci este trva?
zval, my sme už od 3tt chodili s malou často z domu...tak sa mi zdá, že celkom zatiaľ ok v cudzom prostredí, ale človek nikdy nevie...ako môj pôrodník povedal, šéfom je vždy ten v brušku, resp. teraz už vonku z bruška 😀
my plienky pampers, ale rakúsku verziu, sú kvalitnejšie
jaj a zubára ani nespomínajte, som za posledných 13 rokov bola iba raz a to pred troma rokmi na preventívnej...takže bojím bojím..a ešte ma tu straší na stole aj mm-ov vytrhnutý obroovskyyy zub
idem dočítať, som vás dva dni zanedbávala..
okolo 22 báb sme tam navzájom priatelky koníčkárky, nie? 😎
myo ... ked len cibulu 😀 horšie by bolo, keby si dieťaťu nedala jesť kvôli koníku 😀 😀 😀 😀 😀 😀
zvali ... no myslím, že len do včera bola tá akcia v Bille.
tam tuším vždy v utorok začína nová akcia.... ale býva to tam často, mama mi vždy volá, či má kúpiť ... plenka okolo 4sk, inak v tescu bez akcie kúpim aj kus za 6sk 😒
pandul, k tym plienkam, ja davam na den, ake mam, teraz pamper a na noc davam huggies, tie sa mi zdaju najlepsie 😀
zuzitka, aj tie huggiesky c. 3 su dobre? a mas premium?
cief, ktore pampersky kupujes ty v rakusku? tam ta kolko vyjdu?
aj mne sa zdajú huggies no.1 🙂
oky aela ale tu su obidve dost drahe preto hladam nieco lacnejsie... tak caute dnes nemam o com kecat len o pleeeenkach ... to su problemy
tiez na serbel zacnem davat hned ako sa nauci sediet a do roka cura bez plienok !!!! teda bude musiet !
🙂
zvali v tescu to bolo 😉 ale ci este je? neviem...
zval ... huggies classic ... také modro-ružové balenie. ale tuším aj premium som mávala... sa mi zdajú super 😉
lebo ked tam kukam obcas jednotkove ceny plienok v tescu, tak to ze 6, 7 sk/ks, akoze "super", tak som rada, ze mam zasobu tych pampersiek po 4 daco. ale sa mi pacili tie huggiesky, tak ci su tiez aj c. 3 take dobre a daku akciu by som chcela vychytat este niekde 😉
pandula, ja pampersky dostala, ale pouzivam aj babylove a tescove, co som kupila v akcii a huggiesy som teraz kupila velke balenie v akcii v tescu, kus vysiel okolo 5 sk, ale su dobre, tak si ich setrim na noc 😀
mne sa zdajú dobré, ale kedže máme už 8kilo, asi o chvílu budeme riešiť väčšie číslo plienok 😅
sa mi stalo, že tolko nacikal, že plienka mala 100kilo a nepretiekla ... ak sa prešťal, tak len bokom, ked som zle zalepila, ale málokedy sa to stalo. a ked sa pres*al, tak to nebolo kvôli plienke, to by vytieklo z každej 😝 😀 😀
myslim, ze huggies su vsetky cisla rovnako dobre
iwa, som registrovana na FB ale chodim tam velmi malo, nejako som mu neprisla na chut 😀 Ale fotky si pozriem rada. Poslem ti do IP meno
mne sa zdaju tie pampersky mensie ako huggies, teda 3 su nam akurat a maju byt az do 9 kil 😕 a simca ma nieco cez 6 🙂
pietra oki 🙂
to ano, uz som raz pisala, ze pampersky su vo svojej velkosti vzdy najmensie zo vsetkych plienok
mne sa teraz najviac pozdavaju pampers premium care, len ta cena sa mi uz nepozdava 😀
ja mam tie kupony z tesco, tak vyuzivam zlavu 1+1 zadarmo 🙂
mne na FB vyhovuje, ze nemusim zmensovat fotky ako tuna 🙂
pietra ,,, vyššie som dala meno ako som na FB. ak chceš, pridaj si ma ... 😉
no ja som take fotky,co sa mi nechcelo zmensovat davala na picasaweb, v podstate som sa na FB dala len preto, aby som si mohla pozriet fotky kamosiek 😀 ja sama tam ani ziadne nemam, este som ani nezistovala, ako ich tam dat, ale snad sa aj k tomu dokopem raz 😀
pietra si s tym facebookom na tom tak ako ja 🙂 ja tam tiez len kvoli kamoskam chodim a okukujem fotky 😀
Ahojte!Ja malemu ritku umyvam kuchynskymi utierkami,tie si zakazdym namocim,vyzmicham a s tym mu doma utriem ritku.Vlhcene obrusky pouzivam len ked sme mimo domu.Mam ich v zasobe,ale dr.odporucila,ze ich nemam moc pouzivat,ze deticky sa zvyknu z nich vyhadzat.Baby,ja mam taku otazku.Viem ze nas tu je viacej,ktorym deticky cez den doma moc nepospia.Chcem sa opytat.Ked su hore tak su kludne?Lebo nas Matusko mi pride ako vecne nespokojne babo ☹ A to sa naozaj snazim.Aj po usiach by som chodila.On je tak max hodinku v klude a potom zacne kricat a zavijat az to nakoniec konci placom.Ved aj preto sa tolko prechadzame po vonku.Aby tolko neplakal.Ale neviem ci to je dobre riesenie.Na jednej strane si nadavam,ze nemam trpezlivost ho pocuvat doma ako place a je mi jednoduchsie ho dat do kocika.Ale na druhej strane si poviem,ze robim dobre,bo ved nemoze tolko plackat a ked nevie spat doma musi sa vyspinkat vonku.Som trosku nestastna z toho,ze si popri nom neviem nic porobit doma a tak... 😖 Ved my,ked chceme poupratovat,musi nam ho niekto zobrat kocikovat.Stale dufam,ze sa to zmeni,ale niekedy uz stracam nadej.Asi som pipi,ale vazne ma to niekedy se..Ale potom si poviem,ze mozme byt radi,ze je tak ako je a ze je zdravy.
babo ... mne alexko vydrží byť cez deň hore 1hod a pol, potom už chce spinkať, pospí si hodinku ... takto to ide celý deň. nevie sám zaspať, musím ho uhojdať v autosedačke
ked sme vonku, spinká aj 3 hodinky v kočíku. kludne ho kočíkuj, ked je tak kludný 😉
mne simca spi cez den 2x po tri hodky...ale rano sme uz o osmej von 😀 😀dojdem po hodke domov, prelozim na postel a ona v spanku dotankuje a potm este potiahne dve hodky....potom je hodku a pol hore a zase spi 😀 😀 😉
inak zuzi vsetkko naj k alexkovym meninam - co uz boli 😉

prepac noe, ale urcite by som na teba nezabudla 😉