Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
.ste tu nedavno riesili hracky..kto ake ma...my sice mame aj dake tie hracky, ale obavam sa, ze najlepsia zabava bude TV a nasa psica 😅 😅 ..teda ten TV ma netesi vobec, ona je nim uplne posadnuta...a psica si bude musiet urobit poriadok s malou sama ked ju zacne za usi natahovat 😀
..my doma nepospime skoro vobec, chodime aj doobeda aj poobede von...aj v noci sme prestali tak pekne spinkavat, namiesto toho koluje po celej postielke a potom sa rozculuje ked za 5 min skonci s tvarickou v hniezde a dokolecka.. 😠
neviem ci to tu uz niektora pisala...nedocitala som vas este...ale hlasim ze kupony platia aspon teda v DM v auparku 😵 kupila som tie premium....ale mali iba 2baliky...tak som vzala...kus plienky vysiel iba na 17centov...takze super...ja mam prave tieto pampersky najradsej, takze som stastna ako blcha...zajtra pojdem vyrabovat dalsie dmka 😀 😀 😀
...a kupila som straaaaaaaaaaaaasne chutne vecicky malemu...som sa trochu rozsupla 😅 este zajtra chcem ist do tesca...potrebujem kabatik pre maleho a tenucky overal, alebo hrubsie bodynko....
iwi ... alexko ti dakuje za gratulku k meninkám 😵 😵
j777 a akú psicu máte? 🙂 ja som taký psiíčkar))
iwa na sleep and play zlavu? 1+1?
hračky .... my máme len hrkalky a kolotoč nad postielkou 🙂
až neskôr sa bude hrať s tým "hovoriacim hrncom", ktorý spieva a vkladajú sa doňho tvary 🙂
máme aj také plastové kruhy, čo sa skladajú podla velkosti, sloníka, do ktorého sa vkladajú tvary ... ale to až bude vedieť Alex sedieť, teda až ked bude mať 8-9-10 mesiacov
ked začne loziť, ajtak sa bude hrať s hračkami, s ktorými sa práve hrá Samko, takže sa teším na tie bitky 😀 😀
idem ho kupšať ... zatím 😉
babonr, moja je tiez taka, cez den vydrzi byt hodku hore, to ma na napapanie, prebalenie, pomojkanie a potom akoby utal, zacne byt nervozna a chce buvat, kolkokrat uz drieme, ked ju obleciem a nesiem do kocika, lebo vie, ze tam bude hajat a ked sa neda ist vonku, tak ju hojdam v lehatku na buvanie, ona je nervozna najma vecer, preto som ju dnes okupsala este pred siestou, o piatej sa zobudila, napapala, potom som ju okupkala a skoro doteraz sa hojdala v lehatku a teraz uz hajka pekne v postielke a bez placu to bolo dnes nastastie 😀
vlastulka / cika ale nie do normalneho, ale do takej misky ja ho nad nou podrzim a on sa vycika, ale nie stale, vacsina ide do plienky, ale ked sa zobudi tak cika do umyvadla alebo do tej misky a ked je hore tak ked mam pocit ze by mohol a ma este suchu plienku tak skusim a niekedy to vyjde. nie je to o nuteni, ked je v klbku, ide mu to same, kakal mi tiez uz dva tt do nocnika az na ten raz co som si myslela ze na dnes uz skoncil a okakal celu postielku 😀
zvali ano na sleep and play mam zlavu 😉
cief my tiež kupujeme iba v rakúsku pampers, ale teda nevidím tam rozdiel v kvalite či slovenské alebo tie.. teda iba na cene je rozdiel 😅
teraz som pozrela letak Billy, tak ta akcia na Huggies plati do 9.3. Ale je to len na Huggies Classic, nie premium. Aj tie su dobre??? Mate s nimi niekto skusenost? 😕
rush, a to ta vysla jedna plena 17 centov po uplatneni tohto kuponu len? ci este aj inu zlavu si pouzila? no budem musiet ist aj ja..
iwa, ten kupon 1+1 na sleep and play mam aj ja, len ze tie plienky nie su moc dobre... 😕 tak ale jedny zadara, asi sa ich aj tak opla kupit, nie?
a spanie:
my spime v postielke celu noc (neratam kojenia) a rano taku hodku, hodku a pol spi so mnou v posteli.
doobeda spava hodinku v postielke, v kociku vonku take dve, poobede v postielke hodku (dnes hodku a pol!!! som nechapala 😅 ) a niekedy este ideme vonku od 5 do 6. ale to uz nie vzdy. a vecer chodi medzi 19 a 19.30hod.
a vzdy ju len polozim a odidem, aj cez den aj vecer , musim si ale zaklopat 😅 😉 a tamarka vydrzi hore tiez tak 1,5hod. max po 2 hod. ju dam buvat, a zaspi.
vlasti, veď keď porovnáš žlté tu a tam, tak sú zvnútra úplne iné..tie v AT majú ako keby takú sieťku alebo čo, pripomínajú mi trocha premium, resp. niečo medzi normálnymi a premium)
my dnes máme 3. výmesačie 😀 , tak sme sa aj odvážili, máme presne 5300g/to aby sa nám dobre pamätalo/, tak sa nám šušník skoro zdvojnásobil ušš:o))) na dĺžku myslím 60cm, podľa poslednej poradne
ale ako píšete, tak nám sa už tiež spomaľuje to priberanie, predtým aj za tri tt kg, teraz o poznanie menej
vidíte a by som mohla vymyslieť tomu nášmu síčkovi nejakú fotku s malou, kým je ešte babatko . bude taký obrovský pri nej 😀 no niečo zmotám)
Tie sleep and play sú tie pomarančové? 😕 Nám tie napr. nepasovali, lebo to sú tie s kamilkami napustené či čo.. po nich sme mali vyštípanú riťulku..
zuzit ake huggiesky to mas? lebo ja som teraz kupila v tescu na akciu huggies premium c.3 86ks za 13.99. a su od 5-9kg. akoze tvoje su od 4kg? 😕
akoze 22 bab konikariek na FB? ja tolko nemaaaaaaaaam 😒
baby,tak som konecne dala nejake fotky malinkej na FB,tak ked chcete,pozrite. inak dnes konecne pasla kone dlhsie ako 10sekund 🙂 a tatino to fotil xixi
babo nestresuj, moj tiez dnu nepospi vobec. esteze byvam v dome, vylozim s kocikom von a je to. ale obcas musim ist pokocikovat, aby zaspal. takze len preto stihnem porobit, inak nie. 😉
a este jednu srandu som vam chcela povedat. maly ked si prdka/kaka mne na rukach, tak som vymyslela na to taku riekanku:
puky puky mamke do ruky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sa mi to tak paci
ja som kupila vcera huggies premium tak som zvedava. ale su este moc velke, su az od 5kg a maly ma teraz 5kg.
ktore su lepsie huggiesky premium alebo classic?
baby pamatate na tie supravicky z tesca, co ich mame skoro vsetky, poldupky + tricko, biele a s macikmi? tak mam velkost 0-3m, na dlzku su nam akurat ale v pase su mu hrozne velke, aj ked mu zastrcim tricko dnu. co s tym mam robit? 😅
haloooooooooooooooo, vsetky uz spite s batolatkami ??? 🙂
mne už deti spia
mein, ja som tu a citam, tiez som malej davala teplackovu supravu a teplacky dost siroke v pase, ale tak na jeden raz nevadilo, zatial nevadi, davam jej zatial vacsinou dupacky
a veru mala uz haja, ja pojdem az neskor 😀
aj moj uz haja, zlatusik. zajtra mu musim ist kupit novu ciapku, som zvedava, co za kusok najdem v tych nasich biednych obchodoch 😒
Tak som vás dočítala, pfffff, tak ledabolo ale dočítala - vínny obklad - konkrétna značka rizling vlašský 😀 😀 😀 to ma fakt dostalo
babonr - mne ked je malý hore, tak nespravím skoro nič, akurát tak ryžu dať variť, to ho mám pri sebe v kresielku ale zväčša sedím pri ňom na postely a hráme sa ale prišla som na to, že akonáhle si začne moc pretierať očká a mrnčať, zoberiem hračky a buď strčím prso, kedď chce ale dudlík, chvíľku pri ňom ležím a zaspinká, niekedy na 2 hodiny, niekedy len na 10 minút
mein - tiež riešim novú čapicu, dala som si jednu uháčkovať, v 3 obchodoch som nenašla nič čo by sa mi páčilo.
babo - mne sa ešte nikto nevyhadzal
a moj je kludni ked je hore pozera telku, alebo sa smeje .............
len nebud nervozna on to citi
tak ho pestuj musila si už prisť hadam na to čo sa mu pači
kašli na upratovanie 😉
CIEfulik - francuzsky buldocek 🙂

babo ale tiez musime ist von, inak nezaspi, takze nestresuj a kocikuj, zbytok pocka 😉 😀 😀 praca nie je zajac - neutecie 😀