Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ahojte, vidim ze debatite o plienkach.
Moje skusenosti: mala som tescove zelene, nepacili sa mi, ciko nejako bokom pretekalo, myslela som, ze ju neviem zabalit, ale aj ked ini prebalovali bol rovnaky problem.
Teraz ficime na Huggies premium, vy ich chvalite, no ja nie som velmi spokojna, obcas tiez nejako pretecu a uz som aj nasla take gelove gulocky na ritke, a to ani nebola moc pocikana. Na noc davam Pampers Sleep and Play, zatial som s nimi velmi spokojna, su sice niecim napustene, ale malej to na ritke problem nerobi, takze pohoda. A velmi dobre su aj Happy plienky, tie som mala newborn a teraz ked prejdeme na 3ky. A su aj cenovo dostupnejsie 😉
Cakam na postu z Tesca, dufam, ze tam budem mat aj ja tie kupony na plienky, tie teraz kupujeme viac nez rozky 😀
noemi - chúdiatko Damiánko, ešte furt je na PNke ? 😖 Už sa ho to tuším 2 týždne drží.
no nam teraz zase pomohla satka pri uspavani 😀 😀 😀 mala je uz vytuhnuta a odlozena v postielke 😀 😀 strasne nieco ked presvihnem jej cas na spanie- potom je protivna az hroza 😠
mein, my mame kopu ciapociek 🙂
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
no dve bez snurok budu na neskor ale
a este mame tu bobik dvojku a este jednu krasnu co je v nej na FB fotena 🙂
zvalka, tebe zaspi tamarka tak, ze ju polozis do postielky a odides z izby? 😲 To by som rada nasu princeznicku naucila, lebo raz to aj tak musi prist. Neplacka ti potom?
zvalka - tie dievčatkovské čapičky sú také krásne
nie zuzi,neplacka 🙂 niekedy mrnkne, vypluje zo dvakrat dudku, dam jej ju naspat, pohladkam a je dobre, ale v poslednej dobe ani nemrnci - ale pointa je v zavinovacke 😉 ja jej proste zabalim do nej rucicky a to ma signal, ze sa ide buvat. tak si to uz spoji so spinkanim a je 😵
zvalka tie ciapocky su krasne, tusim oprasim hackovanie, len keby sa mi chcelo a keby bolo kedy 😀
vsetko praca mojej maminky, no hadam sa to aj ja raz naucim 😅 😉
zval, aká je kjašna :o))
a pošli link, odkiaľ si objednávala čiapočky, idem na to 😀
zvalka, to si ju super naucila 🙂 To od zaciatku takto?
Ja tiez balim na noc do perinky, ale pre nu je to skor signal, ze ma spustit rev. Nema ju moc rada, lebo je to taka vrtula, stale sa mrvi. Isty cas som jej balila aj rucicky, ale je mi jej luto, potom ich silou mocou vytahuje, az sa z toho spoti 😀 Tak jej ich nechavam volne.
Sa bojim toho, ze pride leto, a na perinku bude teplo. Sa mi urcite potom zobudi pri prekladani do postielky po kojeni. Vam drobci spinkaju dalej, ked prelozite? Lebo u nas to cez den nefunguje, akonahle ju zdvihnem, je cerstva ako rybicka. Preto ju aj v lehatku nechavam pospinkat.
zvali, krasne čiapočky 😵 Aj ja chceeeem 🙂
zuzuxx, aj ja moju večer o siedmej tak ukladam. Napapa sa, polozim do postielky, odidem z izby a ona zaspinka. Necham tam len jemnunke svetlo, skoro tmu a potom pridem zhasnut, ked uz spinka. Dnes bola trošku rozobranejšia pri zaspavani, nejak sa jej nechcelo, tak aj chvilu mrnčala, ale nešla som k nej, nechala som ju tak. A o chvilu uz odfukovala 😀
Pred tým sme davali dudku, ale ta ju len rozptylovala. Lebo ked ju vyplula, tak sa hnevala, museli sme jej ju 100x davat do pusy. Teraz uz nedam dudku a hotovo 🙂
a čo tie huggies classic? Su tiez dobre? 😕 Aky je rozdiel s premium? Ja som v letaku len na classic videla akciu. Hovorite, ze maju aj premium v akcii?
zval ta fialova je najkrajsia 😉
...stači ten zlavovy kupon aj čierno-bielo vytlačit, či farebne musi byt? 😕
Môj sa v postielke len hrá - niekedy pri tom zaspí, tak ho len prikryjem. Inak spí v našej posteli, v noci kojím po tme a hneď zaspí a cez deň keď mi pri kojení zaspí, tak ho nechám na našej posteli pekne v strede a obložím tým vankúšom na kojenie, aby nepadol, keby sa chcel prekotúliť
cief - link - mojasikovnamaminka.sk 😉 😀
zuzi, nie od zaciatku asi 6 tyzdnov, co balime aj rucicky do zavinky, dovtedy ich mala vonku a takto sama zaspava asi tyzden, som si povedala, ze ked uz vie, ze ide spinkat, tak cim skor naucit na postielku 😉
no zuzi, ja neprekladam, radsej dam este nespiacu nech si sama zaspi 😉
ja som dala uhackovat a objednala tieto, ale asi az na jesen budu 😒 skoda, tak sa mi pacili
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
milli, niekto tu pisal, ze stacilo aj CB vytlacit
vraj su premium lepsie huggiesky, neviem aky je tam rozdiel 😉
mein, ano ta fialova je najkrajsia, a mala vyzera bohovsky v tych so siltikmi 😵 😵 😵
saska vcera v noci som skusila poleziacky, ani som ho zo zavinky nevybalila a podarilo sa mu vsetko za 25min.
zval tak to mas fajn s tym zaspavanim.
ja som tiez zacala zavazovat rucicky dnu ale musim ho jemne hompalat na rukach, pridrziavat cumlik a tak do 15min zaspi
zuzuxx, ja v noci krmim len raz, to papa skoro v polospanku, potom len prelozim a spinka dalej. Rano niekedy vstane skôr, tak ak chcem aby ešte hodku potiahla, tak to spravim rovnako. Lebo ked sa jej začnem prihovarat, prebalovat, odtiahnem zaluzie, uz je hore 🙂
Ale cez den rovnako ako vy. Ked nahodou zaspi, nesmiem ani pohnut, lebo hned oči dokoran. Tak tiez v lehatku nechavam, ak tam zaspinka 😉
sasi, a to sa vyspite, ked ho mate na posteli? ja by som nedokazala spat, kebyze mam malu pri sebe. By som sa furt bala, či ju ja alebo mm neprivalim rukou alebo paplonom 😀 A v postielke mame aj monitor dychu, takze ju ani nemusim kontrolovat, či dycha. Ja som nasu ešte ani raz nemala pri sebe v posteli. Od začiatku je v postielke sama 🙂
moj maly spi so mnou v posteli, lebo mm spi na gauci 😠 . a aj by som ho davala do postielky, ale tak strasne nam vrzga podlaha /stara/, ze dividenia.
a ja aj v noci prebaluje, lebo vzdy ked papa tak sa tak poserka, ze mi je luto ho v tom nechat rsp. ked ho necham obcas, tak je potom prekakany az na veciach
mein, tak sme aj my zacinali, ze som ju do 15 min. uspala a bola kludna, tak som to vyuzila a presla som na postielku 😉
millada -už sme si zvykli, ja som sa najprv bála ale nespáva tak s namí od začiatku, asi až tak od vyše 3 mesiacov, je v strede na zavinovačke s kokosovou vložkou ale nezavinutý, prikrytý dekou, my sme si vankúše potiahli trochu nižšie, postel máme veľkú, dá sa to
ale už ho pomaly budem učiť na postielku, odmontujem bok, prisuniem k posteli, najprv si ho v posteli preložím na kraj a potom šup do jeho postielky - zatial mi to takto aj vyhovuje, ani sa poriadne nezobudi pri kojení, si ho potiahnem, kde potrebujem 🙂
My tiež zaspinkáva snad cca od 2 týždnov, že položím do postielky, odídem a ona zaspinká 🙂 No a my máme tú postielku zarovno postele, tú jednu stranu vybranú, takže to akoby spí snami v posteli, no ale teda je vo svojej postieľke a nemusíme sa tlačiť 🙂 No a v noci ako zamrnká, vytiahnem iba prso a papká po spiačky 🙂 Takto spinká od 19h do rána do 7h, od 7h už pozerá na kolotoč tak cca do 9h vydrží 🙂 Takže si maminka môže ešte pospinkať 🙂 A vnoci ona akoby ani nevie, že papá, lebo papá tak, že má zatvorené očká.. a v noci sa neprebalujeme... vnoci nekaká.. ale ráno je v plíenke riadne načúrané 😅
aj my uz hajame 😵 idem hodit sprchu a zalahnem...nech si pospim aj ja 😵
zvalka no ta cena bola po pouziti kuponov....neviem ci by platila dalsia zlava napr. z tych bonusovych kniziek...treba sa popytat...ja som uz tie nemala...normalne cena bola 13,95 zlava 3,50...takze po zlave 10,45 na 60ks...tj 0,17eur per ks 😉 no super....
aj ja davam v noci papat vacsinou raz-2x pripadne viackrat, ked pyta. Napapa sa vacsinou s ocami zavretymi a prelozim naspat do postielky, tam sa este mrvi, ale spinka. Nezobudi sa, lebo je v perinke, tak mam strach, ze ked ju len tak chytim, tak sa hned zobudi. No vsak uvidim, hadam este mesiac vydrzime takto 🙂
Ale naucit ju samu zaspavat musim zacat co najskor ☹
ja tiez v noci neprebalujem, je mi jasne, ze by sa prebrala. Chodi spavat medzi 20-21 a okolo 6-7 je uz hore, no a niekedy uz o 8mej spinka zase. Ked uz je mamina prebrata a nechce sa mi znova do postele 😠
dobry napad, idem asi aj ja zalahnut 😉
rushik, sikulka si - si mi to kraaaasne polopate 🙂 a kolkatky si kupila cislo? c. 4?
zuzi, ani ja neprebalujem, a rano mava plienku skoro suchu, ked spinka, moc necika, ale za to rano za dve hodky docika riadne aj dve plienky 🙂
ja mám Huggies Classic .... modro-ružový obal. sú 4-9kg

my sme už više dvoch tyždnou doma nechodime von a zvykol si aj doma spať
ja mam postieľku v kuchyni a tam ho dam a sleduje je ma ako makam 😀