Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
zuzi spinkajú ufam 😔
tak idem teda aj ja ... páčko 🙂
o.k. dobrú 😵
Ahojte mamicky 😉
uz spinkate? vidim ze posl. stanky boli venovane hlavne plienkam a akciam 😉
uz tu nikto nie je??? naozaaaaj spiite??? 😔
ahojte
saska - už 3 tt sme chory
zajtra mame kontrolu a ja fakt už neviem čo mam s nim robiť ☹
ako on je spokojni usmieva sa neplačka
kašlik ma nad ranom iba ale to jeho chrčanie
ako keby sople ťahal až z päti a ked odsajem nič pomaly nevybehne
ked poviem keckej že sme na tom istom nič sa nezlepšilo už 4 tt čo bude na liekoch
teraz sme všetko vysadili nechali iba mucosolvan lebo mu to zaťažovala žaludok a veľa grckal
stale sme doma ani von nechodi lieky uživa zvlhčujem prostredie ..............
vatery hrdla aj nosa mal dobre
čo sa ho to tak dlho drži neviem
bre ranko
tak ja v noci musim prebalovat, lebo maly hned jak sa zobudi sa riadne puci a pocas a po papani si riadne userkava 😀 . da sa povedat, ze najviac prsi a kaka v noci. no azda ho tak nenecham. a potom preco sme hore 45min. ked cca 30min papame, grgame, prdime a prebalujeme a cca 15min zaspavame 😒 co uz.
a posledne dni mi maly vstava o 5rano a uz nechce spat, lebo kym sa obriadime, uz je vidno vonku 😒
bože ja ale pišem 😀
nie keckej ale ,,deckej ´´ a nie vatery ale ,, vytery ´´ 😀
našťastie dominiku my nosi do školky kamoška
mein - aj my sa prebalujeme v noci 2 krat
pokakaval sa teraz už iba nad ranom
a vadi mu ked ma veľa nacikane
ked veľa papame tak aj veľa kakame a cikame 😀
kedy sa vlastne ma meniť čas???
lebo dominika s damiánkom si to už pomaly posunuli
toto my robila aj dominika ked bola mala ako nahle sa mal meniť čas si to sama prehodila predtym
zvalka - krasne čiapočky mamina šikulka
pre dievčatka su krasne veci ja sa neviem vynadivať a pre maleho čoooo????
ahojte. mne davidko uz kaka iba raz za 2-3dni, teraz on nedele nekakal 🙂 predtym aj 10xdenne porazalo ma.
noe tak nech sa rychlo uzdravi. nas tiez soplikuje ale uz mu nedavam nic. mozno to suvisi s grckanim
bre ranko...no presne noe...pre dievcatka aj 20regalov v obchode a pre chlapcov sotva 2 😝 😠 je to nespravodlive...ked sa mi aj nieco nahodou zapaci...nemaju jeho cislo 😝 no nic...sak nejde o to...
inak aj ja prebalujem v noci...on ma tak nacikane, ze by som nemala to srdce nechat ho v tom...uplne tvrdi suspensor 😀 ale napapa sa a pekne spinka dalej...vobec nerobi drahoty...
zvali kupila som jedny 3ky a jedny 4ky lebo tie su od 7 do 18kg a kedze mi uz mame cez 7kg 😅 asi budu uz aj tie dobre....ale este dokupim aj nejake 3ky lebo tie su do 9kg...takze este hlavne tie pouzivame...
dobré ránko,
noemi a to chrčanie to nie sú len tie chrupavky, čo sa dovyvíjavajú ? môjmu tak niekedy chrčí až sa zľaknem, neodsajem nič a dr. povedala, že to je niečo v hrtane, čo rezonuje, že to sa do roka stratí.
mein - ešte nič nie je stratené, pamätáš ako som tu písala, že sa nevyspím, malý oka nezažmúri, že je najaktívnejší v noci a potom akoby uťal, sa to zmenilo, už ani nekaká v noci, pišá riadne, cez deň ma taká napišaná plienka vadí ale v noci nie 😅
nasmu sa ten spanok pekne upravil hlavne v tom tretom mesiaci...alebo koncom druheho...len im treba asi nasolit nejaky stereotyp aby si zvykli a pamatali...napr. ja ho cez den nedavam do spalne...je tu so mnou v obyvacke pri telke...aby bol trochu rachot okolo neho...ale v noci uz nekecame, netutkame, bez reci prebalime, napapame, dokonca si odgrgneme a spime...takze neboj mein...ono sa to podla mna upravi...
rush - 😀 suspenzor
aj moj mava 😀
saska - ja už neviem
dominika my chrčala krochkala ako prasiatko vedela som že to je ok
ale damiánko inak chrči vravim ako keby sople ťahal a nema žiadne všetko mu to steka a vykaka
ale on tak ako keby sa mu ťažko z tych soplikou dychalo a preglga my ťažšie ako keby tam stalo niečo fakt neviem
ako on je kludni spokojni a robi to iba v noci a nad ranom
my spime od začiatku rovnako hned si to našteloval sam
a mamina rada že obidve deti zaspia od unavy naraz 😀
približne hodinku a pol sa naťahuje trepoce 😀 a potom dam cicik a zaspi hned do 5 minut podudluje
a ako zvalka pohladkam ked sa precitne alebo ho dam na bok ležať to sa mu pači a pokračuje v spanku
noemi - tak behaj za dr. a otravuj, ked mu tam tie soplíky zatekajú niekde hlboko vzadu, tak aby zápal pľúc nedostal ☹
Môj bude mať čapatú hlavu 😖 , stále spí horeznak a mierne vytočený doprava, aj keď ho napravím, podložím, všetko možné, zase sa len tak posunie 😠
sasi, ani na boku nespinka? Minule tu niekto ukazoval na mmb nejaku podlozku, čo drzi dietatko na boku. Ja moju tiez na bok davam, ale kym si idem ja lahnut, uz je na chrbatiku a hlavička nabok 😕
mne sa zasa zda, ze maju pre chlapcov lepšie veci. Aspon v tescu. Lebo pre dievčatka len sama ruzova a ja moju do ruzoveho skoro vobec neobliekam. A pre chlapcov tam maju super zelene, tmavomodre, červene.... 😒 A všetky navstevy nam nosia ruzove veci 😝
saska - ona ho počuva že dycha dobre
a chodim k nej každe 4 dni ona my povie že ho chce vydieť ako pokračujeme v liečbe lebo je malinky
bola som tam v piatok , v utorom a zase zajtra idem
to aj moj ale striedam na lavy bok na pravy ale hlavičku hned zakloni vitoči
milada - tak to maš pravdu maju iba ružove ani ja dominiku neobliekam do ružoveho
ale u nas pre chlapcou je asi 5 vešiakou na vyber a koniec
saska, proti tej vylezanej hlavicke su dobre take podopierky, to su take dva molitanove trojuholniky spojene latkou, mne to dala svagrina, je to super na polohovanie dietatka
saska, taketo nieco mam na mysli:
aela- to vyzerá dobre, nevieš kde to zoženiem?
saska, ja mam pozicane, netusim, kde sa da kupit bezne, alebo skus ten link z mmb 😉
http://www.mimibazar.sk/nove_fotografie.php
ahojte 🙂
tu podlozku, co drzi dieta na boku by mali mat v kazdom lepsom obchode s detskymi vecami, videla som to napr. v predeti
Pietra,ty si s premium plienkami spokojna? Vyslala som mm do dm! 😉
zvali a v DM maju na Huggies akciu? 😕
AHOJTE..
MIllada-presne , aj podla mna maju pre chalanov lepsie veci..a ta ruzova mi ide pekne na nervy..aj nam nosili ruzove, hlavne svokra, tak sa s tym snazim aktivne bojovat 😀 😀
zvalka, myslis pampers premium care alebo huggies premium? S obidvomi som spokojna 😀 ,ale tie pampersky su zatial snad najlepsie plienky, ake som detom davala

de ste šecky? 😕