icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zvalka
4. mar 2010

Milli,pampers premium 😀 my sme tu uz uplne zplienkovnane 😉 😀 a opla sa tie sleep and play,za tu cenu 1+1,aj ked nie su aztake kvalitne? A ja zase rada moju do ruzovej davam,aj ked osobne nie je to moja farba. Ale taka je chutna v nej 😵

pietra
4. mar 2010

mne sa zda, ze pre dievcata je ovela vacsi vyber. ja neviem marcovi nic kupit, nic sa mi nepaci. Mne tie veci na chlapcov pripadaju take "pohrebne", vsetko same tmave farby 😝 cierna, tmavomodra, tmavozelena, hneda, ... 😝 a do toho samozrejme svetlomodra 🙄 je uplny zazrak, ak sa najde nieco v inej farbe. Ale kike viem vybrat veci vzdy, mne ruzova nevadi a v kombinacii s modrou sa mi to velmi paci

pietra
4. mar 2010

zvalka, musis vyskusat, ako vam budu sleep and play vyhovovat, my sme ich raz dostali (este pre kiku) a teda minuli sme ich,ale povedala som, nikdy viac. Pre tie plienky by som nesla, ani keby ich zadarmo rozdavali. Strasne tvrde mi pripadali a savost ziadna

zvalka
4. mar 2010

Diky pietra,kamoska mi donesie 5ks na vymenu za normal na skusku.ak sa neosvedcia,tak jej darujem kupon,nech si kupi,ak im su dobre 😉 tak predsa mm kupi premium care v dmke 😉

triminka
4. mar 2010

ahojte...

citam ze chcete kupovat podlozku pre babatko na polohovanie....no my to mame a nasa v tom nechce lezat.je uuuuplne na nervy ked ju dam na bok.zosmykne sa v tom aj tak do rovna xiix na chrbatik
takze pre nas je to uuuplna zbytocnost

zuzankaro
4. mar 2010

zvali tu biogaiu co davas aj ty, tak mne sa nejako rychlo minula, je to mozne? dnes kvapkam a kvapkam a nic, otvorim ten kryt na kvapkanie a tam nic, len trosku po stenach, trosku drahy spas na par tyzdnov, nie?

beruska.zuzanka
4. mar 2010

Bré ránko, teda už takmer obed želáme obe všetkým maminkám a bábätkám 😀

Aj my sa chaystáme vybrakovať DMku s premium care plienkami, tak nám tam kočky niečo nechajteee 😀 😵

Ako sa inak máte? Ja som vás tu troška zanedbávala posledné dni, ale sľubujem, že napravím 😉

noemi01
4. mar 2010

tu podložku kupite aj v tesku
kamoška my tiež požičala dobra vec

beruska.zuzanka
4. mar 2010

Aj nám odporúčali na gastre tú biogaiu, len mám otázku, dávame Nutrilon a v ňom je Immunofortis, vraj sú to probiotiká, myslíte, že sú potrebné aj ďalšie probiotiká??

zuzankaro
4. mar 2010

beruska mne ju dr odporucila aj ked vedela ze v tej dobe papal nutrilon, ale my sme mali problem s kakanim

noemi01
4. mar 2010

beruska - neviem
bio gaiu sa neuživa od 3 mesiacoch ???????
ja ju davam dominike aby jej viac chutilo papať

lubkaeck
4. mar 2010

ahojte 😉 vobec vas nestiham ani citat, bo poobede uz skoro vobec nespime a dopoldunia len v kociku a aj to musi mat na to naladu 😅

no biogaia - tak mne sa minula po tyzdni a daco, skoro ma svihlo, uz mam kupenu druhu, ale fakt je to draha sranda

plienky - slee&play som skusala, ale mne na nich vadia tie kamilky 😝 ale dali sa vyuzivat, a pampersky premium sa mi vidia vlhke ked tak viacej nacika 😅 no najlepsie sa mi vidia huggiesky a babyloveky a tie z rakuska co mi tato sem tam donesie 😅

no a spanie na bok u nas nehrozi . ja som to vymyslela tak, ze maleho kojim vecer v mojej posteli a lezi na vankusiku zo zavinky oblecenom v normalnej obliecke, ked zaspi tak ho prelozim do postielky - lebo vraj im je studena ked sa len tak polozia a on sa uz napolohuje sam 😉 a on je tak mobilny a vrtky, ze nema zmysel ho polohovat 😀

zvalka
4. mar 2010

Zuzi!! A ja ze co to tak pomaly kvapkaaaa... Idem to kuk a to takmer prazdne. Tak fakt drahy spas...skusim nedavat teraz,mame uz po 3mesiacikoch.ak bude boliet brusko,kupime co uz.

beruska.zuzanka
4. mar 2010

Zuzi, my práveže kakáme pekne, ani bruško už nebolí....

zuzankaro
4. mar 2010

hmm, no ja si dam tiez pauzu s davanim, pozeram na bebu a bifidus. bakterie obsahuje

saska73
4. mar 2010

včera som tú biogaiu kúpila,cena ma zarazila, za také malé nič
a zobrala som malému celaskon v kvapkách Cebium

noemi01
4. mar 2010

to koľko im davkujete???
lubka - a ako ti spava na chrbatiku??????

je veľa druhou probiotik ja som tabletky mrvila nutrolin b alebo kvapky
potom bio gaiu a teraz aj od swiss lactobacily su rozne

noemi01
4. mar 2010

cebium aj ja som davala dominike teraz my to nedala decka

aela
4. mar 2010

millada, v DM som akciu na huggies nevidela, ale v tescu maju na ne akciu

aela
4. mar 2010

moja laura ruzovu vyslovene neznasa, ale je hold v takom veku, ze nosi ine farby, miske ruzovu obliekam, jej sa hodi a je v nej taka zlatucka, ja by som jej ruzove obliekala aj vsetko ale len do urciteho veku 😀

aela
4. mar 2010

trimi, ja ju do toho naladujem aj so zavinovackou 😀 😀 😀

noemi01
4. mar 2010

ja nosim ružovu mam veľa tričiek
niekedy si pripadam ao dominika sme rovnake 😀

pandula
4. mar 2010

ahojte

sme boli na poradni. mame uz 6.05kg !!!!! tucko bucko rastie ako sa ma. ved ma uz riadne liciska

isla som aj za lekarkou sa porozpravat o spani dennom co s tym a tou jeho supinkouvou hlavickou.

na hlavicku mi predpisala sampon specialny ze nema sa to olejovat ani vycesavat lebo to dorastie znova !!! 😕 😕 kazdy si vyprava nieco ine !!!!!! komu verit??? jak u cinknutych

a o spani mi povedala ze mame byt radi ze spi cez noc ze z toho vyrastie to ze ja dovtedy osediviem nikoho nezaujima.
taky bordel tu uz je uz by sa zislo poriadne upratat tento tyzden sa to len kopi !!! jaaj co uz !!!

vcera som hrabala v mojich papieroch . asi hladala stratene mladi a nasla kupon na huggies trojky hocijake 2 libry dole !! tak som sa hned potesila idem teraz do tesca kuknut na plienky moj problem no1 tohoto tyzdna.

no a zima je vonku a ja som sa tak prepotila ze som sa musela prezliect 😅 aj vy sa tak potite baby co kojite? lebo ja som sa moc nepotim skor len v lete trosku a teraz potim aj za 3 je to normalne??? 😠

pandula
4. mar 2010

a vy davate probiotika ked kojite? nestaci ked vy budete brat ??? tie su aj lacnejsie

boise
4. mar 2010

pandula ja sa tiez teraz potim ako somar v kufry 😝
a probiotika nedavam ani malemu ani sebe...jedla som predtym, teraz sa citim fajn aj bez nich a malemu netreba 😉

pandula
4. mar 2010

no ja rozmyslam ze si nasadim bolieva ma brucho v poslednej dobe 😕 take krcove bohvie cim to je ... no urcite mu to neuskodi ked si ja dam skor prospeje. tak caute idem plenky kupovat xxx neskor

noemi01
4. mar 2010

pandula - to som prekvapena že nie vyčesavať 😕
lebo ked to zaschne ako tie šupinky dostaneš z tych vlaskou ???čo mu nechtami budeš zaškrabavať tam???a same to dlho bude trvať pokim odpadne
ja som vičesavala ale fakt každy povie inak

no ja stiham upratať aj navariť
ked nei doma dominika 😀
ako nahle pride tak lietam po nej a ukladam

noemi01
4. mar 2010

pandula - ja mu nič nedavam ja davam dominike aby jej viac chutilo papkať

beruska.zuzanka
4. mar 2010

Tak ja zatiaľ nebudem tie probiotiká kupovať... keď aj v tom Nutrilone to je, tak sa mi zdá zbytočne ju precpávať tým, aj keď probiotiká isto neuškodia, ale keď je v poriadku, papať jej chutí, nebolí nič, tak zatiaľ nebudem 🙂

j777
4. mar 2010

baabyy..ja som mala pocit, ze uz malej rozumiem,ale akosi ma posledne dni vyvadza z tohto mojho presvedcenia 😒 ..akosi je podrazdenejsia,posledne dni fungujeme s dudlom, predtym to bolo iba na vecerne zaspinkanie.. 😒 predtym som ju dala do kocika a za chvilu bola tuha, teraz kuka, dudluje....ani sa tolko neskeri... 😒

..som spominala lekarke, ze nas asi ten nutrilon AR zapeka, ona, ze mame davat do vyvaru z ovsennych vlociek...tak som zvedava... vase krpce stale tolko prdkaju ako ked boli mensi alebo uz menej? lebo nasa akosi prestala, ze ci ju brusko nemoze boliet...

..inak do akeho vrku sa davaju babatka odgrgnut? mam ja starosti, ze? 😅 kym nezacnu sediet, ci? 😕