icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

j777
4. mar 2010

berus, v nutrilone su tusim prebiotika a nie probiotika... 😉

j777
4. mar 2010

ja davam probiotika infant dophilus, kazala lekarka, aj ked davame nutrilon aj dojcim

pietra
4. mar 2010

pandula, neviem, co je na tom pravdy, ale vraj to, ze ty si das probiotika maleho neovplyvni, teda ze sa mu cez mliecko ziadne nedostanu 😕

aela
4. mar 2010

j777, ten dophilus je super, aj pre deticky, ktore trpia refluxom

zuzankaro
4. mar 2010

j777 - mojho tiez zapekalo z nutrilonu ale obycajneho, vyslusala som zmenit nutrilon za bebu a etse mi dr. poradila ze mam mliecko zarabat do harmanckoveho caju aspon raz denne a hned na druhy den maly kakal a dokonca sa mu uz aj podarilo dvakrat 😀 no poviem ti radost nad radost
co sa tyka toho vyvaru z ovs. vlociek, tam sa nazory menia, kamoske vynadala dr ze taketo pokusy s vlockami nema na babtku robit, tak fakt neviem, ale hadam lekari aj vedia co radia 😉

pandi - tak moj mal tiez supinatu hlavicku, dr predpisala taku vodicku a natriem mu to a za pol hodku v kupeli vycesavam a zatial sa mu nove netvoria, tak snad ani nebudu, uvidime 🙂

aj moj maly sa posledne 3 dni zmenil, v kociku mi chrupcal aj 2 hodinky a teraz? ideme von tak je tvrdy a za necelu hodku sa zobudi a zacne tortura pat krokov urobim a rev, zase par krokov a cumlik von, mrncanie a tak dokola, normalne som vydrazdena, lebo ako debko sa kazdu chvilu sklanam nad kocikom a nemam z toho - z tej prechadzky nic ani ja ani on 😒 . ale za to uz o paitej nemava svoje tazke chvilky a lepsie v noci a nad ranom spinka, no nevyberies si 🙂

pietra
4. mar 2010

j777 ma pravdu, ten immunofortis v nutrilone su prebiotika, nie probiotika

hermiinka
4. mar 2010

ahojte. tak ja dnes konecne upratala lebo som sa az hrozila taky neporiadok vsade
neviem co sa s markom porobilo uz nekaka kazdy druhy den ale kazdy stvrty, tak dnes by to malo prist. myslite si ze to vadi, ze tak kaka?
zuzi to skusim zarobit do cajiku. uvaris cajik a das mliecko?

zuzankaro
4. mar 2010

hermi ano, do hotove caju zarobim mliecko 😉

hermiinka
4. mar 2010

zuzi a dodrziavas presne rozpisi na krabicke? moj maly by mal vypit 180 ml ale on tolko naraz nevypije, davam mu kazde dve hodiny 90 ml ale niekedy to nevypije 🙂

zvalka
4. mar 2010

Plienky z dm nemame,lebo c.4 52ks po zlave vychadzali 6 sk kus...nic moc

zuzankaro
4. mar 2010

hermi - ani moj nevypije tolko, rekord mal raz 150ml, ja mu zarabam od 120ml do 130ml, a tiez to niekedy nedopije

pietra
4. mar 2010

zvalka, mala si si uplatnit este ten zlavovy kupon na cely nakup a hned by vysli o nieco lacnejsie 😉

zvalka
4. mar 2010

Taky nemam,len oddnes mam tu bonusovu kartu 😉 a dala som malej sleep&playku som zvedava.

lubkaeck
4. mar 2010

noemi - no na chrbatiku v noci v pohode spi, on sa dost mrvi, a meni polohy, a hlavu stale kruti 😉 a cez den zaspi len natvrdo zvinuty v pevnom naruci a potom ho prikryjem dekou a spi pol hodinu 🙂

a teraz sa zobudil a pokakal tak potom dopisem 😉

lubkaeck
4. mar 2010

ozaj baby - uz mate stolicky na krmenie?
ake idete kupovat? ja mam z toho gulas a nas aduso bude mat meniny tento mesiac,tak som mu chcela kupit 😉

pietra
4. mar 2010

lubkaeck, ja mam stolicku este po kike, Fabulu, bola som s nou spokojna

barbarka
4. mar 2010

lubka my asi kupime taku co je potom stolicka a stolik
my pouzivame sleepandplay,- su lacnejsie, dnes som mu prvykrat dala activebaby lebo sme kupili za tu zlavu ze vyskusame ale precikal sa tak neviem

pandula
4. mar 2010

sme spat !!! maly spal v kociku chvala bohu aspon niekde cez den spi ale troska protestoval na zaciatku

kupili sme plenky pampersky mali akciu. tak som zobrala baby dry na noc. s extra vrstvov 2 baliky za 9 libier to je velmi dobra cena tu normalne len 1 balik stoji 6 libier. tesco plienky mali skoro vsetky vypredane tak vyskusame ked budu asi su dobre nie? no a ten kupon na huggies som neminula kedze je do oktobra tak kupim nabuduce ved sa to nestrati takze zatial ficime na pampers. tieto budem davat len v noci dopouzivam tie fialove pampersky a potom skusim tesco alebo inu znacku takych obchodov ako tesco je tu aj tak vela.

vyriesene. kakat je do coho.

kupila som malemu mobilny telefon s 4 melodiami ze 2 libiy to len stalo v zlave tak sa tesi tomu stale na to kuka ale musim mu stlacat gombiky ja uz nech sa nauci nie? 😀

a super ponozticky 5 kusov krasne pruzkove farebne a s krokodilmi atd

minula som plnu tutok penazi ja neviem ale mam pocit ze viacej minam na materskej ako pred tym 😅 neviem kto to bude financovat

zvalka
4. mar 2010

Pandul a tie fialove pampers sa ti lubia? Spokojna si?
Barbi,a sleep&play sa ti pacia? To je mania toto...najradsej by som kupila huggiesky,ale su drahe dost.este zistim,kolko vyjdu teraz v tej akcii v tescu. 😀

hermiinka
4. mar 2010

tak maly sa konecne vykakal, joj som rada, ale ho to chudaka riadne unavilo bo uz spinka
my kupime drevenu stolicku tiez taku co sa da rozlozit na stolik a stolicku

barbarka
4. mar 2010

zvalka pacia sa mi asi viac ako babylove, aj ked ked sme ich mali prvykrat tak sa mi precikaval.teraz sme ich dostali hned dva baliky, tak pouzivam ale viem na nich hmatom zistit ci su pisnute ci ma este zmysel davat na nocnik 😉 vyslovene co sa mi nepacili boli tesco. ostatne sa vsetky daju, teda s tych co sme mali

pandula
4. mar 2010

zvalka tie fialove su podla mna super na den ale v noci ten moc tak pekne dlho nepodrzia ako napr. tie zlte newborn tie vydrzia celu noc ale maly uz ma 6kg a tie su do 7kg a este mam par tak som uz take nebrala. tie baby dry som este neskusala ale vyzeraju podobne ako tie fialove len z extra vrstvov. uvidime. huggies som nikdy nemala vyskusam asi velky balik kedze mam ten kupon nevyzeraju zle

a fakt som chcela vyskusat na den tesco ze ake su ale nemali skoro nic uplne prazdne regale 😀 tie stoja okolo 3-4 libry balik to je fakt ovela lacnejsie ako pampers alebo huggies. skoro polovicna suma mozno preto su vypredane

lubkaeck
4. mar 2010

dik za nazory 😉
pietra hej tu fabulu som aj ja pozerala

drevenu nechcem, bo to uz musi sediet sam, a kedze mi o mesiac zaciname s prikrmami tak to asi nestihne a v autosedacke sa mi ho krmit moc nechce 😖

barbarka
4. mar 2010

my sme dnes kakali do umyvadla 😵 ale cikat tam dnes nechce

pandula
4. mar 2010

barbi ako ako je to s tym kakanim do umyvadla??? nas striela take supy ale dost pravidelne keby som ho dala tak mi aj stenu v kupelno okaka !!! aj vase babetka strielaju pri kakani 😅

pietra
4. mar 2010

ja som tiez povodne chcela tu drevenu stolicku rozlozitelnu na stolcek. ale tie stolicky nemaju bezpecnostne pasy a to by som si pri mojom zivom striebre neriskla. Nasla som potom alternativu umelohmotnu od jane, ale predavac ma nakoniec od nej odhovoril, ze je ovela menej stabilna

zvalka
4. mar 2010

Dakujem za skusenosti 😉

pietra
4. mar 2010

a lubkaeck ma este spravny postreh, ze tie drevene sa nedaju polohovat a teda musi vediet babo uz sediet. A ja som sa riadila najnovsimi radami, ze dieta dat sediet az ked sa vie samo posadit, takze to by sme dost dlho krmili nejako improvizovane. Kika sa sama vedela posadit az v 8.mesiacoch

janula17
4. mar 2010

caute holky, vy teda uz mate riadne velke decule, ze 6-7 kilo, no parada tolko kil vlacit. Nas ma tak 5kg tipujem. Horsie ze mne sa ho da len na pravej strane drzat, svaly na pravej ruke uz celkom vypracovane, ale lava zaostava tak musim trenovat aj na lavu 🙂

barbi, ja raz nechapem ako to robis s tym kakanim, to ako vies ze ide maly na to??? Lebo nas netlaci tak ze ja to vidim, skor tak striela ako pandula hovori 😀 ale teda len tak medzi recou, to nemam sancu odkukat kedy ide na to....

pandula- ja som sa vratila teraz z tesca aj s malym sami sme boli, ale tiez som spotena jak vrata u chlivu 😠 ci je to tym kojenim, ktovie...

probiotika ja nedavam ani sama nejem, ved to sa s antibiotikami je, ci nie? len ked su nejake problemy s travenim, alebo tak, ja som uzivala vtedy iba
stolicku este vobec neriesim, my mame este casuuuu 🙂

barbarka
4. mar 2010

pandul nas kaka 15min v kuse, teda po castiach som myslela ze mi uz ruky odpadnu vzdy ked som ho utrela tak pokracoval 😀 vyslovene supy to neboli to len prdky skor to z neho tak pomaly vyliezalo