icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pietra
4. mar 2010

marco tiez pri kakani striela 😀

pandula
4. mar 2010

som povysavala ale bordel je este riadny chce to sa do kuchyne pustit joooj ale nechce sa mi

millada
4. mar 2010

zuzankaro, my mame posledne dni to iste s kočikovanim. Kedysi prespala aj tri hodky na prechadzke, potom aj doma ešte potiahla. A teraz v kočiku plače po necelej hodine, cumel nechce, tak presne ako ty, len sa sklanam nad kočik a prechadzka o ničom 😒 Neviem, čo jej je. Zima nie, lebo nemala studeny nostek, teplo tiez nie, lebo ju neobliekam velmi, tak neviem... 😕

stale tie plienky rozoberate? Ja som dnes na zlavovy kupon vzala Babylove MIDI a uz mam doma 7 balikov plienok č. 3. Ešte ze su do 9 kg, dufam, ze stihame minut 😅 Kupujete uz niekto č. 4? To je na aku velkost?

pandula
4. mar 2010

4 uz su fakt velke podla mna milli to myniete urcite

moj zaspal uvidime ako dlho to vydrzi

baby poradte ako uspavate deti cez den ????

mozno robim chybu. vecer sa po poslednom kojeni uspi v postielke pri hudbe sam a doky nam povedala ze to je uspech ale ako na to cez den ???

piste xxx

millada
4. mar 2010

panduli, a cez den sam nezaspi? Moju dam cez den do postielky, zapnem kolotoč, asi ešte 2x musim ist natočit a potom sama zalomi. Ale viac ako 40 min. to nie je. Potom v tom lehatku hojdacom zvykne zaspat, ale tiez nie na dlhšie. A niečo take, ako presunut na rukach nehrozi. Stači, ze sa jej dotknem a uz je hore 😝
Musim tiez vystihnut, kym ešte nie je velmi unavena, lebo potom trošku plače pri zaspavani.... No a o kočikovani som pisala vyššie v prispevku 😖 Nepospi mi nejako vela posledne dni 😔
Ale za to večer o siedmej nakrmim, ulozim a sama zaspinka 😵

pietra
4. mar 2010

4 su uz fakt obrovske podla mna, kika ma este plienku na noc a davam jej prave 4, takze pre nasich drobcov je to este vela. Aj ked uvedena velkost je 7-18kg, ale su dlhe

millada, ty sa bojis, ze prestanu plienky vyrabat, ze si take zasoby robis? 😀 😀 😉

barbarka
4. mar 2010

v ikey maju vysoke stolicky za dobru cenu http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/4014...

pietra
4. mar 2010

baby, co mate take tie klasicke natacacie kolotoce, ako dlho hraju? lebo ten nas nejako extremne kratko sa mi zda. Ani nie minutu, aj to prehanam. Lebo ho natocim a kym pridem zo spalne do obyvacky na sedacku, tak uz nehra. A to su susediace miestnosti. Tak ho chcem ist reklamovat, ale nech nevyzeram za blbca, aby mi nepovedali, ze vsetky tak kratko hraju

pandula
4. mar 2010

no uz bol hned aj hore tak som ho v perinke suchla do autosedacky a troska ho tam hojdala a zaspal ale ja nicomu uz neverim on sa v poslednej dobe hned zobudi do 10 minut niekedy spaval aspon 45 minut

pietra
4. mar 2010

tu stolicku, co dala link barbarka, mame u mojej mamy. Ale ta je uz pre sediace dieta, takze nevhodna pri zavadzani prikrmov. A ked je dieta vacsie, tak bezpecnost tiez nie je ktovie co, lebo to nema 5-bodovy bezpecnostny pas, ale pas len okolo bruska a kika sa z neho vedela dostat

lubkaeck
4. mar 2010

noo ta ikeacka je chutna, svagrina ju ma, ale som citala, ze ked do nej chlapci lezu sami tak si zvyknu buchnut vybavu a to nie je bohvieco a nezda sa mi moc stabilna 😖

no a to zaspavnie doma je ozaj tazke 😝

mne dopoludnia ako tak pospi v kociku ale niekedy sa po polhodine zobudi a hajde domov lebo jaci ako pavan 😠 a popoludni uz ani nechodim moc, lebo to kym zaspi tak place 10 minut a vsetci okoloiduci na mna hladia ako na ujetu a potom spi max pol hodinu a zase s revom domov, tak ma to nejako nebavi 😢

pietra
4. mar 2010

pandula, s uspavanim cez den neporadim, lebo sa s tym tiez trapime. Rano zaspi v kresielku (niekedy), potom si pospi doobeda v kociku a potom uz nastava boj. Niekedy mu staci, ked je uz unaveny ho ulozit, pridrzat mu cumlik a hladkat ho, inokedy nezabera nic, len ho nalozit do kociku 😀

pandula
4. mar 2010

milli v kociku mi prespi aj hodinu aj dve ale sem tam sa zacne budit ale to len zakmasam kocikom aj na strany a je dobre !!! vyzeram jak sisnuta niekedy v parku ale kazda minuta je dobra najhorsie je ze doma nespi uz ani tie 45minutovky tak uz vobec nic nestiham ... posledny tyzden hadze 10 minutovky a potom placka lebo je nervozny asi mu je postielka studena cez den je tam sam ale na rukach mi nemoze stale spat ved by som umrela do vaku ho uz nedavam lebo v poslednej dobe sa tam pajedil kedze ako hovoris uz je moc unaveny a protestuje

pietra
4. mar 2010

no tak aby do tej ikeackej dieta liezlo samo, tak to si ani predstavit neviem. Jednak je vysoka, jednak uzka, takze sa tam nema ako otocit a chrbtom do nej asi nepolezie 😀 a jednak je teda dooost nestabilna

pandula
4. mar 2010

vidim ze sa vsetky podobne trapime 😀 moj z revom vzdy zaspava v kociku zacne revat pri obliekani potom sa zvysi ton v kociku a vonku este chvilku a potom to vzda a spi a mne je jedno ale zase na druhej strane v anglicku ludia moc necumia !!! u nas doma kazdy o vsetkom vie a tak gulaju ocami 😕

pietra
4. mar 2010

pandula, presne, marco spusti sirenu uz pri obliekani a vrieska, az kym sa kocik vonku chvilu nehybe 😀

pandula
4. mar 2010

ja neviem preco ale vecer nakojim po tme skoro odgrgnem ulozim ho do postielky zapnem mu ten kolotoc a chrni za 10 minut niekedy sa ozve ale to len v spanku !!! cez den je to riadna fuska

barbarka
4. mar 2010

to do nej bude dieta lezt samo? 😕 sak to sa steriga z hocijakej

barbarka
4. mar 2010

pietra mame klasicky a hra dost dlho

pietra
4. mar 2010

inak kika sama do stolicky neliezla, vzdy som ju tam ja davala 😕 teda okrem toho, ked som jej ju dala na uplne najnizsiu poziciu, to si do nej liezla, ale to zas nejedla. Ale potom som jej ju prestala dole davat, lebo som si vsimla, ze aspon pri nej bolo lepsie, ked mala stolicku len na papanie. Inak sa mi chcela hrat aj pri jedeni. Takze stolicka len na papanie a na hranie mala kupeny zvlast stolik a stolicku

lubkaeck
4. mar 2010

ja neviem ako je to s ym lezenim do solicky ale ked vidim kamoskinho 18 mesacneho ako vylezie na stol ani sa obzriet nestihnem, tak isto musi mat stolicka 5 bodovy pas 😉

noo konecne aspon viem ze nie som sama komu dieta reve v kociku 😅 lebo niektore mamicky co uz chodia so sportakmi sa na mna divaju ako keby som ho chudaka tyrala 😒

pandul- aj nas po kupani sa pekne potme napapa, odgrgne a drichme, ale cez den - dovi dopo

millada
4. mar 2010

tu ikea stoličku som aj ja chcela, lebo vyzera presne ako nase jedalenske stoličky ikea 😀 ale teda ked pozeram, to je asi fakt na poslušne dietatko, ktore uz vie sediet 😀 Mne sa viac pačia drevene, ale kedze s prikrmami sa začina skôr, ako dietatko samo sedi, tak asi kupime tu plastovu polohovaciu 😅 Aj ked ja tie plastove veci, hračky, nabytky velmi nemam rada 😝

lubi, veru cez den "dovi-dopo" 😀

j777
4. mar 2010

..a nemoze to byt s tym spinkanim -nespinkanim vnoku v kociku tym , ze sa predsa oteplilo a uz nie je taka kosa? ze sa im lepsie spinkavalo? 😕
..ja uz tiez pomaly rozmyslam nad stolickou a asi to toez vidim na tu fabulu alebo taku daku, len sa mi nepaci, ze ten potah je cely taky gumenny, ved tam bude v lete spotena jak...

..uz viem co som chcela..k tomu poteniu sa..ja , ze po tehu bude pohodicka, ale houby , aj v noci sa budim spotena jak...gynekologicka mi povedala, ze toje kojenim /ze akym u mna, tych par kvapiek 😅 / a ze po ukonceni kojenia sa to upravi...som ja veru zvedava....

pietra
4. mar 2010

j777, kika sa v tej stolicke nepotila ani v lete. A k fabuli je aj take frote vlozka, vraj zmensujuca, takze to by ten pot mohlo vsiaknut

ja sa uz nepotim, ale prvych 6 tyzdnov po porode som sa potila, akoby najvacsie horucavy vonku boli a nie minusove teploty 😀

rush
4. mar 2010

my pouzivame plienky 3ky...ale uz som kupila aj 4ky kedze my uz mame cez 7kg...mi to nedalo a vybalila som jednu, lebo som chcela vidiet aka je ze pre 7/18kg deti...tak je dost velka....takze fakt az na neskor...este na tie kupony co ste supli ten link dokupim nejake 3ky...mam len 3baliky...este ich zopar asi spotrebujeme...takze tak...zvali co ste neuplatnili tie kupony co sem davali kocky ten link...potom by visli tak lacno ako som ti pisala...sak este mame cas 😉

pietra
4. mar 2010

ja si pri vas pripadam ako krkavcia mat, vy vsetky mate take zasoby plienok 😀 ja vzdy jeden balik otvoreny a jeden v zasobe a uz to nadavam, ze to nemam kam davat (kedze aj pre kiku mam tak, kedze na noc este mava plienku)

millada
4. mar 2010

pietra, ja mam 7 balikov preto, lebo bola akcia na pampers v tescu 2+1 a potom v Lidli tiez 2+1. No a z DM-ka som mala kupon na Babylove č. 3, tak som chcela vyuzit, nech neprepadne 🙂
Tie babylove dnes skusim, ake su. Zatial sa mi pampers zdaju menšie ako tojours z lidla, tak asi miniem tie prve. A tie lidlove sa mi podobaju trochu na tescove, take tvrdšie, ale v pohode su tiez 😉

zvalka
4. mar 2010

Milli,a tie babylove kolko vysiel kus?
Rush,praveze s tym kuponom vychadzala 1plienka 6SK! Ja som chcela c. 4. Asi na c.3 to tak vychadzalo,hm? V baliku c.3 je ich kolko? C.4 bolo len 52tusim. ☹ tak drahsie.

zvalka
4. mar 2010

A my tiez uz nespime v kociku 3hodky,kdeze... Po hodke rev,ale ukolisem,sme vonku tak 2hodky aj to parkrat poplace,nespi stale,aj pozera. 🙂 tak je to sranda.a kocikujeme 4 co mame novembrovcata,2.,9,23. a 25.11. A vsetky uz na striedacku vyplakavaju,a menej spia. Tak mame veselo 😀 ale aspon mi pre zmenu spi vnutri v postielke doobeda aj poobede 45-60 minut. 😉

noemi01
4. mar 2010

ahojte
tak dominika my vybielila celu meilovu schranku ani neviem kto čo my pisal 😒
ako sa jej to podarilo neviem
ako nahle sa zdialim hned piše na skype 😀
mala tu kamoša 6 ročneho chlapčeka tak ho malovala (ličila) 😀
spravila som jej palacinky a dala my košom že nie su LAHODNE 😀