icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zvalka
4. mar 2010

A dnes vstala uz 15.45h a do vecera daleko,tak som ich pekne vyslala s tatinkom este kocikovat do 6. Ja si dam zatim kuuupel 😵

rush
4. mar 2010

ja neviem ci sa mi z niektorych plienok malemu ritka nevyhadzala...bosse mooooooooooj...teraz kukam... ..normalne ma pupaciky okolo ritky 😕 😕 tak teraz som v riti ak to ma z tych pampersiek premium 😲 ...lebo mam zasob a zasob..ale teraz sme este pouzivali tie z lidla...tak ja dufam, ze ked tak ze to mal z nich...jezisi...doteraz bol v pohode....ach jaaaaaaaaaaj

zvalka
4. mar 2010

Rush,nejedla si mak??

noemi01
4. mar 2010

lubka - ja mam stoličku po dominike tie plastove
ako pekna ale každu chvilu su novšie a novšie
ma veľky pultik tak može rozhadzovať a nahanať potom jedlo

pandula - my sa neuspavame nijak
položim a on zaspi sam
ked je unaveni
ale niektore deti sa nevedia uložiť k spanku a čim dlhšie im to trva su nervoznejšie

noemi01
4. mar 2010

ta ikeacka stolička sa my nepači lebo neda sa asi posuvať ta časť ked davam dieťa sedieť
a nema pultik kde si položi samo flaštičku ..............

pietra
4. mar 2010

pultik sa k tej ikeackej da dokupit

noemi01
4. mar 2010

tak potom hej 😉

pandula
4. mar 2010

zvalka kde si nasla kocikovacie kamosky aj ja chcem !!!

pandula
4. mar 2010

noe - no ved take jedno dieta mam doma vim o tom svoje 🙂

rush
4. mar 2010

zval no ano...tie 3ky tak vychadzaju...4ky vyjdu drahsie ale aj tam setrim 7centov na kuse...tak som kupila aj tie...

mak som nejedla..ale coko sa neviem vzdat...ja jen coko jogurt s coko piskotami...uuuplne zle, ale ja kebyze nemam coko asi by som umrela 😝 😅 😔 ale to jem uz davno, takze nemyslim ze z toho...mozno utierky mu nesadli...ja neviiiiiim...no uvidime...natierame sudokremom a dufam, ze to prejde...

millada
4. mar 2010

zvali, tie babylove MIDI (č.3) vychadzaju s tym zlavovym kuponom 3,54 SK. Je tam 100 ks 🙂 A ty uz č.4 kupujes? 😕 A to, čo rush kupovala, ona asi č.3 vzala, tych je viac, tak potom aj cena vyjde lepšia 😉

pandula
4. mar 2010

uz 3 dni sa o plenkach len bavime 😀 😀 😀 😀

zvalka
4. mar 2010

Rush,ja som zavisla na coko jogurtoch!!! 2 aj 3 denne zjem 😅
Ja mam c.3 dost asi zasob,tak asi nekupim trojky.
A ani oriesky si nejedla?
Pandul,tak toto sme len novembrovky,nehovorim,sept.,okt.,aj s tymi sem tam idem.a uz mame aj februarcatko do partie 😀 ale to sme uz taka kolona,ze je to smiesne 🙂

noemi01
4. mar 2010

pandula - kamošky najdeš ako nahle nabehneš na pieskoviska 😀
dominika my letela iba na dedkou

no len o plienkach 😀
ked ste spokojne tak prečo menite značku??? ja nemenim ani kozmetiku nič na čo špekulovať
a ako sa tu už pisalo akcie su stale

millada
4. mar 2010

pandul, presne 😀 Hlavna tema 😀

rush, mozno len dlhšie v mokrom bol. Nam pomohol IMAZOL krem, Sudocrem vôbec. Ale kamoška mi radila stary-dobry Pythiol (neviem, ako sa to pise), vraj zazračne vylieči zapareny zadoček, ze ma vzdy v zasobe. Sice je nejaky hnedy, takze trochu zafarbi plienku, ale tak nepouzivame bavlnene... Najblizsie skusim. Aj ked dufam, ze nebude treba 🙂

zval, uzi si kupel 😵 Ja si uz tiez raz musim dat. Aj nohy mi treba oholit, lebo o chvilu budem jak medvedica, obočie jak Breznev, na ksichte pupaky, no uplne sexi mamička je zo mna 😀

millada
4. mar 2010

noe, kym nevyskus, nevies, ktore su naj 🙂

A mne je jedno, ja kupim plienky, ktore su v akcii. Kozmetiku asi tiez, ak nebude mat velmi citlivu plet. Momentalne sme stale na čistej vode, ziadne mydla, kremy, mliečka, olejčeky, nič!!! 🙂

zvalka
4. mar 2010

Milli, tak skusim asi tie babylove c.3 este.povies,ake su 😉 ja od zac. Pampers, raz huggies a zdali sa mi lepsie,ale vzdy vyjdu drahsie aj...
A ja verejne priznavam plienkovu uchylku-cim viac cim viac 😅 😀

zvalka
4. mar 2010

Aj ja cistu vodu,sem tam penu multi mam, na ritku detske mydlo na hygienu, a na celo klorane mliecko,niekedy aj na nozicky. Sem tam.neprehanam nic.tiez fungujeme prirodne skor.vodicka len 😉

babonr
4. mar 2010

Ahojte!To je strasne ako to rychlo uteka.Dalsi den sa blizi ku koncu.No nas maly tiez uz nepsi tak tvrdo v kociku ako pred tym.Prisli sme na to,ze vzdy sa zobudi po takej hodinke,poreve si tak pat minut a potom zalomi.A ten poobedny spanok nema taky tvrdy ako doobedny.A dnes sme boli na kontrolu s klbikmi a uz nemusime chodit bo vsetko je o.k. 🙂 Maly sa v cakarni predviedol,najprv si z plnych pluc grgol a potom tam na mna vykrikovaaal,debatoval.Vsetky deti ticho alebo plackali len Matusko krical:Aguuuuu,abuuuuu,grrrrrr,auuuuuu...Vsetci sa tam na nom, smiali 😀 Papula moja

noemi01
4. mar 2010

milada - ja ani neskušala nam sadli hned prve a tie kupujem stale
ani nekremujem a je ok prdelka

babo - to je pekne
moj ukecani moc asi nebude
kludne my stači moja 3 ročna papalka
ved by ma už uši boleli keby tak kecali obaja 😀

noemi01
4. mar 2010

že papalka 😀 papulka

babonr
4. mar 2010

Noemi,moj mm hovori,ze ked bude maly taky ukecany ako ja,ze si to pojde hodit 😀

babonr
4. mar 2010

Zvali my pouzivame tie baby love a ja som s nimi spokojna.A cenovo tiez vychadzaju velmi dobre.

babonr
4. mar 2010

Mili nic si z toho neropb,ja vyzeram podobne.Nohy si holym uz asi treti den...Nejak sa k tomu neviem dokopatr.A ptirom je to len chvilinka.Obocie nevidelo kozmeticku ani nepamatam...Doma sem tam pretrham,ale to je o nicom.Ja ked si dam len trocha makeup-u a spiralu,vsetci,ze aka si pekna....Nie su uz zvyknuti.Ale to len tak prilezitostne.Nechce sa mi,ked idem s malym len tak von.Mozno ked uz bude leto,tak sa budem viacej uclovecovat.A moj mm je svetovy,ked sa zacnem stazovat,ze mam nervy z tolho,ze nemam este svoju povodnu vahu,ze strasne vyzeram a pod.,tak sa na mna vzdy pozrie a povie:ale prestan,ty si najkrajsia maminka na svete 🙂 Ach jaj,este ze ho mam...

babonr
4. mar 2010

A zas tu nikto neni 😒 no,ideme sa mi rozbalit a kupkat.Ahojte.

meinkonka
4. mar 2010

cauky baby,

a neskusite niektora ja tie dm-kove alana ekologicke plienky, nech vieme ake su? 🙂

meinkonka
4. mar 2010

aj my len na vode fungujeme.len kazde druhe kupanie umyvam vlasky s tym modrym dm na vlasky a telo. ale teraz po 3 mesiaci chcem zacat pouzivat mydielko bupi lanolinove a obcas telove mliecko.

meinkonka
4. mar 2010

a konecne sa mi podarilo kupit malemu ciapocku, ktora mu sedi a este k tomu je aj pekna
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

j777
4. mar 2010

zuzankaro-zarabas to do obycajneho harmancekoveho cajiku alebo myslis, ze moze byt aj taky ten granulovany detsky harmancekovy napoj? mam to doma a vodu, caj vobec nechce, tak ze ci to mozem aj takto vyuzit 😉

..moja mama si robi stale srandu, ze hadam jej aj zuby pojdu, slinta odusu, nevrla je, papat nechce...ked bude po mne tak neviem neviem, ja som mala prvy zub v 8,5 mes 😀 😀

..dnes som ju ulozila o hodinku skor spat, lebo bola hore od 15tej, to som zvedava kedy rano budem mat budicek 😀
...som nasadila rezim kupania obden, tak ze ten den co sa nekupkame, budeme sa masirovat..ma suchsiu pokozku a ked ju chcem ponatierat po kupani tak to s nou uz nie je ziadna rec lebo je unavena a hladna...

saska73
4. mar 2010

babyyyy otvorím koníka a tu zase o plienkach 😀 😀 😀 ja už som z toho taká popletená 😀 😀 😀 ale mrkla som na zásobu veľkosti 3: 96 pampers, 224 toujours (ma šlahne ked budú zlé), 64 happy bella a v sobotu mi svokra donesie 4 balíky mojich obľúbených mylove. 😀

babonr - podarený malý, chcel sa so všetkými v čakárni povyprávať 🙂 😉

noemi - že palacinky neboli lahodné, tvoja malá je teda dobrá papulka 🙂

meinkonka - pekná čiapočka , ja čakám na háčkovanú - má mi prísť z mmb