Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ja neviem ci sa mi z niektorych plienok malemu ritka nevyhadzala...bosse mooooooooooj...teraz kukam... ..normalne ma pupaciky okolo ritky 😕 😕 tak teraz som v riti ak to ma z tych pampersiek premium 😲 ...lebo mam zasob a zasob..ale teraz sme este pouzivali tie z lidla...tak ja dufam, ze ked tak ze to mal z nich...jezisi...doteraz bol v pohode....ach jaaaaaaaaaaj
Rush,nejedla si mak??
lubka - ja mam stoličku po dominike tie plastove
ako pekna ale každu chvilu su novšie a novšie
ma veľky pultik tak može rozhadzovať a nahanať potom jedlo
pandula - my sa neuspavame nijak
položim a on zaspi sam
ked je unaveni
ale niektore deti sa nevedia uložiť k spanku a čim dlhšie im to trva su nervoznejšie
ta ikeacka stolička sa my nepači lebo neda sa asi posuvať ta časť ked davam dieťa sedieť
a nema pultik kde si položi samo flaštičku ..............
pultik sa k tej ikeackej da dokupit
tak potom hej 😉
zvalka kde si nasla kocikovacie kamosky aj ja chcem !!!
noe - no ved take jedno dieta mam doma vim o tom svoje 🙂
zval no ano...tie 3ky tak vychadzaju...4ky vyjdu drahsie ale aj tam setrim 7centov na kuse...tak som kupila aj tie...
mak som nejedla..ale coko sa neviem vzdat...ja jen coko jogurt s coko piskotami...uuuplne zle, ale ja kebyze nemam coko asi by som umrela 😝 😅 😔 ale to jem uz davno, takze nemyslim ze z toho...mozno utierky mu nesadli...ja neviiiiiim...no uvidime...natierame sudokremom a dufam, ze to prejde...
zvali, tie babylove MIDI (č.3) vychadzaju s tym zlavovym kuponom 3,54 SK. Je tam 100 ks 🙂 A ty uz č.4 kupujes? 😕 A to, čo rush kupovala, ona asi č.3 vzala, tych je viac, tak potom aj cena vyjde lepšia 😉
uz 3 dni sa o plenkach len bavime 😀 😀 😀 😀
Rush,ja som zavisla na coko jogurtoch!!! 2 aj 3 denne zjem 😅
Ja mam c.3 dost asi zasob,tak asi nekupim trojky.
A ani oriesky si nejedla?
Pandul,tak toto sme len novembrovky,nehovorim,sept.,okt.,aj s tymi sem tam idem.a uz mame aj februarcatko do partie 😀 ale to sme uz taka kolona,ze je to smiesne 🙂
pandula - kamošky najdeš ako nahle nabehneš na pieskoviska 😀
dominika my letela iba na dedkou
no len o plienkach 😀
ked ste spokojne tak prečo menite značku??? ja nemenim ani kozmetiku nič na čo špekulovať
a ako sa tu už pisalo akcie su stale
pandul, presne 😀 Hlavna tema 😀
rush, mozno len dlhšie v mokrom bol. Nam pomohol IMAZOL krem, Sudocrem vôbec. Ale kamoška mi radila stary-dobry Pythiol (neviem, ako sa to pise), vraj zazračne vylieči zapareny zadoček, ze ma vzdy v zasobe. Sice je nejaky hnedy, takze trochu zafarbi plienku, ale tak nepouzivame bavlnene... Najblizsie skusim. Aj ked dufam, ze nebude treba 🙂
zval, uzi si kupel 😵 Ja si uz tiez raz musim dat. Aj nohy mi treba oholit, lebo o chvilu budem jak medvedica, obočie jak Breznev, na ksichte pupaky, no uplne sexi mamička je zo mna 😀
noe, kym nevyskus, nevies, ktore su naj 🙂
A mne je jedno, ja kupim plienky, ktore su v akcii. Kozmetiku asi tiez, ak nebude mat velmi citlivu plet. Momentalne sme stale na čistej vode, ziadne mydla, kremy, mliečka, olejčeky, nič!!! 🙂
Milli, tak skusim asi tie babylove c.3 este.povies,ake su 😉 ja od zac. Pampers, raz huggies a zdali sa mi lepsie,ale vzdy vyjdu drahsie aj...
A ja verejne priznavam plienkovu uchylku-cim viac cim viac 😅 😀
Aj ja cistu vodu,sem tam penu multi mam, na ritku detske mydlo na hygienu, a na celo klorane mliecko,niekedy aj na nozicky. Sem tam.neprehanam nic.tiez fungujeme prirodne skor.vodicka len 😉
Ahojte!To je strasne ako to rychlo uteka.Dalsi den sa blizi ku koncu.No nas maly tiez uz nepsi tak tvrdo v kociku ako pred tym.Prisli sme na to,ze vzdy sa zobudi po takej hodinke,poreve si tak pat minut a potom zalomi.A ten poobedny spanok nema taky tvrdy ako doobedny.A dnes sme boli na kontrolu s klbikmi a uz nemusime chodit bo vsetko je o.k. 🙂 Maly sa v cakarni predviedol,najprv si z plnych pluc grgol a potom tam na mna vykrikovaaal,debatoval.Vsetky deti ticho alebo plackali len Matusko krical:Aguuuuu,abuuuuu,grrrrrr,auuuuuu...Vsetci sa tam na nom, smiali 😀 Papula moja
milada - ja ani neskušala nam sadli hned prve a tie kupujem stale
ani nekremujem a je ok prdelka
babo - to je pekne
moj ukecani moc asi nebude
kludne my stači moja 3 ročna papalka
ved by ma už uši boleli keby tak kecali obaja 😀
že papalka 😀 papulka
Noemi,moj mm hovori,ze ked bude maly taky ukecany ako ja,ze si to pojde hodit 😀
Zvali my pouzivame tie baby love a ja som s nimi spokojna.A cenovo tiez vychadzaju velmi dobre.
Mili nic si z toho neropb,ja vyzeram podobne.Nohy si holym uz asi treti den...Nejak sa k tomu neviem dokopatr.A ptirom je to len chvilinka.Obocie nevidelo kozmeticku ani nepamatam...Doma sem tam pretrham,ale to je o nicom.Ja ked si dam len trocha makeup-u a spiralu,vsetci,ze aka si pekna....Nie su uz zvyknuti.Ale to len tak prilezitostne.Nechce sa mi,ked idem s malym len tak von.Mozno ked uz bude leto,tak sa budem viacej uclovecovat.A moj mm je svetovy,ked sa zacnem stazovat,ze mam nervy z tolho,ze nemam este svoju povodnu vahu,ze strasne vyzeram a pod.,tak sa na mna vzdy pozrie a povie:ale prestan,ty si najkrajsia maminka na svete 🙂 Ach jaj,este ze ho mam...
A zas tu nikto neni 😒 no,ideme sa mi rozbalit a kupkat.Ahojte.
cauky baby,
a neskusite niektora ja tie dm-kove alana ekologicke plienky, nech vieme ake su? 🙂
aj my len na vode fungujeme.len kazde druhe kupanie umyvam vlasky s tym modrym dm na vlasky a telo. ale teraz po 3 mesiaci chcem zacat pouzivat mydielko bupi lanolinove a obcas telove mliecko.
a konecne sa mi podarilo kupit malemu ciapocku, ktora mu sedi a este k tomu je aj pekna
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
zuzankaro-zarabas to do obycajneho harmancekoveho cajiku alebo myslis, ze moze byt aj taky ten granulovany detsky harmancekovy napoj? mam to doma a vodu, caj vobec nechce, tak ze ci to mozem aj takto vyuzit 😉
..moja mama si robi stale srandu, ze hadam jej aj zuby pojdu, slinta odusu, nevrla je, papat nechce...ked bude po mne tak neviem neviem, ja som mala prvy zub v 8,5 mes 😀 😀
..dnes som ju ulozila o hodinku skor spat, lebo bola hore od 15tej, to som zvedava kedy rano budem mat budicek 😀
...som nasadila rezim kupania obden, tak ze ten den co sa nekupkame, budeme sa masirovat..ma suchsiu pokozku a ked ju chcem ponatierat po kupani tak to s nou uz nie je ziadna rec lebo je unavena a hladna...
babyyyy otvorím koníka a tu zase o plienkach 😀 😀 😀 ja už som z toho taká popletená 😀 😀 😀 ale mrkla som na zásobu veľkosti 3: 96 pampers, 224 toujours (ma šlahne ked budú zlé), 64 happy bella a v sobotu mi svokra donesie 4 balíky mojich obľúbených mylove. 😀
babonr - podarený malý, chcel sa so všetkými v čakárni povyprávať 🙂 😉
noemi - že palacinky neboli lahodné, tvoja malá je teda dobrá papulka 🙂
meinkonka - pekná čiapočka , ja čakám na háčkovanú - má mi prísť z mmb

A dnes vstala uz 15.45h a do vecera daleko,tak som ich pekne vyslala s tatinkom este kocikovat do 6. Ja si dam zatim kuuupel 😵