Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
plánujem kúpiť cestovnú postielku, oplatí sa to ?
a aký máte názor na ohrádku do bytu?
saska-dik, vyskusam 😉
..ja asi ohraku nedam..kupovat sa nechystam, tusim znami spominali ze by pozicali ak by sme chceli...ja asi radsej sa pokusim zabezpecit byt /teda aspon miestnost kde sa bude hrat, ked tak zavrem ostatne izby/...a radsej budem odbiehat skontrolovat co sa tam deje...mozno mam naivne predstavy, ale uvidime.. 😉
noe - bavime o plienkach lebo ja hladam lacnejsie furt ale dosli sme na to ze asi zostanem pri pamperskach a kupim nejake lacnejsie na take chvilkove prebalovanie lebo napriklad nas teraz nedavno dost kakal ale kupeme az o hodinu ale on mi v ttakej spinavej plnej nebude kludne sediet takze ho musim prebalit
to su problemy
a noe mamicky neviem kde stretnem asi v piatok na tych hodinach pre mamy a babetka musim tam zacat chodit ale v marci je to zatvorene az posledny tyzden to znova otvaraju
ahojte
pandula
narodili sa nám rovnako ťažký chalani a teda neviem, prečo môj Alex je taký ťažký teraz 😒
tvoj má v 2 mes + 2 týždne ... 6,05kg
môj mal v 2 mes .... 7 kg
teraz má 3 mes a má okolo 8kg 😒
lekárka nič na to nepovie, vždy len oči prevráti .... och, snád to je v pohode
ja mám biogaiu, ale vždy zabudnem ju alexovi dať ☹ aj Vigantol flákam ☹
ohradku urcite nekupim saska ale pokusim sa nieco zohnat zadara. uz som mohla mat ale vtedy som odmietla lebo sme to nemali kde dat este sme neboli prestahovani. vyuzila by som to len ked by som si potrebovala upratat navarit atd.. uvidime
ja mám postielku drevenú v obývačke, nebudem tam Alexa držať furt, ale občas ho tam dám, nech mi nelieta kade-tade, nech si zvyká na nejaký svoj priestor / ... ako havko 😅 /
ale kamošky majú deti, že nestačia za nimi behať 😝 všade idú, všetko chytajú ...
nepijes mliecko zuzi ? alebo jes syry ??? zevraj v kravskom mliecku je vela hormonov a sa lepsie pribera !!!
ja vobec nepijem mlieko a syr len 2x za tyzden si dam ..
mozno tvoje mliecko je mastnejsie 😀
netrap sa tym je krasny a zdravy to je hlavne ale pekny bucko mozno sa to spomali neskor
pijem mlieko ... asi 2 dcl denne ... žeby preto? syry nie moc ...
tak keby to bolo vážne s tými kilami, tak by mi lekárka asi povedala niečo, ne?
zuzitka - poriadnu váhu už nosíš na rukách 😕
plienkove sialenstvo to tu je 😀
ja pouzivam telove mliecko z dm a olejcek bubchen na striedacku ale to mliecko castejsie, ked sa maly po kupkani masiruje, zatial problem nebol, dnes sa nakoniec predsa len vykakal aj do plienky ale len trochu az teraz vecer- a to rano kakal 15min do umyvadla. 😒 no nevadi aspon oblecko to neschytalo
nooo 2 dc je dost skus nepit !!!! ale podla mna to je individualne nas pribera okolo 200 g za tyzden mi povedala doky ze ukazkove ani vela ani malo
barbarka 😀 plienkova horucka
pandul 😀 no teraz sa nas svet toci okolo drobcov 🙂
milada - no som sa pobavila aka si mamina pekne opisane
keby si vydela mna 😀
saska - ja rozmšlam nad posteľkou cestovnou do kuchyne lebo ked muž je po nočnej aby mahol spať mali aspon v kuchyni
http://www.babybazar.sk/Cestovna-postielka-id24...
ja som pozerala tuto perfektna cena
pandula - neboj kamošky budu ja som hambliva mna vždy mala zoznamila s niekim
😀
zuzi - tvoj mal cez 4 kila my sme nemali ani do 3 kilou
a ja pijem kakavko a syry papam veľa a podľa mna priberame akurat
len do dlžky nie to ma štve
ahojte
pandul ja si nemyslim ze zuzitkin maly pribera lebo pije 2dcl mlieka....to by moja slecna musela mat tiez minimalne 8kg a ma len 5kg🙂)) pijem vela kakavka a jogurty...
inak nasa je asi dost mala,taka modelkovska....ma 3mesiace, 5kg a 60cm...je tu este taky drobcek?
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
toto je naš Damián Boss 😀
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
a nesmiem zabudnuť na dominiku 😉
noe tak to nema chybu 😀 😀 😀
cafte,
ja tu sedim, citam a odsavam 🙄 😀 😀 ale dnes sa mlada chytila na prso po trochh tyzdnoch - aj to sme boli v cakarni u dr. 🙄 😀 😀 😀 kopec ludi a simcadlo chcelo jest a ja sprosta som nevzala UM 😠 tak sme sa museli nakojit 🙂
noemi ... ale ja som porovnávala váhu so Sebastianom, ten sa narodil 4.02kg, Alex mal 4.07kg ... a priberajú rôzne
saska ... veru riadnu váhu už vláčim 😒 no ale snažím sa ho moc nenosiť 😅 len sa povaluje po postielke a v autosedačke. len na grgnutie ho dvihnem 😅 a teda pri kúpaní si ho užívam 😝
zuzi ked ja porovnavam s vami, tak simca mala 3,95 a teraz ma ledva 6,5...ale zase z 51cm spravila uz 63 😀 😀 😀 spagetka, len tie liciska jej ostavaju 😀
inak desne je komunikativna posledne dni a ked ju bozkavam tak drzi jak hluchy dvere 😀 😀 😀 a taky blazeny vyraz ma 😎
noemi nadherne detuchy mas....mala je hotova modelka 😉
hehe ked pisete o vahe tak aj moj patri k tym vacsim babatkam, za tyzden ma 3 mesiacky a uz vazi okolo 6,8kg, a narodil sa s vahou 3,930kg, no utahana som vecer ako kon z tolkeho vlacenia 😝
noe - mas krasne deturence 😵
noe, paradny frajer je maly 🙂
zvali, pripajam sa k plienkovej uchylke 😀 Ja by som najradšej vsetky skusila. Este som nemala huggies, pampers premium, fialove pampers, bella happy 😀
Tie babylove som dala teraz na noc, uvidime. Ale čo sa tyka materialu, su fajn. Take stredne mäkke. Nie az ako pampers, ani tvrde ako Tesco. Take akurat sa mi zdaju 😉
tu ohradku by som kupila, ale taku z bazaru, nie novu. Aspon, ked niečo robim, tak tam malu supnem, nech ju mam na očiach. Inak chcem, aby lozila po celom byte, nech spoznava 😀
A cestovnu postielku rozmyslam, lebo sa chystame na nejake vylety pardnove v lete. Ale do obyvačky sa mi toho vela nezmesti, tak ešte uvidim... 🙂
zuzit a nekupis na tej podlozke, ked je taky tazky macko? Je to pohodlnejšie ako na rukach 😉
zuzit, nekupis=nekupes 😀
noe, mala teda vie zavalit, ze "lahodne" 😀 Odkial to deti beru take slova? 😀
sasi, tak si ma asi prekonala v zasobe plienok 😀
zuzankaro, a vela nosis maleho na rukach? Ja si pripadam divna, lebo ja moju malu skoro vobec na rukach nenosim, len ked ju prenasam z/do postielky, z/do lehatka, z/do kočika. Inak skoro vzdy lezka 🙂
iwi, ja tiez moju furt pusinkujem na lička az ich ma červene a ona sa len tak usmieva, akoby si myslela, šak si bozkaj, kym sa da 😀 A dneska sa uzasne nahlas rehotala. Som jej začala tak rychlo vyplazovat jazyk von-dnu a pritom taky mlaskavy zvuk a ona rehooooot nenormalny. A ona potom začala s jazykom tu fintu, ze spravila to korytko, čo ohne jazyk napolovicu. Ani ja to neviem. Skoro som ju zjedla 😵
Trimi aj naša si udržuje líniu 🙂 Máme 3 mesiace a váži presne dneska 5160g, pomalinky priberá a to sa narodila s váhou 3720g 😉
iwa ... my sme mali 63cm pred mesiacom
noe ... podobajú sa tvoje detičky na seba?
Milli,to ani ja neviem,vraj chyba nejaky gen ci co.tvoja ho ma.asi aj moja.ale tami sa stale smeje nemo.velke usta,bez zvuku. A taaak sa snazim ☹ opicky robim,ziadny zvuk.my cestovnu postielku mame,v obyvke. 🙂

j777 - keď má suchú pokožku, skús kúpať v otrubách, včera mi o tom hovorila kamoška, že jej malému to veľmi pomáha, obyčajné pšeničné otruby 2 lyžice zaleje horúcou vodou, precedí a vyleje do vaničky