icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

saska73
5. mar 2010

mein - mali sme poradňu ako 3,5 mesačný a ďaľší termín mi dala až 4. mája ako 6 -mesačné bábo
a to isté mám aj na ambulancii rizikových v nemocnici
predtým sme chodili každé 3 týždne

pandula
5. mar 2010

haha jazyckovaaa haha musim ju noe drzat na kratko

saska73
5. mar 2010

noemi 😀 😀 😀 ty už musíš riešiť jazýčkovééé, ja umrem 😀

noemi01
5. mar 2010

saska - no maly nema chybu
už ich budeme stale iba priputavať aj v kočiku aj stoličke na papanie 😀

zuzitka - takeho macika mame aj my 😉

beruska - tak to video bolo super až som sa zľakla 😀 😀

no nasmiala śom sa na vas

bola som s malim na kontrole a všetko ok
zhodli sme sa s lekarkou že to bude vzduchom u nas v byte mame suchi vzduch
lebo cely den nezakašle nič iba v noci a nad ranom mi chrči
ani nekurim dvre otvorene vetram uteraky mokre vešiem všade ako inak ešte mu zvlhčim to prostredie
inak aj mne je tu moc teplo a vydichano v noci
ale v byte nekurime ani cez den ani v noci 😒
kupila som mu aj gel no nosa na zvlhčenie sliznice

pandula
5. mar 2010

ahojte

super noc za nami. zaspal 8.30 pm zobudil o 3 ranko na jedno kojenie az do 7 rano sme prespali 😕 no mohlo by tak byt kazdu noc nie ?? ale prsko mi islo prasknut rano to striekalo kade tade 😅 hodinu sme sa hrali a podarilo sa mi ho uspat uz spi pol hodinku !!!!!!! to je record tento tyzden okrem kocika

noemi01
5. mar 2010

pandula , saska - však počakjte ked vam narastu si užijete
kupila som mužovi nove boxerky a včera sa my ukazoval že ako mu sedia a tak a dominika prišla za nim a chitila ho za guľky ocino jej vravi to sa nerobi a ona že iba ti ich pohladkam 😀 a velice mu ich chcela hladkach už nevedel ako sa ma zakrivať tak som sa smiala na nom 😀

no ale ako ma dominika oslintala tymi jazyčkovimi 😀
strašne tie dnešne deti su fakt moc vyspele 😀

pandula
5. mar 2010

a vlasy mam hrozne suche bez lesku! 😒

noemi01
5. mar 2010

pandula - tebe akože vobec doma nezaspi???
mate balkon ??? davaj ho na balkon

pandula
5. mar 2010

😀 😀 😀 noe 😀 😀 😀 😀 😀 😀 pohladkam gulky !!! xixi

meinkonka
5. mar 2010

noe ta tvoja domca je fakt riadne cislo. uz sa tesim, ako aj ja budem mat takuto zabavu doma 😉

pandula
5. mar 2010

mame dvor noe byvame v dome ktory je rozdeleny na 2 byty my sme dole. tam ho nechcem davat bo macky susedove by mohli prist by som tam musela byt s nim

hermiinka
5. mar 2010

ahojte
takze ja som vcera zarobila bebu do granulovaneho harmancekoveho cajika, si myslim ze to nevadi ked je granulovany mne sa nezda ze by bol sladky. ja davam markovi aj granulovany aj sypany cajik a neprotestuje, iba obcas 🙂
tak my v noci zatial pekne spinkame od 7 vecer, o pol noci papame, potom o 3papame ao pol piatej sme uz hore, ale dnes sa mi ho podarilo uspat takze sme vstavali o pol 7 😉
u nas snezi 😠 uz som chcela jar
caka ma kopa zehlenia a taaak sa mi nechce 😒

pandula
5. mar 2010

noe - doma zaspi sem tam na 45minut tento tyzden je za 10 minut hore s placom , v kociku zaspi ale s placom niekedy este ked sa len obuvam ale napriklad v pondelok spal skoro 4 hodiny poobede po dlhej dobe zaspal v kociku a prespal celu cestu a aj doma dospal bol tuhy som mu aj capicku aj kabatik dala dole nic nepohol ale malokedy tak tvrdo zaspi

vcera som sa bola pytat lekarky na tu supinkovu hlavu a spanok a ta sa len usmievala ze s tym sa neda nic urobit ze on z toho vyrastie !!! v knizke co som si objednala do toho moc kecaju ale hovoria tam ze mam s nim zostat prvych 10-`15 minut ked sa zacne troska budit hned ho hladkat po brusku alebo kolisat na madraci tlacis madrac po stranach babetka to som dnes robila asi 10 minut som tam bola skoro som sa pocikala

noemi01
5. mar 2010

tak ja sa pri nej nenudim
3 ročne deti su asi največši zaberak
to už vymišla a špekuluje
už aj damiankovi gulky pochitala pomadžgala
hadam budem babkou 😀

pandula , mein - no vam chlapi pojdu za cicikmi 😀 a pozerať pod sukne budu 😀

jaj mačky tak to nie

pandula
5. mar 2010

ked sa otepli budem ho davat do tej nasej zahrady / dvora a budem si citat knizku alebo take nieco alebo umyvat riady ho mozem sledovat cez okna v kuchyni ale teraz nie fuuuj nemusim macky aj ked tieto su zlate ale je ich vela a nikdy nevies

noemi01
5. mar 2010

pandula - aj moj pospi max. 45 minut doma asi im to stači teda mojmu lebo je spokojni
a každe 2 hodinky si takto pospi na pol hodinku
v kočiku jasne tiež dlho spime
a ked kojiš on sa ti neunavi na ciciku ??

no ani ja nemam čas behať na zachod 😀
a dudlik ti nechce ??

noemi01
5. mar 2010

ani ja nemusim mačky 😝
my sme mali korytnačku no spachala samovraždu vyskočila z balkona 😀

noemi01
5. mar 2010

mein - tak sa teš na taku zabavu ja sa niekedy musim aj hambiť
ked na verejnosti šplechne že mam plienku na gaťkach a na okoli sami chlapi 😀

pandula
5. mar 2010

noe zvykol zaspavat na ceciku ale v poslednej dobe nie uz je hore 50 minut spal 😀 uspech

noe ja viem aj mojmu to staci ale v poslednej dobe ani to nebolo a potom je zly ani sa nehra lebo je unaveny no uvidime pojdem ho nakojit a snad sa vytrepeme aj von dnes vyzera na krasny den 😎

saska73
5. mar 2010

baby - môj je už od 6.00 hore, a zaspal len na 10 minút,
idem si pohľadať nejakú tenšiu čiapku,šiltovku, lebo mám mastné vlasy a fúka vonku a vyrazíme von, čafte

noemi01
5. mar 2010

on sa unavi a zaspinka no len to že potom su z toho deti nervozne nevedia sa usalašiť to je to
tak natriasaj , kočikuj po byte , dudlik , niečo skus

noemi01
5. mar 2010

aj u mna to isti šiltačka 😉

zvalka
5. mar 2010

Saska,ku ktorym sk plienkam by si ich prirovnala? A dobre si napisala 😉
mein,my chodime uz tak po mesiaci.
Ktora idete kupovat cyklovozik? Aku znacku chcete?

aela
5. mar 2010

zvalka cyklovozik? co to je? 😨

zuzitka
autor
5. mar 2010

ahojky

zvali ... už si otestovala na Tamarke znovu tie vlhčené utierky? alebo si jedla mak? ... vieš, čo si spomínala, že mala riťulku vyštípanú ...

zuzitka
autor
5. mar 2010

teda Noe ... tá tvoja slečna je ale divoška 😀 😀 😀 😀

beruska.zuzanka
5. mar 2010

Čaute 🙂

saška, dobre si napísala svokruši a Majuško je kráásny v tom kresielku 😵

noe, tá tvoja Domča je aká výmyselníčka 😀 😀 😀 som zvedavá, čo naša bude trúsiť, až bude mať tri roky 😀 sa tešííím 😵

pandul, s tým spaním cez deň nie ste sami 😉 najnovšie pospí malá doobedu tak hodinku a potom až poobede v kočíku... a potom až v noci ☹ a sem tam cez deň na pár minút pri mne v obývke...

Baby, akože dnešná noc bola masaker... malá včera cez deň len raz kadila, som sa čudovala, bo zvykne tak do každej druhej pleny naložiť.... aaaaaaaaaaa večer zaspala o siedmej a o jednej už bola hore s plnou plenou č.1 😠 a o piatej s plnou plienkou č.2, ale to boli takééé nálože..... a to vždy krásne prespala už celú noc... tak som nevyspatá, okadená 😀 😀 😀 a ráno už o siedmej bola zas hore.... 😝 a momentálne je už zasa nejaká prebratá.... no, veselooo... 😎

pandula
5. mar 2010

haha berus !!! tak prekadila celu noc !!!

nas akurat tlacil tolko zvukov a uz sa vytesuje idem ho prebalit aj seba prezliect zase lietam v pyzame 😅

beruska.zuzanka
5. mar 2010

Aj ja som furt v pyzame, som nestihla sa prezliect este a dumam, či ideme von, alebo až poobede... 😕

zuzankaro
5. mar 2010

tak nie som sama co tu doteraz behala v pyzame 🙂
berus krasna torta na FB, ja som tu asi jedina co nekrsti, az sa trapne citim 😉 ale privitanie do rodiny sme mali aj krasnu torticku 🙂